Astroloji: Şubat 2018 burç yorumları

Şubat 2018 aylık burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor?

Astroloji: Şubat 2018 burç yorumları

Astrolog Binnur Zaimler yorumladı.

koç burcu astroloji

Koç – Şubat 2018 burç yorumları

Kişisel gelişiminize odaklanın. Ay boyunca yurt dışı bağlantılı konular ortaya çıkıyor. Uzaklarla ilgili düşündüğünüz atılımları şimdi yapabilirsiniz. Seyahatler planlayabilir, iş veya özel hayatınızla bağlantılı seyahatlere çıkabilirsiniz. Yabancı dil öğrenmeye başlamayı, başka bir dilde kendinizi geliştirmeyi düşünüyorsanız bu ay bir hamle yapın. Büyük düşünme zamanınız. Olaylara geniş bir perspektiften bakın.

10 Şubat sonrasında, tamamen kafanızda kurgulayacağınız ve aslan aksiyona geçmeyecek platonik takılmalar hayal dünyanızı da kamçılayacak. Rüyalarınız ve hayalleriniz bu ay isteklerinizi de yansıtıyor. 16 Şubat günü gerçekleşecek Güneş tutulması öncesi bir iki gün boyunca, önceden idealiniz olan şeylerin içinin boş olduğunu görebilirsiniz. Bazı dostlardan uzaklaşmak ve gelecek planlarınızda olmayan hedefleri bırakmak isteyeceksiniz.


16 Şubat sonrası ise yepyeni bir çevre sizi bekliyor. İş veya özel hayatınızdaki topluluklarla ilgili yeni gelişmeler var. 10-25 Şubat arası asla evde oturmayın. Öğlede iş yemeklerine, akşamları ise davetlere katılın. Başkalarıyla fikirlerinizi paylaşmak size iyi gelecek.

boğa burcu astroloji

Boğa – Şubat 2018 burç yorumları

Bu ay kariyer hayatınızda bir manevra var. Bu ay özellikle kariyer alanında önemli gelişmeler var. 16 Şubat günü gerçekleşecek Güneş Tutulması öncesi ve sonrası birer hafta boyunca iş hayatınızda büyük adımlar atabilirsiniz.

16 Şubat öncesindeki dönemde, bazı hazırlıklar yapmak ama aksiyona 16 Şubat sonrası geçmek en iyisi olacak. Size fazla gelen, artık istemediğiniz görevlerinizi belki de bu tarihten önce bırakmalısınız. İş hayatında hafifleyeceğiniz bir dönem başlıyor. Ne kadar unvanlar, pozisyonlar. İşte bütün bu alanlarda sadeleşin. 16 Şubat sonrası ise yeni görevlere başvurun, veya daha önce başvurduysanız şimdi başlayın.

Gelelim Venüs’ün yaptığı güzel hareketlere: 10 Şubat sonrası tüm ay boyunca Venüs Balık burcunda olacak. Sosyal sorumluluk projelerine açık olun. Kulüp ve derneklerde görev almak, sosyalleşmek ve kendinizi iyi hissettiğiniz dostlarla birlikte olmak size iyi gelecek. Ay boyunca ortağınız veya eşinizle birlikte yeni bir yatırıma girebilirsiniz. Bir araba, bir yurt dışı yatırım düşünebilirsiniz. 2018 yılının ilk aylarında bir ortaklık kurmak, ya da var olan ortaklıkları güçlendirmek, karşı taraftan maddi ve manevi destek görmek sizin için olası.

ikizler burcu astroloji

İkizler – Şubat 2018 burç yorumları

Başkalarının sizin için söyledikleri bu ay önem kazanıyor. Ay boyunca karşıt burcunuzda bulunan Mars ikili ilişkilerin hayatınızda bu ay ön plana çıktığını gösteriyor. İş hayatınızda çok fazla sorgulandığınızı, bazı eleştirilere maruz kaldığınızı görebilirsiniz. Diğer taraftan, iş yaptığınız, iş görüşmesi yaptığınız kişilerin dürüst olduğunu unutmayın. Size gerçekleri söyleyerek aslında daha iyi olmanızı sağlayanlar onlar. Geçen ay üzerinde çalıştığınız her şeyin bu ay fark edildiğini de rahatlıkla görebilirsiniz.

16 Şubat günü gerçekleşecek Güneş tutulması uzaklarla ilgili gelişmelere işaret ediyor. Yurt dışı, yabancılar, yüksek öğrenim konuları gündeme geliyor. Eğer yurt dışı veya üniversite bağlantılı bir başvuru yapmak istiyorsanız, 16 Şubat sonrası harekete geçebilirsiniz. Kişisel gelişim planlarınızı hazırlayın. Geçmişte öğrendikleriniz üzerine yenilerini ekleyin. Sizi belli noktalarda destekleyecek kişileri, ihtiyacınız olduğunda hemen yanı başınızda bulacaksınız.

10 Şubat sonrası kariyerinizde güzel gelişmeler sizi bekliyor. Başarılarınızın daha fazla fark edildiği, küçük ödüller de aldığınız birkaç haftalık yolculuk başlıyor. Kişisel imajınıza, duruşunuza özen gösterin.

yengeç burcu astroloji

Yengeç – Şubat 2018 burç yorumları

Maddi konular ön plana çıkıyor. Güneş tutulmasının etkisi ile bu ay sizin için ortaklaşa paylaşımlar önem kazanıyor. Hem manevi hem de maddi paylaşımlarda daha verici olmanız uygun olacaktır. Eşiniz veya ortağınız ile birlikte bir yatırıma girebilir, birlikte paraları birleştirerek büyük bir satın alma da yapabilirsiniz. Miras ve diğer çeşit mal paylaşımlarını doğru yapmak için uygun günler içindesiniz. Diğer taraftan, tutulmalar bir şekilde cebinizdeki paranın artmasını, prim veya ikramiye gibi konularda artışa da işaret ediyor.

10 Şubat sonrası tüm ay boyunca Venüs, kişisel gelişiminizde pek çok fırsatın kapılarını açıyor. Hayata olan inancınızın arttığı, büyük düşündüğünüz ve dünyaya açıldığınız bir dönem başlıyor. Yurt dışı bağlantılı işlerde destek aldığınızı görecek, seyahatleriniz varsa unutulmaz güzellikte anlarla dolacaktır.

Reklamcılık, medya bağlantılı konularda sezgileriniz sizi en doğru çözüme kavuşturacak. Mars, günlük yaşantınızda bu ay çok hareketli olduğunuzu, çok çalıştığınızı da gösteriyor. Birden fazla projeye yoğunlaşıp hepsine koşturma gücünü kendinizde buluyorsunuz. Tek dikkat etmeniz gereken konu iştahınız. Tatlıyı fazla kaçırmamaya, diyabet olasılığına dikkat edin.

aslan burcu astroloji

Aslan – Şubat 2018 burç yorumları

Kendinizi tazelemeye var mısınız? Geçen ay sonu başlayan hareketlilik bu ay hızını kesmeden devam ediyor. Şubat ayı da gökyüzü sizin hedeflerinize, isteklerinize doğru ilerlemenizde yol gösterici olacaktır. 16 Şubat’ın ilk saatlerinde, karşıt burcunuzda gerçekleşecek Güneş tutulması öncesi, iş ve özel yaşantınızdaki ilişkileri biraz sorgulayın. Bazı kişilerden artık uzak durmak isteyebilirsiniz. Sizin etkinizin dışında, bazı kişiler hayatınızdan uzaklaşabilir. Örneğin yakın bir iş arkadaşınız istifa edebilir.

16 Şubat sonrası ise yeni tanışıklıklar, işbirlikleri hayatınızda dikkat çekecek. Kendinizi yenilemek, ilişkileriniz yoluyla büyümek, gelişmek zamanıdır. Mars tüm ay boyunca eğlenceli, yaratıcı yönünüzü canlandırıyor. Sahneye çıkıp şov yapabilir, sunumlarda muzip sürprizlerle herkesi neşelendirebilirsiniz. İşiniz ne olursa olsun, stratejik bakış açısıyla düşünebileceğiniz günler. Hobilerinize de zaman ayırabilecek, hayattan daha çok keyif almayı hatırlayacaksınız.

Ortak bir yatırım düşünüyorsanız, 10 Şubat sonrası her an yapabilirsiniz. Başkalarından borç almak, fikir danışmak için de bu tarihten sonrası oldukça uygun. Sevgilinizle daha romantik bir dönem başlıyor.

başak burcu astroloji

Başak – Şubat 2018 burç yorumları

Bazı alışkanlıklarınızı değiştirme, kendinizde istediğiniz gelişimi yaratma zamanı. Ay boyunca Mars’ın konumu ev ve aile düzeniyle ilgili işlere zaman ayırmanız gerektiğini vurguluyor. Evde tadilat yapmak, eve yeni eşyalar almak ve hatta taşınmak bile bir seçenek olabilir. Aile düzeninde yapacağınız değişiklikler, sonrasında rahat etmenizi sağlayacak.


10 Şubat sonrası karşıt burcunuza geçen Venüs, hem iş hem de özel hayatınızda çok büyük destekler alacağınızı işaret ediyor. İlişkilerinize yansıyan olumlu hava sayesinde, önceden sorun olan konuları çözebilirsiniz. Karşıdaki kişilerin oldukça verici ve iyi niyetli olduklarını hatırlayın.

16 Şubat’ın ilk dakikalarında gerçekleşecek Güneş tutulması günlük ofis hayatınızla yakından ilgili olacak. Bu tarihten önce, yapmanız gereken tüm işleri tamamlamaya çalışmak. Bir süredir sürünen ve bir türlü finalize edemediğiniz projeleri, Güneş tutulması sonrasına taşımayın. Bitirip noktalayacak gücü 16 Şubat öncesinde bulacaksınız. Yine öncesinde ofisinizi fiziksel olarak sadeleştirin, kullanmadığınız ekipmanları, objeleri ya atın ya da kullanacağını düşündüğünüz kişilere verin. Bu tarihten sonra ise görevlerinizde olan değişikliklere destek verecek eskisi kadar büyük bir ekip olmayabilir. Görevlerinizde sadeleşme yaşıyorsunuz. Bu dönemde sağlık kontrollerine de özen gösterin.

terazi burcu astroloji

Terazi – Şubat 2018 burç yorumları

Yazarlık, hukuk gibi konulara ilgi duyabilirsiniz. Ay boyunca konunuz iletişim olacak. Yazılı sözlü iletişim projeleri, imzalar bu ay sizin için önem taşıyor. Önemli belgeler üzerine çalışabilir, bol bol yazıp çizebilirsiniz. Sözleşme imzalamak, müşteri teklifleri üzerine çalışmak, müşteri ziyareti yapmak, bol bol sahada olmak, masa başından uzaklaşmak için harika bir ay. Ne kadar hareketli olursanız, kendinizi o kadar iyi hissedeceksiniz. Dijital dünyada daha aktif olmayı arzu ediyorsanız hiç durmayın. blogger olmak, YouTube kanalı açmak, sosyal medya hesaplarınızı daha aktif kullanmak için uygun günlerdesiniz. Kurumsal iletişim, reklam bağlantılı işler yapıyorsanız başarılı adımlar atabilirsiniz.

10 Şubat sonrası Venüs, ofis hayatınızda keyifli işleri ele alabileceğinizi anlatıyor. Çiçekler, güzel kokular ve sevdiğiniz objelerle çalışma yerinizi güzelleştirin. Beraber çalıştığınız ekibin size eskisinden daha fazla destek verdiğini göreceksiniz. 16 Şubat’ın ilk dakikalarında gerçekleşecek Güneş tutulması yaratıcılık, hobiler, ilgi alanlarınız ve hayattan aldığınız keyifle ilgili gelişmeler getiriyor. Eski aşk konuları gündeme gelebilir. Özel biriyle de tanışabilirsiniz. Dostlar, arkadaşlar ve içinde bulunduğunuz iş gruplarıyla ilişkilerinizde yenilenme var.

akrep burcu astroloji

Akrep – Şubat 2018 burç yorumları

Şans ve fırsat gezegeni Jüpiter burcunuzda ilerlemeye devam ediyor. Şubat ayı boyunca para konularında farklı fırsatları yakalayabilirsiniz. Kazancınızı artırmak için ısrarlı olun. Maddi birikimlerinizin artış olasılığı var, yeter ki siz harekete geçin. Mars, birden fazla yerden gelir elde edebileceğinizi, memnun değilseniz gidip yöneticinizle konuşup iyi sonuçlar alabileceğinizi gösteriyor.

10 Şubat sonrası Venüs size ister iş ister diğer ortamlarda aşk kapılarını açıyor. Biriyle flört etmek, ondan hoşlanmak size de iyi gelecek. Sezgileriniz oldukça kuvvetli olacak. Varsa çocuklarınızla bağlantılı çok iyi haberler alacaksınız. Kısa tatil kaçamaklarına zaman ayırın. İşinizin sevdiğiniz kısımlarıyla ilgilenin. 16 Şubat günü gerçekleşecek Güneş tutulması öncesindeki bir iki gün evinizde kullanmadığınız ne varsa atın. Tutulma sonrası ev ve aile konularında bir yenilenme dönemine giriyorsunuz. Öncesinde ne kadar sadeleşseniz o kadar rahatlayacaksınız. Bu dönemde aile içinde ani kararlar almamaya çalışın. Öfkeyle kalkan zararla oturur sözü, en çok da kadersel konuların ön plana çıktığı tutulma günleri için geçerli.

yay burcu astroloji

Yay – Şubat 2018 burç yorumları

Yeni olan her şeye başlamak için uygun bir ay. Ay boyunca Mars Yay burcunda hareket ediyor. Bir buçuk iki senede bir yaşanan bu önemli dönemi en iyi şekilde değerlendirin. Yaşama gücümüz, fiziksel kuvvetimizle de ilgili olan Mars, hareketli olduğunuz sürece size pek çok yenilik getirecek. Bedensel hareketi, özellikle açık hava sporlarını önemseyin. Size terapi gibi gelecek ve yaratıcılığınızı artıracak anlar, belki kulağınızda müzikle sahilde yürüyüş sırasındadır. Eş zamanlı pek çok işe el atabilir, bir süredir düşündüğünüz her şeyi başlatabilirsiniz. Yeni bir işe girmek, bir kursa yazılmak, o çok istediğiniz kitabı yazmaya başlamak, koşu grubuna katılmak, kişisel imajınızı yenilemek yapabileceğiniz sonsuz seçenekten sadece birkaçı.

10 Şubat sonrasında tüm ay boyunca, ev ve aile konularında kendinizi şanslı hissediyorsunuz. Venüs, evinizi güzelleştirmek, yeni eşyalar almak, evde davetler vermek ve hatta evden çalışmanız için sizi bekliyor. 16 Şubat’ın ilk dakikalarında gerçekleşecek Güneş tutulması önemli imzalara, sözleşmelere işaret ediyor. İletişim konularında tutulma sonrası, taze bir hava ile başlangıç yapmanız daha uygun olabilir.

oğlak burcu astroloji

Oğlak – Şubat 2018 burç yorumları

Yeniden yapılandıran gezegen Satürn Oğlak burcunda. Disipline olmanızı sağlıyor. Ona kulak verirseniz işler yoluna girer. 10 Şubat sonrasında tüm ay boyunca Venüs sayesinde iş gezileriniz, eğitim-öğrenmeyle ilgili konularda güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilişkilerinizin son derece iyi olduğu bu dönemde, arkadaşlıklarınızı önemseyin. Mars, ay boyunca gereksiz kuruntularınızı tetikleyebilir.

Siz gördüğünüze ve somut olan konulara odaklanırsanız, sanal endişelerinizden uzaklaşabilirsiniz. Kontrol edemediğiniz, varsayımlar üzerine kurulu, şehir efsaneleriyle dolu dedikodulardan uzaklaşın. 16 Şubat günü gerçekleşecek Güneş tutulması sonrası kazancınız artabilir. Cebinizdeki parayı başkalarıyla birlikte kullanmaktan kaçınmayın. Eşiniz veya ortağınızla paralarınızı birleştirmeniz mümkün. Bu dönemde, eski deneyimlerinizden yola çıkarak ilerleyin, yeni işler kurabilirsiniz. Kendiniz yaptığınız yatırımların karşılığını alacağınız günler yakında.

kova burcu astroloji

Kova – Şubat 2018 burç yorumları

Bu ay burcunuzda gerçekleşecek Güneş tutulması, ay boyunca etkili olacak. Pek çok şeyi geride bırakmak, rahatlamak ve sadeleşmek istiyorsunuz. Gereksiz gördüğünüz işleri, projeleri, insanları ve olayları kendinizden uzaklaştırın. Kısacası yüklerinizden arındığınız kadar hafifleyeceksiniz. Görevlerin bazıları sizden alınabilir. Sizi mutlu eden ve özünüzü yansıtan az sayıda konuya odaklanın. Tutulma sonrasında yeni başlangıçlar sizi bekliyor.

16 Şubat’ın ilk dakikalarında gerçekleşecek Güneş tutulması Türkiye’den görülmeyecek. Yine de Kova burçları için önemli gelişmeleri işaret ediyor. Mars, tüm ay boyunca sizi sosyal alanda destekliyor. İş çevrenizi genişletmeniz, dış dünyada daha aktif ve söz sahibi olmanız için şartlar hazır. Yeter ki siz de harekete geçin ve evde oturacağınıza davetlere katılın. 10 Şubat sonrası ay boyunca Venüs, gelirinizde artış olacağını işaret ediyor. Alacağınız prim veya ücret artışı düşündüğünüzden daha çok olabilir.

balık burcu astroloji

Balık – Şubat 2018 burç yorumları

Ay boyunca kariyer, iş hayatı, unvanınız, pozisyonunuz ve hatta çalıştığınız şirket konusunda atılımlarda bulunabilirsiniz. Başkaları tarafından başarılarınızın fark edildiği, sizi tanımayanların da sizden bahsettiği bir dönemden geçiyorsunuz. Dış dünyadaki itibarınızı, konumunuzu önemsiyorsunuz. O zaman bununla ilgili bu ay harekete geçin. İşinizden memnun değilseniz yeni işlere başvurun, veya iş yerinde kendi projelerinizin başarı kazanması için biraz mücadele verin.

10 Şubat sonrası bir ay boyunca harika bir dönem sizi bekliyor. Yönetici gezegeniniz Venüs Balık burcuna geçiyor. Bu önemli dönem, sizin iş görüşmelerinde, her türlü müzakerede ikna gücünüzün arttığını, her türlü ortamda beğeni topladığınızı gösteriyor. Venüs güzellik ve uyum açısından sizi desteklerken önemli iş toplantılarında kendinizi ifade edin, hayal gücünüzü kullanarak ilerleyin. Kişisel imajınızın yükseldiği bu dönemde görüntünüze, ne giydiğinize ve tavırlarınıza özen gösterin.


16 Şubat günü gerçekleşecek Güneş tutulması ofis ortamını harekete geçirecek. Ekibinizi büyüdüğünüz, size bağlı çalışanlar sayesinde başarınızın arttığını göreceksiniz. Fiziksel olarak da ofisi genişletmek iyi bir fikir olabilir. Yeni işler, yeni projeler gündemde. Yeter ki etki alanınızda olmayan ve kafanızda kurduğunuz olaylara endeksli yaşamayın.

Astroloji: Süper Kanlı Mavi Ay tutulması burç yorumları

Aslan burcunda Ay Tutulması burçlara etkileri


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.