Astroloji: 8 – 14 Temmuz 2024 haftalık burç yorumları

burç yorumları

Astroloji: 8 – 14 Temmuz 2024 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 8 – 14 Temmuz haftalık burç yorumları. 8 Temmuz, 9 Temmuz, 10 Temmuz, 11 Temmuz, 12 Temmuz, 13 Temmuz ve 14 Temmuz tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Haftanın genel etkileri:

Bu hafta ve önümüzdeki haftayı etkileyecek Yeniay bizi iç dünyamız ile tekrar temasa geçmeye teşvik ediyor. Aile ilişkilerimize öncelik veriyoruz. Ailevi sorumluluklarımız konusunda nasıl davrandığımız gündeme gelebilir. Uzun süredir canımızı sıkan gökyüzü seyrinin nihayetinde, yaşayacağımız Yengeç Yeniayı’nın iyileştiren ve tazeleyen enerjisi, bizi mutlu eden insanlar ve yerlere yakınlaştırabilir. ‘Evim’ dediğimiz kişi ya da yer her neresiyse, kalbimizde dindiremediğimiz bir çağrıya yanıt verir gibi yollara düşerek, ‘evimize’ dönebiliriz.


Bu Yeniay, kadersel olarak hayatımızda yepyeni yön değişimlerini başlatabilir, içinde bulunduğumuz tıkanıklara yeni çözüm yolları bulmak için bizi harekete geçirebilir. Duygusal güvenliğimiz, ailemiz, yuvamız, toplum içindeki duruşumuz, iş kariyer konularımızla ilgili konularda güçlü başlangıçlarda bulunabileceğimiz bir zaman dilimindeyiz.

Yengeç burcu ailemiz, evimiz, toplum, şehir ya da doğduğumuz ülkedir. Kendimizi ait hissettiğimiz her şeyle ilgilidir. Yeniay’la birlikte ailemizin ve toplumun bütünlüğünü, evimizin sağlam ve güvenli olup olmadığını sorgulayarak mekan ve çevre değişikliği kararı alabiliriz. Hasarlı ve çürük olan tüm yapı ve ilişkileri sağlamlaştırmak önceliğimiz olacaktır.

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burcu 8 – 14 Temmuz haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta Yengeç Yeniayı etkisindeyiz. Aile içinde geçmişe ait bir takım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Ortak bir kararla biri ile eve geçebilir, taşınabilir veya risk alarak ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Ev düzeniniz, aile yaşamınızla ilgili konuları mercek altına alabilirsiniz. Taşınma, değişiklik, ev sahibi olma, evlenme, çocuk sahibi olma ya da aileden çocuk haberleri alma gibi gündemleriniz olabilir. Radikal, güçlü ve kalıcı bir yaşam düzenine geçiş yapmak üzeresiniz.

Yenilik yapmadan önce sizi iyi hissettirecek, alışkanlıklarınızı etkileyecek durumların farkında olacaksınız. Bazı değişimlere kucak açmak sizin kolay gözükmese de buna karşı daha cesur olduğunuzu görebilir, ihtiyaçlarınızı anlayabilirsiniz. Bu da karşınıza çıkan fırsatları, elinizdeki imkanları daha iyi değerlendirme noktasında sizi şanslı kılıyor.

11 Temmuz’da Venüs’ün Aslan burcuna girmesi ile birlikte, oldukça olumlu etkiler altında olacağınız bir dönem içinde olacaksınız. Yaratıcılığınız artacaktır. Yetenekleriniz ve yaptığınız işler ile kendinizi daha rahat ortaya koyabilirsiniz. Romantik ilişkilerde canlanma olurken, keyif alacağınız sosyal etkinliklere yönelme eğiliminiz de artabilir. Borsa, döviz, altın gibi konular dikkatinizi çekebilir; ekonomik planlar yapacağınız zaman bu konuda yetkin kişilerle görüşerek adım atmanız imkanlarınızı daha iyi yönetmenizi ve daha iyi kazanç elde etmenizi sağlayabilir.

Bu dönemde kendinizi ve yeterliliğinizi gösterdiğiniz her şeyin bir dönüşünü almaya başlayabilirsiniz. Becerilerinizi göstermek, hazırlıklarını tamamladığınız bir işinizi sunmak, duygularınızı açığa çıkarmak adına önemli bir süreç olabilir. İçinizde tutamadığınızı, tutamayacağınızı düşündüğünüz sözler ve konular gündeminizde sıkça yer bulabilir. Tatil planları, kişisel harcamalar, yatırımlar, çocuklar ya da aileyle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Maddi ve sosyal açıdan kendinizi bile bile zorlamamalısınız.

boğa burcu

Boğa burcu 8 – 14 Temmuz haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta Yengeç Yeniayı etkisindeyiz. Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasına başlangıç verebilir. Önemli bazı seyahatler gündeme gelebilir, size keyif verecek haberler alabilirsiniz. Bir süredir kafanızda olan bir web sitesi açma, kitap yayınlama gibi konularla ilgili güzel destekler alabilirsiniz. Yine yeni bir eğitim, seminer, kurs gibi hayatınıza yeni bilgiler akışı sağlayacak konulara rahatlıkla eğilebileceksiniz, bu bilgiler mesleki yaşamınızda size yarar sağlayacak eğitimlerde olabilir. Daha çok okuyabilir, araştırabilirsiniz.

Hayatınıza yeni insanlar dahil olabilir. Kendinizi iyi hissetmenizi, hayatınızı daha iyi koşullara taşımanızı sağlayacak seçimler yapmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz. Anlaşma ve görüşmeler, eğitim ve iş tecrübenizi kullanacağınız alanlar gündeminizde yer bulabilir. Artık sahaya çıkıyor, sosyal ve ticari hayata dahil oluyorsunuz. İyi vakit geçireceğinizi düşündüğünüz yerlere gidebilir, burada gördüklerinizi eski deneyimlerinizle destekleyerek hayatınıza bir uyarlama yapabilirsiniz.

11 Temmuz’da yönetici gezegeniniz Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle kendinizi evinize ve ailenize adayabilirsiniz. Aile ilişkilerinizden daha fazla keyif alabilir ve sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Aile bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilirsiniz, evinizi dekore etmek isteyebilir ve bu konulara para harcayabilirsiniz. Ayrıca gayrimenkul alım satımı gibi konulardan gelirler elde edebilirsiniz.

Bu dönemde imkanlarınıza, ihtiyaçlarınıza ve tabi ki sorumluluklarınıza göre hareket etmeye odaklanmalısınız. İyi koşullarda yaşamak konusunda istekli oluşunuzun altını doldurmak için çaba göstermeniz gerekecektir. Özellikle gayrimenkul, miras, yatırım gibi konular gündeminizde varsa daha fazla dikkat etmenizde fayda var. Belirleyici, söz sahibi siz olsanız da ortak ve herkesi memnun edecek kararlar verilmesini önemsemelisiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 8 – 14 Temmuz haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta Yengeç Yeniayı etkisindeyiz. Bu Yeniay yalnızca finansal anlamda değil, sahip olduğunuz eşyalarınızla ilgili de olacaktır. Bir süredir almayı planladığınız yüklü meblağlı bir şey için atılım yapabilirsiniz. Girişken, dışa dönük, yapıcı, hayatını kazanmak isteyen tutumlarınızla zaten dikkat ve destek çekebileceksiniz. Ödemelerinizi tamamlayabilir, aile desteğiyle ilgili işlemlerle ilgilenebilirsiniz. Elinizin güçlenmesi, kendinize karşı daha yapıcı ve iyimser yaklaşmanıza yardımcı olacaktır. Para kazanç kapılarınızın açılabilme potansiyeli söz konusu.

Finansal konularınız hareketleniyor. Aile fertlerine maddi yardımda bulunabilirsin, ailenin gelirlerinden faydalanmam da mümkün ya da yeni bir gelir kaynağı bulabilirsin. Borçlar, ödenekler, alacaklar ve başkalarıyla ortaklaşa, müşterek kazançlarınız, başkalarının kaynaklarını yönetmek hususunda da vurgular söz konusu olabilir.

Bu dönemde ekonomik açıdan sizi düze çıkaracak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kazanma ve harcama dengenizin önemli olacağı bir süreç sizi bekliyor. Buna iyi hazırlanmak ve yaşayacaklarınızı iyi değerlendirmek için ihtiyaçlarınızın, yapmak istediklerinizin farkında olmalısınız. Geleceği düşünerek, zamana uyum sağlayarak olması gerekene yönelmelisiniz. Bunun için çevreden güç ve destek istemeden önce, bireysel olarak neler yapabileceğinizi planlamalı ve harekete geçmelisiniz.

11 Temmuz’da Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle birlikte eğitimlere ve seyahatlere para harcayabilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile olan ilişkilerinizdeki bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. İletişim becerileriniz artarken sosyal ilişkilerinizi güçlendirebilir, yeni insanlarla tanışma fırsatları elde edebilirsiniz. Ticaret hayatından gelirler elde edebilirsiniz. Yapacağınız her türlü anlaşmalar için gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

Bu dönemde hukuksal konular, devletle ilgili işler, kadınlarla yaptığınız görüşme ve ortaklıklar gündeminizde yer bulabilir. Yarım kalan, üzeri örtülen ya da netleştirilmeyen konular varsa bunlarla ilgilenmenizde fayda var. Olayları sıcağı sıcağına konuşmak, değerlendirmek, gerekiyorsa çözüm bulmak enerjinizi ve zamanınızı isteklerinize yöneltmenizi kolaylaşacaktır. İnsanların dikkatini çekeceğiniz, görüşleriniz ve tutumlarınızla ilham kaynağı olabileceğeiniz bir süreçtesiniz. Duygusal etkileşimler, ortaklıklar, yeni ve nitelikli bir çevre konusunda pek çok ve güzel fırsat edinebilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 8 – 14 Temmuz haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta sizin burcunuzda gerçekleşen Yeniay’ın etkisindeyiz. Sizleri şanslı ve başarılı bir dönem bekliyor. Hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Evlenebilirsiniz veya çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmanız olası. Hayatınızda ciddi ve gerçek bir düzenlemeye gidebilirsiniz. Şanslı ve iyimser bir süreçtesiniz. Karşılaşacağınız insanlar ve imkanlardan nasıl fayda göreceğinizi daha iyi değerlendirebilirsiniz. Bu da, geçmiş olumsuz tecrübelerinizden sonra size ilaç gibi gelecek gelişmelerin habercisi olabilir.

Bu Yeni Ay döneminde hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız. Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almaya, kontrolü ele geçirmeye, özel hayatınızı belki de düzenleme ve disipline etmek için uygun destekler altında olacaksınız.

Yaşam tarzınızı değiştirmek, farklı alışkanlıklar ve seçenekler üzerinde durmak isteyebilirsiniz. Bunun önemli bir gereklilik olduğunun, eskinin ve denenmişin artık işe yaramadığını kabul edebilirsiniz. Huzur ve konfor anlayışınız değişebilir, size iyi gelecek başka seçenekler olduğunu görebilir, tanıştığınız kişilerden bu yönde destekler bulabilirsiniz. Sosyal arkadaşlıklar, duygusal etkileşimler, ilişki ve ortaklıklar gündeme gelebilir.

11 Temmuz’da Venüs’ün Aslan burcuna geçişi ile ekonomik açıdan ferah günler başlayabilir. Finansal açıdan oldukça şanslı olacağınız ve olumlu etkiler alacağınız bir dönemde olacaksınız. Bu süreç içinde finansal durumunuzda iyileşme ve artış yaşanabilir. Estetik ve güzellik konularına para harcayabilirsiniz. Finansal konularda şanslı, kazançlarınızı arttırabileceğiniz bir süreç içinde olacaksınız. Keyifli, eğlenceli, hareketli organizasyonlardan gelir elde edebilirsiniz. İyiye, kaliteliye olan ilginiz büyük ve lüks harcamalar yaptırabilir. Güzellik, kıyafet, kuaför, bakım, süs vb konular için sıkça para harcayabilir, gardırobunuzda ekstra yer açmanız gerekebilir.

aslan burcu

Aslan burcu 8 – 14 Temmuz haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta Yengeç Yeniayı etkisi altındayız. Önemli kararlar için hazırlıklara başlayabilirsiniz. Sağlık, psikoloji, dış görünüş, insan ilişkileri ve iş hayatıyla ilgili konularda yeni bir düzen kurabilirsiniz. Olduğunuz halinizden memnun olsanız da, bu halinizle yaşadığınız bazı olumsuzluklara dur demek ve kendinizi geliştirmek için adım atmanız gerektiğini görebilirsiniz. Değişime açık olduğunuz bir süreçtesiniz.

Bazı Aslan burçları bu dönemde biraz alıngan davranabilir ve içine kapanabilirler. Ailenin ihtiyaçlarına karşı duyarlı davranabilirsiniz. Güçsüz görünmemek adına duygularınızı kendinize saklamanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Endişe etmeyin! Zira 22 Temmuz itibariyle hayatınızın yönü değişiyor olacak. Genel anlamda kafanızı dağıtmanız ve rahatlamanız gerekiyor. Fiziksel ve ruhsal olarak rahatlamak için bu önemli olacaktır. Beslenme düzeni, günlük akışınız, sağlığınız, uyku kaliteniz gibi konularda yeni rutinler belirleyebilirsiniz.

11 Temmuz’da Venüs’ün sizin burcunuza girmesi ile birlikte, kendinizi daha çekici, karizmatik ve özgüvenli hissedebilirsiniz. Romantik ilişkilerde olumlu gelişmeler yaşayabilir ve sosyal çevrenizde daha popüler olabilirsiniz. Fiziksel görüntünüzde yapacağınız değişimler için bu transitten faydalanabilirsiniz. Bu süreçte hem ikili ilişkiler hem de finansal açıdan oldukça şanslı olacağınız bir döneme gireceksiniz.

Bu dönemde dış görünüşünüzü ve dışarıda bıraktığınız etkiyi fazlaca önemseyebilirsiniz. Bu durum diğer planlarınızı ve sorumluluklarınızı aksatmanıza neden olabilir. Hayatın birçok yönünden kazançlı çıkacağınız haberler alabilirsiniz. Dolayısıyla çok yönlü, gelişime odaklı, elindeki imkanı ve sonucu uzun vadede değerlendirebilen biri olmalısınız. İkili ilişkilerinizin, kadın otorite ve dost figürlerinin desteğini bulacağınız gündemleriniz olabilir. Özellikle iş girişimleri, duygusal etkileşimler konusunda bu destekler önünüzü görmenizi kolaylaştıracaktır. Bereketli ve yüklü kazançlar, anlaşmalar ve görüşmeler gündeminize gelebilir.

başak burcu

Başak burcu 8 – 14 Temmuz haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta Yengeç Yeniayı etkisindeyiz. Hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz. Yeni gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda daha çok prim yapabilirsiniz. İş ile ilgili kazançlarınızı artırmak adına daha çok çaba sarf edebilirsiniz. Yaşamınız hareketleniyor. Hedefleriniz doğrultusunda yeni bir işe başlayabilirsiniz. İdealleriniz, istekleriniz gündeme geliyor. Hayatın zorlu yanlarına olan bakış açınızı değiştirmek adına bu süreci iyi ve akıllıca kullanmanızda fayda var.


Kariyer yaşamınızda da önemli değişimler söz konusu olabilir. Hayallerinize giden yolu işlemek, kişisel gelişim, yeni bir sosyal çevre, yeni sorumluluk ve hedefler beraberinde yeni kazanımları da getirebilir. Maddi ve manevi açıdan özgüvenli olacağınız, kendinizi yeterli bulacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevre ilişkilerinizde yeni tanışmalar yaşayabilir, yeni gruplara, topluluklara girebilirsiniz. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde bazı bitişler, sonlanmalar yaşanabilir. Duygusal hayatınızda göz ardı ettiğiniz sorunları çözüme ulaştırabilirsiniz. Maddi konularla ilgili önlem almak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

11 Temmuz’da Venüs’ün Aslan burcuna girmesi ile birlikte, içsel huzurunuz ve ruhsal ihtiyaçlarınız üzerinde olumlu bir etki hissedebilirsiniz. Rahat edeceğiniz, kendinize daha özenli davranabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Yoğun temponun, koşturmanın, planlar yapmanın yanı sıra dinlenmeye ve kendinizi dinlemeye de fazla ihtiyacınız olduğunu görebilirsiniz. Bu dönemde kendinizi biraz dış dünyadan izole ederek daha fazla kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız ve maddi konularınızı gözden geçirebilirsiniz. Bir kadının desteğini alabilirsiniz.

Bu dönemde gönüllülük faaliyetleri, yardımlaşma, paylaşma, kişisel bakım, psikoloji, ibadetler ve ruhsal alışkanlıklara daha yatkın olabilirsiniz. Bu konularda yapılan çalışmalara katılabilir, kendi tecrübelerinizi aktaracağınız platformlar hazırlayabilirsiniz. Geri planda kalmanın bazı hazırlıklar ve işler konusunda size yardımı dokunabilir. İş ve duygusal yaşantınıza yön veren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca kimin dost kimin düşman olacağını ayırt etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

terazi burcu

Terazi burcu 8 – 14 Temmuz haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta Yengeç Yeniayı etkisindeyiz. Bu Yeniay dönemi sizin için önemli gelişmelerin habercisi olabilir. Evlenebilir ya da çocuk sahibi olabilirsiniz. Yeni bir kariyer fırsatı doğabilir. Meslek hayatında önemli değişimler, dönüşümler yaşanabilir. Taşınma kararı alabilirsiniz. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Çalışma düzeniniz ve koşullarınız iyileşebilir. Kendinizi ispat etmek için uğraştığınız dönemlerin ekmeğini yiyebilirsiniz. Yeni iş imkanlarının ve görüşmelerin yanı sıra, geçmiş işlerinizin ve iş ortaklıklarınızın da haberlerini, geri dönüşlerini alabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili bazı değişikliklerin vakti gelmiş olabilir. Çevrenin sizle ilgili ne şekilde düşünmesine ihtiyacınız var? Kendinizi başarılı ve onaylanmış hissettiğiniz ya da hissedebileceğiniz alanlara yönelmek, bu konularda yeni adımlar atmak iyi gelebilir. Çalışmalarınızı, hedeflerinizi güncelleyebilirsiniz. Yaşam koşullarınız, ailevi konular, duygusal süreçler bu konuda etkili olabilir. Evlilik nedeniyle iş ve alan değişikliği, aileden birinin başarısı ya da yeni iş süreci, çevredeki bir kadından gelecek haberin ya da desteğin üzerine bu güncellemelerin kapısı aralanabilir. Hem ekonomik olarak güçleneceğiniz hem de kendinizi daha rahat, güvende hissedeceğiniz bir kariyer inşa edebilirsiniz.

11 Temmuz’da yönetici gezegeniniz Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle birlikte sosyal çevrenizde daha aktif olabilir ve yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Sosyal ve arkadaşlık ilişkilerinizde eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Kariyerden elde ettiğiniz gelirlerde artışlar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden tanıdığınız bir partner ile ilişkiye başlayabilirsiniz. Enerjik ve neşeli hissedebilir, bunu kalıcı hale getirecek çalışmalar yapabilirsiniz.

Ekonomik ve duygusal açıdan güçlü etkiler altında olacaksınız. Borsa ve yatırım konuları ilginizi çekebilir, uzun vadeli planlar yapabilir, ilgi alanlarınızı kazanç kaynağına dönüştürebilirsiniz. Kalabalıklara karışmak, hayatın sorumluluklarına ara vermek, sevdiklerinizle gönlünüzce vakit geçirmek size iyi gelebilir. Amacınız belli zamanlarda iyi yaşam sürmek değil, bu iyi yaşam koşullarını hayatınızın geneline yaymaya çalışmak olmalıdır. Zamanı ve becerilerinizi, imkanlarınızı bu şekilde kullanmaya özen gösterin.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 8 – 14 Temmuz haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta Yengeç Yeniayı etkisindeyiz. Hayata bakış açınızı yenilemek için güzel bir döneme giriyorsunuz. İş hayatı ve sosyal açıdan yeniliklere açık hale geliyorsunuz. Yeni bir uzmanlık alanına yönelmek, geleceğinizi yepyeni yapılar üzerine kurmak, yani gelişmek ve genişlemek isteyeceksiniz. Akademik ve kişisel gelişime önem verebilir, yeni eğitimler ve kurslar ilginizi çekebilir.

Şehir dışından misafiriniz gelebilir veya siz şehir dışına bir seyahate çıkabilirsiniz. Eşinizin, partnerinizin akrabalarıyla bir araya gelebilirsiniz. Miras, mal paylaşımları, nafaka gibi meseleleriniz varsa, o alanlarda da gelişmeler ve ilerlemeler sağlayacaktır. Aşka, iş hayatınıza, hatta ruhsal yolculuğunuza yepyeni bir yön vermek için harekete geçebilirsiniz. Kendinizi daha iyi şartlara hazırlamak, buna layık görmekle ilgili çekinceleriniz son bulabilir. Hayata nereden baktığınız, nasıl baktığınız konusunda bazı çıkarımlar yapabilirsiniz.

11 Temmuz’da Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle beraber iş yaşamınızı destekleyecek günlere ve etkilere ulaşabilirsiniz. Kariyerinize hareketlenme ve başarı gelebilir. İş ilişkileriniz kuvvetlenebilir, kariyer planlamanız ile ilgili yaratıcı fikirler üretebilirsiniz. Yapacağınız işler ile adınızı duyurabilirsiniz. Kariyer planlamanızda bir kadın figürünün desteğini alabilirsiniz. Kariyerden elde ettiğiniz kazanımlarınızda artışlar yaşanabilir.

Bu dönemde kendinizi göstereceğiniz ilişkiler kurabilir, çevrenizin ve üstlerinizin desteğini toplayabilirsiniz. Saygınlığınızı arttıracak yeni sorumluluklar alabilir, iş görüşmeleri yapabilir, beklediğiniz haberleri alabilir, kazancınızı artırabilirsiniz. Kazançlarınızı sadece harcamak değil, geleceğe dönük planlar haline getirmeniz önemli olacaktır. Evlilik, ortaklık, aile işi ya da desteği gibi konular gündeminize gelebilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 8 – 14 Temmuz haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta Yengeç Yeniayı etkisindeyiz. Kendinize yeni bir hedef, rota belirleyebilirsiniz. Psikolojik açıdan daha güçlü, daha farkında ve sağlıklı hissedebilirsiniz. Yaşamınıza bir partner dahil olabilir, bir ilişki başlayabilir. İyi giden bir ilişkide evlilik konuşulabilir, bu yönde kararlar alınabilir, tarihler belirlenebilir. Ayrıca sözleşmeler, imzalar, anlaşmalar, ortaklı işler gündeme gelebilir.

Bu Yeniay dönemi size yeni iş bağlantıları veya yeni bir iş ortağı da getirebilir. Bir süredir sizleri düşündüren maddi konuları çözmek için harekete geçebilirsiniz. Ekonomik açıdan da rahatlayacağınız haberler alabilir, adımlar atabilirsiniz. Bu anlamda eşinizden, ailenizden, ailenizin kadın figürlerinden önemli destekler görebilirsiniz. Onların kazançları ya da size sunduklarının büyümesi, yenilenmesi sizin de adımlarınızı güçlendirecektir. Artık kullanmadığınız eşyalardan arınmak, gayrimenkulleri değerlendirmek, alışkanlıklarınızı değiştirmek adına önemli bir süreçtesiniz.

11 Temmuz’da Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle birlikte yeni deneyimlere daha açık olduğunuz bir döneme giriyorsunuz. Bu süreç içinde eğitimlere ve seyahatlere para harcayabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işler yaparak kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Sosyal medyayı daha aktif kullanabilirsiniz. İşinizi ilgilendiren konularda sosyal medyada reklam vermek, görsel ya da yazılı basınla çalışmak gibi durumlar olabilir ve bu konu sizler için olumlu sonuçları da beraberinde getirebilir.

Bu dönemde dil öğrenme, yabancı kültürden işler ve insanlar, medya ve tasarım işleri, hayal gücüne dayalı konular ve bunların eğitim süreçleriyle ilgilenebilirsiniz. Çevresel faktörler kadar insanların, güç sahibi kişilerin de desteklerini görebileceğiniz bir süreçtesiniz. Dolayısıyla iletişim kabiliyetiniz ve tutumlarınız her zamankinden daha önemli, dikkat çekici olacaktır. Seyahat planları yapabilirsiniz ancak bunlar sadece gezi amaçlı değil keşif amaçlı da olabilir. Şimdi için olmasa bile ileriye dönük taşınma, yer ve iş değişikliği planlarınıza bir altyapı hazırlayabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 8 – 14 Temmuz haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta Yengeç Yeniayı etkisindeyiz. İkili ilişkiler ve ortaklıklar daha çok gündeminizde yer bulacak. İş, çalışma ortamı, çalışma hayatı, iş arkadaşları, günlük rutinler, görevler ve sorumluluklar ön planda olacak. Yeniay, tüm bu konular üzerinden yenilikler getirecektir size. Yeni bir iş arkadaşınız olabilir, işinizde yeni görevler verilebilir size. Evlilikle ilgili adım atmak isteyebilirsiniz. Hayatınızın gidişatıyla ilgili artık bir karar vermeniz gerekebilir. Ticari ve hukuksal süreçler açısından da olumlu haberler alabilirsiniz. Yeni girişimler, işbirlikleri, kadın ve/veya aile destekli işler gündeminizde yer bulabilir.

Kime güveniyorsunuz, kime vekaletinizi veriyorsunuz bunları bir bir tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde zorlanmalar, ayrılık kararı alabilir, ortaklığınız varsa bitirme kararı alabilirsiniz. Yarım kalan, sonuca bağlanmayan, pürüzlerin oluştuğu ilişki ve konuşmalar adına olumlu bir dönem olabilir. Kendinizi ve duygularınızı sıkıştırmamalısınız. Yeni bir sayfa açmadan önce eskiden neler olduğunu, isteklerinize neyin yanıt verdiğini ya da vermediğini iyi analiz etmelisiniz.

11 Temmuz’da Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle birlikte finansal konular, paylaşımlar ve ortaklıklarla ilgili konularda bir odaklanma yaşayabilirsiniz. Maddi durumunuzda iyileşme ve artış yaşanabilir. Ortaklı işler yaparak gelirlerinizi artırabilirsiniz. Ayrıca kredi başvurularınız olumlu sonuçlanabilir. Bu süreç size finansal anlamda destek sağlayacak. Ayrıca başkalarına ait finansal kaynaklardan çok daha rahat bir şekilde faydalanmanızı sağlayacak. Kredi çekmek, bankacılık işlerini halletmek, prim, burs gibi şeylere başvurmak ve olumlu sonuçlar almak için olumlu bir süreç olacak. Ortağınızın veya eşinizin finansal durumunda iyileşme, gelirlerde artış meydana gelebilir.

Kendinizi iyi hissetmeniz, kafanızın rahat olması için maddi sorumluluklarınızı tamamlayabilir, işlerinizi düzenleyebilir ve uygun bir tatil takvimi oluşturabilirsiniz. Ödemeleriniz, borçlanma ve alacak durumlarınız, bankalarla ilgili süreçleriniz, altın veya borsadaki işlemlerinizle ilgilenebilirsiniz. Bu alanlardaki çabalarınızın karşılığını bulabilir, kazanımlarınızı arttırabilirsiniz. Hakkınız olanı alabileceksiniz, özellikle hukuksal süreçler ve miras yoluyla elde edebilecekleriniz konusunda pürüzler ortadan kalkabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 8 – 14 Temmuz haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta Yengeç Yeniayı etkisindeyiz. İş ortamınızla ilgili gelişmeler gündeme geliyor. Terfi alabilirsiniz ya da iş yerinde size faydası dokunacak kişilerle tanışabilirsiniz. Alışkanlıklar, rutin yaşam, sağlık ve beslenme konularında düzenlemeler yapmak için harika bir hafta. Hayatınızı daha üretken, verimli, mutlu hale getirmek, iş ve para kazanma koşullarınızı güçlendirmek isteyebilirsiniz. İş ortamınızda büyük bir değişim olması beklenebilir. Bu değişimi doğru karşılamak adına kendinize sormanız gereken önemli sorular olabilir.

Bu dönemde birlikte çalışmak isteyeceğiniz insanları yeniden değerlendirebilir, bu konuda kriterlerinizi güncelleyebilirsiniz. Vizyon ve kazanımlarınızı yükseltecek kişilerle olmak isteyebilir, siz de çevrenize bu etkiyi bırakmak adına bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Size ait, güvende hissettiren ve sürecini bildiğiniz bir şeylerin olması hissi hayata daha sıkı sarılmanıza yardımcı olabilir. Sağlık sorunlarınızı aşmaya başlayabilir, bedensel olarak daha iyi hissetmek için yaptıklarınızın karşılığını bulabilirsiniz.

11 Temmuz’da Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle ikili ilişkiler ve ortaklı işleriniz açısından oldukça olumlu etkiler altında olacağınız bir dönem başlıyor. Finansal gelirlerinizi artırabileceğiniz ortaklı bir işe başlayabilirsiniz. Kendi düzeninizi kurmak, kendi işinizle ve ilgi alanlarınızla ilgilenmek, bireysel güvenceler ve kararlar gündeminizde yer bulabilir. Size bir sonuç vaat etmeyen, sizi tatmin etmeyen işler ve ilişkiler konusunda ısrarcı olmamalısınız. Vefa ve minnet, değer kavramı sizin için öncelikli olabilir. Dostlarınız, aileniz, beraber çalıştığınız ve hareket ettiğiniz kişilerin de bunları görmesi, anlaması sizin için süreci daha mutlu kılabilir.

Bekar olan Kova burçları yeni bir ilişkiye başlayabilir. Size keyif ve mutluluk verecek sözleşmeler, anlaşmalar, ortaklıklar gündeme gelebilir. Evlenebilir, nişanlanabilir hadi bunların hiç biri olmadı ciddi bir ilişkiye başlayabilirler. Destek almak istediğiniz her konuda rahatlıkla destek bulabileceksiniz. İlişkisi olanlar olası sorunların üstesinden daha rahat gelebilecek, barış, huzur ve sulh ortamı rahatlıkla sağlanabilecektir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 8 – 14 Temmuz haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta Yengeç Yeniayı etkisindeyiz. Hayattan daha fazla keyif almaya başlıyorsunuz. Genel olarak şanslı, biraz tembelliğe, kilo almaya meyledebilen fakat güçlü desteklerin olduğu bir dönem. Mutlu olmak adına yanıt alamadığınız, karşılık göremediğiniz, sizi tatmin etmek yerine daha çok üzüntüye sevk eden konulardan sıyrılabilirsiniz. Aileniz, çocuklarınız ya da çocuk sahibi olma isteğiniz gündeminizde olabilir. Bu konularda adım atmak, çabalarınızın karşılığını görmek sizi mutlu ve özgüvenli kılacaktır. Ekonomik açıdan da eşinizden/ailenizden, kadın figürlerden göreceğiniz destekler size yardımcı olabilir.

Bu Yeniay aşk, hobiler, flörtleriniz, sportif konular ve varsa çocuklarınız ile ilgili yeni ve çok şanslı bir dönem olacak. Evinize, yaşam alanınıza yenilikler getiriyor. Tadilat, temizlik, dekorasyon değişiklikleri gibi değişimler ve yenilenmeler mümkün. Bu dönemde aşık olmanız ve bir romantik ilişkiye başlamanız olası. Oldukça şanslı bir dönemde olacaksınız. Yapmak istedikleriniz, geleceğe dönük planlarınız için bir kaynak bulmak işinize yarayacaktır.

11 Temmuz’da Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle birlikte kendinize daha çok özen göstereceğiniz, sağlık ve günlük rutinlerinizde daha fazla keyif alma eğiliminde olacağınız bir dönem başlıyor. Kendinize daha iyi bakmak ve ruhsal olarak daha dengeli hissetmek için motivasyon kazanabilirsiniz. Kişisel bakım, sağlık ve tarz konusunda değişimlere gidebilirsiniz. Heyecanla ve hevesle bir hamle yaparken ekonomik olarak yüksek, gereksiz ve riskli harcamalar yapabilirsiniz. Bu yüzden zamanın ve şansın şu an sizden yana olmasına kapılmadan, ilerleyen günleri ve yapmanız gerekenleri de düşünerek hareket etmelisiniz.


Bu dönemde işiniz ile ilgili konularda yapacağınız her türlü girişimlerden yana olumlu sonuçlar elde edeceğiniz bir dönem içinde olacaksınız. Kariyerinizde bir kadın figürünün desteğini hissedebilirsiniz. Yaratıcı, yüksek ilham gücü olan bir süreçtesiniz. İşinizi ve günlük akışınızı yenilemek, geliştirmek, kazanımlarınızı arttırmak adına bunu değerlendirmelisiniz. İş görüşmeleri, arayışların sonuçlanması, yaptığınız işlerin olumlu geri dönüşleri söz konusu olabilir.

Astroloji || Bizi takip edin: Instagram, Google Haberler


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.