Pizza Gate nedir? Obama’dan Clinton’a uzanan pedofili skandalı!

Obama’nın bir pizzacıya 65 bin dolar sipariş iddiasıyla ortaya çıkan Pizza Gate skandalı büyüyor. Peki nedir Pizza Gate? Hangi ünlü isimler var?

Pizza Gate: Obama'dan Clinton'a uzanan pedofili skandalı

Geçtiğimiz günlerde Reddit’te ve çeşitli sitelerde kanıt sayılabilecek belgelerle birlikte ortaya korkunç bir iddia atıldı. Daha sonra da olay EkşiSözlük’e taşındı. İşte ayrıntılar…

Söz konusu skandal iddiasında ABD Başkanı Barack Obama’dan Hillary Clinton’a kadar birçok ismin adı geçiyor. Çocuk istismarcılığının nasıl boyutlara ulaştığını ‘kanıt sayılabilecek belgelerle’ ortaya atılan iddialardaki skandal büyük tartışmalara yol açtı. Olayla ilgili herhangi bir açıklama henüz yapılmadı.


Belçika’nın bir kasabasında kaybolan kız çocuklarıyla ilgili olarak başlayan olaylar zincirinde Amerika’nın önemli sermaye sahiplerinin adı geçiyor. Söz konusu iddialar istihbarat birimlerinden medyaya kadar uzanan bir sansürle karşılaşıyor. Tüm sansür uğraşlarına rağmen kan donduran skandal, bloglar ve sosyal medya üzerinden tartışılıyor.

Söz konusu skandal çocuk istismarcılığından da öte çocuklara işkence ederek tecavüz etmek, insan kesip onun can çekişmesini izlemek gibi aklın almayacağı durumları da içeriyor.

comet ping pong pizza gate pizzagate scandal

Comet Ping Pong isimli pizzacıda pedofili toplantısı

Birçok ünlünün, politikacının ve sermaye sahibinin adının geçtiği skandala ilişkin yer alan belgelerde Hillary Clinton’ın Amerika başkan adaylığı sürecinde kampanya danışmanı olan John Podesta’nın, ticaret ve yüksek bürokrasi çevresinden kimselerle “Comet Ping Pong” adında bir pizzacıda düzenlenecek “pedofili” organizasyonuna ilişkin mail alışverişi yapıldığı belirlendi.


İddialar George Soros’a kadar uzanıyor

Öte yandan ortaya çıkan bir diğer belge ise söz konusu skandalların organizatörü yani pizzacının sahibi olan James Alefantis adındaki şahsın milyarder George Soros’la da ilişki ağına sahip olduğu yönünde. Forbes listesine göre 24.5 milyar dolar mal varlığıyla ABD’nin en zengin 16’ncı ismi olan George Soros’un en büyük bağışçısı olduğu American Bridge Pac’in de pedofili skandalı ile maddi ilişkilerinin olduğu iddia edildi.

Soros Vakfı Başkanı George Soros lale devrimi kırgızistan
Soros Vakfı Başkanı George Soros

Obama’nın da adı geçiyor

Söz konusu skandalda Hillary Clinton, Georges Soros gibi ünlü isimlerin yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama’nın da adı geçiyor. Skandala ilişkin belgelere göre Obama’nın geçmişte Comet Pizza’ya bağışta bulunduğu ortaya çıktı. Öte yandan pizzacıya yollanan bir e-postada  Obama’nın, özel bir parti için, Chicago’dan Washington’a 65 bin dolarlık pizza sipariş ettiğinden söz ediliyor.

Neden Pizza Gate?

Söz  konusu skandala “Pizza Gate” isminin verilmesinin sebebi ise kan donduran skandalı organize eden kişinin meşhur bir pizzacı olması ve ünlülerin tüm yazışmalarda pizza kodlarını kullanması olarak ifade ediliyor.

İşin pizza boyutu ise ABD’de bu işi organize eden adamın meşhur bir pizzacı olması ve ünlülerin tüm yazışmalarında pizza kodlarını kullanması. Peynir = kız çocuğu, makarna = oğlan çocuğu gibi. Ünlüler de parti verecekleri zaman yüksek meblağlar ödeyip peynirli pizza, bilmem neli makarna gibi terimlerle bu pizzacıdan mail ile sipariş veriyor ve bu çocuklar adrese teslim ediliyor. (EkşiŞeyler)

Pedofili suçunu organize etmekle suçlanan Alefantis'ın Obama'yı Beyaz Saray'da ziyaret ettiğine dair bilgiler.
Pedofili suçunu organize etmekle suçlanan Alefantis’ın Obama’yı Beyaz Saray’da ziyaret ettiğine dair bilgiler.

 

Pizza Gate skandalında kan donduran iğrenç kodlar
Pizza Gate skandalında kan donduran iğrenç kodlardan bazıları

 

Pedofili iddialarını organize ettiği düşünülen James Alefantis'e ABD Başkan adayı Clinton'un yolladığı bir mektupta ortaya çıktı. #PizzaGate
Pedofili iddialarını organize ettiği düşünülen James Alefantis’e ABD Başkan adayı Clinton’un yolladığı bir mektupta ortaya çıktı. Pizza Gate skandalı ayrıntılar

7 soruda Panama Belgeleri: Panama Belgeleri nedir?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.