Kalp hastaları için check-up nasıl yapılmalı?

Kalp hastaları için check-up nasıl yapılmalı? 29 Aralık’ta Caddebostan Kültür Merkezi’nde (CKM) düzenlenecek sağlık seminerinde Prof. Dr. Şule Korkmaz konuya açıklık getirecek.

Kalp hastaları için check-up nasıl yapılmalı?

Prof. Dr. Şule Korkmaz’ın katılımıyla düzenlenecek ve ücretsiz gerçekleştirilecek olan ilk seminerde “Kalp Hastaları İçin Check-Up Nasıl Yapılmalı?” konusuna dikkat çekilecek.

MedAmerikan Tıp Merkezi, bünyesinde hizmet veren doktorların katılımıyla seminer dizilerine başlıyor. Caddebostan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan seminerlerin ilki, 29 Aralık 2016 Perşembe günü saat 14.00’da CKM B Salonu’nda düzenlenecek.


MedAmerikan Tıp Merkezi Kardiyoloji Bölümü’nden Prof. Dr. Şule Korkmaz’ın sunumuyla düzenlenecek ilk seminerin ana konusu ‘Kalp hastaları için Check-Up nasıl yapılmalı?’ olacak. Gelişmiş tekniklerle kalp hastalığının tanı ve tedavisinin anlatılacağı seminer herkese açık olup, katılım ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

‘Kalp hastaları için Chec-Up nasıl yapılmalı?’

Kalp hastaları

Seminerde ani ölümlerin yüzde 70’inin kalp kaynaklı olduğuna dikkat çekecek olan Prof. Dr. Şule Korkmaz, kalpten dolayı oluşan ölümlerin yüzde 80’i de damar sertleşmesi kalp hastalığına bağlı olduğuna ve bu hastalarda gelişen düzensiz kalp atışı ve ritm bozukluğunun, ölümün en önemli nedeni olduğunu aktaracak.

Gelişmiş tekniklerle kalp hastalığının tanı ve tedavisi hakkında da sunum gerçekleştirecek olan Prof. Dr. Şule Korkmaz, kardiak Check-Up ile kalp hastalığının oluşumunun önlenmesi, yeni başlamış hastalığın medikal tedavi ile ilerlemesinin önüne geçilmesi ve eğer ilerlemiş bir damar sertleşmesi yani kalp hastalığı var ise gelişmiş tekniklerin kullanımı ile tedavinin mümkün olduğunu katılımcılarla paylaşacak.


MedAmerikan Tıp Merkezi’nin Caddebostan Kültür Merkezi’nde (CKM) düzenleyeceği sağlık seminerlerinin ilki 29 Aralık 2016 Perşembe günü yapılacak. Prof. Dr. Şule Korkmaz seminerde, kişinin hiçbir şikayeti yokken yani kalp krizi geçirmeden ve kalp fonksiyonları normal durumdayken tanısının konulup tedavi edilmesine dikkat çekecek.

Gizli kalp hastalığı nedir? Risk faktörleri nelerdir?


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 19 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. Ayrıca İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, ideolojik veya politik hiçbir oluşumun parçası değildir.