Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan referandum açıklaması

Meclis Genel Kurulu’nda anayasa değişikliği teklifi kabul edilmesiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ilk referandum açıklaması geldi.

Meclis Genel Kurulu'nda anayasa değişikliği teklifi kabul edilmesiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk referandum açıklaması geldi.

“Şimdi milletim gerçek ve nihai kararı verecektir”

Ne yaptınız ki diyenlere dün akşam parlamento güzel bir cevap verdi. Ama gerçek cevabı inşallah beşer planında egemenlik milletindir. Şimdi milletim inşallah gerçek, nihai kararı verecek. Bu karar ile birlikte Türkiye yeni bir sıçrama noktasına ulaşacaktır. Milletimiz ülkemiz için hayırlı olsun el ele vereceğiz. Hep birlikte Türkiye olacağız.

“Yeni Türkiye’nin doğuş manzarası”

Şurada yaptığımız mesaj, sizlerle birlikte ortaya koyduğumuz mesaj huzursuz etmek isteyenlerin oyununu bozacak olan manzara budur.  İstedikleri kadar İstanbul Emniyet müdürlüğüne ateş etsinler. İstedikleri kadar lav silahıyla AK Parti ilçe teşkilatına saldırsınlar. Bizler bu yola her şeyimiz koyduk. (İdam sloganları atılması üzerine) Ben sizlere bu konudaki kaanatimi söyledim. Şu anda bir referandum sürecindeyiz. Bunun ardından da sizlerin bu talebi parlamentoda gündeme gelecektir. George ne der, Hans ne der beni ilgilendirmez. Beni milletim ilgilendirir. Bu manzara yeni Türkiye’nin doğuşu manzarasıdır. Siz şu an kardeşliğinizi, hep birlikte nasıl Türkiye olunacağını ortaya koyuyorsunuz. Unutmayınız onlar geleceğimizi karartmak isteyecek, biz ise ihaa edeceğiz. Onlar ellerindeki finansal imkanları kullanarak bizi dibe çekmeye çalışacak biz hayata geçirdiğimiz projelerle zirveye göreceğiz. Çünkü biz, hep birlikte Türkiye’yiz. Kardeşlerim, biz hep ne diyoruz. Ben ezelden beridir hür yaşadım hür yaşarım, hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım. İstiklali durdurabilecek bir bent henüz inşaa edilmedi.


“Şehitler olmadan bu toprak vatan olmaz”

Şehitlerimiz var ama şehitler olmadan bu toprak vatan olmaz. Dün Suriye’de 5 şehidimiz, 9 gazimiz var. Dün kü kahramanlarla birlikte tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilere şifa diliyorum. Kimse şehitlerimiz için ölü demesin Onlar diridir. Tenlerin ölmesi birşey ifade etmez. Ruhlar diridir. Kardeşlerim müminler için öteki dünyada en büyük mükafaat Peygamberlerle beraber olabilmektir. Gazilerimizin yaşadığı acıları unutmak mümkün değil. Döktüğümüz her damla kan her damla ten bu topraklar için birere tapu belgesidir. Bayrakları bayrak yapan kandır. Vatan, eğer uğrunda ölen varsa vatanadır.


“Gövdenizi siper ettiniz”

Milletimiz 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı kanını dökmeseydi, genci yaşlısı, kadını erkeği olmasaydı biz bugüne çıkabilir miydik? İstiklal şairimizn dediklerini siz aynen dile getiridniz. Ne diyor “Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın” Siz gövdenizi siper ettiniz. İmansızların karşısında ehli iman kendini ortaya tam manasıyla koydu. DEAŞ terör örgütü, YPG, hepsine karşı mücadele veriyoruz. Karşımıza çıkan ihanet çeteleri bugüne kadar nasıl çöktüyse hepsi yine çökecek. İkindi namazında Pendik’te bir şehidimizin cenazesinde birlikte olacağız.

“İnanıyorum ki referandum sürecinde gece gündüz çalışacaksınız”


Bu refaradumla ilgili kampanyada inanıyorum ki siz gece gündüz demeden çalışmak suretiyle geleceğe yürüyeceksiniz. Bizim Rabia’mız var tek vatanız, tek milletiz. Durmak yok, yola devam.”

Meral Akşener: MHP tabanı başkanlığa hayır diyor

Havuz medyasında deprem: Çok bunaldık be reis!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.