TRT Genel Müdürü Şenol Göka istifa etti

TRT Genel Müdürü Şenol Göka istifa etti. Göka’nın dilekçesinde ‘gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum’ yazdığı öğrenildi.

TRT Genel Müdürü Şenol Göka istifa etti

TRT Genel Müdürü Şenol Göka istifa etti. Göka’nın dilekçesinde ‘gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum’ yazdığı öğrenildi. Göka’nın neden istifa ettiği bilinmiyor.

Şenol Göka kimdir?

05.03.1962 tarihinde Denizli’nin Çal ilçesine bağlı Denizler Köyünde doğan GÖKA, ilk, orta ve lise öğrenimini Denizli’de tamamladı. Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Radyo Televizyon Bölümü’nden 1985 yılında mezun oldu. Aynı yıl TRT’nin açtığı Yardımcı Prodüktörlük sınavını kazanarak TRT’ye giren Şenol GÖKA Yardımcı Prodüktörlük kursunun ardından 20.05.1986 tarihinde TRT Antalya Radyosu’na atandı.



Antalya Gazeteciler Cemiyeti üyesi de olan GÖKA, TRT’de sırasıyla Prodüktör, Ankara Radyosu Müdürlüğü, Radyo Dairesi Başkanlığı ve Dış Yayınlar Dairesi Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2012-2014 yılları arasında geçici olarak Başbakanlık Müşavirliği yaptı. 25.06.2014 tarihinde TRT Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini üstlenen GÖKA’nın birçok makale ve tebliğinin yanı sıra, İnsan ve Mekan, Söz Uçar Yazı Kalır, Herhalde İnsan, Siyaset Medya ve Zihnime Yansımalar, Radyo Olmalı, Bir Varmış Bir Nurmuş başlıklı yayınlanmış 6 kitabı bulunuyor.

TRT’den Cumhurbaşkanı başdanışmanı Saraçoğlu’na 1.3 milyon TL ödeme


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 20 yıldır ilkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışan bağımsız bir medya kuruluşudur. Amacımız: Gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonumuz: Okurlarımızda sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerlerimiz: Dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın çevrimiçi yayınlarından biri olarak, iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul eder. Bu doğrultuda Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İndigo Dergisi ayrıca İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildirgeyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya toplumsal köken, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, ideolojik veya politik hiçbir oluşumun parçası değildir.