Astroloji: Eylül 2017 aylık burç yorumları

Astroloji Eylül 2017 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor? Astrolog Dr. Şenay Yangel yazdı.

Astroloji: Eylül 2017 aylık burç yorumları

koç burcu astroloji

Koç Burcu Eylül 2017 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Koç olanlar,

Koç burcu Sağlık

Bu ay boyunca kendinizi fiziksel ve ruhsal olarak yormaktan kaçınmalısınız. Ay ortasına doğru daha hassas olabilirsiniz. Riskli işler yaparken yaralanmalara dikkat edin. Annenizin sağlık durumu ile ilgili endişe duyacağınız durumlar söz konusu olabilir Mideniz ile ilgili sorunlar sizi rahatsız edebilir. Sağlığınız ile ilgili konularda Ay takvimini dikkate almanız yararınıza olacaktır. Ay karşıt burcunuz Terazi’de olduğu günler de ilaç kullanımı tıbbi müdahaleler de sorunlar yaşayabilirsiniz bu tarz uygulamaları bu günlerde yaptırmamanız daha iyi olabilir sizler için.


Koç burcu Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Bu ay evli Koçlar için daha iyi enerjiler söz konusu. Eşinizin sağlık sorunları ile uğraşmanız gerekebilir. Evlilik hayatınızı daha romantik hale getirebileceğiniz bir aydasınız. Bekar ve ilişkisi olmayan Koçlar yeni insanlar tanımak için doğru enerjiler sizinle ilerlemekte. Eylül birbirini gerçekten seven Koçlar için aşk ve romantizm dolu. Duygularınızı ifade etmek ve kabul görmek için gökyüzü sizleri desteklemekte. Bu ay işle ilgili konularda beklentileriniz dışınızda gelişecek tarih değişiklikleri ve gecikmeleri anlayışla karşılamalı çözüm odaklı olmalısınız. Geçtiğimiz ay yaşadığınız zorlukların tekrar etmemesine dikkat etmeniz dışında huzurlu bir ay geçireceksiniz.

6 Eylül 2017 saat 10:03 Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Balık burcunda gerçekleşen Dolunay enerjisi ile var olan ilişkilerinizi adil bir şekilde gözden geçirebilir yüreğinizden gelen sesi duymayı başarabilir doğru kararlar alarak arkadaşlık iş ve duygusal konularda istikrarı sağlayabilir kim dost kim düşman ayırt etmeyi başarabilirsiniz. Dolunay sizleri ruhsal hesaplaşmalarınızdan arındıracak gizli ve açık düşmanlarınızın farkına vararak tedbirli olmanızı sağlayarak öfke ve zararlı alışkanlıklarınızdan uzaklaştıracak sizleri. Dolunay enerjisi ile, İş hayatınızda riskli davranışlar anlık kararlar kayıplara ve ortaklıkların bozulmasına neden olabilir. İyice araştırıp düşünmeden kararlar almamalı ve kendi fikirlerinizi kabul ettirme konusunda ısrarcı davranmamalısınız. Özel yaşamınızda da öfkeli davranışlar ve kıskançlıklardan uzak durmalısınız.

20 Eylül 2017 saat 08:30 Başak burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Başak Yeni Ay’ı iş hayatınızda yönetici ya da mesai arkadaşlarınızla tartışmalara gerginliklere neden olabilir. Sakin olun öfkenizin başarınızı gölgeleyecek şekilde davranmanıza sebep olmasına izin vermeyin. Yeni ay enerjisi maddi manevi desteğin de müjdesi sizler için. Gökyüzünün bu olumlu enerjisi ile yeni bir sayfaya başlangıçlar ile şekil vermek elinizde isteyin çalışın gerçekleştirin.

Hint Astrolojisine göre EYLÜL Ayı

Bu ay, Aile anne ve erkek Koç burçları için eşle ilgili konularda olumlu enerjiler hakim. Ay ın ilk 10 günü yeni bir gayrimenkul veya taşıt satın alabilirsiniz. Bu süreçte yerleşim değişimi de mümkündür. Ev tadilatı ve iş hayatınızda iniş çıkışlar yaşanabilir. Özellikle 9 Eylül 2017’de Rahu ve Ketu Ay düğümlerinde ki etkileşimle bu durum ortaya çıkabilir. Jüpiter ayrıca 7. evinizde ilerlemeye başlayacak şans oranınızı finansal konularda artıracaktır. Hitap ve iletişim yetenekleriniz de artabilir bu enerji ile . 17 Eylül 2017’den sonra özellikle mide ile ilgili sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Evli ve çocuk sahibi Koçlar bu dönemde çocuklar ile ilişkilerde gerginlikler fikir ayrılıkları ve zorluklar ile karşılaşabilir. Ay sonun doğru Ayaklar ile ilgili sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

EYLÜL ayının en iyi günleri: 9, 18, 27 Eylül

boğa burcu astroloji

Boğa Burcu Eylül 2017 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Boğa olanlar,

Boğa burcu Sağlık

Bu ay boyunca yüksek enerjiniz sportifliğiniz ve hevesiniz, hedeflerinizi daha hızlı elde etmenizi sağlayacaktır. Olumlu düşünceler sağlıklı bir zihin ve daha güçlü bağışıklık sistemi ile mevsimsel soğuk ve gribi sizden uzak tutacaktır. Günlük meditasyon dualar ruhunuza maneviyata yönelik yapacağınız her şey sağlığınız için harikalar yaratır. Ay karşıt burcunuz Akrepte olduğu günler de yeni başlangıçlar yapmamaya estetik müdahalelerden uzak durmaya özen göstermelisiniz.

Boğa burcu Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Öğretmen Satürn’ün yedinci evinizde geçişi ile bu ay seyahat etme ihtimalinizi güçlendiriyor. Rahu ‘nun yansıması her yönüyle size şans getirecek ve rüyalarınızı gerçekleştirecek ve çalışma becerilerinizi daha iyi bir hale getirebilecek gücü ve imkanı elde edebileceksiniz. Bu ay boyunca her şeye yaklaşımınız olgunluk ve ciddi bir yaklaşımda olacaktır. Dokuzuncu Evinizde ki Ketu Geçişi, dini ve manevi konulardaki ilginizin artacağını gösteriyor. Bu ay baba ve kardeşleriniz ile ilişkilerinizde olumlu etkiler söz konusu. Jüpiter’in yansıması ile huzurlu enerjik mutlu hissedeceksiniz. Belki de ilk defa beklentinizden daha fazlasını elde edebilirsiniz maddi ve manevi olarak. Bu ay öğrenci Boğalar adaptasyon ile ilgili zorlanabilirler.

Gökyüzü bu ay, finans ve para kazanmada oldukça umut vaat ediyor. Yeni bir girişim üzerine yatırım yapabilir işinizi büyütme imkanı elde edebilirsiniz. Bu ay boyunca yeni kazanç kaynakları elde edebilirsiniz ve işte olanlar için bir promosyon şansı öngörülebilir. Akıllı parlak fikirleriniz kazançlar elde etmenize yardımcı olacaktır. Rahu etkisi ile Dış ticaretle ilişkili kazanç elde etmek için uygun bir aydasınız.

6 Eylül 2017 saat 10:03 Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Balık Dolunayı ile sosyal ilişkileriniz başta olmak üzere iş ve eğitim hayatınızda yapmanız gerekenleri ertelemeden planlayın ve harekete geçin. Bekar ve ilişkisi olmayan kısa süre önce ayrılık yaşayan Boğa’lar dostlarınız aracılığı ile barışmalar ile ilişkinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız hayal kırıklıklarını arkanızda bırakmalı takıntılarınızın korkularınızın sizi güzelliklerden alı koymasına izin vermemelisiniz Beraberliği devam eden Boğa’lar ise söz nişan gibi kararlar alıp aile bireylerinin de desteği ile evliliğe ilk adımı atabilirsiniz.

20 Eylül 2017 saat 08:30 Başak burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Başak Yeni ayı ile iş hayatınızda önemli projeler teklifler alabilirsiniz yeni bir projeye başlayabilirsiniz. Ek gelirler ve gelirinizde süreklilik arz edecek anlaşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Başak Yeni ay ı ile gözlerinizde alerjik reaksiyonlara dikkat etmelisiniz.

Hint Astrolojisine göre Eylül Ayı

Değişim dönüşüm başarı ve keyifli bir ay sizleri karşılıyor. Bu ay seyahatler hem zevkli, hem de kazançlı olabilir sizler için. Eylül ayında kısa süreli bir tatil yapabilirsiniz. 12 Eylül’de büyük iyilik Jüpiter tin transit geçişi hayatınızda olumlu değişiklikler getirebilir. Herhangi bir kronik sağlık sorunundan kurtulabilirsiniz. Kariyer, bundan sonra doğru yönde ilerleyecektir. Ancak, kardeşleriniz ile ilgili yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. 17 Eylül 2017’den sonra aile üyeleri ile bir sürtüşmelere fırsat vermemeli olgunlukla olayları büyümeden durdurmaya gayret göstermelisiniz. Bu ay, şans mülkiyet konularında etkili olacaktır. Bu ay hayalini kurduğunuz arsa ev yada iş yerini satın alabilirsiniz.

EYLÜL ayının en iyi günleri: 6, 15, 24 Eylül

ikizler burcu astroloji

İkizler Burcu Eylül 2017 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu İkizler olanlar,

İkizler burcu Sağlık

Bu ay beden ve zihinsel olarak daha dinç ve sağlıklı hissedeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bu ay ev kazalarına dikkat etmeli ev ya da iş yerinizde su ve elektrik ten kaynaklı sorunlar ile karşılaşabilirsiniz dikkatli davranın. Ay karşıt burcunuz Yay’da olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmaya ani kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

İkizler burcu Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Doğum haritalarında altıncı evinizde Satürn geçişi olacak, Bu geçiş sağlığınızı güçlendirecek ve rakiplerinize üstünlük sağlamanıza yardımcı olacak. Arkadaşlarınızla ve kardeşlerinize karşı ay boyunca iyi niyetli olmaya çalışın. Rahu yansıması ile iş yada eğitim hayatınız ile ilgili olarak ailenizden geçici bir süre ayrılabilirsiniz.

Bu ay büyük yatırımlar riskli olabilir, fakat denizaşırı ticari işlerden kazançlar elde edebilirsiniz. Zor bir işinizin karşılığında emeklerinizin mükafatı olarak bir ödül kazanabilirsiniz. Ketu transitinden dolayı fiziksel yaralanmalara karşı dikkatli olmalısınız. Hayatınızda daha heyecanlı ve mutlu olmak için sevdikleriniz ile güzel vakit geçireceksiniz. Bu ay para kazanmak için çok daha şanslı enerjiler ile karşı karşıyasınız. Yeni iş anlaşmaları karlı çıkmanızı sağlayacak.

Taşınmaz mallarla ilişkili konularda ay boyunca şans sizden yana. Bu ay güvendiğiniz yetenekleriniz başarı olarak dönecek sizlere. Kardeşleriniz ve arkadaşlarınız size pek çok konuda doğru yol gösterecek ve uzun mesafeli yolculuklar işte olumlu sonuçlar doğuracaktır. Bu ay borç para verdiğiniz de ya da borç aldığınızda dikkatli olun.

Para akışınızda sıkışıklığı önlemek için gereksiz masraflarınızı kontrol altında tutmaya çalışın. Bekar İkizler özel biriyle tanışmanız söz konusu olabilir. Bir meslektaşınıza ya da eski bir arkadaşınız ile duygusal gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu ay zarfında çok romantik hissedeceksiniz. Sevgilinizin evlilik teklifinizi kabul etmesi için duygusal sürprizler hazırlayabilir istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

6 Eylül 2017 saat 10:03 Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Maddi manevi yaşanan hayal kırıklıkları üzüntüler yerini berekete ve huzura bırakacak. Sizlere önerim Balık Dolunayının sizlere yansıyan güçlü enerjisini sonuna kadar değerlendirin ve iç sesinizin size fısıldadığı her şeyi can kulağı ile dinleyerek hareket edin. İş hayatınızda önemli fırsatlarla karşılaşabilir kısa sure içinde girişimlerinizin kabul görmesi ile kazançlarınızı sürekli hale dönüştürecek imkanlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Evli İkizler eşinizden gelecek sürprizlerle aşk hayatınız renklenebilir.

20 Eylül 2017 saat 08:30 Başak burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

İş ve özel hayatınızda başkalarından kaynaklanan sorunlar ve yıpratıcı enerjilerinden tamamen arınacaksınız. Yeni ay enerjisi yatırımlarla ilgili fırsatları da beraberinde getirebilir sizlere. Bekar ve ilişkisi devam eden İkizler Yeni ay enerjisi ile içinde 3ncü şahıslardan kaynaklanan etkilerle kıskançlığa bağlı tartışmalara olanak vermemelisiniz.

Hint Astrolojisine göre Eylül Ayı

Bu ay işinize finansal konulara odaklanmalı bilmediğiniz işlerin ortaklıkların içinde yer almamalısınız. Jüpiter transiti, aşk hayatınızda eş ya da sevgilinizle aranızda ki duygusal bağı güçlendirir ve karşılıklı anlayışı geliştirir. Gelir artışının güçlü enerjisi başarılı yatırımlar yapmanızı hızlandırabilir. 17 Eylül 2017’den sonra hayatınız da daha iyi enerjiler hakim olmakta. Fakat ağız sağlığınız ve yüz ile ilgili bir sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili konular ayın 2nci yarısından itibaren sizler için önem kazanacak ticari işbirlikleri ve kazançlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

EYLÜL ayının en iyi günleri: 5, 14, 23 Eylül

yengeç burcu astroloji

Yengeç Burcu Eylül 2017 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Yengeç olanlar,

Yengeç burcu Sağlık

Bu ay evham küçük şeyleri büyütmek olumsuz düşünceler sinir sisteminizi bozabilir dalgınlığa bağlı fiziksel yaralanmalar yaşanabilirsiniz. Bu sebeple araç yada makine kullanırken dikkatli olun. Hayatınızda olumsuzluklardan kurtulmak için günlük rutinden uzaklaşmalı bir mola vermelisiniz.

Ay karşıt burcunuz Oğlak’ta olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmalı resmi işleriniz ile ilgili konularda dikkatli olmalısınız.

Yengeç burcu Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Bu ay yıldızların öğretmeni Satürn beşinci evinizi geçecek. Özellikle çocuk sahibi Yengeçler onların sağlık ve çalışma konularında sıkıntılarına ortak olabilirsiniz. Çok çalışmaya rağmen istenilen sonuçları elde etmekte zorlanabilirsiniz bu ay. Doğum haritalarınızda ilk evde Rahu transiti sizi sağlık problemlerine karşı uyarır. Konut değişikliği gibi bir düşünceniz varsa beklemede kalmalısınız.

Doğum haritanızda Yedinci evdeki Ketu transitleri, hayat arkadaşınızla farklılıkların ortaya çıkabileceği için evlilik hayatı için zorluklara karşı uyarıcı enerjileri barındırmakta. Bu süre zarfında işinizde bazı değişiklikler arzunuz yükselecektir ancak yatırım yapmak riskli olabilir, bu yüzden dikkatli olun. Jüpiter’in doğum haritalarınızda üçüncü evdeki transiti kardeşleri veya arkadaşlarınız ile ilişkilerinizde gerginliklere neden olacak söylemlerde bulunmamanız için uyarıyor sizleri.

Para evinizde Güneş’in, Mars’ın ve Merkür’ün görevi size bir sürü artı kazandıracak fırsatlar sağlayacaktır. yurt dışı iş girişimleri, mali pozisyonunuzu daha güçlü ve sağlam hale getirmeniz açısından önem taşımakta. Ay ortasından itibaren kazançlı enerjiler ile karşı karşıyasınız. Arsa ve mülk ile işlerde ise oldukça şanslısınız. Alım satımlar dan karlar elde edebilirsiniz.

Bu ay eşiniz ve siz bazı noktalarda fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Bunun anlamı, eşinizin sizden bağımsız kararlar alması ve öfkeyle davranması olabilir. Evlilik hayatınızda sakin olmanız ve hayata karşı olumlu bakmanız tartışmaları büyütmeden aşmanızı sağlayacaktır. Bu ay aşk hayatınızda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Aşkınızı ihmal etmemeli arkadaşlarınızın yanlış yönlendirmelerine itibar ederek kaprisli davranışlar içinde olmamalısınız aksi takdirde ilişkiniz sona erebilir.

6 Eylül 2017 saat 10:03 Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Balık Dolunayı ile, Sağlık sorunları olan Yengeç’ler fiziksel rahatsızlıklarınızı önemsemeli ve sağlığınız ile ilgili konularda ne çok evham yapmalı ne de ihmalkar davranmamalısınız. İş ve özel yaşamınızda başarılı bir süreç sizleri karşılamakta kendinize güvenin başkalarına değil. Birileri ile kendinizi kıyaslamaktan başkalarının da kıyaslamalarına izin vermekten uzak durmalısınız artık.

20 Eylül 2017 saat 08:30 Başak burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Başak Yeni ay ı ile yeni bir ilişkiye adım atabilir yüreğinizde hiç sönmeyen aşk ateşinin sahibine aşkınızı tüm coşkusu ile haykırabilir aşkla bütünleşmek için cesur adımlar atabilirsiniz. Kararlı olun keşkelerini’ zi ardınızda bırakın ve isteklerinizi gerçekleştirmek için yürüyün Bu enerji ile dikkat etmeniz gereken en önemli konu finansal konularda risk taşıyan ya da daha önce yapmadığınız bir işe girişimci olarak katılmak konusunda acele kararlar almadan hareket etmemeniz olmalı.

Hint Astrolojisine göre Eylül Ayı

Bu ay, çok fazla insanın benlik kaygısına bağlı ego savaşları ile mücadele verebilir bazı kişiler ile yollarınızı tamamen ayırabilirsiniz. Duruşunuz kişiliğiniz ve yaklaşımınız farklılığınız ile saygınlığınızı arttırmanıza yardımcı olacaktır. Jüpiter transitleri kariyeriniz için iyi enerjiler olarak fırsatlar ve beklediğiniz ödemelerin yapılmasını sağlayacaktır sizlere. İşinizde çok daha fazla tanınma ve saygı göreceğiniz enerjiler hakim. Seyahat planları nedeniyle yoğun bir ay olacak Eylül sizler için. 17 Eylül 2017 tarihinden itibaren aile, vergi ve devletle ilgili finans konularında daha fazla yoğunlaşmaya başlıyorsunuz. Mali konularda iyi şans Eylül ayının sonlarına doğru sizlere destek olacaktır.

EYLÜL ayının en iyi günleri: 5, 14, 23 Eylül

aslan burcu astroloji

Aslan Burcu Eylül 2017 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Aslan olanlar,

Aslan burcu Sağlık

Bu ay migren sorunu yaşayan Aslanlar bu sorunla daha yoğun bir şekilde uğraşabilirler. Stresten olabildiğince uzak kalmalısınız. Bu ay boyunca çocuklarınızın eğitim yükümlülüğü ile endişeleriniz kas ve boyun ağrılarınızı arttırabilir. Ay karşıt burcunuz Kova’da olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmalı öfke ile kararlar almamalısınız.

Aslan burcu Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Yıldızların öğretmeni Satürn doğum haritalarınızda dördüncü evinizde olacak ve ev yaşamınız bir hayli çalkantılı olacak. Annenizin sağlığı ve kendi refahınız endişe konusu olabilir. Bir arazi veya mülk anlaşmazlığı aile içinde gerginliklere neden olabilir. On ikinci evinizdeki Rahu transiti size sol göz veya ayak sorunları yaşatabilir dikkatli olun. İşyerindeki çabalarınız boşa gidebilir ve gereksiz harcamalar beklenmedik şekilde artabilir.

Büyük iyilik Jüpiter’in ikinci evdeki konumu, aile ye ait olan taşınmazlardan gelecek kazançlara işaret etmekte. Venüs’ün size yansıması ise özellikle çok uluslu şirketler için çalışan Aslanlar için son derece kazançlı enerjiler söz konusu.

Güneş, Mars ve Merkür’ün ilk eve geçişi size hayatta ilerlemek için bol enerjili ve istekli kılacaktır. Finansal konularda gelişecek ve yeni bir ev satın alma veya eski bir evin yenilenmesi olasılığı söz konusu olabilir. Altıncı evde etkili olan Ketu transiti pek çok konuda azminiz ve dürüstlüğünüz ile düşmanlarınızı yenebilmenizi sağlayacaktır.

Ay boyunca birden fazla kaynaktan kazanç elde etmeye devam edebilirsiniz. Geçmişte uzun vadeli bir planla yatırım yaptıysanız karlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. ancak yeni bir yatırım fikri riskli olabilir. Evli çiftler birbirinize muhalefet edip üstün gelmeye değil ortak değerler ile birbirinizi Evli olmayan çiftler sevgi ve romantizmin havada olduğu bu dönemin tadını çıkartmaya bakın. Eğer içten içe birini seviyorsanız aşkınızı ifade ederek karşılık bulabilirsiniz.

6 Eylül 2017 saat 10:03 Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Balık Dolunayı ile emek verdiğiniz inandığınız projelerinizin emeğinizin karşılığını almak için biraz daha fazla gayret göstermeli mücadele etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise ilişkiniz ile ilgili doğru kararlar almak için sezgilerinize güvenmeli ve hissettiklerinizi sınırlamadan kararlar almalısınız.

20 Eylül’de dinamik bir ruh haline bürünebilirsiniz. Mars’ın enerjisi başlattığınız yeni projelerin başarışını tahmin etmediğiniz noktalara taşımanızı sağlayabilir.

20 Eylül 2017 saat 08:30 Başak burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Balık Yeni ayı ile sağlık sorunları yada finansal konularda yaşanacak olumlu etkilerle karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise ilişkinizle iş hayatınızda ki dengeyi kurmayı başarmalısınız. İş hayatınızda öfke ve hırs davranışlarınıza yansırsa kaybeden siz olursunuz.

Hint Astrolojisine göre Eylül Ayı

Bu ay tembellik ve enerji düşüklüğü iş ve eğitim hayatınızı zora sokabilir dikkatli davranın. Ve bu miskin halden bir an önce sıyrılmaya bakın aksi takdirde üzüleceğiniz durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Ayın ilk günlerinde dikkatsizliğiniz sonucu meydana gelen parasal bir kayıp, iş hayatınızda büyük bir karışıklığa neden olabilir. 17 Eylül 2017’den sonraki dönem para meseleleri açısından daha iyi enerjileri getirirken artan sorumluluklarınız karşısında şikayetçi olmadan hareket etmeniz için de uyarıyor sizleri. Bu ay aşk hayatınızda yaşanacak kısa süreli gerginlikleri büyütmemeli kendi içinizde aşabileceğiniz sorunları 3ncü şahıslar ile paylaşmamaya önem vermelisiniz.

EYLÜL ayının en iyi günleri: 5, 14, 23 Eylül

başak burcu astroloji

Başak Burcu Eylül 2017 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Başak olanlar,

Başak burcu Sağlık

Bu ay boyunca sağlığınız iyi olacaktır ve başak burcunun 2nci 10 gününde doğanlar doğum haritanızda on ikinci evdeki Merkür’ün geçişiyle mide, göz veya deri ile ilgili sağlık sorunları yaşayabilir. Diyetinize dikkat edin. Gerekirse göz muayene etmeye gidin. Halen devam etmekte olan bir sağlık sorununuz varsa hemen iyileşmediğiniz için isyankar bir öfkeye kapılmayın. Ekstra hassasiyet zihinsel sağlığınızı etkiler. Her ufak sorunu büyütmek sizin durumunuzu kötüleştirebilir, bu yüzden sakin ve mutlu kalabilirsiniz. Ay karşıt burcunuz Balık’ta olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmaya ani kararlar almamaya tıbbi müdahaleler yaptırmamaya özen göstermelisiniz.

Başak burcu Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Bu ay Jüpiter genel olarak sizleri iyi etkileyecek doğum haritanız da ilk evinizi ziyaretinde. Küçük çabalarla pek çok konuda kazançlı çıkabileceksiniz. Satürn’ün üçüncü evdeki geçişi, sizleri daha cesur kılacak. Satürn anneniziniz in sağlığına önem vermeniz gerektiği konusunda uyarıcı. Rahu’nun on birinci eve geçişi birden fazla kazanım imkânı getirebilir sizlere. Bu ay boyunca sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Bağışıklık sisteminiz zayıf düşebilir. Mars’ın 12. evde ki geçişi evlilik hayatı için olumlu bir işaret değil, fakat parasal konularında şanslı olacaksınız. Arazi, otomobil veya bazı taşınmaz mallar satın alma şansınız yüksek. On birinci evde ki Venüs’ün transit geçişi büyük bir kar ya da kazanç elde etmenizi sağlayacak. Çok uzun yolculuklar da bu ayın getirileri arasında. On ikinci evdeki Merkür ve Güneş’in Transit’leri, iş ile ilgili seyahatlere neden olur. Öğrenci başarılı sonuçlar elde edecektir bu ay.

On birinci evdeki Venüs Transitleri finans alanında mükemmel etkiler getirebilir sizlere. Olumlu fikirleriniz ve iş stratejiniz, finansmanınıza doğru bir yön verecektir. Arazi ve emlak işinde, iletişimde, sanatta, güzellikte ve kozmetikte, sıvılarda, otel turizm gibi alanlarda iş yapanlar oldukça şanslı enerjiler ile karşı karşıyalar.

Bekar Başaklar işyerinden biri ile yakınlaşabilirsiniz. İlişkinizde sorunlar ayrılıklar söz konusu ise sakinlikle sohbet ederek sorunları sevgi ile çözüme kavuşturabilirsiniz. Ay sonuna doğru aşk hayatınızda şans sizden yana olacak.

6 Eylül 2017 saat 10:03 karşıt burcunuz Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Balık Dolunayı ile geçmişle ilgili konulara takılıp kalmamalı hayatınızı yapılandırdığınız günlerde ilerlerken sürekli arkanıza bakıp yapmanız gerekenlerden uzaklaşmamalısınız. Üzülmek istemiyorsanız geçmişiniz ile barışın ve gelen günleri pozitif şekilde değerlendirip sizi yoran olaylardan kişilerden kendi kararlarınızla uzaklaşın. Balık Dolunayı ile iş ve eğitim hayatınızla ilgili beklediğiniz bir olay istediğiniz gibi gerçekleşebilir.

20 Eylül 2017 saat 08:30 Burcunuzda burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Burcunuzda gerçekleşecek Yeni ay ile iş hayatınızda da finansal konularda verilen sözler yerine getirilmeyebilir ve kısa sureli gerginlikler aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Bu durum geçicidir ısrarcı olmayın ve akışa ayak uydurun. İlerleyen günlerle her şey kendiliğinden yoluna girecektir. Özel yaşamınızda ise eş yada sevgilinizle aşkı aşkla taçlandırabilmiş olmanın büyük mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Bekar Terazi’ler sizlerde aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilir kalıcı birliktelikler kurabilirsiniz.

Hint Astrolojisine göre Eylül Ayı

Bu ay iyi gelirler elde edebilir ve sosyal ilişkileriniz, kendiniz için daha rahat bir hayat oluşturmanıza yardımcı olur. Sosyal çevreniz değerli ve ilham verici olacaktır sizler için. Kazanmanın yeni fırsatlarını bulacak. 12 Eylül’den sonra heyecan verici bir iş teklifi alabilirsiniz. Jüpiter transitleri, mevcut işte ilerleme getirecektir sizlere. 17 Eylül 2017’den sonra, para ile ilgili sorunlar söz konusu olsa da ilerleyen günler de her şey yoluna girecektir. Aile içinde artan masraflarla birlikte gelir gider dengesizliği sizi zorlayabilir. Bu ay seyahatlerinizde büyük bir harcama ve kayıplara karşı dikkatli olmalısınız. Özel yaşamınızda ise dikkatli olmalı kıskançlıkların ilişkinizi yıpratmamasına izin vermemelisiniz.

EYLÜL ayının en iyi günleri: 5, 14, 23 Eylül

terazi burcu astroloji

Terazi Burcu Eylül 2017 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Terazi olanlar,

Terazi burcu Sağlık

Sağlık ve zindeliğiniz için daha iyi enerjiler ile karşı karşıyasınız. Daha istikrarlı ve genç hissedeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Meditasyon ve manevi düşünceler sizi motive eder. Olumlu bir bakış açısına ve daha güçlü bir bağışıklığa sahip olacaksınız bu ay. Sessizlik duygusu kalbinizi ve zihninizi yönetir. Bu ay Kulak enfeksiyonlarına dikkat edin. Ay karşıt burcunuz Koç’ta olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmaya ani kararlar almamaya özen göstermelisiniz.


Terazi burcu Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Satürn doğum haritanızda ikinci evinizde muhteşem bir enerji ve dayanıklılık kazandıracak sizlere. Çocuklar, çalışmalarındaki başarısıyla bir mutluluk kaynağı olacaktır. Bu ay boyunca çocuk ya da çocuklarınızın sağlığı iyi olacaktır. Kardeşleriniz yurt dışına çıkabilir ve onuncu evinizde Rahu transiti etkisi ile ani bir kar elde etme şansınız yüksektir. Bu dönemde işinizde bir promosyon size büyük fayda sağlayabilir. On ikinci evin içinden geçen Jüpiter, manevi anlamda olumlu etkiler sağlayacak size.

Ailenizin mutluluğu devam eder, ancak işlerinizin yoğunluğu nedeniyle ailenizle fazla vakit geçiremeyebilirsiniz. On birinci evdeki Güneş ve Merkür Transitleri, borsada ve piyangoda beklenmedik kazançlar getirebilir sizlere. Venüs ve Mars’ın da etkisi ile iş hayatınızda kazançlar mümkün. Arazi ve otomobil ile ilgili uyuşmazlıklar sizin lehinize sonuçlanacaktır. Akıllıca bir yatırım planı, hisse senedi ve ticarette karlı çıkarabilir sizleri.

Şansınızı yurt dışı iş fırsatlarından para kazanmak için kullanacaksınız. Bu, ihracat-ithalat ticareti içinde oldukça iyi bir zamandır. Güzellik ve kozmetik , sanat, edebiyat veya tiyatroyla ilişkili olanlar için bu ay çok daha kazançlı verimli etkiler hakim. Bu ay kolayca banka kredisi kullanabilirsiniz.

Yayıncılık ve basım işleri, yazı yazma, oyunculuk, filmler, otomobiller, oteller, turlar ve geziler, yiyecek maddeleri, tarım, bankacılık, hesaplar, elektronik cihazlar ile işlerle ile ilgilenen Teraziler bu ay zenginleşmek için şanslı sayılırlar. Özel yaşamınızda karşı cins ile ilişkileriniz daha iyi hale gelecek. Sevdiğiniz insanla birbirinizi tamamlayacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Evli insanlar bu ay eşleri tarafından sevgi ile şımartılmış hissedebilirler.

20 Eylül 2017 saat 08:30 Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Balık Dolunayı ile hayatınızın pek çok noktasında değişim enerjisine ayak uydurun ve yeni teklifleri değerlendirip hayata geçirmek için elinizi çabuk tutun. Aşk hayatınızda hastalıklı bir hal almış sizi size yabancılaştıran umutlarınızı hayal kırıklıklarına döndüren ilişkiniz bir anda karşı tarafın isteği ile bitebilir. Bu bitiş doğru insana yaklaştıracak sizleri.

20 Eylül 2017 saat 08:30 Başak burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Başak burcunda gerçekleşecek Yeni ay ile iş hayatınızda da finansal konularda verilen sözler yerine getirilmeyebilir ve kısa sureli gerginlikler aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Bu durum geçicidir ısrarcı olmayın ve akışa ayak uydurun. İlerleyen günlerle her şey kendiliğinden yoluna girecektir. Özel yaşamınızda ise eş yada sevgilinizle aşkı aşkla taçlandırabilmiş olmanın büyük mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Bekar Terazi’ler sizlerde aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilir kalıcı birliktelikler kurabilirsiniz.

Hint Astrolojisine göre Eylül Ayı

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı PROFESYONELLİK. İşyerinde ve kişisel yaşamınızda Keskin ve etkili kararlar alarak hayatınıza yansıtabildiğiniz sürece kendi dünyanızı başarlı bir şekilde yapılandıracak ve emekle ördüğünüz duvarlarınızda istikrarı yakalayabileceksiniz. Yeni bir proje ve otoriter bir pozisyon kazanabileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. 12 Eylül’den sonra emek saygı sevgi ve evlilik hayatı için istikrar vaat ediyor. Eylül 2017’den sonra tatmin edici kazançlar elde edebilirsiniz. Bu ay seyahatlerde iptaller ve gecikmeler yaşayabilirsiniz.

EYLÜL ayının en iyi günleri: 6, 15, 24 Eylül

akrep burcu astroloji

Akrep Burcu Eylül 2017 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Akrep olanlar,

Akrep burcu Sağlık

Bu ay enerjik hissedeceksiniz hem fiziksel hem ruhsal olarak. Kilo probleminiz varsa 9 Eylülden itibaren diyete başlayarak olumlu sonuçlar elde etmeye başlayabilirsiniz. İş ve kişisel hayatınızda eş ya da sevgiliniz ile birbirinize müdahale etmemeli dengeyi sağlamaya çalışmalısınız. Eklem ve ayaklardaki ağrı, ihmal etmemeniz gereken hareketlerinizi geride tutabilir. Bir tatil gençleşebilir ve ihtiyacınız olan tek şey işinizden mola vermek ve rahatlamaktır. Ay karşıt burcunuz Boğa’da olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmaya iş ve özel hayatınızda ani kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

Akrep burcu Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Satürn’ün doğum haritanız da ilk eviniz üzerinden geçişi nedeniyle harcamalarınız kontrol edilemez hale gelebilir. Arkadaşlarınız ve yakınlarınızın yardımıyla bir başarı hikayesi yazabilirsiniz iş hayatınızda. Jüpiter’in on birinci evdeki geçişi, büyük finansal kazanca işaret ediyor. Öğrenciler çalışmalarında mükemmel sonuçlar elde edebilirler.

Evli Çiftler kutsanmış bir evlilik hayatı yaşamaya başlayabilirler. Ağabeyin ya da aile büyüklerinizin güçlü bir yardım eline sahip olacaksınız. Dokuzuncu evde Rahu transiti, işte bir transfer olabileceğine işaret eder. Onuncu eviniz de ki Güneş’in geçişi nedeniyle yeni bir iş arıyorsanız, işle ilgili konularda umut vaat eden bu zaman elverişlidir. Ketu’nun üçüncü evinizde ki transiti nedeniyle bu ay içerisinde sıklıkla evde olmayabilir ve ikamet ile ilgili değişiklikler yaşayabilirsiniz. Onuncu evinizde ki Merkür, anneniz ile ilgili sağlık sorunlarına neden olabilir, bu nedenle bakıma ihtiyaç duyabilir.

Bu ay içinde taşınmaz varlıklara yatırım yapıyorsanız gayrimenkul sektörüyle ilişkili önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Dokuzuncu evde Venüs’ün transiti nedeniyle romantik bir ruh halinde olabilirsiniz. Bu ay içinde taşınmaz varlıklara yatırım yapıyor olabilirsiniz ve gayrimenkul sektörüyle ilişkili olanlar kazançlı gelişmeler elde edebilirler. Bu ay gökyüzü finansal konularda artışlar olabileceğine dikkat çekmekte. Birçok kazanç kaynağı bulabilir, ancak artan giderlerin kontrol edilmesi zorlaşabilir sizler için.

İş hayatınızda bu ay altın bir zaman olabilir ve para her yerden akabilir sizlere. Bu ay seyahatlerde finansal artış sağlayacak gelişmeler yaşatabilir sizlere. Yedinci evdeki Jüpiter’in açısı, kişisel ilişkilerinize özel bir dokunu yapmakta. Siz ve eşiniz bu dönemde özveri ile birbirinize sarılır ve hayatın size öğrettiği dersleri anlayarak hareket edersiniz. Bekar Akrepler bu ay içinde aşık olabilir sevgi dolu bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Sevgilinin kişiliği ve cazibesi sizin için dayanılmaz olacaktır.

6 Eylül 2017 saat 10:03 Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Balık Dolunayı ile yaşadığınız hemen her şeyi sorgulayabilir hatalarınızın farkına varabilirsiniz. Fakat bir takım şeyleri eski haline getirmeye gücünüz yetmeyebilir. Sabırlı olmalı çözüm için keşke dememek adına bir adım atmalısınız iç dünyanıza yönelin ve kalbinizde bastırdığınız duyguları ifade edecek gücü ortaya koyarak ilerleyin.

20 Eylül 2017 saat 08:30 Başak burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Başak Yeni ayı ile gelir kaynaklarınızla ilgili geçmişten kaynaklanan konular gündeminize gelebilir. Bu etki olumlu da olabilir olumsuz da siz bu konuda işi başkalarına bırakmadan kendiniz yönetirseniz kazançlı çıkar en azından yaşanacak bir olumsuzluktan en az zararla çıkabilirsiniz. Evli Akrepler için ise romantizm sevgi güven tazeleyeceğiniz karşılıklı fikir alışverişlerinin maddi manevi olumlu etkileri ile karşı karşıyasınız. Detaylar size hem iş hem de özel yaşamınızda pek çok olumlu gelişmeyi getirebilir.

Hint Astrolojisine göre Eylül Ayı

Bu ay iş ve eğitsel konularda aşırı stresli ve başkalarına fayda size zarar getirecek faaliyetlerle uğraşmayın. Çalışma konuları için büyük iyilik Jüpiter transiti sizi güçlendirecek ama bu gücü kendi işinizi kurmak ya da var olan işinizi daha karlı hale getirmek için kullanmayı seçmelisiniz. 12 Eylül 2017’de ve 17 Eylül 2017’den sonra gelişmeler aşk hayatınızda da iş hayatınızda da olumlu ilerleyecektir.

EYLÜL ayının en iyi günleri: 9, 18, 27 Eylül

yay burcu astroloji

Yay Burcu Eylül 2017 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Yay olanlar,

Yay burcu Sağlık

Bu ay zamanınızın çoğu iş yoğunluğu ile geçirebilirsiniz. Üzerinize ki iş baskısı sağlık durumunuzu olumsuz yönde etkileyebilir. Normal sağlık muayeneleri kuşkularınızı ortadan kaldıracak, ancak endişelenecek ciddi bir şey olmayacaktır. Sağlıklı beslenme ve sebze ve meyveleri diyetinize dahil etmek, yapacağınız en olumlu davranış olacaktır. Kulak, omuz ve kol kas sorunları sizi işinizden alıkoyabilir. Dikkatli olun ve stresle mücadele edin. Ay karşıt burcunuz İkizler’ de olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmaya ani kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

Yay burcu Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Bu ay boyunca sizin için para kazanmanın birden fazla yolu olabilir. Satürn’ün on birinci evdeki geçişi, hedeflerinize ulaşmak için size yeterli enerji ve beceri kazandıracaktır. Bazı yurt dışı ticari girişimler olumlu etkiler getirebilir sizlere. Jüpiter dokuzuncu evinizi izlediği için, bu dönemde maneviyatta yalnızlık arayabilirsiniz. Dostlarınız yakınlarınız ve arkadaşlarınızla samimi ilişkiler kurabilirsiniz. Rahu yedinci evinizde ki geçişi ile evlilik hayatınız için iyi bir işaret değildir.

İş hayatınızda da ani değişiklikler yaşanabilir. Ketu ilk evinizdeki geçiş konumu nedeniyle, sağlığınıza dikkat edin. Güneş’in sekizinci evdeki geçişi sağlığınız için iyi bir enerji barındırmamakta. Ruhsal çalışmalar yapmalı maneviyata yönelmelisiniz. Sekizinci evdeki Merkür Transiti, özellikle ayın ilk 10 günü maddi sorunlarla karşı karşıya kalacağınız konusunda uyarıyor sizleri. Ayrıca, babanızın sağlığı ile ilgili olumlu olumsuz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Doğum haritalarınız da Yedinci ev de ki Merkür Güneş ve Mars ile birlikte evli yaşantınızda olumsuzluklara neden olabilir.

Bu ay evli çiftler için çok fazla uyarıcı işaretler var, Evliliğinizde ciddi sorunlar doğabileceği için durumu ele almaya hazır olun. İlişkinizi kurtarmak için ortaya çıkan herhangi bir anlaşmazlığı çözmeye çalışın. Bu, hayat arkadaşınızın ruh halini etkileyen sağlıklı olmaması nedeniyle olabilir, ancak eşinizden dolayı toplumda prestij ile parasal kazanımlar elde edebilirsiniz. Bu ay ayrıştırıcı değil bağları güçlendirici davranışlar içinde olmalısınız. Bu ay Arkadaş çevreniz de genişleyecek. Halen bekar olan Yay’lar bu ay özel biri ile yollarınız kesişebilir.

Hint Astrolojisine göre Eylül Ayı

Bu ay finansal konularda girişimleriniz önem kazanıyor. Kazancınızı belli bir dengede tutmaya çalışmalısınız. İş hayatınızda iniş çıkışlar söz konusu olabilir fakat bu süreci paniğe kapılmadan hareket etmelisiniz. Bu ayın ilk 10 günü iş ve eğitim hayatınızda ani kararlar vermemelisiniz. Ayın 2nci yarısı ortaklıkları olan Yaylar zararlı ortaklıklarınız sonlanacak iş ve kazanımlarınızı kendi kontrolünüzde değerlendirebileceğiniz fırsatlar yakalayacaksınız.

Doğum haritalarında On ikinci evinizde etkili olacak Satürn size aşırı harcamalar getirebilir. Gözler ve uyku ile ilgili sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Maneviyata eğilin. Bu enerji ile yurt dışına da gidebilirsiniz. Dünyanın geri kalanından izole edilmiş bir hisse kapılabilirsiniz. Rahu’nun sekizinci eve geçişinden dolayı sağlık sorunları ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Ketu’nun ikinci eve geçişi nedeniyle ekonomik kayıp veya kazançlar yaşayabilirsiniz.

Dokuzuncu evinizdeki Güneş Transiti, işyerinde rahatlık sağlayacak, ancak bu dönemde arkadaşlarınız ve kardeşleriniz sorunlar çıkarabilir. Babanız sağlık sorunu yaşayabilir veya onunla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Sosyal durumunuz gelişebilir. Dokuzuncu evdeki Merkür Transiti, Onuncu evde ki Jüpiter’in transit geçişi nedeniyle hem evde hem de işyerinde iyi enerjiler ile karşı karşıyasınız. Finansal olarak, bu ay boyunca olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Her alanda şansınızı denemelisiniz. Jüpiter’in onuncu evdeki transitleri iş hayatınızda bir teşvik ve olumlu gelişmeler getirebilir sizlere. İş amaçlı kısa yolculuklar yapmanız gerekebilir. Tv bankacılık, ticaret, manevi organizasyon, kırtasiye, matbaa ve kağıt gibi işler ile ilgilenenler bu ay boyunca kesinlikle kazançlarını arttıracaklardır.

6 Eylül 2017 saat 10:03 Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Balık Dolunayı ile bilinmeyene karşı merakınız sizi farklı alanlarda çalışmalar yapmaya yöneltebilir ve güçlü sezgilerinizi yaşamınız bir parçası haline getirebilirsiniz. Kimsenin sizi yönlendirmesine izin vermeden hareket etmeniz kendinizle baş başa kalarak isteklerinizi belirleyerek bunun üzerinde planlamalarda bulunmanız oldukça önem taşımakta. Balık Dolunayı ile finansal anlamda da şanslı etkiler söz konusu zam yada terfi alabilir beklenmedik gelirler elde ederek biriken borçlarınızı ödeyebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise; Güçlü kendinden emin yanında güven duyacağınız o özel insan karşınıza hiç beklemediğiniz bir şekilde çıkabilir.

20 Eylül 2017 saat 08:30 Başak burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Başak Yeni ayı ile yorgunluk ve stresin etkisi ile neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayamadığınız süreçlerden uyanışa dinginlik ve huzura geçeceksiniz. İş ve özel yaşamınızı yeniden yapılandırabilir bozulan dengeleri yerli yerine oturtabilirsiniz. Aceleci değil sabırlı olmalı kararlarınızın arkasında durmalı beklemeyi zayıflık saymamalısınız. Bekar İkizler yeni ay enerjisi ile aşk hayatınız da sürpriz ve olumlu enerjilerle karşılaşabilir. İş hayatınızda ticari konularda yapılan uyarıları dikkate aldığınız takdirde, rahat bir nefes alarak finansal anlamda da kazançlı çıkacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz.

EYLÜL ayının en iyi günleri: 3, 12, 21, 30 Eylül

oğlak burcu astroloji

Oğlak Burcu Eylül 2017 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Oğlak olanlar,

Oğlak burcu Sağlık

Bu ay sağlık konusunda endişeleneceğiniz durumlar söz konusu olmayacaktır. İş hayatınız nedeniyle fiziksel ve zihinsel olarak tükenmiş hissedebilirsiniz ama düzgün bir şekilde dinlenmek enerjinizi toparlamanızı sağlayacaktır. Onuncu evinizdeki Satürn’ün geçiş noktası, iş hayatınızda hedeflerinizi yerine getirme konusunda baskı olacağını gösteriyor. Yedinci evinizdeki Güneş ve Mars’ın geçişi, eşinize agresif yaklaşımlar sergilemenize neden olabilir. Eşinizle iktidar mücadelesine girebilirsiniz. İnsanlarla konuştuğunuz şeylere dikkat edin. Oğlak burcunun ilk 10 gününde doğanlar Ayak, ağız ve sağ göz ile ilgili hassasiyetler yaşanabilirler. Ay karşıt burcunuz Yengeç’te olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmaya hiç kimse ile tartışmamaya özen göstermelisiniz.

Oğlak burcu Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Bu, ay finansal konularda ihtiyatlı olmalısınız. On ikinci evdeki Satürn’ün Transiti, size farklı veya çoklu girişimlerden kazanımlar getirecektir ancak hisse senetleri borç vermek yada riskli yatırım yapmaktan uzak durmalısınız. Ay ortasından itibaren işinizde büyük bir görev alabilirsiniz ve bu pozisyonunuzu mali açıdan güçlü hale getirecektir. Eğitim, sektörü, tekstil, tiyatro, sinema, hukuk, sanat ve müzik, otomobiller, ile işler ile ilgilenen oğlaklar bu alanlarda bu alanlarda büyük paralar kazanabilirsiniz.

Eş ya da sevgilinizin iş hayatında gerçekleştireceği büyük bir başarı evlilik hayatınızda mutluluğunuzu artıracaktır. İnsanlar kıskançlıkla karşılıklı anlayışınıza ve ahenkli ilişkinize baka kalabilir. Hayat arkadaşınızın desteğiyle hedeflerinize ulaşmanız mümkün olabilir. Gökyüzü eş ya da sevgiliniz ile tutkunuzu artıracaktır. Bekarlar özel bir insanla yollarınız ay ortasından itibaren kesişebilir.

6 Eylül 2017 saat 10:03 Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Balık Dolunayı ile birlikte ruhunuza yönelin özel ve değerli olduğunuzun farkına varın ve he şeyden önce kendinizi sevin değer verin. Dolunay enerjisi ile iş ve eğitim hayatınızda da olumlu gelişmeler söz konusu. Yüzünüze gülen fırsatı yeteneklerinizle zenginliğe çevirmek için harekete geçin. Aşk hayatınızda ise yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Evli Oğlak’lar bu dönemde eşten gelecek destekle hayalini kurduğunuz ev yada arabanın sahibi olabilirsiniz.

20 Eylül 2017 saat 08:30 Başak burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Başak Yeni ayı ile iş ve özel yaşamınızda hiç kimsenin sizi istediği gibi yönlendiremeyeceğini hissettirmeli ve kendi doğrularınız kararlarınız için mücadeleden vazgeçmeyeceğinizi dosta düşmana ispatlamalısınız. İşinizle ilgili konularda alım satımlar gerçekleştirebilir kazancınızı uzun vadeli yatırımlar da değerlendirebilirsiniz. Evinizi yenilemek ya da bir araç satın almak istiyorsanız Yeni Ay enerjinin güçlü yansımasını değerlendirebilirsiniz. Özel yaşamınızda kiminle nerede ne konuştuğunuza dikkat edin.

Hint Astrolojisine göre Eylül Ayı

Yetkili insanlarla yapılan anlaşmazlıklar bu ay başınızı derde sokabilir dikkatli davranın ve yanlış anlaşılmaların size zarar vermemesine özen gösterin. Finansal konularda yaşanacak olumlu gelişmelerle yeteneklerinizi gösterebileceğiniz fırsatlarla karşılaşacaksınız. Kazançlı yatırımlar satın almalar gerçekleştirebilirsiniz Hayatınızı kendi istediğiniz doğrultuda yaşamaya başlamanın keyfi kariyer hayatınızda hızla ilerleyerek maddi şartlarınızı da bir hayli yükseltmenizi sağlayacak. Ayın 2nci yarısında ise özel yaşamınız da fedakar ve sabırlı davranmanız gereken enerjiler ile karşı karşıyasınız.

EYLÜL ayının en iyi günleri: 4, 8,13, 17, 19, 22 Eylül

kova burcu astroloji

Kova Burcu Eylül 2017 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Kova olanlar,

Kova burcu Sağlık

Bu ay Satürn eklem lenfler ve kas ağrıları yaşatabilir sizlere. Düşme çarpma ve yaralanmalara dikkat edin. Özellikle araç kullanırken dikkati elden bırakmamalısınız. İş ve ailevi konularda tekrar eden streslerden uzak kalmak için Gevşeme terapileri ve uygulamalar sizi pozitif enerjiyle dolduracaktır.Ay karşıt burcunuz Aslan’da olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmaya ani kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

Kova burcu Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Bu ay öğretmen Satürn doğum haritalarınızda onuncu evinizden geçirecek. İşinizde veya iş yerinizde değişiklikler yaşanabilir iş amaçlı yurt dışına gidebilir. İş transferi ve görev değişikliği yaşayabilirsiniz. Eşinizin ve annenizin sağlık sorunları yaşanabilir. Evlilik hayatınız genellikle zorluklara neden olabilir. Sekizinci evdeki Jüpiter’in geçişi ile yatırım yaparken uzman tavsiyesi almalısınız bu sizi güvende tutacaktır. Rahu’nun altıncı eve geçmesinden dolayı, tüm arzularınız başarılabilir hale gelecektir.

Bu ay boyunca iş hayatınızda başarı için iyi bir işaret olan Mars’ın yedinci evde geçişi iş girişimlerinizde beklentinizden daha fazla kazanabilirsiniz. Ketu’nun On ikinci evde ki transiti ile. Dikkatli olun çünkü sol gözünüze zarar gelebilir. Evli Kovalar eşinizin iş hayatında ki terslikler size karşı öfke ile yaklaşmasına neden olur. Eşinize sabırlı olmalı küçük jestler yaparak aranızdaki sorunları onarmalısınız. Bu ay finansal durumunuzu daha güvenli hale getirecek bir çok imkan elde edebilirsiniz.

Eğlence, sinema, moda tasarımı, gibi alanlarda çalışan Kovalar her zamankinden daha iyi kazanımlar elde edebilirsiniz. yurt dışı ile iş yapanlar bu ay zenginleşebilirler. Çabalarınız ve çalışkan doğanız belirlenmiş hedeflere ulaşmanızı sağlayacaktır. Bu ay içerisinde eşinizin hastalığı gibi çeşitli sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Eşinize ilgi gösterin ve zor zamanlarda yanında olun. Herhangi bir küçük tartışma aranızda büyük bir anlaşmazlığa neden olabilir, bu nedenle evde barışı sağlamaya çalışın.

Merkür’ün Mars ve Güneş’le birleşmesi, sıcak tartışmalar için bir zemin yaratabilir. Bekar ve ilişkisi devam eden Kovalar bu etki ile Sevgilinizden şüphelenerek ilişkinizi kötüleştirebilirsiniz. Hayatınızda sevgiyi korumak isterseniz tutumunuzu derhal değiştirmeniz gerekir. Bekar Kova’lar sizler se bu ay yeni bir ilişkiye başlamak için acele etmemelisiniz.

6 Eylül 2017 saat 10:03 Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Balık Dolunayı ile uzun zamandır tahsil edebilmek için çabaladığınız yüklü bir paranın gelmesi ile iş hayatınızda ki krizleri atlatabilir biriken borçlarınızı ödeyerek düzlüğe çıkabilirsiniz. Yeni bir işe girebilir işinizi daha farklı bir sektörde yeniden yapılandırma imkanına kavuşabilirsiniz. Kontrollü davranın ve kararlarınız konusunda her zamankinden özenli davranın. Özel yaşamınızda evli Kova’lar eşinizden uzaklaşmak yerine ona yakınlaşmalı ve farklı arayışlar içine girmemelisiniz. Gizli ilişkiler hızla başlayıp hızla biten birliktelikler geri dönüşü olmayan bir yola girmenize neden olabilir dikkatli davranın.

20 Eylül 2017 saat 08:30 Başak burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Başak Yeniayı ile işinizle ilgili finansal konularda aleyhinize gelişen konularda yakalayacağınız küçük bir ayrıntı bir anda her şeyi lehinize çevirebilir ve haksızlıklar bir anda sonlanarak üzerinize oynanan oyunlar geri tepebilir. Ruhunuzu zihninizi yoran sizi kendinize küstüren pek çok meseleye son noktayı koyacak yeni başlangıçlara yol alacaksınız. Yeni ay enerjisi sizleri ipek çok fırsatla karşılaştıracak başarılı olacağınız özel bir süreçtesiniz iç sesinize kulak verin ve ilerleyin. Aşk ve evlilik hayatınızda da pozitif yaklaşımlarınız kendinizle yaptığınız yüzleşme sonunda çözüm odaklı davranmalısınız.

Hint Astrolojisine göre Eylül Ayı

Bu ay sağlığınıza özen göstermeli özellikle omurilikle ilgili bir sorunuz varsa mutlaka bir hekime danışarak hareket etmelisiniz. Bu dönemde ki ağrıları önemsemezseniz ayın ilerleyen günlerinde daha ciddi sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sizlere tavsiyem bu sure içinde ruhsal manevi çalışmalara yönelerek korku endişe ve kaygılarınızdan arınmak yönünde çaba göstermeniz. İş hayatınızda 9 Eylül’den itibaren finansal gelirlerinizde önemli bir artışa borçlarınızı kapatarak yeni yatırımlar yapmanıza ve sürekli gelir kaynağı elde edebileceğiniz işler yada işbirlikleri yapmanızı sağlayabilir. Ayın 2’nci yarısında finansal olarak güçlü ve etkili bir dönem almak ya da satmak istediklerinizi bu dönemde gündeminize almalısınız.

EYLÜL ayının en iyi günleri: 4, 8, 13, 17, 22, 26 Eylül

balık burcu astroloji

Balık Burcu Eylül 2017 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Balık olanlar,

Balık burcu Sağlık

Bu ay son derece yüksek olacak bu ay sağlık mükemmel oluyor. Herhangi bir uzun süreli devam eden hastalığınız varsa mucizevi bir şekilde tedavi altına alınabilir doğru tedavi ile şifa bulabilirsiniz. Göz, ayak sorunları ve uyku bozuklukları yaşayabilirsiniz. Sağlığınızı korumak için sağlık kontrolü yaptırmanız faydalı olacaktır. Dikkat etmeniz gereken konu Dolaşım sisteminiz ile ilgili hassasiyetler olmalı. Ay karşıt burcunuz Balık’ta olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmaya ani kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun gökyüzünden bugün bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Balık burcu Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Öğretmen Satürn bu ay doğum haritalarınızda dokuzuncu evde geçişi, ile zor zamanlara karşı gücünüzü artıracaktır. İş yerinizde çalışma temponuz artabilir. Annenizin sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Rahu’nun beşinci eve geçişi, çocuklarınızın eğitiminde bazı engeller olduğunu gösteriyor. Çalışmalarda konsantrasyon eksikliği ile karşı karşıya kalabilirler ve ayrıca bazı sağlık sorunları ile ilgili konular onları sıkıntıya sokabilir. Bu ay mide ile ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Borsa, piyango ve kumar gibi şeylerden zararlar görebilirsiniz. Ketu transiti size çeşitli kaynaklardan maddi olanaklar sağlayacaktır. Fakat ailevi konularda büyük kardeşlerinizle olan ilişkiniz de gerginlikler ciddi boyutlara erişebilir. Bu ay, yedinci evde Jüpiter’in transit geçişi Mars’ın altıncı evde geçişi, düşmanlarınızı ve rakipleriniz arkadaşlarınızla yüzleşmenizi sağlayacaktır. Kötü bir baş ağrısı veya göz ile ilgili rahatsızlıklara dikkat etmelisiniz. Bir sağlık kontrolüne gitmeli ihmalkar olmamalısınız. Finansal cephede şans ay sonuna doğru sizinle olacak.

Bununla birlikte, giderlerinizden bir kısmını kontrol edemezseniz sorunlar yaşayabilirsiniz. Herhangi bir yurt dışı işe katılmayı planlıyorsanız, bunun için doğru zamandasınız. Ayrıca iş fırsatları için yurt dışına gidebilirsiniz. Bir arkadaşınız size bu anlamda profesyonelce yardımcı olacaktır. Bu dönemde mali konular da iyileşmeler ile borçlarınızdan kurtulabilirsiniz. Hisse senedi piyasası, danışmanlık, gibi işler yapan Balık burcu mensupları, bu dönemde kazançlarını arttırabilirler. Mali olarak güvenli bir gelecek için şimdi para tasarruf etmeye başlamalısınız. Yedinci evinizde Jüpiter’in transiti ile evli çiftler bu ay mutluluğu perçinleyebilirler.

Her ikiniz de birbirinize karşı samimi olacaksınız ve maneviyata olan yoğun ilginiz küçük sorunları ortadan kaldıracaktır. Evlilik hayatında sevgi ve ahenk getirmek için duygularınızı özgür bırakmalısınız. Rahu transiti ile. Aşk hayatınızda yanlış anlamalar yaşanabilir eş ya da sevgiliniz ile anlaşmazlıklar sebebiyle ayrılma ihtimali yüksektir. Bu yüzden, yanlış anlamalara dikkat etmeli ve sakin olmanız iyi olacaktır. Bekar ve ilişkisi olmayan Balıklar yeni ilişkiler de aradığınızı bulamayabilir hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

6 Eylül 2017 saat 10:03 Burcunuzda Dolunay gerçekleşecek.

Burcunuzda gerçekleşen Dolunay enerjisi ile genel bir isteksizlik hali ile her şeyden uzaklaşmak isteyebilir iç dünyanızda yaşadığınız duygusal patlamalar sonucu sizi gerçekten seven ve yanınızda olan insanlara kırıcı davranışlar sergileyebilirsiniz. Sizlere tavsiyem burcunuzda ki Dolunay ve takip eden bir kaç gün boyunca kendinize zaman ayırın şikayetçi olduğunuz konu ve kişilere karşı neler yapabilirim sorusunun cevabını aramalı negatif düşünce ve kişilerden uzaklaşıp pozitif olana odaklanmalısınız. Bu günler de ortak girişimlerden ve ticari faaliyetlerden uzak durmanız yararınıza olacaktır.

20 Eylül 2017 saat 08:30 Karşıt burcunuz Başak burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Karşıt burcunuzda ki Başak Yeni ayı ile sahip olduğunuz finansal gelirleri arttıracak fırsatlarla karşılaşabilir hırsla değil akılcı yaklaşımlarla adımlarınızı dikkatli attığınız takdirde kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabilir ve önemli bir projenizi hayata geçirebilirsiniz. Bu süreçte resmi işlerinizle ilgili imza altına almanız gereken evraklar varsa okuduğunuzu anladığınızdan emin olmalı ve başkalarının etkisi altında kalmadan imza altına almalısınız. Özel yaşamınızda ise evli Balıklar eşin ailesinden kaynaklanan sorunlarla karşılaşabilir kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Kendi kendinizi üzmek yerine eşinizle duygularınızı paylaşmalı ve sizin yanınızda yer alması gerektiğini ifade etmelisiniz. Bekar Balıklar yanlış insana ilgi duyarak zarar görebilirsiniz.

Hint Astrolojisine göre Eylül Ayı

Ayın ilk 10 günü Nafaka miras gibi konularla ilgili aleyhinize gelişen konularda yakalayacağınız küçük bir ayrıntı bir anda her şeyi lehinize çevirebilir ve haksızlıklar bir anda sonlanabilir. Bu ay dikkat etmeniz gereken konu hırsızlıklar ve gizli kalması gereken sırların 3’üncü şahıslar ile paylaşılmamasına dikkat etmeniz olmalı. Mideniz ve ayak sağlığınızı önemsemeniz gereken bir aydasınız. Özellikle 7 – 17 Eylül tarihleri arasında ani bir operasyon ve uzun süren bir tedavi sürecinden geçmek istemiyorsanız. Sağlığınıza önem vermeli ve su gibi akıp giden yaşamın her anının ne kadar kıymetli olduğunu bilerek hareket etmelisiniz. Yine bu süreçte yetişkin çocukları olan Balık’lar beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilir onlarla iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz.

EYLÜL ayının en iyi günleri: 3, 7, 12, 16, 21, 25, 30 Eylül


Kaynak: AstroDeha – Dr. Şenay Yangel

Kova burcunda Ay Tutulması astrolojik etkileri


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.