Dünyanın En Ünlü Astrologundan Çarpıcı Türkiye Analizi

İstanbul’da birçok cami çevresinde bombalama olayı yaşanabilir. Askeri güçler barışı sağlamak için ileri adım atması gerekir. Ama Türkiye’ye yepyeni bir gün doğuyor; tamamen farklı ve yeni bir hükümet yönetimi devralarak güçlenerek, Ortadoğu’nun ara bulucu konumuna geçebilir. İstanbul, tüm dünyanın trendlerini belirleyen bir rol model olarak gücün merkezi konumunda yükselişte olabilecek konumda.

joni patry turkiye türkiye

Birçok devletin, ünlülerin, kraliyet ailelerinin ve dünya çapındaki şirketlerin ve atacakları adımlarda daha emin ilerlemek isteyen herkese astroloji danışmanlığı yapan dünyaca ünlü Amerikalı astroloji uzmanı Joni Party 2014-2016 Dünya, Türkiye ve İstanbul hakkında müthiş analizini dergimiz okurlarıyla paylaşmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Sırasıyla İstanbul, Türkiye ve dünya hakkında yaptığı astroloji analizi gerçekten çarpıcı. Joni Party, İstanbul için özel astroloji analizinde şunları söylüyor

Satürn, Akrep burcuna 2 Kasım’da girerek burada iki seneden uzun kalacak. Satürn’ün para ve maddi değerler evi olan 2. evde bulunması, İstanbul şehrinin ekonomisini büyük ölçüde etkileyeceği için, bocalayan ekonominin yeniden yapılanması gerekecek. Bu problemin kaynağını oluşturan hükümet ve liderler; ancak insanlar gerçeği ortaya çıkarıp adaleti geri getirebilirler. Hükümet güvenilir değil, onların sebep olduğu eylemler sonucu ekonomi suçlanıyor. Ancak, iki buçuk sene Akrep’te kalacak olan Satürn, tüm hakikatleri ortaya çıkaracak ve hükümetin yeniden yapılanması sayesinde ekonomide iyileşmeler görülebilir.


Otel ve Restoranlar, alkol hizmetleri ile ilgili yasalara karşı mücadele içinde olabilirler. Ancak bu yasak ve sınırlamaların üstesinden gelebilirler; zira bu sektörün turizm ile birlikte gelişmesi gerekiyor.

Önümüzdeki Temmuz ayına kadar Jüpiter, Yengeç burcunda ve bu çok kuvvetli sağanak yağmur ve sel getirebilir. Yağış miktarı çok yüksek değerlere ulaşacağından, olası büyük hasarları önlemek için set ve köprülerin güvenli olmaları gerekir. Su kaynakları, kanallar ve göller, hastalık ve toksinlerle kirlenebilir. İçtiğiniz suyun temiz olmasına dikkat edin.

joni patry 2Rahu’nun 12. evde ve Ketu’nun 6. evde olması, gündemde olan ‘Ebola’ salgınından dolayı, dünyanın tam teşekkülü hastanelere ihtiyacı olduğunu gösteriyor ki; doktor ve hastaneler bununla mücadele ederek üstesinden gelebilsinler. Hastalığı önleyici çok daha etkili güvenlik tedbirleri alınması gerekir. İstanbul’da olası bir salgın durumu ve biyolojik savaş tehdidi olabilir.

İstanbul’da bir çok camii çevresinde bombalama olayı yaşanabilir

Askeri güçler barışı sağlamak için ileri adım atması gerekir. Ama Türkiye’ye yepyeni bir gün doğuyor; tamamen farklı ve yeni bir hükümet yönetimi devralarak güçlenebilir ve Ortadoğu’nun ‘arabulucu’ konumuna geçebilir. İstanbul, tüm dünyanın trendlerini belirleyen bir rol model olarak gücün merkezi konumunda yükselişte olacak.

İstanbul, Çin ile iş ortaklığı bağlantısı kuracak ve dolaysıyla, bunun ekonomiye büyük katkısı olacaktır. Çin’e ve Çin’den sevk edilen değişik yüklemeler, nakliye sektörünü tırmanışa geçirebilir.

Mal/Emtia piyasası (commodity market) borsada yükselişe geçebilir. Gıda fiyatları ve özellikle et tırmanışa geçebilir.

2014 yılının yaz ayları boyunca en iyi yatırım aracı gayrimenkul piyasası. Türkiye’nin bir çok yerinde, yeni konut ve yaşam alanlarına ihtiyaç olabilir

Altın ve gümüş en iyi yatırım aracı gözüküyor. Gelecekte insanlar, arada bankalar olmadan birbirleriyle para alışverişinde bulunacak; mesela Bitcoin kullanımı gibi.. Ancak İstanbul ve Türkiye’nin bu konsepti bir müddet sonra yakaladığını görüyorum. Sonraki nesilde görünen dünya trendinde ise; bankacılık sektörü ve hükümetlerden geri alınan güç, insanlara verilerek toplum güçlendirilebilir.

Sonuçta, dünya üzerindeki tüm sınırlar yıkılmış olacak görülüyor. Bunda ilk başı çekecek olan Asya, özellikle Çin ve Japonya. Bitcoin kavramı çoğu insan için hayal bile edilemez bir kavram olabilir ancak, bizim gelecekteki para alışverişinde kullanacağımız yol bu.

İstanbul dışına uçan Türk Hava Yolları’nın, özellikle hasta iken seyahat eden insanların artması ile güvenlik önlemlerini bir an önce hızlandırması gerekir

joni patry 3 turkiyeAile değerleri, şu anda dünyada yaşadığımız birçok zorluklara ve korkulara karşı insanları bir araya getirerek, daha fazla sevgi ve takdir oluşturur.

Bu sene borsa, bir yükselip, bir düşecek ancak; 2016 tüm dünya için çok zor bir yıl olabilir. Borsanın dünya çapındaki çöküşü, dünya savaşı tehditlerini getirebilir. Bu da kesinlikle İstanbul’u kalbinden vurabilir. Şu andan 2016 baharına kadar olan zaman sürecinde, bir çok önlemler almak mümkün.

Hastalıklarda büyük artış görüldüğü şu zamanda, bağışıklık sistemini güçlendirerek sağlıklı kalma zamanıdır. Şimdi fiyat düşerken, altın gibi değerli metallere yatırım yapmanın doğru zamanı ve ayrıca emlak yatırımı da doğru bir seçimdir.

Türkiye hakkındaki analiz ise ciddi şekilde sarsıcı bilgiler içeriyor

Türkiye Hükümeti’ni 2015 yılında çok büyük sürprizler bekliyor. Çok büyük ve beklenmedik değişimler kapıda. 2015 yılının sonunda (Aralık), hükümet tamamen değişmiş olabilir. Neptün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Güneş Evinde gözüküyor ki bu, aldatma ve yalanlama anlamına gelir.

Transit konumunda olan Satürn, Mars ve Ay ile 12’inci evde buluştuğunda Erdoğan, gizli rakiplerinin/düşmanlarının kendisinden daha üst konumda olduğunu görebilir. Bu durumda kendisinin aldatılmış olması muhtemel olduğu için son derece dikkatli olması gerekiyor. Bu zaman dilimi, onun için çok zor olabilir.

Bir ülkenin lideri, kendi ülkesini çok özel bir şekilde yansıtır. Bundan dolayı, Erdoğan’ın kişisel yıldız haritasını etkileyen faktörler, aynı zamanda ülkede de gerçeğe dönüşebilir. Bu da, gizli düşmanların gizlice Türkiye’yi ele geçirmeye çalıştığını gösteriyor. Birçok kez düşman, tahmin ettiğimizden çok daha yakındır. Erdoğan, hayatının bu en istikrarsız ve karışık zamanında sağlığına çok dikkat etmelidir.

Düşman işgalinin başlangıcı, bu yılın Şubat ayında gözüküyor

Sınırlar titizlikle korunmalı

Mart ayı içinde, dünya çapında terör ile bağlantılı patlamalar görülüyor. Bu, bütün Ortadoğu bölgelerini içermektedir. Ancak bu terör, dünyaya uyanışı getirecek görünüyor.


Mars, Uranüs ve Ketu ile Balık burcunda bir araya gelirken, Jüpiter ile de üçlü oluşturarak, son derece yoğun bir spiritüel enerjinin ortaya çıkmasını sağlayabilir görüşündeyim. Bu enerjinin, dünyada birikmiş olan savaş baskıları ile, dünyayı kontrol etmeye çalışan diktatör hükümetlere karşı çıkan sosyal ayaklanmalara iyileştirici etkisi olacabilir. Bu arada Rusya, dikkatle izlenilmesi gereken bir ülke.

Biriken yüksek basınç ve olası patlamalar nedeniyle, bir çok dış güçler insanlığa yardım için çağırılabilir. Bu yardım, insanlığın kendi yıkımını durdurmaya gelecek olan Ruhsal güçler ile dünya dışı güçleri içeriyor. Nükleer patlamalarda dalgalar tüm evrene yayıldığından dolayı, dünya dışı güçler insanoğlunun yaptığı tahribatı en aza indirmek için bu bölgeleri koruma amaçlı çevirecekler.

Bu gerçektir; ancak devletler, bu gerçeklerin üzerini örtmeye çalışarak bizlerin hala ‘extraterrestrial / dünya dışı varlıklar’ olmadığına inandırmaya çalışmaktadırlar. Ama onlar, insanlığın kendi kendini yok etmesini önlemek için gelecekler savındayım.

Rahu, Başak burcuna geçiş yaparken, bulaşıcı virüslerin yayılmasına ve hastalıklara neden olabilir. Başak; sağlık ve şifayı, Başak burcundaki Rahu ise; salgını simgeler. Bu dönem, diyetinizi değiştirip bağışıklık sisteminizi güçlendirerek, hastalıklardan korunmak için sağlıklı olma zamanı! Rahu, şu anda Başak burcunda olup 2015 yılının sonuna kadar orada kalacak.

Dünyanın en gergin dönemi 2016 yılının ilkbaharında

Dünyanın en gergin dönemi 2016 yılının ilkbaharında, Mars ve Satürn, Akrep takımyıldızında olduğu zaman hissedilecek. Mars ve Satürn, 7 ay boyunca birlikte geri giderek savaş yıldızı Antares (Akrep’te) ile birleşecekler. Bu aşağı doğru düşüş devresinde, geleceğinizi korumak amaçlı borsa da akıllı oynayıp, sağlınızı iyi idare etmeniz gerekir.

Şimdi, borsada para kazanma zamanı. Bu sonbahar, borsa düşüşe geçtiğinde alıp, önümüzdeki yazdan önce, borsa dibe vurmadan satmak gerekir; unutmayın ki Altın, 2015 yazından 2016 yazına kadar rekor seviyelere ulaşacağı için satıp para biriktirmenin en verimli zamanı!!!

Dünya’da 2014 – 2016 yıllarında beklenenler

Görünmeyen bir yüzeyin altında, dünya çapında, çok büyük değişimler patlamaya hazır bekliyor. Şu an gördükleriniz gerçek değil. Medya, tüm gerçekleri saklamak için halkın dikkatini başka yönlere çekmeye çalışırken, sırlar gizli tutuluyor.

Bu sene boyunca, tüm dünyada borsa son derece istikrarsız olabilir. 2014 yılının sonu, aşağı doğru inen bir devre olarak gözüküyor ancak, yatırım yapmak için en iyi zaman, zira borsa tekrardan yükselişe geçerek bir çok insanı zengin edebilir. Dünya üzerinde görülen dehşet ve felaket, piyasayı son derece endişelendiriyor. Durmak bilmeyen savaş ve saldırı tehditleri, dünyadaki tüm para piyasalarını doğal olarak etkiliyor.

Kasım 2014’ten Temmuz 2015’e kadar para piyasaları/ borsa ve ekonominin durumu iyi gözüküyor ancak, 2015 yılının sonbaharına doğru aşağı doğru bir iniş trendinde olacak ve İlkbahar 2016 yılında ekonomide çok ani bir düşüş veya iflas beklenebilir. 2015 yılının yazında altın fiyatları yükselişe geçerek bu günden alım yapanları bayağı zengin edecek.

Ekim ve Kasım aylarında tüm dünya, yanardağ patlamaları ve çok şiddetli depremlerle sarsılacak. Bu depremlere en çok maruz kalan bölgeler ise Kuzey Amerika ile Kanada.

Biyografi: Joni Patry

Joni PatryVedic ve Batı astroloji alanında en yüksek sertifikaya sahip, 35 yılı aşkın deneyimiyle Amerika’da en tanınmış Vedik ve Batı astrologlarından biri olarak saygınlık kazanmıştır. Vedik astroloji Hindistan’ın astrolojisidir ve tahminlerdeki olağandışı kesinliği ile bilinmektedir.

Birçok Devletin, ünlülerin, Kraliyet ailelerinin ve Dünya çapındaki şirketlerin Astroloğudur.
Joni Patry, söylediği her şeyin olması ile ve kesin tahminleri ile ünlüdür.

Dünya çapındaki iş adamları Joni Patry sayesinde servetlerinin kat ve kat arttığını televizyonlarda ve ünlü dergilerde açıklamışlardır.

Birçok kitabın ve makalenin yazarı olarak, ulusal ve uluslararası konferansların esas konuşmacısıdır. Joni, hem Batı hem de Vedik astroloji konusunda bir otorite olarak ulusal televizyon ve radyo programlarında yer aldı. Amerika’da ünlü ve önemli kişilerin astroloğudur.

Joni dünya olayları, sermaye piyasaları, finans ve spor karşılaşmalarının sonuçlarıyla ilgili tahminlerde uzmandır. Indian Saptarishi, the Galactic Center ve Japonca web-sitesi Nifty için yazılar yazmaktadır. Büyük 9.0 Depremini bir ay önceden Japonca web-sitesinde tahmin etmiştir.

İlgili yazılar

Jyotishi Dr. Lale Dinç ile Vedik (Hint) Astrolojisi

Geleceği Öngörmek: Astroloji ve Tarot

Yılancı Takımyıldızı Ophiuchus: Dönüşüm Başladı mı?


Çocuklarda Ay Burcu Etkileri


reklam-ver