Dijital Ödemelerde Yeni Nesil Çözümler: PayTR Sanal POS

E-ticaret hacminin artmasından kaynaklı olarak dijital ödeme sistemleri yeni nesil çözümler ortaya sürmüştür. Bu güvenli online ödeme yöntemlerinden biri de sanal POS teknolojisidir. Fiziksel olmayan yerlerde banka ya da kredi kartınızı kullanarak ödeme yapmanızı sağlayan PayTR sanal POS, hızlı ve güvenli altyapı destekleriyle ön plandadır. Aynı zamanda sanal POS kullanımı yaygın olan e-ticaret sitelerinin, müşteri artırma hedefleri de doğru orantılı bir şekilde desteklenir. PayTR sanal POS, günün her saati tahsilat yapılmasına olanak tanır. Ek olarak alıcıların havale ya da eft gibi ekstra ücret ödemesi de gerekmez. E-ticaret ödeme güvenliği denildiğinde ilk akla gelen yöntemlerden biri kuşkusuz PayTR sanal POS çözümleridir. İnternet üzerinden yapılan her satışta hem satıcı hem de alıcı için güvenli bir ortam yaratır. Siz de e-ticaret işletmelerinizde daha güvenli bir ortam yaratmak ve ödeme süreçlerini hızlandırmak için PayTR ile sanal POS teknolojisine geçiş yapabilirsiniz. Güvenli ve hızlı ödeme yöntemleriniz sayesinde müşteri ağınızı da genişletebilirsiniz.

PayTR Sanal POS

PayTR Sanal POS Özellikleri

Sanal POS teknolojisinin öncü isimlerinden biri olan PayTR birçok avantajlı özelliği sayesinde alıcıların ilgisini çekmeyi başarmıştır. 2009 yılından bu yana hizmet veren PayTR sanal POS, yerli sermaye ile geliştirilmiştir. PayTR sanal POS teknolojisinin en çok dikkat çeken özelliklerinden biri internet kolaylıkla başvurulabiliyor olmasıdır. Başvuru yapıldıktan yaklaşık 2 saat sonrasında, hizmetiniz kullanıma açılır. Kısa sürede başvuru yaparak, hızlı e-ticaret çözümleri ile hemen sürece dahil olabilirsiniz. PayTR sanal POS, bazı alternatif ödeme sistemleri dahil olmak üzere birçok ödeme kanalını destekler. Ek olarak taksitli ödemeleri de onaylar. Gelişmiş bir güvenlik önlemine sahip olan PayTR sanal POS, online alışveriş ödemeleri sırasında tüm bilgilerinizi korur. Özellikle sürekli güncellenen ve yenilenen PCI DSS uyumlu teknik altyapı sayesinde PayTR, Fraud güvenliği sağlar. Hizmetin en sevilen özelliklerinden bir diğeri de herhangi bir aidatının bulunmamasıdır. Bu sayede az gelirli küçük işletmeler için bile uygundur. Sitenize kolaylıkla entegre ederek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

PayTR Sanal POS Nasıl Çalışır?

İnternetten ödeme alma amacıyla kullanılan PayTR sanal POS, fiziksel olanlarla aynı çalışma sistemine sahiptir. Klasik POS’da olduğu gibi alışveriş yapacağınız karta ilgili bilgilerini girip kullanıcı onayı vermeniz gereklidir. Ürünü sepete ekledikten sonra ödeme seçeneğinde “banka/kredi kartı” opsiyonu seçilerek işleme başlayabilirsiniz. Ödeme yapabilmeniz için ilk olarak kart üzerindeki yazılı adı, kart numarasını, son kullanma tarihini ve CVC kodunu doğru şekilde gerekli yerlere yazılmalıdır. Bu aşamadan sonra bankanız tarafından 3D Secure sayfasına yönlendirilirsiniz. 3D Secure sayesinde ödemeye, telefonunuza gelen kod ile onay vermeniz gerekir. Böylelikle birileri sizin kart numaranızı bilse bile izinsiz alışveriş yapamaz. Dolayısıyla PayTR sanal POS çözümleri, ekstra güvenlikli sistemi ile kolaylıklar sunar.

PayTR ile Sanal POS Avantajları

E-ticaret ödeme altyapısı denildiğinde en sık kullanılan çözümlerden biri kuşkusuz PayTR sanal POS teknolojisidir. Bunun en büyük nedeni ise birçok avantaja sahip olmasıdır. PayTR sanal POS avantajları şu şekilde sıralanabilir:

  • Mobil uyumlu ve kişiselleştirilebilir ödeme sayfası sayesinde, müşterilerinize daha iyi şekilde hitap edebilirsiniz.
  • PayTR sanal POS ile tüm işlemler anlık olarak izlenir. %99,8 işlem başarısına sahip olan altyapı sayesinde olası bir dolandırıcılık durumunda ödeme anında iptal edilir.
  • Müşterileriniz dilerse ödeme sayfasını kartlarını kaydedebilir. Böylelikle her alışverişte bilgileri tekrardan girmek durumunda kalmaz. Kaydedilen bu bilgiler de yüksek güvenlikli sistemlerle korunur.
  • PayTR müşterisi olan işletmeler, 7/24 hizmet veren müşteri temsilcileri sayesinde her konuda bilgi ya da yardım alabilir.
  • SSL sertifikası ve 3D Secure doğrulama teknolojisi gibi güvenlik önlemlerine sahip olan PayTR sanal POS çözümlerini kullanan firmalar, müşterilerin gözünde daha fazla itibar kazanır. Ödeme süreçlerinde sağlanan güven, potansiyel alıcıların müşteriye çevrilmesine yardımcı olur.
  • PayTR sanal POS sayesinde e-ticaret sitenizde 7/24 satış yapabilirsiniz. Siz işinizin başında olmasanız bile sanal POS sayesinde alıcılar, kart bilgilerini girip istedikleri ürünü kolaylıkla satın alabilirler.
  • E-ticaret için sanal POS tercihi ödeme işlemlerinizin daha da hızlanmasını sağlar. Alışverişin daha hızlı tamamlanmasından kaynaklı olarak da müşteri deneyimi iyileştirilir.
  • PayTR sanal POS sayesinde yapılan tüm satışların takibini yapabilirsiniz.

PayTR ile Sanal POS Başvurusu

PayTR dijital ödeme sistemi kapsamında sunulan sanal POS hizmetinin başvuru süreci oldukça kolaydır. Öncelikle internet üzerinden başvuru formunu eksiksiz şekilde doldurmanız gereklidir. Formu doldurup, gönderdikten sonra firma tarafından mail üzerinden sizlere geri dönüş sağlanır. Bu mailde talep edilen evraklar sizlere iletilir. Genel olarak, kimlik fotokopisi, imza sirküleri, ortaklık sözleşmesi, vergi levhası, ticaret Sicil gazetesi fotokopisi, mesafeli satış sözleşmesi ve banka hesap bilgilerini teyit eden evraklar talep edilir. Tüm bu belgeleri mail yoluyla iletmeniz gereklidir. Belgeleri eğer eksiksiz şekilde gönderdiyseniz kısa süre içerisinde sizlere gerekli tüm bilgiler iletilir. Bu bilgiler sayesinde internet sitenize entegre sürecini en hızlı ve kolay şekilde tamamlayabilirsiniz. Kurulum sonunda ise hemen PayTR sanal POS teknolojisini kullanmaya başlayabilirsiniz. Siz de markanızı e-ticaret alanında geliştirmek ve ödeme süreçlerinizi hem daha güvenli hem de daha hızlı kılmak istiyorsanız hemen PayTR sanal POS çözümlerine başvuru yapmanız tavsiye edilir. Daha fazla bilgiye link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.