Astroloji: Başak burcu Güneş tutulması tüm burçları nasıl etkileyecek?

Güneş tutulması tüm burçları nasıl etkileyecek? Başak burcundaki Güneş tutulması; Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu ile tüm yükselen burçları nasıl etkileyecek?

Güneş tutulması tüm burçları nasıl etkileyecek? Başak burcundaki Güneş tutulması burçlara nasıl etki edecek?

Tutulmalar kadersel olayları getirir hayatlarımıza ve bu bazen olumlu olaylarla olurken çoğunlukla bizim irademiz dışında, kişisel kader anlayışımızı aşan olaylar vasıtasıyla olur. Adeta göklerden gelen bir karar vardır ve bizden bu yönde uyum beklenir. Önce algılamakta zorlanırız ve “niye ben?” diye de sormaktan geri durmayız. Belirsizdir çünkü gelenler, olanlar, hazırlıksız yakalanırız ve gelecekle ilgili kurgularımız bir anda değişime uğrar.

Bu konuda olası muhtemel etkileri okumak için tıklayınız.

Değişken burçlar yani BAŞAK burcu başta olmak üzere İKİZLER, YAY, BALIK burçlarının  4 ila 14 derecesinde yerleşmiş Güneş, Ay, Merkür, Venüs, Mars gibi önemli gezegenleri olanlar, Yükselen ya da Tepe noktası bu burçlarda ve bu derecelerde olanlar en fazla etki alacak olan grubu oluşturuyor. Tutulmadan olumlu anlamda etki alan grup ise  YENGEÇ ve AKREP burçlarının 6 ila 12. derecelerinde önemli gezegenleri olanlar ve BOĞA ve OĞLAK burcunun 4 ila 14 derecesinde yine önemli gezegen ve noktasal yerleşimi olanlar. Her harita kendi vaadi doğrultusunda kişiye özel etkiler ortaya çıkartmakla birlikte BAŞAK burcu doğum haritamızda hangi alanda ise işte orada bir takım kadersel değişimlere açık olacağız. BAŞAK burcu benim haritamda nerede ve hangi alanda tutulma etkisi altındayım acaba diye merak ediyorsanız astrolojirehber@gmail. com’a mail atıp sorabilirsiniz.  🙂


Güneş tutulmasının yükselen ve güneş burcuna göre etkileri

koç burcu astroloji

Koç ve Yükselen Koç burcu

Başak burcundaki Güneş Tutulması iş ortamınız, günlük rutin aktiviteleriniz, iş ortamınızdaki arkadaşlarınız ile olan ilişkileriniz varsa eğer kiracılarınızla ilgili konular ve sağlığınız üzerinde etkisini gösterecektir. Elbette önce sağlık diyor ve bu konuda dikkatli ve tedbirli olmanızı öneriyorum. Sağlık evinizde bulunan Merkür’ün retro harekette bulunması nedeni ile eskiden yaşadığınız sağlık sorununuz varsa yeniden nüksedebilir.

Bu dönemde Check-up yaptırmanız olası hastalıkların başlamadan önüne geçmeniz açısından faydalı olabilir. Ancak doktorların koydukları teşhis ya da kullandığınız ilaçlarla ilgili kafa karışıklığı yaşamanız da olası. Özellikle strese bağlı oluşan bağırsak sorunları olabilir. Yeni bir beslenme şekline geçmeniz, ruhsal ve bedensel anlamda sağlıklı olmanız adına spor yapmanız bu dönemde size iyi gelecektir.

İş hayatınızda da bir takım yanıltıcı durumlara ve kafa karışıklığına açıksınız. Bu süreçte işle ilgili yeni projeler başlatmak yerine, verimliyi verimsiz olandan ayırmak adına elinizdeki işlere odaklanmanız sizin için çok daha iyi olacaktır. Yurt dışı kaynaklı gündemi olan Koç burçları tutulma ve takip eden süreçte bir takım zorluklarla karşılaşabilirler. Yine aynı şekilde bir mahkeme ya da yasal konular varsa gündeminizde bu konularda da birtakım zorlu süreçler yaşanabilir. Yurt dışına çıkma konusunda planlarınız varsa bu süreçte bazı engellerle karşılaşabilir.

Güneş Tutulmasının size ve hayatınızın gidişatına olumlu, geliştirici katkısı olabilecek değişimleri getirmesini tüm kalbimle diliyorum sevgili Koç burçları… 🙂

boğa burcu astroloji

Boğa ve Yükselen Boğa burcu

1 Eylül Güneş tutulmasından olumlu etki alacak grubun içerisindesiniz. Yönetici burcunuz Venüs de aynı tarihlerde en rahat ettiği burç olan Terazi’de olacak. Tutulma ile birlikte gündeminize yeni bir ilişki, flört gelebilir. Bu kişi iş yaptığınız çevreden, iş arkadaşlarınızdan bir de olabilir. Başak burcundaki retro Merkür belki de geçmişte yaşanmış, yarım kalmış, bir sonuca ulaşamamış bir ilişkiyi tekrar gündeminize taşıyabilir. Ancak bu olasılık gerçekleşirse eğer karar vermek adına acele etmeyin, 26 Eylül retro bitimine erteleyin derim.

Bu dönemi var olan ilişkinizi düzenlemek, o alanda yapılması gereken sorumlulukları yerine getirmek için kullanmalı, ani karar vermekten kaçınmalısınız. Çocuğu olan Boğa burçları tutulma etkisi ile onlar adına en iyi ve en doğru kararı vermek adına bir dizi sorgulama içerisinde bulabilirler kendilerini. Onlarla ilgili konularda bazı fedakarlıklar yapmanız olası ancak bu fedakarlığı abartmak ve her fırsatta çocuğunuza bunu hatırlatmak aranızdaki ilişkiyi zedeleyecektir. Bu konuda dikkatli olmalısınız.

Maddi anlamda bu tutulma ve devamında gelen yaklaşık 6 ay süresince başkalarından gelen maddi kaynaklarda daralma hissedebilirsiniz. Alacakların tahsil edilmesi güçleşebilir;  miras, nafaka ve tazminat konularında bir gündeme sahipseniz bu konular arzu ettiğiniz düzeyde ilerlemeyebilir. Tutulma ve devam eden süreçte riskli yatırımlardan uzak kalmalısınız.

Güneş Tutulmasının size ve hayatınızın gidişatına olumlu, geliştirici katkısı olabilecek değişimleri getirmesini tüm kalbimle diliyorum sevgili Boğa burçları🙂

ikizler burcu astroloji

İkizler ve Yükselen İkizler burcu

Güneş tutulması sizlerin aile, yuva, yerleşim ve aile köklerinizi anlatan alanda gerçekleşiyor. Tutulma ile birlikte güvenlik ve huzur arzunuz en üst düzeyde olacak görünüyor. Özellikle aile içerisindeki bir takım konuların yeniden ele alınması, geçmişten gelen problemlerin çözümüne yönelik kararlar alınması, belki de  kariyer alanında edinimlerinizin arzu ettiğiniz düzeyde olamayışı yüzünden aile içerisinde huzursuzluklar yaşanabilir.

Yeni bir mülk almak, satmak ya da kiralamak durumunda kalacağınız şartlar doğabilir ancak şunu özellikle belirtmeliyim ki Merkür retroda olduğu için bu anlamda alacağınız her tür kararı dikkatle irdelemeli, mümkünse bu tür işlerinizi 26 Eylül den sonraki bir tarihe bırakmalısınız. Evli olan ya da ortaklı işleri olan İkizler burçları bu kişilerden kaynaklı sorunlar ve engellerle karşılaşabilirler.

Daha sabırlı ve dikkatli iletişim kurmak zorundasınız sevgili İkizler. Özellikle iş ve kariyer konulardında bir takım kafa karışıklıkları, yönsüzlük zaman zaman da çaresizlik yaşamanız da olası. Aile büyükleriniz, özellikle babanızın sağlığını ilgilendiren konular da gündeminizi meşkul edebilir.

Güneş Tutulmasının size ve hayatınızın gidişatına olumlu, geliştirici katkısı olabilecek değişimleri getirmesini tüm kalbimle diliyorum sevgili İkizler burçları🙂

yengeç burcu astroloji

Yengeç ve Yükselen Yengeç burcu

1 Eylül Başak burcundaki tutulmadan olumlu anlamda etki alacak grubun içerisindesiniz sevgili Yengeçler. Kardeşleriniz, yakın çevreniz, kısa yolculuklarınız, ticaretle ilgili konular, haberleşme ve yazışmalar, sözleşmeler tutulma ile gündeminize gelecek konular arasında.

Bu alanda Merkür’ün retro hareketini de dikkate alarak bir sözleşme yapmanız söz konusu olursa bu süreçte; mümkün olduğunca retro bitimi olan 26 Eylül’e kadar ertelemeye çalışın. Anlaşma ve sözleşmelerin bu dönemde imzalanması sonradan tekrar ele alınmasını gerekli kılabilir. Elektronik aletlerle ilgili konularda konularda aksaklıklar da görülebilir bu dönem içerisinde.

Yabancılarla iş yapan, hukuksal konularda bir takım girişimleri olan Yengeç burçlarının aldanmalara ve kafa karışıklıklarına dikkat etmesini öneriyorum. Yurt dışı seyahatleri gündeminizdeyse  bu konularda resmin tamamını görmekte zorlanabilirsiniz.

Mars ve Satürn’ün sağlık alanınızda kavuşum yaptığını düşünecek olursak özellikle spor kazalarına, kemik ve dişler de oluşabilecek sorunlara, ateşli hastalıklara karşı dikkatli olmalısınız. Trafikte daha dikkatli olmalı, varsa aracınızın bakımlarını ihmal etmemelisiniz. Bu alan aynı zamanda iş ve çalışma koşullarını anlattığı için bu konularda bir takım değişimler, düzenlemeler yapmak sizi zorlayabilir.

Günlük hayatın rutin temposu sizi her zamankinden daha fazla zorlayabilir. Retro Merkür geçmişte yarım bıraktığınız bir eğitim fırsatını yeniden karşınıza çıkartabilir. Yine aynı şekilde yarım kalmış bir sözleşme ya da anlaşma da gündeme gelebilir, incelemeden, dikkatli okumadan hiç bir evrağa imza atmayın bu dönemde.

Güneş Tutulmasının size ve hayatınızın gidişatına olumlu, geliştirici katkısı olabilecek değişimleri getirmesini tüm kalbimle diliyorum sevgili Yengeç burçları🙂

aslan burcu astroloji

Aslan ve Yükselen Aslan burcu

Başak burcundaki Güneş Tutulması sizlerin maddi ve manevi kazınımlar hanenizde gerçekleşiyor. Gelirlerinizi nasıl arttırabileceğinize dair düşünceler ve planlamalar içerisinde olabilirsiniz. Bu anlamda kazanım ve harcamalarınızı mercek altına alıp bu yönde bir takım düzenlemeler yapabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı geliştirmek adına bir takım yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Retro Merkür’ü de düşünecek olursak finansal konularda risk almaktan, yeni kararlar verip uygulamaya koymaktan en azından Merkür retrosu bitene dek uzak kalmalısınız. 26 Eylülden itibaren kazancınızı arttırmaya yönelik girişimlerinişze start verebilirsiniz.

Çocuklarınız varsa onlarla ilgili konularda başarısız olma korkusu, onlarla ilgili alacağınız kararlarda istek ve insiyatiflerinizin baskı altına alındığını hissedebilirsiniz. Aynı durum şimdiye dek hayatın keyif veren yönlerinin size artık keyif vermemesi olarak da yansıyabilir. Başkalarının kaynaklarından yararlanmak her zamankinden daha karmaşık ve belirsiz hale gelebilir.

Evliyseniz eşinizin gelirleri ile ilgili belirsizlikler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Nafaka, prim almak, miras konuları belirsizliğini koruyor bu süreçte sizin için. Kredi kullanmak konusunda bir arayış içerisindeyseniz bu konuda da aldanmalara, yanılgılara açık bir zaman diliminde olduğunuz için kredi koşullarını, ödeme seçeneklerini iyi irdelemelisiniz.

Güneş Tutulmasının size ve hayatınızın gidişatına olumlu, geliştirici katkısı olabilecek değişimleri getirmesini tüm kalbimle diliyorum sevgili Aslan burçları🙂

başak burcu astroloji

Başak ve Yükselen Başak burcu

Bu ayın en önemli gökyüzü olayı olan burcunuzdaki Güneş Tutulması siz sevgili Başak burçlarını maksimum düzeyde etkileyecektir. Tutulma ile birlikte temel motivasyonlarınız, kişiliğinizin dışarı yansıyan yönü, dış dünyayı algılayış şeklinizle ilgili bir takım kararlar alıp çeşitli düzenlemelere gitmek isteyebilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz olan Merkür’ün de retro oluşunu dikkate alırsak bu dönem bir parça huzursuzluk, sinirlilik hissedebilirsiniz. Kendinizi ifade etmeniz belki de her zamankinden bir parça daha zor olabilir bu dönem. Satürn ve Mars’ın aile ve yuva alanınızdan yaydığı sizi baskılayan, geren enerjisi bu huzursuzluğunuzun da nedeni olabilir. Bu süreçte babanızın işi ve kariyeri ile ilgili konularda bir takım değişim ve yenilikler hayatınıza dahil olabilir. Aile içerisinde bir takım stres yaratan durumlar da gündeme gelebilir.

Tutulma stresli etkiler barındırıyor ancak yaratıcılık alanınızda bulunan Plüton etkisi ile durum ve şartlarınız ne kadar zorlayıcı etkiler barındırsa da bir şekilde yaratıcı bir çözüm bulmayı başaracaksınız. Venüs’ün de Terazi burcuna girmesiyle maddi alandaki sıkışmalarınızı aşmakta zorlanmayacaksınız. İkili ilişkiler anlamında bir takım yüzleşmeniz gereken gerçeklerle karşılaşabilirsiniz.

Aynı durum eğer ortaklı bir iş yapıyorsanız, ortaklarınızla da ilgili konularda yanılgıları ve hayal kırıklıklarını da içerebilir. 26 Eylülden sonra Merkürün retro hareketinin bitiminden sonra iş ve kariyer konularında bir takım fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz.

Güneş Tutulmasının size ve hayatınızın gidişatına olumlu, geliştirici katkısı olabilecek değişimleri getirmesini tüm kalbimle diliyorum sevgili Başak burçları🙂


terazi burcu astroloji

Terazi ve Yükselen Terazi burcu

Başak burcundaki Güneş Tutulması siz Teraziler için çok fazla kontrol edebileceği konular etrafında gelişmeyecek ne yazık ki. Tutulmanın olduğu alan gizli düşmanlıklar, arkanızdan dönen bir takım dedikodular, zaman zaman zorluk ve kayıpların olabileceğini anlatıyor.

Başkalarının sizden gizledikleri sırlar açığa çıkabileceği gibi siz de eğer bir şeyler saklıyorsanız birilerinden dikkatli olmalısınız tutulma etkisi ile bunlar hiç ummadığınız bir şekilde ortaya çıkabilir. Kendinizi ifade etmekte zaman zaman sıkıntı duyabilir, yanlış anlaşılmamak adına konuşmamayı da tercih edebilirsiniz.

Kardeşlerinizle ilgili bazı konularda canınızı sıkan bir gündem maddesi olabilir ve Mars Satürn kavuşumu etkisi ile elinizden de pek bir şey gelmeyebilir ya da tam tersi yanlış yerde yanlış çıkışlar yapmanız onlarla olan ilişkinizin yaralanmasına neden olabilir. Günlük hayatınızın rutini içerisinde beklemediğiniz değişimler ortaya çıkabilir. İş koşullarınızda ani ve beklenmedik değişimler yaşayabilirsiniz.

Sağlık evinizde bulunan Neptün gezegeni alerjik hastalıklara açık olduğunuzu anlatıyor. Gıda alerjisi ve zehirlenmesi gibi durumların da yaşanma olasılığı var bu süreçte Terazi’ler için. Tutulma tarihinde burcunuzun yönetici gezegeni VENÜS’ün Terazi Burcuna geçmesi size ilaç gibi gelecektir. Venüs etkisi ile etrafınıza zarafet, güzellik ve huzur yaymaya başlayacaksınız. Her ne kadar zor süreçlerden geçseniz bile hayata sevgi ve huzur penceresinden bakmakta zorlanmayacaksınız Venüs etkisi ile.

Güneş Tutulmasının size ve hayatınızın gidişatına olumlu, geliştirici katkısı olabilecek değişimleri getirmesini tüm kalbimle diliyorum sevgili Terazi burçları🙂

akrep burcu astroloji

Akrep ve Yükselen Akrep burcu

1 Eylül Başak Burcundaki Güneş tutulmasından olumlu anlamda etki alacak burçlar arasındasınız sevgili Akrepler. Tutulma dileklerin ve umutların olduğu alandan size enerjilerini gönderiyor. Aynı zamanda sosyal çevre ve guruplar, arkadaşlıklar, işten elde ettiğiniz kazançlar da tutulmanın etkisi altında. Bu konularda sapla samanı birbirinden ayıracağınız bir dönemdesiniz.

Size zarar verdiğini, gelişiminiz adına bir katkısı olduğunu düşünmediğiniz arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkarabilir, gereksiz zaman kaybı olduğunu düşündüğünüz bazı sosyal gruplarla yollarınızı ayırabilirsiniz. Merkür retrosu arkadaşlıklar alanınızda etkili olduğu için bu dönem onlarla bir takım iletişim problemleri yaşayabilir veya hakkınızda dedikodular duyabilirsiniz.

Çocukları olan Akrep burçları onları ilgilendiren bir takım konularda kafa karışıklığı yaşayabilirler. Yaratıcılık evinizden etkisini gönderen Neptün sizlere hayal gücü ve ilham verebilir olumlu anlamda. Bu dönemde para alanınızda bulunan Mars ve Satürn’ün kısıtlayan ama aynı zamanda bu konuda bir şeyler yapmanız için de sizi sıkıştıran enerjisi stresli bir dönem içerisinde kalmanıza yol açsa da kendinizce uygun bir çıkış yolunu mutlaka bulacaksınız, zira tutulma anının haritasında şans noktası Akrep burcunda bulunuyor. 🙂

Merkür’ün retro dönemi 26 Eylül’de tamamlanıyor ve bundan sonraki süreçte hayatınızda gereksiz gördüklerinizi çıkarmak, işten elde ettiğiniz kazançları arttırmak yönünde yeni kararları uygulamaya geçirmek için uygun şans ve fırsatları bulacaksınız.

Güneş Tutulmasının size ve hayatınızın gidişatına olumlu, geliştirici katkısı olabilecek değişimleri getirmesini tüm kalbimle diliyorum sevgili Akrep burçları🙂

yay burcu astroloji

Yay ve Yükselen Yay burcu

Başak burcunda 1 eylül tarihinde gerçekleşecek olan tutulma ile hayatınızın odak noktasına iş ve kariyer konuları, toplum önündeki duruşunuz ve itibarınızla ilgili olan konular gelecektir. Burcunuzda bulunan Mars ve Satürn’ün zorlayıcı ve sıkıştırıcı etkisi altında bir süredir oldukça zor günler geçirmiş olabilirsiniz. Değişim ve dönüşümün tüm ağırlığı ile hissedildiği bu süreç boyunca iş ve kariyer konularında bir süre daha verimli ve verimsizi ayıklayacağınız süreçte olacaksınız. Bu süreçte yeni iş alanları, kariyer fırsatları gündeminize gelebilir.

Retro MERKÜR’ün kariyer alanınızdan geçişi geçmişte çalıştığınız bir iş yerinden bir teklif gelmesine neden olabilir. Belki de eski patronunuz karşınıza çıkabilir. Kariyerinizi ilgilendiren konularda titiz ve dikkatli değerlendirmeler yapıp 26 Eylül ‘de Merkür retrosu bitiminde yeni adımlar atarsanız başarılı olabilirsiniz. Tutulmanın etkisini sürdüreceği 6 aylık süreçte yeni kariyer olanakları, var olan işinizi geliştirmeye ve verimli kılmaya yönelik çalışmalar içerisinde olacaksınız.

Ev ve yerleşim ile ilgili alanınızda bulunan NEPTÜN etkisi ile bir takım belirsizlikler yaşamanız da olası. Ev değişimi gündeme gelebilir. Aile içerisinde belirsiz durumlar ortaya çıkabilir. Bu konularda bir süre ne yapacağınıza karar vermekte, karar alsanız bile nasıl uygulayacağınız konusunda kafanız karışabilir.

Maddi kaynaklar alanınızda bulunan Plüton’un dönüştürücü etkisi altında maddi kaynaklarınız büyük bir değişim ve dönüşüm içerisinde. Tutulmaya olumlu açısal görünüm yapan Plüton, iş ve kariyer koşullarınızı dikkatli ve özenli bir şekilde ele alırsanız ve gelecek fırsatları dikkatli bir şekilde inceleyip karar verirseniz, bu noktadan  gelecek maddi olanakların gücünü hissedebileceksiniz. Terazi burcunda 30 ağustos tarihinde yolculuğuna başlayan Venüs etkisi ile arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizden destekleyici, geliştirici yardımlar da alabilirsiniz.

Güneş Tutulmasının size ve hayatınızın gidişatına olumlu, geliştirici katkısı olabilecek değişimleri getirmesini tüm kalbimle diliyorum sevgili Yay burçları🙂

oğlak burcu astroloji

Oğlak ve Yükselen Oğlak burcu

Başak burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması ile gündeminize gelecek olası konu başlıkları; yüksek öğrenim ve yurt dışı konuları, seyahatler, hukusal konular çerçevesinde şekillenebilir. Merkür’ün de retro oluşu bu konularda bir dizi sorunlara yol açabilir. Yurt dışı bağlantılı işlerde gecikmeler meydana gelebilir. Yurt dışı seyahati varsa gündeminizde biletlerin, valizlerin karışması, son anda iptallerin  gerçekleşmesi söz konusu olabilir.

Yüksek öğrenim, üniversite ile ilgili bir kayıt, evrak, kitap vb. konular gündeminizde ise bu konularda bir dizi aksaklık ya da yanlışlıklar yaşanabilir.  Eğitimle ilgili konularda hatalı kararlar vermeye eğilimli olabilirsiniz.  Bu yüzden evraklarınızı iki üç defa kontrol edip, titiz davranmalısınız.

Tutulmanın devamındaki 6 aylık süreçte yakın çevre, komşular, yakın akrabalar ve varsa kardeşleriniz ile ilgili konularda bir takım belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişimde yanlış anlamalar, aldanmalar, hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi düzgün ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Yanlış anlaşılmaya açık bir dönemde olacaksınız. Ebeveynlerinizin sağlığı ile ilgili geçmişte yaşanan bir takım sağlık sorunlarının tekrar gündeminize gelmesi söz konusu olabilir.

Güneş Tutulmasının size ve hayatınızın gidişatına olumlu, geliştirici katkısı olabilecek değişimleri getirmesini tüm kalbimle diliyorum sevgili Oğlak burçları🙂

kova burcu astroloji

Kova ve Yükselen Kova burcu

1 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşen Güneş tutulması gündeminize borçlar, miras, nafaka, başkalarından alacağınız paranın tahsil edilmesi, ortaklarınızdan elde ettiğiniz kazanımlar, eşinizin kazanımlarını ilgilendiren durumlar ve sigorta konularını getirebilir. Bu konularda bazı düzenlemeler ve iyileştirme çalışmaları yapmanız gerekebilir. Sizin kendi maddi kazanımlarınızı anlatan alanda bulunan NEPTÜN maddi anlamda önünüzü görmekte zorluyor olabilir.

Bütçenizi gerçekçi bir şekilde yeniden ele alıp, alacak ve borçlarınızı yeni baştan revize etmeniz gerekli bu tutulma etkisi ile. Ev, hayat ya da araç sigortası yaptırmanız gündeme gelirse bunu mümkünse retro dönemi bitimine ertelemelisiniz, retro etkisi ile yanılgı ya da hataya açık durumlar olabilir. Yine aynı şekilde kredi kullanmak durumunda kalırsanız iyi araştırmalısınız.

Olumlu anlamda eğer retro öncesi bir kredi başvurunuz varsa iyi koşullarda bir anlaşma imzalamanız da söz konusu olabilir. Kardeşiniz varsa onunla ilgili geçmişte yaşanan bir sağlık sorunu da gündeminize gelebilir. Venüs 30 Ağustos’ta Terazi burcunda yer alacak ve sizin burcunuzla olumlu bir görünümde.

Yurt dışı kaynaklı ilişkilerinizi, yüksek öğrenim çağındaysanız şayet yüksek öğreniminizi ve varsa mahkeme ya da hukuksal sürecinizi olumlu anlamda destekleyecektir. Yabancılarla olan ilişkilerinizi, medya ve yayıncılık sektöründe olan Kova burçlarını Venüs Terazi süreci destekler nitelikte çalışacaktır.

Güneş Tutulmasının size ve hayatınızın gidişatına olumlu, geliştirici katkısı olabilecek değişimleri getirmesini tüm kalbimle diliyorum sevgili Kova burçları🙂

balık burcu astroloji

Balık ve Yükselen Balık burcu

1 eylül Başak Burcu Güneş tutulması sizlerin eşiniz başta olmak üzere her tür ortaklı ilişkilerinizi etkileyecek. Var olan ilişkilerinizde sorunlar varsa bu süreçte bunun tespitine ve çözümüne yönelik yaklaşımlar içerisinde olabilirsiniz. Retro Merkür eski bir ortağınızı, eski eşinizi karşınıza çıkartabilir. İlişkileriniz ve her türlü ortaklı işleriniz adına önümüzdeki dönem oldukça kafanız karışabilir ve gitmeniz gereken yönü bulmakta zorlanabilirsiniz. Bu alanda bir takım hayal kırıklıkları yaşanabilir.

Uzun süredir burcunuzun modern astrolojiye göre yöneticisi olan NEPTÜN bulunmakta. Hassas ve duyarlı yapınızı daha da güçlendiren bu yerleşim nedeni ile var olan ilişki problemlerine çözüm bulmakta, objektif olmakta zorlanmaktasınız. İkili ilişkiler, partnerlik, ortaklık gibi konular sizi her zamankinden daha fazla zorluyor olabilir. Bu tutulma ile birlikte bu alanda sorunları olanlar olaylara daha soğukkanlı yaklaşmalı, her türlü ihtimali iyi değerlendirmek zorundasınız. Sezgilerinizin oldukça yoğun olabileceğini söyleyebilirim bu süreçte.

Kariyer evinizde bulunan Satürn ve Marsın kavuşumu iş ve kariyer konularında da bir takım mücadele ve stres yaratan durumlar olabileceğini söylüyor. Anlaşmalar, sözleşmeler ve imza atmanız gereken bir takım konular varsa bunların Merkür retrosu bitimi olan 26 Eylül’e ertelemek doğru yaklaşımlardan biri olabilir.

30 Ağustos’ta Terazi Burcuna geçecek olan VENÜS ortaklıklardan ve evliyseniz eşinizden gelecek maddi destekler konusunda size yardımcı olacaktır. Kredi çekmek, sigorta yaptırmak, burs, nafaka ve prim almak gibi konularda Venüs arzu ettiğiniz desteği size sunabilir ancak diplomatik ve orta yolu bulabilecek şekilde olaylara yaklaşmalısınız.

Güneş Tutulmasının size ve hayatınızın gidişatına olumlu, geliştirici katkısı olabilecek değişimleri getirmesini tüm kalbimle diliyorum sevgili Balık burçları🙂


Sevgi ve ışıkla, gökyüzü rehberimiz olsun…

Astroloji: 1 Eylül Başak burcunda Güneş tutulması