Aslan Miniğim: Güneşin Mutlu Çocukları

Güneşin parlayan, sıcacık, pozitif ve mutlu çocukları Aslanlar.

Bu ay Güneş Aslan burcunda parıldıyor. Sizin de bir Aslan Burcu Miniğiniz varsa ne mutlu size.

anne-oğul-aslan burcu-çocuk-indigodergisi

Aslan minikleri, tüm tiyatral kuralları sanki doğuştan öğrenerek dünyaya gelmiştir. Bu nedenle dikkat etmelisiniz çünkü sizi hemen parmağında oynatmaya başlayabilir. Miniğiniz masa başında oturmaktan, bilgisayar oyunlarından zevk alabilir. Evcil hayvan tutkuları olabilir.Bu tutkuları yersiz değildir. Çünkü Aslan miniği tüm doğa ve canlılarla barışıktır.Tüm evreni kucaklayarak, sonsuz bir sevgi ile hayata gelmiştir.

Özgürlüğüne düşkün miniğiniz kendi başına iş yapmaktan ve birşeyleri başarmaktan keyif duyacaktır. Bu yüzden ona özgürlük alanı yaratmanızda fayda var. Bırakın biraz kırsı döksün. Denesin, başaramasın ama siz denemekten vazgeçmemesi gerektiğini ona hatırlatın ve onu destekleyin. Aslan minikleri desteklenme ihtiyacı duyarlar.


Ona yapabileceğini ve pes etmemesi gerektiğini her seferinde hatırlatmaktan vazgeçmeyin. Bunu yaparken eleştirisel değil aksine övgü dolu ve gurur duyduğunuzu dile getirerek hareket edin. Göreceksiniz ki miniğiniz daha hızlı yol alacak ve kendini bile şaşırtacaktır.

Miniğiniz için kıyafet ve oda seçimlerinde renkli detaylara yer verebilirsiniz. Renkli ruh dünyasını odasına yansıtmaktan çekinmeyin. Tüm renklerin ve şekillerin yer bulacağı bir tasarım ile Miniğinize çok uygun bir oda dizayn edebilirsiniz.

Oyuncak seçiminde ise, daha sonradan pişman olmamak adına, gürültülü oyuncaklardan sakınmakta fayda var. Aslan minikleri oyun oynarken ses çıkarmaktan, patırt kütürtü yapmaktan zevk alır. Aynı zamanda sizin de ona aynı şekilde sesli ve gürülütülü bir şekilde katılarak oyun oynamanızı bekler. Miniğinizi asla reddedemezsiniz. Belki biraz erteleyebilirsiniz, hepsi bu…
Fiziksel olarak güçlü, algıları açık miniğiniz bazı geceler sizi uyutmadan sabah kadar masal anlatmanız için ,sizi yanı başında tutabilir. Gözünü kırpmadan tüm masalı dinleyebilir. Aynı hikayeyi defalarca anlatmanızı isteyebilir. Sabırlı olun. Hayal kurma yetileri gelişmiş aslan minikleri hikaye ve masal dinlemekten keyif alacaklardır. Masalların içerisinde kendilerine bir idol bulabilir ve onu örnek alabilirler.

Aslan miniğinizi mutlu etmek için ona çok fazla ve değişik renkte kıyafet alacaksınızdır. Bu yüzden kendiniz içinde büyük bir çamaşır sepeti edinmeyi unutmayın.


Hayal gücü gelşmiş miniğinizin hayali arkadaşları yada hayali evcil hayvanları olabilir.
Ona gerçek bir evcil hayvan edinmesi konusunda yardım ederek, mutlu aslanınızı daha da mutlu bir çocuk yapabilirsiniz.

Yüksek ses, gürültü patırtı…Aslan çocuğu için keyif gösterileri. Onu yüksek sesle alkışlayarak taktir edin.

Minik aslanınızın ilk sosyal aktivitesi de bir izcilik kampı olabilir. Liderlik özelliklerini kullanabileceği ve diğer arkadaşlarını yönlendirebileceği bir ortamda kendini iyi hissedecek ve keşfedecektir.

Bir Aslan miniği doğuştan kraldır. Ona bir şeyler yaptırmak istiyorsanız önce onu taktir etmeli ve övmelisin, sonra saygısını kazanmalısın daha sonra ise işler çorap söküğü gibi yerli yerine oturacaktır.


Güneşin çocukları Aslan minikleri, hangi yaşta olurlarsa olsunlar her zaman ilerlemek, gelişmek ve büyükmek telaşında olacak, kalabalıklar arasında güneşin o sıcacık renkleri ile her zaman parıldayacaklardır.

Astroloji: 23 Eylül -18 Ekim arasında Venüs Akrep burcunda


Duygu Tunç Yontucu
ITU İnşaat Fakültesinden mezun olduktan sonra, sırası ile Boğaziçi Ünv. ve Marmara Ünv. sinde Yönetim/Organizasyon ve Pazarlama eğitimleri alarak, mezun olduğu mühendislik alanı dışında, reklam ve pazarlama sektöründe çalışmaya başladı. Müziğe ve fotoğrafa olan tutkusu çok küçük yaşlarda ortaya çıktı. Edebiyatın yaşamı olduğunu söyleyen yazar yazmayı ve okumayı seviyor. Kadın Çıkıntıları adı altında bir şiir kitabı ve yine aynı isimde bir blogu var. Fotoğrafla da ilgileniyor. www.duygutunc.com adı altında bir fotoğraf sitesi mevcut. IFSAK üyesi ve sergi hazırlığı içerisinde. Müzik ile piyanosu en iyi arkadaşları arasında.