Astroloji: 16 – 22 Eylül haftalık burç yorumları (Ay Tutulması)

Ay Tutulması

Astroloji: 16 – 22 Eylül 2024 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 16 – 22 Eylül haftalık burç yorumları. 16 Eylül, 17 Eylül, 18 Eylül, 19 Eylül, 20 Eylül, 21 Eylül ve 22 Eylül tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları. Ay Tutulması burçları nasıl etkileyecek?


koç burcu

Koç burcu 16 – 22 Eylül haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Özellikle zihinsel konularda aktif olabileceğiniz bir hafta. Yoğun düşünceler içinde olup, hızlı kararlar aldığınız ve düşüncelerinizi hemen hayata geçirmek isteyeceğiniz bir dönem içerisindesiniz. Kararlarınızı uygulamaya geçirmeden önce ince eleyip sık dokumanız daha iyi olur. Ertelenen, tamamlanmayan, daha fazla ilgilenilmesi gereken işlerinizin önü açılabilir. Hazırlık aşamasının ardından gündeme getirmeye, kullanıma sunmaya çalıştığınız konularda daha hızlı ve etkin adımlar atabilirsiniz.

Evinize yeni bir alet alabilirsiniz. Yeni bir tedaviye başlayabilirsiniz, yeni bir ilaç kullanımı ile sağlığınızla ilgili sıkıntı ve problemlerin üstesinden gelebilirsiniz. Fakat bu süreç içerisinde iletişime özen gösteriniz. Sağlık ve iş hayatı ile konular bu günlerde gündeminizde olacak. Edindiğiniz tecrübeleri hayatınıza dahil etme konusunda istekli olabilirsiniz. İş konularını düzenleme, görüşmeler yapma ve işinizi daha iyi hale getirme gibi gündemlerle ilgilenebilirsiniz. İmzalara ve iletişime çok açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Zihninizin bu denli aktif oluşu, birçok detaya hakim olma isteği doğurabilir.

18 Eylül’de Balık burcunda parçalı Ay Tutulması gerçekleşiyor. Yaratıcılığınız artabilir, sezgilerini güçlenebilir. Bir süredir gizlide kalan fikirler, sırlar açığa çıkabilir. Dışa çıkamayan sinirsel gerginlikler ruh halinizi bozabilir. Bu sizin için olumsuz bir durum görünse de, aslında artık önünüzde bir engelin kalmadığının işaretidir. Üzüntünüzün süresini kısa tuttuğunuzda, arta kalan zamanı sevincinize ayırabilirsiniz.

Hayata karşı mücadeleci ve enerjik tutumunuz ve de işinize gösterdiğiniz çabalara rağmen önünüzün sürekli tıkandığını ve hayatta ilerlemekte zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Kaderin ya da insanların sizin tarafınızda olmasını beklemeyi bırakıp kendi bildiğiniz doğrultuda cesurca adımlar atmanızın zamanı geldi. Bu Ay Tutulması size “Ya mücadele eder kazanırsın ya da kabullenip kaybedersin” diyor. Kişisel gelişiminizi desteklemek için ruhsal ve psikolojik olarak kendinizi yenilemelisiniz. Sağlıklı ilişkiler, bilinçli çalışmalar, alışkanlıklar edinmek sizin için önemlidir. Hem sağlığınızı hem gündeminizi olumsuz yönde etkilemeyecek seçimler yapmalısınız.

boğa burcu

Boğa burcu 16 – 22 Eylül haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Özellikle ikili ilişkileriniz, aşk hayatınız, çocuklarınızla olan iletişim ve hobileriniz ile ilgili güzel sonuçlar alacağınız bir sürecin içindesiniz. Kalbiniz boşsa da olumlu günlerde karşınıza çıkabilecek kişiler olabilir. Şanslı bir dönemdesiniz. Düşüncelerinizi dile getirmek, konuşmak ve paylaşımlar yapmak için bu fırsatı değerlendirmelisiniz.

Bu dönemde ikili ilişkiler ve çocuklar ile ilgili konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Hobi olarak ilgilendiğiniz bir alanda yeni projeler üretip, pazarlama yeteneğinizi kullanarak gelirinizi artırabilirsiniz. İletişim alanında oldukça aktif olacaksınız. Elde ettiğiniz, size sunulan şansı kullanmak için adım atmanız gerektiğini fark ediyorsunuz.

Artık neyi beklediğinizi, ne için uğraştığınızı daha iyi göreceksiniz. İletişiminiz güçlenebilir, kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Bu durum karşınızdaki kişiye de rahatlık verebilir. Duygusal adımlar atmaya elverişli bir dönem olabilir. Detaylara, gereksiz konulara ve kaygıya fazla yer vermemeye çalışın. Dengede kalmak, sınırları ve sinirleri korumak önemli olacaktır.

18 Eylül’de Balık burcunda parçalı Ay Tutulması gerçekleşiyor. Tutulma, sosyal aktiviteler, organizasyonlar ve arkadaşlarla ilişkilendirilen 11. evinizi etkiliyor. Bu alanlarda beklenmedik ve hızlı gelişen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hayatınızda, bundan sonra rolü olmayacak kişi veya gruplardan kopma potansiyeliniz var. Eski arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz artık size hitap etmeyebilir. İdealleriniz ve hayattan beklentileriniz, farklılaşabilir. Yeni hedeflerinize uyabilecek kişilerle birlikte olmak isteyebilirsiniz.

Boğa’lar bu süreçte kadersel bir dönüm noktasından geçecekler. Mevcut düzenleri değişebilir. Endişe etmeyin. Çünkü yerle bir olduğunu sandığınız bir düzen sona erdiğinde sizi çok daha mutlu edecek bir başlangıç yaşayabileceksiniz. Kararsız kalmak yerine, istediğiniz neyse adım atma şansınız var! Birine güvenmekle ilgili tüm bildiklerinizi unutun: yeniden başlıyorsunuz.

ikizler burcu

İkizler burcu 16 – 22 Eylül haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Taşınma, yeni bir yere geçiş yapma, uzun zamandan beri görmediğiniz akrabalarınızın ziyareti, evinize yeni aletler almak gibi konuları gündeminize getirebilir. Bu dönem evinizin dekorasyonu, tamir tadilat ve düzenleme gibi işler ile ilgilenebilirsiniz. İç dünyanıza, evinize yuvanıza çekilip kendinizi dinlemek isteyeceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. Ailenizle keyifli anlar geçirebilirsiniz, geçmişten gelen fakat çözülmemiş iletişimsel sorunlarınız var ise, bu günler aile bireyleri ile karşı karşıya gelip konuşarak çözüme kavuşturmak için çok iyi bir dönem.

Evinizi düzenlemek, ihtiyaçlarınızı sırasıyla tamamlamak, varsa partnerinizle birbirinize fırsat ve zaman vermek adına iyi bir dönemdesiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olaylara verdiğiniz tepkilerin değişmesi, kontrol edebileceğiniz konuları ve kontrol mekanizmanızı da değiştirecektir. Daha çok vakit geçirmek, ailenizle ilgilenmek, evinizin ihtiyaçlarına odaklanmak dışarıda yaşadığınız bazı sorunları aşmanıza yardımcı olabilir. Bunun getirdiği bir sonuç olarak taşınma, farklı bir tarzda veya ortamda yaşamak gibi düşünceleriniz oluşabilir. Vereceğiniz kararlarla sizin için en iyi ortamı kuracağınız bir dönemdesiniz.

18 Eylül’de Balık burcunda parçalı Ay Tutulması gerçekleşiyor. Hayatınızda önemli olaylar yaşanabilir. Eğer hayatınızda sizin için özel birisi varsa, evlenme teklif edebilir veya evlilik teklifi alabilirsiniz. Zaten evliyseniz çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz. Eğer hayatınızda sizin için özel birisi yoksa kendinizi hızlı bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz.

Kariyer alanınızda uzun süredir yaşadığınız belirsizlik ve yeteneklerinizi yeterince ortaya koyamadığınız için olumsuz görünen imajınız canınızı iyice sıkabilir. Böyle bir durumda önem verdiğiniz bir kişiye ciddi ve büyük bir teklifte bulunabilir ve motivasyonunuz, enerjiniz ve inancınızla karşınızdaki kişiyi de etkileyip harekete geçirebilirsiniz. Beraber harekete geçmek istediğiniz kişi eşiniz ya da partneriniz de olabilir.

Tutulma, iş ve kariyeriniz, toplumdaki yeriniz, mesleki imajınız, başarılı olduğunuz alanlar, gelecek hedefleriniz ve bu hedeflerinizde etkin yeri olan kişiler, otoriteyi temsil eden kişilerle ilişkilendirilen 10. evinizi, aile ve yerleşim konularıyla alakalı 4. evinizi etkiliyor. Bu alanlarda, beklenmedik ve hızlı gelişen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kariyer hayatımızda ve hayatımızın hedeflerinde radikal değişimler olası. Hızlı ve beklenmedik gelişmeler sizi bekliyor. Kariyer konusunda sürpriz fırsatlar çıkabilir. Herkesten farklı özellikleriniz başkaları tarafından fark edilecek.

yengeç burcu

Yengeç burcu 16 – 22 Eylül haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: İletişiminizin daha rahat olacağı süreci deneyimliyorsunuz. Gündeminiz yeni yerler görmek olacak. Bu süreçte organizasyonlar, gezi planları yapabilir, bol bol seyahat edebilirsiniz. Yeni bir eğitime katılabilir ve yapacağınız yolculuklar esnasında yeni iş olanakları ile karşılaşabilirsiniz. Akraba ve kardeşleriniz ile iletişiminiz iyi olduğu bu günlerde yakın çevrenizden eğitim ve iş imkanları konusunda destek göreceksiniz.

Merkür sizi sosyal hayata ve yeni gündemlere taşıyabilir. Organizasyonlara katılmak veya bunları düzenlemek, yolculuklar yapmak, eğitimler almak, yeteneklerinizi destekleyecek ya da parlatacak çalışmalara dahil olmak isteyebilirsiniz. Dikkatli konuşan, doğru ve güzel yazan biri olmanın ekmeğini maddi olarak da yiyebilirsiniz. Yeni iş kapılarının açılması söz konusu olabilir. İlişkilerinizdeki aksaklıkların çözülmesi, kırgınlıkların sona ermesiyle aklınızda soru işareti kalmadan ilerlemeniz kolaylaşabilir.

18 Eylül’de Balık burcunda parçalı Ay Tutulması gerçekleşiyor. Kaderci, fedakar ve anlayışlı doğanız nedeniyle zarar gördüğünüzü ve başkaları için yaşamaya başlamış olduğunuzu fark edebilirsiniz. Hayatınızdaki kişiler sizden hep almaya alıştığı için siz kendiniz için bir şeyler yapmazsanız yaşamınızda hiçbir şeyin değişmeyeceğini görebilirsiniz. Bu nedenle Ay Tutulmasının yarattığı enerjiyi iyi değerlendirmeli, işiniz, sağlığınız ve yaşamınız konusunda sizin iyiliğinize yönelik kararlı adımlar atmalısınız.

Eğitimle ve seyahatlerle ilgili konularda hızlı gelişmeler sizi bekliyor. Dünyaya bakış açınız daha da genişletecek projeler gündeminizde yer tutacak. Hızla, yeni düşüncelere ve farklı girişim alanlarına açılmaya başlayacaksınız. Alışılmış kalıplar dışına çıkma arzunuz artıyor. Yenilikler, sürprizler hayatınıza renk katacak. Yurtdışı işlemleri, devlet dairesindeki işlemleriniz, bireysel çalışmalarınız konusunda neticeler alabilirsiniz. Eksik ya da fazla olan konularda kendinizi genişletme, yeni bilgiler edinme ve ufkunuzu açma konusunda güçlü bir isteğiniz olacak. Cesur olun, risk alın, evren sizi destekleyecek!

aslan burcu

Aslan burcu 16 – 22 Eylül haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Finansal konularda ve yeni iş fırsatları elde edeceğiniz bir sürecin içine giriyorsunuz. Özellikle parasal anlamda yapacağınız görüşmeler size iyi gelecek. Aslan burçlarının ana konusu para olacak. Gelirinizi artırmak ve yeni kazançlar sağlamak için çok iyi bir dönem. Bu günler yatırım yapmak, para kazanmak, ek iş yapıp kazançlarınızı arttırmak için çok uygun. Maddi konular ile ilgili yeni iş fikirleri, plan projeler ve fikirlerinizi hayata geçirme konusunda oldukça aktif olacaksınız.

Para kazanmak, parayı değerli hale getirmek ve bunu uzun vadeye taşımak adına yeni fikirler üretebilirsiniz. Ödemelerinizi düzenleyerek arta kalanlarda yeni yatırımlar, ek iş gibi çalışmalara vakit ayırabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili pürüzleri ortadan kaldırabilirsiniz. Yanlış ya da gereksiz konulara odaklandığınız için, asıl gündeminize dönmekte zorlanıyordunuz. bunları aşacağınız ve tertemiz başlangıçlar yapacağınız bir süreç olabilir. İş girişimleri, arayışlarınız ve görüşmeleriniz, mevcut gelir gider dengeniz, harcamalarınız rayına oturabilir.

18 Eylül’de Balık burcunda parçalı Ay Tutulması gerçekleşiyor. Evrenin size gelirinizi artırma ve yeni kaynaklar yaratma konusunda yaptığı baskı iyice artmış olabilir. Daha fazla geri planda kalmayıp kendinizi ve yeteneklerinizi ortaya koymalısınız. Bugünlerde hayatta maddi ve manevi destek bulmakta zorlandığınız için bulunduğunuz noktayı aşmak ve daha ilerilere gitmek istiyorsanız hırslı, iddialı ve kararlı olmalısınız. Özellikle birilerine bağlı veya bağımlı olmak sizi aşırı derecede tüketeceği için hayatta bir an önce özgürleşmenin peşine düşmelisiniz. Özgürleşmenin yolu da gelirinizi artırmaktan geçiyor.

Parayla ilgili konularda, hızlı ve beklenmedik gelişmeler sizi bekliyor. Ekonomi dengenizi bozacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kredi veya borç almak, diğer kişilerle parasal alışverişlere girmek açısından uygun günlerde değilsiniz. Kadersel olarak sizi etkileyen veya geri dönülemez değişimlere iten durumlar, başkalarına dayalı işlerde beklenmedik ve koparıcı durumlar oluşabilir.

Eş veya ortak ile ilgili parasal kayıplar veya ani değişimler de olası. Ortaklaşa sahip olunan kaynaklarla ilgili konularda da sıra dışı durumlar ortaya çıkabilir. Almış olduğunuz kredi, borç gibi durumlarla ilgili, beklenmedik sıkışıklıklar, kayıplar, sizi zor duruma düşürebilecek muhasebe, vergi, sigorta gibi şeylerle ilgili durumlarla karşılaşabilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu 16 – 22 Eylül haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Sizin burcunuzda transit yapan Merkür hareket kabiliyetinizi artırıyor ve kendinizle ilgili yeni bir sürecin içine giriyorsunuz. Gerek iş, gerek özel hayat ve sosyal çevreniz ile ilgili iletişim alanında çok yoğun olabilirsiniz. Bu günlerde çok düşünecek, düşüncelerinizi hayata geçirecek ve aktif bir şekilde çevrenizle olumlu diyaloglar içerisinde olacaksınız. Özellikle bu günlerde ikili konuşmalarda fazla yargılayıcı ve sorgulayıcı olmamanızı tavsiye ederiz.

Edindiğiniz tecrübeleri konuşacağınız ve konuşturacağınız bir dönemin kapısı aralanıyor. Düşünen, düşündüklerini titizlikle hazırlayan ve aynı titizlikle uygulamaya geçen bir duruş sergileyebilirsiniz. Bunu her zamankinden daha yoğun bir şekilde yapacağınız için daha çok dikkat çekmeniz de olasıdır. Sürpriz bir şekilde bir araba alabilirsiniz, cep telefonu alabilirsiniz. İletişimde kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir sürecin içerisindesiniz, ikili ilişkileriniz ve iş hayatınızla ilgili güzel gelişmeleri alacaksınız.


18 Eylül’de Balık burcunda parçalı Ay Tutulması gerçekleşiyor. İkili ilişkilerinizle ilgili konularda, hızlı ve beklenmedik gelişmeler sizi bekliyor. Dikkatli ve esnek olmanızı gerektirecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Zira, muhataplarınızdan beklenmedik tepkiler alabileceğiniz günlerdesiniz. Asi tavırlarınız, ilişkinize olumsuz yansıyabilir. İlişkilerde, güvenilmezlik veya tuhaflıklar söz konusu olabilir. Mevcut birlikteliğinizde, gerekli değişimler yapılamazsa, ilişkiniz riske girebilir. İkili ilişkiler adına tansiyonlu bir dönemden geçebilirsiniz. Evlenme veya boşanma gibi önemli olaylar yaşayabilirsiniz.

İlişkileriniz ve hayatınız bir dönüm noktasına geldi. Bu dönüm noktası her şekilde hayatınızda pozitif yönde bir ilerlemenin yaşanmakta olduğunun göstergesi. Bu nedenle kararlı, cesur davranmalı ve geri adım atmamalısınız. Eğer hayatınızda maddi veya manevi olarak sizin taşımak zorunda olduğunuz insanlar veya sizi taşıyan insanlar varsa bu durumun artık değişmesi gerekiyor. Değişimi karşı taraftan beklemek yerine bunun sizin hayrınıza olacağı gerçeğiyle yüzleşmeli ve siz her iki tarafı da özgürleştirecek yönde harekete geçmelisiniz.

terazi burcu

Terazi burcu 16 – 22 Eylül haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Yapacağınız çalışmalar, zihinsel çalışmalar belki de gideceğimiz bir tatille kendinizi daha izole edeceğiniz ve farkındalığınızın artarak daha da yükseleceği güzel bir sürecin içine giriyorsunuz. Aynı zamanda kendinizi geliştirme adı altında bu süreç size iyi gelecek. Bu dönem hakkınızda yapılan dedikodu veya arkanızdan yapılan konuşmalar bir bir açığa çıkabilir. Sağlığınıza ekstra dikkat etmenizde fayda var.

Bazı fikirleri kendinize saklamanız sizin faydanıza olabilir. Hem içsel hem de günlük hayatta bir arınma geçirebilir, eleme yapabilirsiniz. Fazla insan, fazla eşya, fazla his, fazla sorumluluk sizi eksiye düşürebilir. Doğru dozu bulmak için bu eleme konusunda istekli olmalısınız. Bu durum sizin alışkanlıklarınıza doğrudan etki edeceği için bedeninize ve ruhunuza iyi gelecek şekilde yaşamanızı da kolaylaştıracaktır.

18 Eylül’de Balık burcunda parçalı Ay Tutulması gerçekleşiyor. Sağlık, iş koşullarınız, çalışanlarınızla ilgili konularda, bir süre için zorlanma olabilir. Özellikle, çalışma alanınız veya becerilerinizi geliştirmiş olduğunuz işlerle ilgili konularda, hızlı gelişmelere tanık olabilirsiniz. İş ortamınızda ve yanınızda çalışanlarla ilgili beklenmedik durumlar, günlük işlerimizin organizasyonunda aksaklıklar, sağlıkta iniş çıkışlar oluşması mümkün. İş alanınızda kullandığınız tekniklerde veya işe yaklaşım biçiminizde değişiklik yaratabilir, farklı konulara eğilebilirsiniz.

Rutin işlere, düzene ve başkaları tarafından verilen görevlere isyan halinde olabilirsiniz. Bıkkınlık, sizde iş değiştirme arzusu oluşturabilir. Sinirsel gerginlik ve yıpranma, tansiyonda ani iniş çıkışlar söz konusu olabilir. Öte yandan bu Ay Tutulması hayatınız ve istekleriniz konusunda önemli farkındalıklar yaşatabilir. Bu farkına varışlar önemli ve cesur kararlar almanıza neden olabilir. Bu dönemin sizde yarattığı kararlılık etkisini iyi değerlendirmeli ve kafanıza koyduğunuz ne varsa harekete geçmelisiniz. Fikrinizi ve taleplerinizi de özgürce ifade etmeniz gereken bu günlerde ne istediğiniz konusunda kendinize dürüst olmazsanız. Sizin için neyin daha önemli olduğunu anlamak için iç sesinizi dinlemelisiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 16 – 22 Eylül haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Yeni bir iş sözleşmesi, yeni bir iş alabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmekte fayda var. Bu yenilikler hayatınıza doğru anlamda katkı sağlayabilir. Aynı zamanda yeni bir sosyal platforma veya yeni bir sosyal çevreye de üye olabilirsiniz. Uzun zamandan beri görmediğiniz arkadaşlarınızı görebilir ve güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Sosyal hayatınızda, arkadaş çevrenizde popüler olduğunuz, parladığınız, ön plana çıktığınız bir dönem içindesiniz.

Herkes konuşurken sizin çalışıyor olmanız bir fark yaratacaktır. Bu da işverenlerin, işbirliklerin dikkatini çekecektir. Sosyal ve dışa dönük olmak, seviyeyi doğru anlamak ve korumak, iletişim becerilerinizi sergilemek adına iyi bir dönemdesiniz. Özellikle imzalı işler, toprakla ilgili işler ve yatırımlar gündeminize gelebilir. Bu fırsatları değerlendirmeye almak, iyice anladıktan sonra kaçırmadan gerçekleştirmeye çalışmak size büyük avantaj sağlayabilir.

18 Eylül’de Balık burcunda parçalı Ay Tutulması gerçekleşiyor. Özel ilişkinizde, hızlı ve tedirgin edici bir şekilde gelişen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Heyecanlandırıcı ve ilişkilerde harekete geçirici etkiler de devreye giriyor. Tuhaf ve farklı kişilerle birlikte olabilirsiniz. Bu sıralar, ilişkilerinizi sabitleştirmeniz zor gözüküyor. Aşk hayatınızla ilgili de sürpriz ve hızlı gelişmeler, beklenmedik başlangıç veya bitişler olası. Çocukların sağlığı ile ilgili veya onlarla olan ilişkilerimizle ilgili beklenmedik durumlar, ilişkilerde kopuşlar da olasılık dahilinde.

Yaratıcı ve keşfedici yönlerimiz hareketleniyor. Kendinizi her zamankinden farklı şekilde ifade edebilirsiniz. Farklı hobiler, yeni uğraşlar edinebilirsiniz. Siz geleceğinizi inşa etmeye çabalarken ve mücadele verirken, sevdiğiniz insanların sizi anlamaması ve yalnız bırakması size kötü hissettiriyor olabilir. Kendinizi yalnızlık duygularına kaptırmak yerine geleceğe ve hayallerinize odaklanırsanız içinizde büyük adımlar atmanızı sağlayacak cesaret, motivasyon ve enerjinin olduğunun farkına varabilirsiniz. Ay Tutulması size para kazanma yönünde cesur ve iddialı adımlar attırabilir. Bu süreçte odağınızı maneviyattan maddiyata çevirmeniz sizin faydanıza olacaktır.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 16 – 22 Eylül haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Kariyeriniz açısından yeni bir döneme giriyorsunuz. Yeni bir işe başlayabilir, toplum önündeki statükonuz ile ön planda olabilir, kendinizi gösterebilir, sosyal medyadaki platformlarda yazılarınız, videolarınız, görselleriniz ile ön plana çıkabilirsiniz. İş hayatınızda yoğun olduğunuz bir dönem içerisindesiniz. Zihnen ve bedenen yorulduğunuz, oldukça aktif olduğunuz çalışma hayatınız bu günlerde gündeminizde olacak. Özellikle üst düzey konumundaki kişiler ile iletişim kurarken biraz daha yapıcı ve sakin olmanız gerekiyor.

Kariyerinizdeki tempoyu destekleyecek fikirler ve anlaşmalar önünüze çıkabilir. Çabanızı göstermek daha kolay olabilir, söylediklerinizle iz bırakabilirsiniz. Bazı şeyleri beklemek veya sadece bunlar için çalışmak kadar fikirlerinizle bunu süslemek de önemli olacaktır. Sakin, mantıklı ve ne yaptığının, ne istediğinin farkında olan biri olduğunuzda kazanan sizsiniz demektir. Terfi, kazanç ve sorumluluk değişimi gibi gündemleriniz olabilir.

18 Eylül’de Balık burcunda parçalı Ay Tutulması gerçekleşiyor. Aile ilişkilerinizde hızlı ve tedirgin edici bir şekilde gelişen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bir yere yerleşmekte ve sabit kalmakta zorlanabilir, ani bir şekilde ev değiştirme kararı alabilirsiniz. Şu an bulunduğunuz yerde kendinizi güvende ve huzurlu hissetmekte zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Geçmişle ilgili olaylar, beklenmedik şekilde ortaya çıkabilir. Alışılmış davranış kalıplarınız ve motivasyonlarınız değişebilir, yenilenebilir.

Gelecek hedeflerinizle ilgili beklenmedik durumlar ve değişimler söz konusu olabilir. Bu değişimler iş hayatımıza da yansıyacaktır. İş ve kariyer konularında gergin, koparıcı ve beklenmedik durumlar ortaya çıkabilir. Hayatınızda büyük değişimler yaşanabilir. Sizi tutsak eden bağlarınızı fark edebileceğiniz ve özgürleşmek için her tür çılgın adımı göze alabileceğiniz günlerdesiniz. Hayat size kendinizi ihmal etmeye başladığınızı ve sevdiklerinizi kırmamak için pek çok arzunuzdan vazgeçtiğinizi fark ettirmeye çalışıyor. Artık kendi doğrularınız ve kendi hayalleriniz çerçevesinde yepyeni bir hayat kurma zamanınız geldi.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 16 – 22 Eylül haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Sosyal hayatınızda oldukça haraketli ve kişisel olarak çok özgüvenli olacağınız bir dönem içerisindesiniz. Bu günlerde kendinize yeni bir ilgi alanı yaratıp seminer, kurs gibi eğitimlere katılmak size çok iyi gelecektir. Uluslararası konular ve yüksek eğitimle ilgili başlangıçlar yaparak kendinizi bu platformlarda ön plana çıkaracağınız ve başarılı olacağınız bir sürecin içine giriyorsunuz.

Bazı insanlardan alacağınız destekler daha verimli sonuçlar almanıza yardımcı olabilir. Eğitim ve iş hayatınızı önemsemek iyi etkiler oluşturabilir ancak sosyal olarak donuk ve gereksiz mesafeli davranışlar sergilemediğinizde manevi olarak da doyuma ulaşabilirsiniz. Planladığınız ama uygulamadığınız, ertelediğiniz süreçler için de adım atmak uygun olabilir. İlgi alanlarınızın değişmesi kadar mevcut alanlarda da daha iyi olma gayretine girebilirsiniz.

18 Eylül’de Balık burcunda parçalı Ay Tutulması gerçekleşiyor. Yakın çevrenizdekilerle ilişkilerinizde hızlı ve tedirgin edici şekilde gelişen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu etkiler özellikle iletişim becerileri, eğitim, satış ve pazarlama, fikirlerin ifadesi, teklifler, sözleşmeler, taşımacılık ve haberleşme konularında yaşanabilir. Bu konularda gerginlikler dikkat çekiyor. Yakın çevrede değişimler, sıra dışı olaylar söz konusu. Günlük olaylar hızlı gelişiyor. Çevre değiştirebilirsiniz.

Zihinsel olarak yeniliğe açıksınız. Değişik konularda öğrenim alabilirsiniz. İletişim ve olaylara yaklaşım tarzınızda farklılaşma olabilir. İş anlaşmalarını bağlayan sürpriz gelişmeler olabilir. Yurt dışına yönelik işlerinizde, yabancılarla ilgili işlerde, yasal konuları bağlayan durumlarda da gergin, koparıcı ve beklenmedik durumlar ortaya çıkabilir, önleminizi almanızda fayda var.

Ay Tutulması hayatınızda kontrolünüz dışında bazı gelişmelere işaret edebilir. Bu gelişmeler sizi biraz olumsuz etkileyecek olsa da olaya mantık çerçevesinde yaklaşmalısınız. Belki de sizi hiç ilgilendirmeyecek bir kavgada istemeden arada kalacak olabilirsiniz. Bu durum şiddetli bir duygusal patlama yaşamanıza ve içinizde biriktirdiğiniz ne varsa sert ve kavgacı bir şekilde ifade etmenize neden olabilir. Bu boşalma rahatlamanızı sağlasa da sevdiklerinizi gereğinden fazla kırmamak için olabildiğince kibar olmaya özen gösterin.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 16 – 22 Eylül haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu dönemde yakın çevreniz ile bol bol maddi konular üzerine konuşup, fikir alışverişinde bulunabilir ve ailenizden parasal anlamda olumlu destekler alabilirsiniz. Gelir artışı ve beraberinde gelen kafa rahatlığıyla size nefes aldıracak bir dönem. Ortaklı veya ek işler, aile destekleri, hakkınız olanın veya emeğinizin size dönmesi bu dönemde ilgileneceğiniz konular olabilir.

Başvurduğunuz krediniz onaylanabilir, ekstra gelirlerinizde artış olabilir veya maddi bir destek alabilirsiniz. Daha rahat bir akış içinde olacaksınız. Miras, tazminat, ortak gelirin artışı gibi konular gündeminizde olacak. Bu konularla ilgili beklediğiniz veya beklemediğiniz haberler alabilirsiniz. Alacağınız haberler, öneriler ve geri dönüşler size neyin fazla neyin eksik olduğunu daha net gösterecektir. Böylece hem içinizde hem de hayatınızda uygulamaya geçerek daha sade ve mutlu bir düzenin içine girebilirsiniz.

18 Eylül’de Balık burcunda parçalı Ay Tutulması gerçekleşiyor. Parasal durumunuzda veya diğer kişilerle mali ilişkilerinizde, hızlı ve tedirgin edici bir şekilde gelişen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kişisel anlamda, paranızı değerlendirme adına, çok dikkatli olmanız gerekiyor. Bu, paranızı korumanız konusunda da geçerli. Ekonomik olmanız gerek, çünkü beklenmedik harcamalar çıkabilir.

Maddi koşullarda beklenmedik değişimler olabilir. Mali grafiğiniz inişli çıkışlı gidiyor. Esnekliğinizi korumalı ve yeni şartlara adapte olmalısınız. Sabit kazanç elde etmekte zorlanabilirsiniz. Bu süreçte doğrularınızı bir kenara bırakmayı başarır ve kendinizi yeni olasılıklara açarsanız hayallerinize ulaşma yönünde önemli adımlar atabilirsiniz. Özellikle para konularıyla ilgili doğrularınız sizi hayatta ilerleyemez hale getirmiş ve ideallerinizden vazgeçmenize neden olmuş olabilir. Tüm bakış açınızın değişebileceği ve içinizde güçlü bir motivasyon hissedeceğiniz bu günlerde planlama yapmayı bırakın ve harekete geçin.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 16 – 22 Eylül haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu dönemde ikili ilişkileriniz gündeminizde yer tutuyor. Bu günler içerisinde partnerinizle ilişkiniz, yaşadığınız sorunlar veya ilişkinizin gidişatı üzerine konuşabilir, beraberliğinizi bir adım ileriye taşıma düşünceleri içerisinde olabilirsiniz. Merkür’ün Başak burcuna geçişi zihninizi tamamen aşk hayatınız üzerinde çekecek.

Özellikle sorun yaşadığınız noktaları düzeltmek, pürüzleri ortadan kaldırmak ve daha iyi ilişkiler kurmanız konusunda size destek olacak. Kendinizi buna odakladığınızda hatanın da nerede olduğunu görebileceksiniz. İlişkilerde daha belirgin kararlar alabilir, işinizi kalıcı hale getirmek için görüşmeler yapabilirsiniz.

18 Eylül’de Balık burcunda parçalı Ay Tutulması gerçekleşiyor. Tutulma, ilişkinizle veya partnerinizle ilgili konularda, yaşanması muhtemel hızlı ve tedirgin edici durumlara işaret ediyor. Gergin ve sinirli ve sert tavırlarınız söz konusu olabilir. Bu sıralar, çok büyük bir özgürleşme arzusundasınız. Adeta, eski kalıplarınız yıkılıyor ve kişiliğinizin yeni yüzü meydana çıkmaya başlıyor. Bireysellik ve özgürlük ihtiyacınızı daha fazla vurgulayacaksınız. Dış dünya ile yüzleşmenizde, daha orijinal, beklenmedik ve asi tavırlarınız ortaya çıkabilir. Artan özgürlük ihtiyacınızı sınırlayan yapıdaki ilişkileriniz zorlanacak. Karşı taraf, sizdeki değişime kolay adapte olamayabilir. Bu dönemde ilişkiler enerji dolu, heyecanlı ama yorucu bir seyir izleyecek.


Öte yandan bu Ay Tutulması size kendinizi kurban hissetmeyi bırakmanız ve harekete geçmeniz yönünde güçlü enerjiler yolluyor. Anlamanız gereken kendinizi ve yeteneklerinizi ortaya koymadıkça başkalarının eleştirilerinden ve müdahalelerinden kurtulamayacaksınız. Eğer fazlasıyla sessiz bir yapınız varsa bu dönemde herkesi şaşırtan güçlü çıkışlar yapmanıza neden olacak kadar tahammülünüz taşabilir. Eğer dışa dönük ve mücadeleci bir karaktere sahipseniz bu günlerde cesur, iddialı ve çılgın adımlar atabilir ve kendinizi herkese ispatlayabilirsiniz. İlişkinizde, şimdiye kadar açıkça konuşmamış olduğunuz şeyleri, tüm açıklığı ile konuşmaya ve muhatabınızla yüzleşmeye başlayabilirsiniz.

Astroloji || Bizi takip edin: Instagram, Google Haberler


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.