Astroloji: Haziran burç yorumları

Haziran ayı astroloji burç yorumları: Bu ay hangi burcu neler bekliyor? İş, aşk, para, aile, sağlık, girişimler… Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçları…

Haziran ayı astroloji burç yorumları: iş aşk, para, aile, sağlık, girişimler... Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçları

Astrolog Binnur Zaimler yorumladı…

Koç

Bu ay, sözleşmeler, dosyalar, belgeler ve onları en uygun şekilde düzenlemek için en doğru zamanlama. İmzanızı atmak isteyeceğiniz anlaşmalar, iletişim konuları gündemde olacak. Aynı zamanda yakın çevrenizle bol bol vakit geçirmek, kardeşlerinizi, çocukluk arkadaşlarınızı ziyaret etmek, onlarla kısa geziler yapmak da çok iyi fikir. Diğer taraftan yönetici gezegeniniz Mars, 18 Nisan’dan bu yana geri harekette. Ay sonuna dek sürecek bu dönemde, yeni başlangıçlar için kuvvetiniz olmayabilir. Büyük başlangıçları ve emek gerektiren projeleri Temmuz ayına bırakmak uygun olabilir. Venüs 17 Haziran sonrası evinizi şenlendiriyor. 20 Haziran’da gerçekleşecek Dolunay, kariyerle ilgili önemli gelişmelere işaret ediyor. İşinizi değiştirmek istiyorsanız, bu tarihten önce harekete geçmeniz iyi olur.


Boğa

Hayatınız boyunca güvenceye önem verdiniz. Gelecek hakkında her zaman yanınızda ufak da olsa bir toplu para sizi rahatlatıyor. Şimdi bu ay, para konusunda antenlerinizi açıp, daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz. Parayı biriktirmek için değil, alış – veriş akışını sağlamak için kullandığınızda, daha bereketli, daha bol olduğunu fark edeceksiniz.

Bu anlamda özellikle 3 – 4 Haziran tarihlerinde borçlarınızı ödeyin, başkalarına yardımda bulunun ve verdikten sonra pişmanlık duymayın. 5 Haziran’da gerçekleşecek Yeniay, size özellikle para konusunda tazelikler getirecek. Birden fazla yerden kazanç elde edebilirsiniz.

17 Haziran sonrası Venüs, kardeşler ve arkadaşlarınızın hayatında olumlu gelişmelere işaret ediyor. Akrabalar ve komşularınızla sohbet zamanlarını kısa tutmayın. Oldukça eğlenceli zaman geçirebilir, yepyeni şeyler öğrenebilirsiniz. Yemek yapma, evcil hayvan bakımı gibi konulara meraklıysanız şimdi kursa gitmenin tam zamanı.

İkizler

Bir süredir insanlarla olan diyaloğunuz zayıftı. Tam olarak kendinizi ifade edemediğinizi, sizden beklenen şeylerin boyunuzu aştığını düşünüyordunuz. Bu aydan itibaren hakkınızdaki tüm önyargıları kıracak, sevecen, konuşkan, sempatik tavırlarınızla gönüllerde taht kuracaksınız. Özellikle, 17 Haziran’a dek fiziksel görüntünüzden ses tonunuza kadar ilgi çekicisiniz. 2 – 3 – 4 Haziran tarihlerinde hem ev, hem ilişki, hem kariyer anlamında yapmanız gereken şeyler artabilir. Kime öncelik vereceğinizi şaşırabilirsiniz.

Bu kalabalık ve gürültü kirliliği boşuna olmuyor. 5 Haziran’daki yeniay öncesinde hayatınızdaki fazlalıkları farkedin ve kendinizden uzaklaştırın. Yeniay sonrası düğmeye basın. Fiziksel, ruhsal, iş ve ilişki anlamında yaptığınız tüm yenilik planlarını hayata geçirin.

13 Haziran sonrası zihniniz çok aktif. Ne kadar hareketli zaman geçirip sosyal olursanız o kadar fazla bilgiyle beslenebilirsiniz. 17 Haziran sonrası para durumunuzda birkaç hafta boyunca iyileşme bekleyebilir, prim, ikramiye veya ödemeleri kabul edebilirsiniz.

Yengeç

Ayın ilk yarısında bir yerlere gizlenip kendi başınıza vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Duymak istediğiniz şey aslında kendi iç sesiniz. İster iş hayatının içinde, isterse evde olun ayın 17’sine dek kendinize kaçamak zamanlar yaratın. Birkaç saatliğine bir deniz kenarında çay için, veya ofisteki toplantı odasına kapanın. Hayallerinizi, planlarınızı kendi başınıza masaya yatırın ve hayatınızın rotası üzerinde oynayın. 17 Haziran sonrası Venüs, 21 Haziran sonrası Güneş, Yengeç burcunda olacak. Bu tarihlerden sonra fiziksel, ruhsal ve sosyal olarak rahatladığınızı fark edeceksiniz. Çekiciliğiniz bir anda artacak. İlişkilerdeki sevecenliğiniz olayların güzel gelişmesini sağlayacak. Hazır Venüs burcunuzdayken uzman bir fotoğrafçıyla çalışın, profil fotoğraflarınızı yenileyin. 25 Haziran’da gökyüzü size hoşlanacağınız sürprizler getirebilir. Önemli görüşmelerinizi bu tarihlere alın. O gün su elementlerindeki gezegenlerin oluşturduğu açı kalıbı algılarınızın ve yaratıcılığınızın dorukta olduğunu söylüyor. Kimsenin aklına gelmeyen çözümleri fazla düşünmeden hemen bulabilirsiniz.

Aslan

Dış dünyada ve sosyal hayatın içinde, dopdolu bir ay sizi bekliyor. 5 Haziran’da gerçekleşecek Yeniay’ın etkisi ile yeni dost ve arkadaş gruplarına girebilirsiniz. Dernekler ve mesleki gruplar, hobi grupları veya STK’lar da ilginizi çekecek. İşbirliği yapmak, beraberce çalışmak ve bir şeyler başarmak azimli olduğunuzu da gösteriyor. Dost çevrenizden biriyle, Yeniay sonrası yakınlaşma ihtimaliniz çok kuvvetli. Gelecek planlarınız, hayatta kendinize koyduğunuz hedeflere zaman ayırın. Geleceğinizi düşünün. 18 – 20 Haziran arası günlerde flört etmek, kendinizi çekici bulmanızı ve hayata daha fazla sevmenizi de sağlayacak. Yaptıklarınızı başkalarına gösterme, anlatma fırsatlarınız olabilir. Görünür olacağınız, sahneye çıkacağınız günler. 25 Haziran üretken olduğunuz, kolları sıvayıp işleri bitirebileceğiniz, verimli bir gün. Para konularında bu gün çalışma yapmak iyi sonuç getirir.

Başak

Pek çok gezegenin İkizler burcunda olması, bu ay kariyer ve iş hayatı konusuna ağırlık vereceğinizi gösteriyor. 5 Haziran’daki Yeniay öncesi, mevcut göreviniz ve ünvanınız gidebilir. Ve Yeniay’dan hemen sonra bağlı çalıştığınız kimse, pozisyonunuz ve hatta belki şirketiniz bile yenilenebilir. Bu dönem, özel hayatınızdan çok dış dünyadaki konumunuza odaklanın. Bugüne kadar vermiş olduğunuz emeklerinizin karşılığı için özellikle 25 Haziran günü masaya oturun. Bu tarih, para, güç ve ikna etme anlamında etkili olabileceğiniz bir zaman. 17 Haziran günü dostlar alanına geçen Venüs, birkaç hafta boyunca sosyal olacağınızı, çevrenizin genişleyeceğini gösteriyor. 20 Haziran’da oluşan Dolunay evinizi aydınlatıyor. Aile düzeni, ev ve özel hayatınızla ilgili bir şeyleri saklamaya çalışmayın.


Her şey bir anda ortaya çıkacak görünüyor. Bekleme yapmadan devam edin! Kararlarınızı netleştirip ailenizle paylaşmanız gerekiyor. Ev ve iş dengesini oturtmanız gerekiyor. Böylece ileride huzurlu ve başarılı olabilirsiniz.

Terazi

Hayata bakış açınızın genişlediği, yaşama sevincinizin arttığı bir aya giriyorsunuz. Öğrenmek, uzaklara seyahat etmek, her anlamda kendinizi geliştirmek size iyi gelecek. Yabancı dil konuşmak, yabancı kültürleri tanımak, medya ile ilgilenmek, yeni tarzlar keşfetmek özellikle 5 Haziran sonrası tazelenmenizi de sağlayacak. Ayrıca kişisel gelişiminize de önem verirsiniz. Bu Yeniay kendinizi geliştirmek için yılın en iyi zamanı.

17 Haziran sonrası Venüs etkisi özel hayatınızı renklendiriyor. Birkaç hafta boyunca fırsatınız varsa evden çalışmayı deneyin. Aile ağacınız, kökleriniz üzerine çalışmalar yapabilirsiniz.

18 – 20 Haziran tarihleri oldukça hareketli geçecek. Önemli belgeler imzalamak, yazılı ve sözlü iletişime önem vermek durumundasınız. Ağzınızdan çıkacak sözcükleri seçerek konuşun. Yapacağınız geziler ve ziyaretler pek çok şey öğrenmenizi hatta oldukça şaşırtıcı haberler almanızı da sağlayacak. Uzun zamandır gitmek istediğiniz bir yere aniden seyahat kararı alabilirsiniz. Yeniay zamanı başlatmış olduğunuz her şeyin nasıl şekilleneceğini ve sonuçlarını bu tarihlerde alabilirsiniz.

Akrep

2 – 3 Haziran tarihlerinde sanki görünmez bir güç size hayatınızda destek oluyor. Her şey tam da istediğiniz gibi giderken, Şubat sonu ve Mart ayının ilk günlerinde üzerinde düşündüğünüz konuları tekrar hatırlayacaksınız. Mars burcunuzda geri harekette iken isteklerinize tekrar dönüp bakın. Sene başında ne istiyordunuz ve şimdi nereye geldiniz?

İş, aşk, fizik beden veya aileyle ilgili arzularınız artık söndüyse fikrinizi değiştirmenizde hiçbir mahsur yok. Esnek olmak yapılacak en doğru şey. İnat etmeyin. Hayattan istediğiniz şeyleri biliyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey niyetinizi belli etmek, ilerlemeye çalışmak. Her şey çok hızlı gitmese de zamanla sizi mutlu edecek sonuçlar gelecek. 5 Haziran’da gerçekleşecek Yeniay eşiniz, partneriniz veya ortağınızla paylaşımlarınıza işaret ediyor. Bir şeyler satmak için Haziran ayının 3 – 4’ü, almak içinse 5’i ve sonrası çok uygun. Başkalarından gelecek maddi ve manevi desteği küçümsemeyin. Sorun, danışın. 20 Haziran’a doğru kendi maddi birikiminizi etkileyecek gelişmeler var. Doğru adımı atmak için tüm bilgiler elinizde.

Yay

Bu ay pek çok gezegenin karşıt burcunuzda olması ilişkilere dikkat çekiyor. Eşiniz, en yakın arkadaşlarınız, aileniz ve işyerindekilerle iletişiminizde yeni yöntemler seçmelisiniz. Kendinizi her anlamda geliştirmek, yenilemek istemeniz normal. Geçen seneden bu yana Saturn Yay burcunda. Kimliğinizi, tavırlarınızı hatta fiziksel görüntünüzü tazelemek istiyorsunuz. Karşınızdaki kişilerin bu duruma alışması ve sizi olduğunuz gibi kabul etmeleri, mutlu olmanız için çok önemli. Rahat olun. 5 Haziran’da İkizler burcundaki Yeniay sonrası hayatınıza girecek kimseler, eğlenceli, hareketli ilişkileri müjdeliyor. Yeni arkadaşlar hayatınıza canlılık verecek. 20 Haziran ise ayın en önemli günü. Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay, iki gün önceden etkisini gösterecek. Pek çok haber, gelişme ışığında kendi kararlarınızı kendiniz vermelisiniz. İş tekliflerinin yanısıra, beklediğiniz diğer gelişmelerin de sonuçlarını öğreneceksiniz. Adeta bugüne kadar yapmış olduğunuz her şeyin etkilerini hissedeceğinizi bu tarihte sakin ama kararlı olun. 25 Haziran günü gökyüzü aynı anda pek çok konuyla ilgileneceğinizi işaret ediyor. Hem özel, hem iş hem de ilişkinizdeki gelişmeler oradan oraya koşturmanızı gerektirebilir. Plan ve programınıza sadık kalmaya çalışmayın, ne gerekiyorsa ona göre ajandanızı değiştirin.

Oğlak

Bu aya çok hızlı ve rahat başlıyorsunuz. Özellikle 2 – 3 – 4 Haziran günlerinde her şey su gibi akacağı için bu dönemde tüm önemli işlerinizi yapabilirsiniz. Patron, eş dost ve ailenizdeki gelişmeler sevinmenizi ve rahat hareket etmenizi sağlayacak. 5 Haziran’da gerçekleşecek Yeniay, günlük rutinlerinizde gelişmeler gösteriyor. Yeni işler, projeler, kolları sıvamanızı gerektirecek eğlenceli işler var. Sağlığınıza zaman ayırmanın zamanı. Rutin kontrollerinizi yaptırın. Sigara içiyor ve bırakmak istiyorsanız 4 Haziran günü bunun için en güzel zaman. 17 Haziran sonrası birkaç hafta boyunca Venüs karşıt burcunuzda olacak. Etkileyici, beğeneceğiniz kişilerle karşılaşmanız mümkün. İkili ilişkilerdeki bu olumlu dönemde iş değişikliği için görüşmeler de yapabilir, özellikle kız arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz. 18 – 22 Haziran tarihlerinde üzerinde çalıştığınız projelerin sonuçlarını almanız mümkün. Günlük hayatınızdaki iş yükünüzü bu günlerde hafifletmeye, kendinizi sıkmamaya özen gösterin. Kontrol edemediğiniz konularda kuruntu yapıp kendinizi üzmek yerine, yapmanız gerekenlere odaklanın. Hurafelere ve dedikodulara yoğunlaşırsanız enerjinizi toplamanız zaman alır.

Kova

Bu ay sizin için aşk demek. Aşk ateşiyle çalışıp, yaşayıp nefes alacaksınız. Bir ilişkiniz yoksa yeni bir ilişki 5 Haziran sonrası başlayabilir. Sosyal flörtler neşenizi yerine getirecek. Oldukça sosyal ve heyecanlı geçecek günler sayesinde yaratıcılığınız ve hayata bağlılığınız da artıyor. Tatile çıkmak, yeni bir hobi edinmek, yaptıklarınızı başkalarına göstererek övünmek için harika bir ay. Okumak, bilgi paylaşmak ve sohbet işyerinde bile zaman ayırmanız gereken konular. 18 – 20 Haziran tarihlerinde mesleki veya özel hayatınızdaki dostlarınızla önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Gelecek planlarınızı şekillendiriyorsunuz. Bu tarihlerde bazı grupların içinden çıkmak, uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Diğer taraftan kulüp ve dernekler, mesleki gruplardan yeni görev teklifleri de gelebilir. İyi düşünün ve kararınızı Dolunay ışığında açıklayın. Geleceğiniz konusunda bir süredir kafanız oldukça karışık, hayat sizin eskiden düşündüğünüz gibi gitmiyor olabilir. Yine de seçtiğiniz, tercih ettiğiniz işler ve görevler bu ay size keyif verecek. Bir kitap yazmak, eğitim vermek, konuşma yapmak gibi fırsatları değerlendirin.

Balık


2 – 3 Haziran günleri oldukça güzel fırsatlar karşınıza çıkıyor. Çok şey öğrenebilir, sevdiklerinizden aldığınız destekle isteklerinize ulaşabilirsiniz. Bu iki güne ajandanızda önemli toplantıları, görüşmeler alın. Bir sınava girecekseniz sizin için bu iki gün çok uygun. Ayağı yere basan, ilerleme imkanı bulacağınız güzel gelişmeler var. 5 Haziran günü İkizler burcunda oluşacak Yeniay yenilenme getiriyor. Balık burçları için bu Yeniay ev, aile düzeni ve özel hayatla ilgili tazelenmelere işaret ediyor. Yeni eşyalar almak, odaların düzenini yenilemek yapılacak güzel değişiklikler. Yeniay’ın Venüs ile etkileşimi bu değişikliklerin içinde güzellik ve estetik olacağını vurguluyor. Yeniay haftasında evde güzel bir davet verin ve sevdiklerinizi evinize konuk edin. Mutlu ve huzurlu hissettiğiniz anlar, güzel anılar bırakacaktır. 5 Haziran haftası, evde beraber yaşadığınız kişilerle kafa kafaya verip bir çalışma yapın; günlük hayatınız, düzeniniz, sorumluluklar veya sadece eğlence için bile yeni planlar yapın. Örneğin birbirinizi az görüyorsanız sosyal zamanınızı artırın. Beraber kablosuz 1 saat sözü verin. Veya okuma zamanı yaratın. 18 – 20 Haziran tarihlerinde kariyerinizi aydınlatacak bir Dolunay var. Bir süredir birkaç şeyi aynı anda yaparak çalışıyorsunuz. Belki de şimdi tam olarak hangi yöne hız vereceğinizi, görevinizin ne olacağını netleştirmenin zamanı geldi. Karar vermek ve iş hayatı manevralarını yapmak gelecek aylarda daha iyi çalışmanızı da sağlayacak. 25 Haziran günü biraz koşturmalı görünüyor. İşlerinizi önceden hazırlamanız ve son dakikacı olmamanız sayesinde paçayı kurtarabilirsiniz.

Astroloji: İkizler Yeni Ay’ı – Değişimin ayak sesleri


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.