Yeni sıcak hava ve aşırı nem dalgası geliyor! 🥵

sıcak hava

Meteoroloji verilerine göre, önümüzdeki hafta da sıcak ve nem bunaltmaya devam edecek.

Sıcak havayla birlikte gelen aşırı nem adeta nefes almayı zorlaştırıyor.

İstanbul’da 35 dereceleri bulacak hava sıcaklığı nemin de etkisiyle 40 derecelerde hissedilecek.


Ege, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde de sıcaklıklar etkili olacak. Ankara ve Bursa 35 dereceyi; İzmir, Antalya, Muğla ise 40 dereceyi bulacak.

Adana’da gök gürültülü sağanak yağış ile sıcaklık 35 derece olacak.

Doğu Karadeniz bölgesinde ise yer yer gök gürültülü sağanaklar hafta boyunca etkisini gösterecek.

Sıcak havanın etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Bolu, Karabük, Çankırı, Ankara’nın Kuzey ve Batısı, Eskişehir, Afyonkarahisar ve Kütahya’da Yerel Kuvvetli Yağış Bekleniyor!


Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden itibaren; Bolu, Karabük, Çankırı, Ankara’nın kuzey ve batı ilçeleri, Eskişehir, Afyonkarahisar ve Kütahya’da yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Klima ile dış sıcaklık arasında en fazla kaç derece fark olmalı?


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.