Astroloji: Kova burcu güneş tutulması burç yorumları

Astroloji: 15 Şubat 2018 Kova burcu güneş tutulması etkileri neler? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor?

Astroloji: Kova burcu güneş tutulması burç yorumları

15 Şubat 2018 (bu gece) kısmi güneş tutulması 27° Kova burcunda gerçekleşecek. Güneş tutulması, Ay’ın Dünya ile Güneş arasında geçen normal bir yeni ay evresidir. Ancak Güneş tutulması daha güçlüdür, çünkü Ay Güneş’i karartır. Yeni ay bir döngünün sonunu ve yeni döngünün başlangıcını temsil eder. Yeni bir ay etkisi 4 hafta sürer ancak güneş tutulması yaklaşık 6 ay sürer.

Astrolojide en güçlü ve en önemli husus güneş tutulmasıdır. Bu, tüm olasılıklar masanın üstünde ve kendinizi geleceğe yönelik yeni planların ön planında tutabileceğiniz anlamına geliyor. İlerleme yolunda yeni ve yaratıcı yollar ararken eski alışkanlıklarınızı ve davranışlarınızı sorgulamanın zamanı geldi. Bu yeni bir başlangıç yapmak için ideal bir zaman, bu nedenle bir kâğıt üzerine yeni hedeflerinizi yazın.


Peki bu tutulmanın size etkileri nasıl olacak? İşte burcunuza göre güneş tutulması etkileri…

Astroloji: Kova burcu 15 Şubat güneş tutulması burç yorumları

koç burcu astroloji

Koç burcu – 15 Şubat 2018 Güneş Tutulması burç yorumları

15 Şubat’ta yaşanacak olan Kova burcundaki güneş tutulması ile hayatınızda olumlu değişiklikler yapmak için sınırsız olanaklar yakalayabileceğinizi size hissettirecek. Bu noktada önünüze çıkan her fırsatı değerlendirmeli ve gelecekle ilgili tüm olanakları zorlamalı ve kendinizi geliştirmek adına hiç bir yeniliğe karşı olmamalısınız. Çünkü bazen zorlandığımızı hissettiğimiz noktalarda aslında hayat bizi testten geçiriyor o noktada değişime zorluyordur.

Kariyerinizde önemli bir sıçrama sizin yüzünüzü güldürecek.İstediğiniz şekilde yaşamaktan çekinmeyin, istediğiniz kişiyle olmaktan korkmayın, doğru olduğuna inandığınız konularda çekinmeden hareket edin. Bu tutulma, geçmişte kalmış, artık geçerliğini yitirmiş, günümüzde pek kullanılmayan düşünce kalıplarına elveda demeyi, yeni düşünce kalıplarını benimsemeyi öğretecektir. 16-17-18 Şubat tarihleri sizler için yıldızlı günler diyebiliriz. Bu tarihlerde yaşam öğretilerinizi iyi değerlendirmelisiniz.

boğa burcu astroloji

Boğa – 15 Şubat 2018 Güneş Tutulması burç yorumları

15 Şubat’ta yaşanacak Kova burcundaki Güneş tutulması kariyerinizi önemli ölçüde etkileyecektir. Kariyerinizde kendinizi göstermek adına önemli görüşmeler ve fırsatlar yakalayabileceksiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir projenin sonucunu alabilir ya da projelerinizde yeniliklere açık, özgürlükçü fikirlerle inovasyon yapabilir bu da yöneticileriniz tarafından oldukça beğenilebilir.

Sizin için bu ay kariyerinizle ilgili önemli konuların ve teklifleri gündeme gelmesi mümkündür yüzden kendinizi mümkün olduğunca bu alanda göstermeye çalışın. Emek verip çaba sarf ettiğiniz her konuda kazanacağınız, sabır ve sebatkârlığınızın karşılığını alacağınız güzel günler size doğru geliyor.

10 Şubat sonrası yönetici gezegeniniz Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber eskiye dair önemli sorunlarınıza ve kafa karışıklıklarınıza dair net cevaplar alabileceğiniz bir süreç. Eski aşklarınız ve flörtleriniz ile bir araya gelebilir veya yepyeni bir ilişki yaşayabilirsiniz. Belki de ilişkiniz adına uzun zamandır merak edilen konuların hepsi yeniden ortaya dökülebilir, bunlarla ilgili tüm cevapları bulup artık ilişkinizi evliliğe kadar götürebilirsiniz.

ikizler burcu astroloji

İkizler – 15 Şubat 2018 Güneş Tutulması burç yorumları

15 Şubat Kova burcunda gerçekleşecek güneş tutulması etkisiyle hayata karşı bakış açınız, hedefleriniz ve hayata duruşunuz değişebilir, kendinize yeni bir yol çizmeniz gerekebilir. Eğitim hayatınız ve yükseköğreniminizi ilgilendiren konularda hayatınızı tümüyle etkileyecek kararlar alabilirsiniz. Seyahat planlarınızda sizin için önem arz edecek konuları deneyimleyebilirsiniz.

Bu alanlarda yeni insanlarla tanışabilir hayatınızı yeni başlangıçlara doğru yürütebilirsiniz. Kariyerinizi geleceğe yönelik yapılandıracağınız kurslar, eğitim ve seminerlerle taçlandırabilirsiniz. Bu dönem kendinize kazandıracağınız eğitimsel yatırımlar sizi gelecekte önemli bir noktaya getirecektir.Yönetici gezegeniniz Merkür’ün 16-17 Şubat tarihlerinde Kova burcunda güneş ile kavuşum yapması sizi daha özgür ve asi kılabilir.

Bu alanda kendinizi daha yaratıcı hissedip şu an bulunduğunuz düzen ve durumu hak etmiyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Ya da birileri size haksızlık yapıyormuş gibi de gelebilir. Bu ayın ikinci yarısından sonra Uranüs’e yapacağı olumlu açı ile aşk ve ilişkilerde beklenilmeyeni beklemenizi tavsiye edebiliriz. Aşk ve ilişkilerden yana oldukça heyecanlı bir dönem sizi bekliyor.

yengeç burcu astroloji

Yengeç – 15 Şubat 2018 Güneş Tutulması burç yorumları

15 Şubat Kova burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ile maddi ve finansal gelirleriniz, ortaklaşa gelirler, eş parası, borçlar, finansal hukuki süreçler, krediler, alacaklar gibi konularda önemli konuları gündeminize alabilirsiniz. Bu süreçte hukuki konular daha fazla meşgul edecektir. Gelirlerinizi güvence altına almak amacıyla sözleşmeler yapabilir, ödenmeyen borçlara karşı ekstra dikkatli olmak durumunda kalabilirsiniz.

Daha akıllıca hareket etmek gereklidir. Tutulmanın etkisi ve Venüs’ün buradaki güçlü pozisyonu ile maddi gelirlerin artışları söz konusu olurken lüks yatırım ve lüks ürünlere olan ihtiyacınız artabilir. Estetiksel konulara, kişisel görünümünüze ve giyim tarzınıza daha fazla zaman ayırabilir ve bununla ilgili daha fazla para harcayabilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Ay’ın zaten güçlü tutulma fazları yaşaması sizleri değişime fazlasıyla zorlayacak adeta arkanızdan itecektir. Sizlerin en büyük sorunu olan bağımlılık duygunuzun artık size zarar verdiğini kabullenecek ve kendinizi bu alanda olumlu yönde değiştireceksiniz. Mars’ın Yay burcunda hareket etmesi ve 16-17-18 Şubat tarihlerinde Venüs’e olumsuz açı yapması ilişkilerin gerçek yönünü görmenizi sağlayacaktır.

aslan burcu astroloji

Aslan – 15 Şubat 2018 Güneş Tutulması burç yorumları

15 Şubat’ta gerçekleşecek Kova burcundaki güneş tutulması ile İlişkiler ve ortaklıklar konularında var olan sorunlar tamamen gün yüzüne çıkabilir. Yüzleşmek zorunda kalacağınız bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu noktada artık kesin ve net bir karar vermek durumundasınız. Yukarıda demiştik ya, ilişkiler konusunda yol ayrımındasınız diye, işte ister bu işle ilgili bir ortaklık olur, ister dost veya akraba çevreniz olur, her türlü ilişki konusunda sınavda olduğunuzu unutmayın.

Yönetici gezegeniniz Güneş’in Kova burcunda hareket etmesi ve 19 Şubat sonrası Balık burcuna geçip ay sonunda Venüs gezegeni ile yapacağı kavuşum ile içinizi ısıtacak yepyeni bir ilişkiye başlayabileceğinizi veya var olan ilişkiniz adına bir evlilik teklifi alacağınızı ya da ilişkiyi ciddileştireceğinizi öngörebiliriz. Parasal kazançlarınızın daha da iyileşeceği bu ay da birikimlerinizi iyi değerlendirmelisiniz.

başak burcu astroloji

Başak – 15 Şubat 2018 Güneş Tutulması burç yorumları

15 Ocak’ta gerçekleşecek Kova burcundaki güneş tutulması ile çalışma hayatınız ve gündelik rutinleriniz değişebilir, çalışma şartlarınızda taşınma, yer değişikliği gibi olaylar yaşayabilirsiniz. Sizden kademe olarak bir alt çalışanlarınız veya ofis arkadaşlarınızla aranızda bazı gerginlikler oluşabilir. Bunun yanında sağlığınıza dikkat etmeniz gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yeni bir sağlık veya diyet programı ile gündelik beslenme alışkanlığınızı da değiştirmeniz gerekebilir.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün 19 Şubat sonrası Balık burcuna geçmesiyle ilişkilerin adına bir takım kararlar alacağınız ve bununla ilgili uygulamaya geçeceğiniz yeni bir süreç başlıyor. Geçmişte çözüme ulaştırmaya çalıştığınız tüm projeleri yeniden gözleme tabi tutmanız gerekebilir. İçindeki bazı eksiklikleri giderip daha da geliştirip o şekilde hayata geçirmelisiniz. Alacağınız bazı bilgilere dikkat edin.

Bunların öncelikle doğruluğunu araştırıp kayıtsız şartsız bağlı olma yoluna gitmeyin. Bu dönem de yeni başlangıçlar yapmak yerine var olan işlerinizin eksik kalan yönlerini tamamlamayı tercih etmeniz daha iyi bir fikir olacaktır. Geçmiş ilişkilerinizde ise bazı ikilemler yaşayabilirsiniz. Genel itibariyle Şubat’ın ikinci yarısı aşk anlamında daha şanslı etkiler söz konusu.


terazi burcu astroloji

Terazi – 15 Şubat 2018 Güneş Tutulması burç yorumları

15 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ile aşk hayatınız ve flörtlerinizle ilgili önemli gelişmeler dikkat çekici bir şekilde gündeme geliyor. Aşk hayatınızla ilgili alacağınız kararlar bir dönemin bitişi ve bir dönemin başlangıcı niteliğinde olacaktır. Aşk hayatınızda uzun süredir var olan sorunlar söz konusu ise artık gerçeklerle yüzleşebilir ve bu konuda nihai kararı verebilirsiniz.

Çocuklarınız ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir veya evlat sahibi olmanız adına bazı kararlar alabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde ailevi bazı sorumluluklarınız da değişmesi olası bir durumdur. Yönetici gezegenininiz Venüs’ün 12 Şubat sonrası balık burcuna geçiş yapması ile kadınlarla ilgili konularda dikkatli davranmanız gerekebilir. Anneniz, kız kardeşleriniz ile ilgili yaşanacaklarda bir takım problemlere karşı dikkatli olmanız gerekir. Taşınma, yer değişikliği gibi durumlar söz konusu olabilir.

20 Şubat sonrası Venüs’ün Neptün ile kavuşum yapması ise sizi ilişkiler konusunda ayaklarınızı yerden kesecek bir mutluluğa kadar götürebilir. Fakat burada dikkatli olmanız gereken konu, sevdiğiniz kişiyi gözünüzü kör edecek derecede sevmemeniz olacaktır. Sonradan hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsanız bunu yapmanız gereklidir. Acele hiç bir konuda karar vermemeli, özellikle sevgi ve aşk ilişkilerinde karşınızdaki insanı iyice tanımak için kendinize yeteri kadar zaman vermelisiniz.

akrep burcu astroloji

Akrep – 15 Şubat 2018 Güneş Tutulması burç yorumları

15 Şubat’ta kova burcunda gerçekleşecek güneş tutulması ile içsel anlamda güven anlayışınız tamamen yön değiştirecek. Bu zamanda aile büyüklerinizle ilgili güven sorunu yaşayıp, hayatı tekrardan sorgulayacağınız bir dönem olabilir. Ebeveynlerinizle ilgili devam eden sorunlarla tamamen yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.

Ev, aile, yuva yerleşimlerinizde bir takım değişiklikler meydana gelebilir. Sahip olduğunuz değerleri kaybetme korkusuyla yüzleşebilirsiniz. Gayrimenkulleriniz ve kazanımlarınızla ilgili bazı değişimler meydana gelebilir. Taşınmak ve yer değiştirmek konuları da ayrıca gündeminizde olabilir. Eşinizle ya da ev arkadaşınızla yollarınızı ayırma kararı alabilir, hayatınıza yeni bir kişiyi dahil edebilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Mars’ın Ay içinde yay burcunda olması sizi ekonomik koşullar açısından yeni çözümler bulmanız gerektiği konusunda uyarıyor. Buna dikkat etmeli ve kontrollü harcamalar içinde bulunmalısınız. Partnerinizin finansal kaynakları ile geçmişinizden gelen borçlarınız ya da vergileriniz ile ilgili birtakım hukuksal konularla karşılaşmak zorunda kalabilirsiniz.

20 Şubat Güneşin Balık burcuna geçmesi ile Mars arasında gerçekleşecek olumsuz açı sizi aşk ve ilişkiler konusunda ya da otorite figürleri ile aranızdaki ilişkilerinizi oldukça zorlayabilecek. Birtakım süregelen problemleri Şubat ayının ilk 15 günlük diliminde çözmenizi öneririm.

yay burcu astroloji

Yay – 15 Şubat 2018 Güneş Tutulması burç yorumları

15 Şubat Kova burcunda gerçekleşen güneş tutulması yakın çevre iletişimlerinizin hayli aktif olacağı önemli bir süreçtir. Beklediğiniz haberleri alabilir, bunun üzerine harekete geçebilirsiniz. Eğitim hayatınız ve seyahatlerinizi ilgilendiren konularda farklı ve önemli planlar oluşabilir. Hayatınızı yoluna sokmanız ve ilerleyen günlerde artacak olan iş temponuzu ön görerek planlarınızı daha iyi yapmanız gereken bir zaman dilimi.

Yakınlarınızın sorunları ile ilgilenirken kendinizi de ertelemeyin. Yönetici gezegeniniz Jüpiter’in Akrep burcunda hareket etmesi ve Şubat 19’dan sonra Güneş, Venüs ve Merkür gezegenleri ile olumlu açılar içinde hareket etmesi sizi hem aşkta hem de parasal anlamda oldukça keyiflendireceğe benziyor. Girişimlerinizi bu döneme getirmenizde fayda vardır.

oğlak burcu astroloji

Oğlak – 15 Şubat 2018 Güneş Tutulması burç yorumları

15 Şubat tarihinde kova burcunda yaşanacak güneş tutulması ile kazançlarınız ve gelirlerinizi ilgilendiren konularda önemli reformlar gerçekleştirebilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz maddi projelerinizle ilgili sonuçlanmalar meydana gelebilir. Gelir gider dengesinde yanlış yaptığınız bazı sorunlar ortaya çıkabilir ve bir dönemi sonlandırabilirsiniz. Kariyeriniz adına otorite figürleri ile ilgili önemli görüşmeler yapabilir, bu süreci kariyer planlamanızı yapmak için yeni girişimler adına da kullanmak isteyebilirsiniz.

Ticaretle uğraşıyorsanız bununla ilgili oldukça verimli ve başarılı bir dönem içinde bulunuyor olacaksınız. Yönetici gezegeniniz Satürn’ün zaten sizin burcunuzda olması ile geleceğe yönelik her türlü girişimsel konularınıza eğilmeniz sizi daha da güçlü sonuçlar almanıza yardımcı olacaktır. Bu süreçteki tek amaç çalışmak, sabretmek ve gayret göstermekle ilişkili olmalıdır. Bu 3 kuralı ilke edinmelisiniz.

kova burcu astroloji

Kova – 15 Şubat 2018 Güneş Tutulması burç yorumları

15 Şubat’ta gerçekleşecek Güneş tutulması ile hayatınızı tamamen değiştirebilecek, sizi hayatın sıfır noktasından tekrar başlatacak bir transit etkisi altına giriyorsunuz. Yaşamınızda sonlandırmak isteyip de sonlandıramadığınız tüm değerlerinizi yeniden sorgulayarak tamamlama kararı alabilirsiniz. Kısacası elinize sihirli bir değnek alıp nerede sorun yaşıyorsanız onları değiştirebileceğinizi düşünün.

Çünkü yaşam dediğimiz şey, kendi akıl ve irademizle bazı şeyleri seçip yaşamımıza davet etmekle ilişkilidir. Bu noktada istemediğiniz, bizi zorlayan bazı durumları sonlandırabilir daha rahat yaşama fikrini benimseyebiliriz. İlişkiler konusunda ise bazı gerçeklerle yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Uranüs, koç burcunda hareket edecek ve ay boyunca Mars ile olumlu bir açı içinde olacak. Bu ay içinde hayatınızda sürpriz gelişmeler olurken geçmişte yarım kalan tüm projelerinizi tamamlayacak fırsatlarla karşılaşabilir işle ilgili bir terfi alabilirsiniz. Bu terfi maaşınıza da etki edecektir. İlişkisi olanlar var olan ilişkilerini ciddiyet boyutuna taşıyabilir, ilişkisi olmayanlar ise yeni biri ile tanışabilirler.

balık burcu astroloji

Balık – 15 Şubat 2018 Güneş Tutulması burç yorumları

15 Şubat’ta gerçekleşecek kova burcundaki güneş tutulması ile sizden gizlenen bazı gerçeklerle yüzleşebilir, perde arkasında gizlenen bazı oyunlarla karşılaşmak durumunda kalabilirsiniz. Hayatınızın belirli bir noktasında gizlemiş olduğunuz bazı konularınız varsa bunu biraz düşünmeli, ortaya çıkabilme ihtimaline karşı neleri kaybedip neleri kazanacağınızı bilmelisiniz.

Nasıl ki biri sizden bir şey gizlediğinde rahatsız olursanız sizin de aynı şeyleri yaşatmanız karşınızdaki kişiyi rahatsız edecektir. Sizlere tavsiyem, hiç kimseyi kaybetme korkusuyla hareket etmeden davranmalı, dürüstlüğün her şeye bedel olduğunu bilerek davranmanızdır. Yönetici gezegeniniz Jüpiter’in 19 Şubat sonrasında alacağı güzel açılarla kendinizi daha rahat ve dinlenmiş hissedecek, yeni yerler görmek ve bol bol seyahat etmek isteyeceksiniz.

Yepyeni bir aşk ilişkisi yaşamanız söz konusu olabilir. Özel hayatınızla ilgili bazı problemli durumlara karşı daha empatili yaklaşmanız sorunları kendiliğinden çözmenize yardımcı olacaktır. Gizli kapaklı işlere ya da kapalı kapılar ardında sürdürülen ilişkilere karşı dikkatli olmalı, gizlilik içerisinde sürdürülen her şeyin bir gün ortaya çıkacağını düşünerek dürüstçe hareket etmelisiniz. Ofis ortamında veya çalışma hayatınızda size ilgi duyan kişiyle ilgili aranızda bazı güzel paylaşımlar söz konusu olabilir. Aynı projenin içinde yer alabilir, birlikte çok güzel girişimlerde bulunabilirsiniz.


Yazar: Astrolog Aygül Aydın – 15 Şubat 2018 Güneş Tutulması’nın hayatımıza genel etkileri için yazının tamamını buradan okuyabilirsiniz.

Astroloji: ‘Şubat 2018 burç yorumları’


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.