Bir Doğruyu Bulmaya Çalışmanın Romanı; RAYGAN

Mürsel Ferhat Sağlam’ın, batı edebiyatında novella tarzı olarak bilinen ve uzun öykü –kısa roman şeklinde tasvir edilen bir tarzda kaleme aldığı “RAYGAN” adlı romanı, sınırlı karakter ve mekâna rağmen okuyucuyu hikâyeye bağlamayı başaran, bir doğruyu bulmaya çalışmanın romanı olarak raflardaki yerini aldı.

RAYGANİsfahan’dan İstanbul’a uzanan bu kaçış öyküsünün başrolünde olan Evra; güzel, çekici, yerine göre merhametli ama geçmişi yanlışlarla dolu bir hırsızdır. Ülkesinde işlediği adi suç nedeniyle İstanbul’a kaçmak zorunda kalan Evra, yeni hayatını eski alışkanlıklarından vazgeçmemiş olarak sürdürmeye niyetlidir. Evra’nın doğruyu bulma serüveninde karşısına çıkan Timuçin ise yaşamın anlamını, kendisi için çok değerli olan birinin ölümünden sonra fark edecektir.

Bir tarafta hayatta kalmak için başkalarının kazancına göz diken vicdanlı bir hırsız, diğer yanda ailesi tarafından reddedilene kadar, hayatı paradan ibaret zanneden bir mirasyedi.


Bir “Yakın Plan Yayınları” markası olan “Kozalak Yayıncılık” etiketiyle piyasaya çıkan “RÂYGÂN“, umudun, kaçışın, öyle veya böyle ait olmaya ve yaşamı sevmeye çalışmanın romanı. Sadece bu yönüyle dahi okunmayı hak ediyor.

Eser Adı: Râygân

Yazar: Mürsel Ferhat Sağlam

Yayınevi: Kozalak Yayıncılık

Kitabın Türü: Edebiyat

Sayfa Sayısı: 170


Etiket Fiyatı: 13,00 TL

 

Mürsel Ferhat Sağlam 

16 Nisan’da İstanbul Fatih’te doğdu. Aslen İskiliplidir. Önce, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nü bitirdi. Ardından Beykent Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Öğrenim hayatı süresince kurumsal firmaların çeşitli departmanlarında; bölge yöneticisi, PR uzmanı, reklam ve pazarlama müdürü, yayın danışmanı ve editör olarak görev aldı. Mayıs 2012’de kendi PR firmasını kurarak, “Ajans Paradise”ı hayata geçirdi. Bulunduğu sektörün öncü firmalardan biri olan Ajans Paradise, Mürsel Ferhat Sağlam’ın ilk girişimidir. 14 Şubat 2014’te ise Şilep Dergi’yi kurdu. Edebiyat, kültür ve sanat içerikli bu dergi “Türkiye’nin en sosyal edebiyat dergisi” olma iddiasındadır. Ayrıca yazar, “2035 Ruhu Tarih ve Düşünce Derneği” kurucusu ve genel başkanıdır. Hikâye, roman, politik kurgu, deneme ve tarih türünde eserler kaleme almaktadır.

Yayınlanmış Eserleri

Ve AŞK (Hikâye – Eylül 2010)

Günübirlik Sonsuzluk (Hikâye – Şubat 2011)

Var Say (Psikolojik Roman – Kasım 2013)


Raygan (Roman – Haziran 2014)


Mürsel Ferhat Sağlam
Dijital Markalaşma Uzmanı | Yazar | Akademisyen | Mentor | Podcaster 16 Nisan 1989 İstanbul doğumludur. Namık Kemal Üniversitesi Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Bölümü, Beykent Üniversitesi Tarih Bölümü, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Ve Reklamcılık Bölümü mezunudur. Beykent Üniversitesi’nde Tarih alanında yüksek lisans yapmıştır. Akademik kariyerini Halkla İlişkiler ve Reklamcılık alanında doktora seviyesinde sürdürmektedir. Ajans Paradise ve Branding Türkiye Mürsel Ferhat Sağlam’ın girişimleri arasında yer almaktadır. Türkiye’deki birçok üniversitenin kuluçka merkezinde ve özel yatırım ağlarında danışma kurulunda mentor olarak bulunmuş olan Sağlam, kariyeri boyunca ulusal ve uluslararası 200'den fazla markaya, dijital markalaşma, sosyal medya, içerik pazarlaması, büyüme pazarlaması, stratejik marka yönetimi odağında danışmanlık yapmıştır. Mürsel Ferhat Sağlam’ın hikaye, roman, şiir, tarih, eleştiri, deneme, araştırma, akademik, reklam, marka, pazarlama, sosyal medya, dijital markalaşma olmak üzere farklı tür ve konularda yayınlanmış birçok kitabı bulunmaktadır. Ulusal ve uluslararası birçok mecrada uzmanlık alanlarıyla ilgili akademik ve aktüel makaleler yazan Sağlam, aynı zamanda kamu ve özel sektör kurumlarına sosyal medya iletişimi, içerik pazarlaması, stratejik marka yönetimi, girişimcilik, online itibar yönetimi, dijital kriz yönetimi ve dijital markalaşma konularında eğitimler, seminerler ve konferanslar vermektedir. Dijital Markalaşma, 3F Fenomeni, Kurumsal İletişim 2.0, İçerik Türleri Hiyerarşisi Modeli; Mürsel Ferhat Sağlam tarafından kavramsallaştırılarak sosyal bilimlere, pazarlama ve iletişim literatürüne kazandırılmıştır. Mürsel Ferhat Sağlam, podcast yayıncılığıyla da bilinmektedir. Dijital Markalaşma Sohbetleri, Hani Kurumsaldık, İçeriklerce, Girişimcilerin Büyük Hataları, 100 Soruda Dijital Markalaşma podcast serilerini hazırlayıp sunan Sağlam, bunlara ek olarak birçok podcast serisinde de daimi konuk olarak yer almaktadır.