New York’ta Times Meydanı’na yakın bölgede patlama

New York’ta Manhattan bölgesinde Times Meydanı’na yakın Port Authority Otobüs Terminali’nde patlama meydana geldi.

New York Times Meydanı patlama

Reuters haber ajansı, New York’ta itfaiyenin liman bölgesinde bir olaya müdahale ettiğini aktardı. New York medyasında Manhattan’daki bir otobüs terminalinde patlama olduğu ifadesi yer alıyor.

New York Polis Departmanı (NYPD) Twitter’dan yaptığı açıklamada Manhattan’da bir patlama meydana geldiğini açıkladı. Açıklamada A,C ve E terminallerinin boşaltıldığını bildirildi. Polis, Manhattan’da sebebi henüz bilinmeyen bir patlama gerçekleştiğini duyurdu.


Patlamanın Times Meydanı yakınlarındaki bir Port Authortiy Otobüs Terminali‘nde gerçekleştiği ifade edildi. Reuters haber ajansı, New York itfaiyesinin liman bölgesinde bir yangına müdahale ettiğini duyurdu.

times square port authority explosion new york manhattan

Yaralananlar var! Bir kişi gözaltında

Olayda yaralananlar olduğu belirtildi. Patlamanın otobüs terminaliyle metro hattı arasındaki geçitte boru tipi bir bomba nedeniyle yaşandığı bildirildi.

Olayla ilgili olarak bir kişi gözaltına alındı. New York’taki bazı metro hatlarının geçici olarak boşaltıldığı belirtildi.

 

times square port authority explosion new york manhattan

Patlamaya ait görüntüler sosyal medyada paylaşılıyor:

Patlamaya ait görüntüler sosyal medyada paylaşılıyor...
Bir gökdelenden çekilen fotoğraf

Reuters haber ajansı, New York itfaiyesinin liman bölgesinde bir yangına müdahale ettiğini duyurdu. Patlamanın 8. cadde, 42. sokakta gerçekleştiği bildirildi.

port authority explosion new york city

Ekonomik büyüme nasıl dünya rekoru kırdı?


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.