Haytap yararına sahipsiz hayvanlar için “Yuva Beklerken” fotograf sergisi

Lucca, 14 Mart Salı günü Aslı Aybars ve Murat Esibatır’ın karelerinden oluşan “Yuva Beklerken” başlıklı fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor.

Haytap yararına sahipsiz hayvanlar için: "Yuva Beklerken" fotograf Sergisi

Tüm geliri HAYTAP ile Çevre ve Sokak Hayvanları Derneği yararına sahipsiz hayvanların bakım ve tedavisi için kullanılacak.

Elde edilecek gelirin tamamının sahipsiz hayvanlarının bakımı ve tedavisine bağışlanacağı, Aslı Aybars ve Murat Esibatır’ın “Yuva Beklerken” adlı fotoğraf sergisi 14 Mart tarihinde sizlerle buluşacak.


Hayvanların üzerinde sahipleri tarafından terkedilmenin yarattığı etki ve onların hiç ümitlerini kaybetmeden yeni yuva bekleme temaları üzerine kurgulanan sergi, HAYTAP desteği ile Çevre ve Sokak Hayvanları Derneği yararına düzenleniyor.

Yuva Beklerken" fotograf Sergisi

Sergi, hayvan sahibi olmak isteyenlerin satın almak yerine, geçici hayvan bakım merkezlerinden sahiplenerek, terkedilmiş hayvanlara ikinci bir şans verilmesini amaçlanıyor.

Bu konuda farkındalık yaratmak ve sahiplendirmeyi özendirmek için hazırlanan sergi, 14 Mart günü Lucca’da hem sanatseverler, hem de hayvanseverler ile buluşacak.

Anatolia Hayvan Hastanesinin tedavi sponsorluğunda gerçekleşecek olan bu sergi 17.00-20.00 saatleri arasında ziyarete açık olacaktır.

“Yuva Beklerken” adlı fotoğraf sergisinin tüm geliri HAYTAP’a

Haytap

Tarih: 14 Mart Salı


Saat: 17:00 – 20:00 arası

Adres: Lucca Cevdet Paşa Cad. no 51 Bebek / 0212 257 12 55

Detaylı Bilgi İçin: Unite İletişim Sezen Savaşgören 0533 581 54 77

Aslı Aybars Kimdir?

sahipsiz hayvanlar

1982 yılında İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde Yrd. Doç. Dr. olarak çalışmaktadır. Mesleki çalışmaları dışındaki zamanının çoğunu, sahipsiz hayvanların yaşam koşullarına katkıda bulunmaya adayan sanatçı, 15 yıldır Ataşehir’deki Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Merkezi’nde gönüllü olarak çalışmaktadır.

Aynı zamanda Çevre ve Sokak Hayvanları Derneği üyesi olan sanatçı, fotoğraf tutkusu ve hayvan sevgisini birleştirerek, sosyal sorumluluk projeleri yürütmektedir. Moda Deniz Kulübü’nde gerçekleşen ilk sergisi ‘Patiler için Gezdim’ ile pek çok hayvanın tedavisi karşılanmıştır.

Murat Esibatır Kimdir?

1971 yılında İstanbul’da doğdu. Fotoğrafa olan ilgisi, hayatın yoğun trafiğine rağmen yolunu hep fotoğraf makinesiyle çakıştırdı.Uzun yıllardan beri deneysel fotoğrafçılık, çekim teknikleri ve özellikle yapay ışık kullanımı hakkında çalışmalar yaptı.


İlerleyen zaman içerisinde kendisini proje çalışmalarının içinde buldu ve en yumuşak deyimle aykırı fotoğraflar üretmeye yöneldi.Son dönem çalışmaları arasında; “Son Buluşmalar”, “Şehirden Yansıyanlar” ve “Kırılmalar” sayılabilir. Alışılagelmiş kapalı mekan çekim tekniklerini dış mekana taşıyarak yaratılan özel kurgular ile izleyiciyi başka dünyalara taşımayı hedeflemektedir.

Soğukta sokak hayvanları nasıl korunabilir?


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 19 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. Ayrıca İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, ideolojik veya politik hiçbir oluşumun parçası değildir.