Astroloji: 14 – 20 Mayıs haftalık burç yorumları

Astroloji: Haftalık burç yorumları 14 – 20 Mayıs 2018 tarihleri arasında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

#Astroloji: Haftalık burç yorumları 14 - 20 Mayıs tarihleri arasında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

koç burcu astroloji

Koç Burcu 14 – 20 Mayıs haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Koç olanlar:

Bu hafta gezegensel enerjilerin etkisi ile haftanın ilk iki günü Öz güveninizi özellikle öğrenci Koçların düşürebilecek enerjiler söz konusu. Özel yaşamınızda yeni bir ilişki içine girdiyseniz yalanlar ve ihanet olasılıkları ile Evli ve ilişkisinde sorunlar olmayan Koç burçları da yanlış anlamalara iletişimde sorunlara dikkat etmeli acele ve yanlış kararlar almalısınız aile büyüklerinin uyarılarını dinlemek akıllıca olacaktır sizler için.


Gizli düşmanların zararları ile karşılaşabilirsiniz. Huzursuzluğunuz iş hayatınızda olumsuz eleştiriler almanıza ve beklentilerinizin istediğiniz gibi ilerlememesine neden olabilir olabildiğince sakin ve diplomasiyi elden bırakmadan hareket etmelisiniz.

Hafta ortasından itibaren bekar ve aşkı arayan aşka inan Koçlar, uzun vadeli bir ilişki potansiyeline sahip yeni biriyle tanışmanız mümkün olacak. Sosyal olmalı gerginliklerden ve başkalarının sürekli olarak size verdiği olumsuz örneklerden uzaklaşarak kendiniz olmalısınız.

Eğitim hayatı devam eden Koç burçları bu hafta içinde çeşitli engellerle ile karşılaşabilir odaklanma sorunu ve çalışma arzusunun zayıf olmasına bağlı sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Bunu aşabilmenizin tek anahtarı ise biraz daha azimli olmanız olacaktır.

boğa burcu astroloji

Boğa Burcu 14 – 20 Mayıs haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Boğa olanlar:

Gökyüzü bu hafta bilgi akıl cesaret ile doğru tercihler ve kazanımları beraberinde getirecek sizlere. Bu hafta enteresan enerjiler ile karşı karşıyasınız. Gizli ve açık düşmanlarınıza karşı önemli stratejiler gerçekleştirip karşı ataklarla onları alt edeceğiniz bir aydasınız. Liderlik vasfınız ve parlak zekanız sayesinde düşmanlarınızı deyim yerinde ise yıkacaksınız. Son aylarda yaşadığınız tüm sıkıntılarınız sona ermeye başlıyor. Her şey yoluna girecek iş ve aile hayatınızda keyifli günlerin huzurunu paylaşacaksınız.

İş hayatınızda dostlarınızdan gelecek şanlar yine bu keyifli sürecin olumlu etkileri arasında. Bu hafta sizler için son derece başarılı kazançlı ve olumlu enerjilere sahip. Dikkat etmeniz gereken en önemli konu negatif insanları olabildiği kadar yaşamınızdan uzak tutmak ve bu insanların çevrenizde olmasına izin vermemek olmalı.

Sizler için ilahi adaletin gerçekleşeceği bu özel zamanın size sunduklarının farkına varın ve hayatınızın akışı ile uyumu yakalayın. Bekar Boğa burçları sizler de aşka karşı takındığınız ön yargılı düşüncelerden uzaklaşmayı tercih edin.

ikizler burcu astroloji

İkizler Burcu 14 – 20 Mayıs haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu İkizler olanlar:

Bugün İkili ilişkileriniz önem kazanmakta. Özel yaşamınızda arkadaşlarınızın ağzını tutamamasından kaynaklanan sorunlar söz konusu olabilir. Geçmişte paylaştığınız bir sırrınız ortaya gerçeği yansıtmayan bir şekilde dökülebilir ve siz haklı olduğunuz konularda haksız duruma düşebilirsiniz.

Arkadaşınızın bir anlık boş boğazlığı başınızı ağrıtsın istemiyorsanız özel yaşamınız ve arkadaşlık ilişkilerinizi dengelemelisiniz ki sorun yaşanmasın. Ayrıca unutmamalısınız ki iki kişinin bildiği sır sır değildir!

Dostluk bambaşka bir şeydir arkadaşlık başka. İkisi arasında ki ince fakat fazlası ile önemli sınırı çizmeyi öğrenmelisiniz. Hayallerinizi yüreğinizde biriktirdiklerinizi kağıda en güzel sözlerle dökebilir meslek hayatınızda yapacağınız işlerde büyük bir başarı yakalayabilirsiniz. Bu haftaki gökyüzü enerjileri ile her türlü mali sorunu çözüme kavuşturabilirsiniz. Dikkatli davranın kazanımlarınızın artmasından rahatsız olan kişilerin engelleri ile karşılaşabilirsiniz.

yengeç burcu astroloji

Yengeç Burcu 14 – 20 Mayıs haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Yengeç olanlar:

Bu hafta kazanımların artacağı enerjiler ile karşı karşıyasınız aklınızı kullanabildiğiniz takdirde! Parasal kazançlar elde edeceğiniz iş birlikleri ve ilerlemeler söz konusu. Politika ve siyasetle ilgilenen bir Yengeç burcu kişisiyseniz son derece popüler olup insanların desteğini kazanacaksınız. Mesleki konularda yaptıklarınız  veya yeni bir  projenizle ödül alabilirsiniz. İş adamları, iş kadınları yeni sözleşmeler ve yabancı ilgili ve hükümet çalışmalarında büyük başarılar elde edebilirler.

Bunca iyi etkiye rağmen ruhunuz huzursuz olabilir  ve kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Eski eş veya sevgilinizle anlaşmazlıklar söz konusu olabilir dikkatli olun. Bu hafta iş değişikliği yeni bir işe başlama  sizlere istenen sonuçları verecektir. Aile bireyleriniz ve sizden yaşça büyük insanlardan önemli destekler görebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kelimelerin gücünü sonuna kadar kullanmalısınız böylelikle sorunları aşacak ilişkinizi krizlerden kurtarabileceksiniz.

Çocuk sahibi Yengeçler  sizler de onların hayatında yaşanacak olumlu etkilerle mutlu olacak eğitim hayatlarında ki istikrarla gururlanacaksınız. Çocuk sahibi olmak isteyen ve bebek bekleyen Yengeç burçları bu ay düşme çarpma ve yorgunluğa bağlı sorunlara karşı çok dikkatli olun. Bekar Yengeçler sizler ise beklenmedik gelişmeler ile hayat arkadaşınızı bulabilir kısa süre içinde evlilik kararı alabilirsiniz.

aslan burcu astroloji

Aslan Burcu 14 – 20 Mayıs haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Aslan olanlar:

Bu hafta işinizle ilgili kasti engellemelere rağmen mücadele etmeli her doğruyu her yanlış yerde ifade etmeden diplomasiyi sonuna kadar kullanmaya gayret etmelisiniz. İş hayatınızda Sabır Diplomasi ve Doğru zamanı bekleme = başarı olarak dönecektir sizlere.  Özel yaşamınızda ise gizli düşmanlıklarla karşı karşıya kalabilir ilişkinizi bozma engelleme çabası içinde olan insanların entrikaları iler karşı karşıya kalabilirsiniz.

Dikkatli davranın ve bu tarz şeylerin sizi yolunuzdan döndürmesine izin vermeyin. Evli Aslan burçları ise hafta boyunca, eşinizle iletişime önem vermeli sorunları karşılıklı inatlaşmalar ile büyütmemelisiniz. Finansal konularda ise  bu hafta  yatırım yapmaktan kredi başvurularında bulunmaktan uzak durmalısınız.

Kardeşleri ile sorunlar yaşayan Aslanlar  haklılığınızın ortaya çıkması ile kaybettiğiniz maddi manevi olanakları fazlası ile geri alabilirsiniz bu hafta. Dikkatli olduğunuz takdirde Aşk hayatınızda keyifli gelişmelerin gerçekleşebileceği güzel dönem. Evli ve ilişkisi süregelen Aslan burçları hafta sonuna doğru sabır ve anlayışla  ilişkinizde romantik bir sürecin startını vererek üçüncü şahıslardan kaynaklanan sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz.

başak burcu astroloji

Başak Burcu 14 – 20 Mayıs haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Başak olanlar:

Bu hafta, özellikle sağlık sorunları olan Başak burçları haftanın ilk  gününden itibaren şifa  bulacak zorluklardan sonra kendinizi toplayarak olumlu gelişmeler ile toparlanabilirsiniz.  Bu hafta akrabalarınız ile ilgili konularda fikir ayrılıkları sorunları tetikleyici olabilir.

Dikkatli ve duyarlı olmalı karşıt fikirlere saygı ile yaklaşmalısınız. Haftanın ilerleyen  günlerinde aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilir devam eden birlikteliğinizi resmiyete taşıma kararı alabilirsiniz. Mesleki ve finansal konular da şansınız yaver gidecek ve isteklerinizi gerçekleştirme imkanını yakalayabileceksiniz.

İşinizle ilgili konularda süreklilik ile yapılandırma ilerleme kalkınma sizlerle birlikteyken planlı hareket etmeli ayaklarınızı yere sağlam basarak gerçeklerden uzaklaşmadan hareket etmeli hırsın sizi yanlış yollara sokmasına izin vermemelisiniz. Aksi takdirde kazanırken kayıplarınız kazandıklarınızdan çok daha fazla olabilir.

İlişkisi olmayan Başak burçları bu hafta, Aşkta aradığınızı bulabilmeniz oldukça güç görünmekte. Hızla başlayan sonu olmayan ilişkiler. Özellikle evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayan Başak burçları sorunlardan uzaklaşmak için yeni hevesler ile yapacağınız  çapkınlık büyük kriz ve skandallarla karşılaşmanıza neden olabilir!

terazi burcu astroloji

Terazi Burcu 14 – 20 Mayıs haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Terazi olanlar:

Bu hafta, aile ve iş hayatınızda bir takım sorunlarla karşılaşabilir her zaman olağan karşıladığınız konularda tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İşinizle ilgili her konuda şansınızı aklınızı sonuna kadar kullanmalı iş birlikleri ile güçleneceğinizin bilincinden uzaklaşmamalısınız. Finansal konularda beklenmedik ödemelerle karşılaşabilirsiniz yatırımlarla ilgili konularda dikkatli davranın aceleci davranmamalısınız. Bu hafta hem zihinsel hem de fiziksel sorunlarla karşı hassasiyetler yükselmekte.


Bu hafta yeni bir işe başlamak için acele etmeyin. İşinizle ilgili konularda artan harcamalarınızı  yapmakta zorlanmanın baskısı ve bundan faydalanmak isteyen art niyetli kişilerin söylemleri ile yasadışı işlere yönelmek hayatınızın hatası olabilir aman dikkatli olun şeytan sizden uzak dursun. Sağlığınızla ilgili konularda ise hafta  sonuna kadar gözlerinize baş ağrılarına ve eklemlerde ağrılara karşı dikkatli olmalısınız. Uzun zamandır elinizden çıkarmak için çabaladığınız gayrimenkul satışını bu hafta gerçekleştirebilirsiniz.

Özel yaşamınızda olumlu etkiler söz konusu aşık olabilir kalıcı bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Evlilik hayatınızda ise karışık etkiler söz konusu başka birine duygusal olarak bağlanabilir ve eşinizden tamamen uzaklaşabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeli tutkularınızın esiri olmadan hareket etmelisiniz.

akrep burcu astroloji

Akrep Burcu 14 – 20 Mayıs haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Akrep olanlar:

Bu hafta, ani kararlar vermemeye dikkat etmeli iş hayatınızda rakiplerinizle yarışırken harcama ve planlamalarınızı daha akıllıca yapma gayreti içinde olmaya özen göstermelisiniz.  Eş veya sevgilinizle hayata bakışınızda dinsel ruhsal ve ideolojik farklılıklar sebebi ile sorunlar yaşayabilirsiniz. Dikkatli olun ve anlamadan dinlemeden fevri davranışlar sergilemeyin.

Çocuk sahibi Akrepler onların eğitim hayatında karşılaşacakları zorlukları aşmaları için yardımcı olmalı ve üzerlerinde baskı kurmaktan vazgeçmelisiniz. Anlayış sevgi sabır onların başarılı olmalarının anahtarı olacaktır. Hafta boyunca işinizi genişletme yeni bir ortaklık yeni yatırım ve  her türlü mali riskten uzak durmanız yararınıza olacaktır.

İş arıyor veya iş değişikliğine gitmek istiyorsanız tekrar düşünün ve şartları zorlamayın. Gökyüzü eklemler le ilgili sağlık sorunlarına dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Özellikle ani hareketler bel kemiği ve eklemlerinizle ilgili  sakatlanmalara ve buna bağlı tıbbi müdahalelere karşı uyarıyor sizleri. Bekar Akrep burçları sizler ise işiniz gereği tanışacağınız biri ile kalbinizi birleştirebilirsiniz.

yay burcu astroloji

Yay Burcu 14 – 20 Mayıs haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Yay olanlar:

Bu hafta, harcamalarınız artabilir riskli işlerden uzak durmanız gereken enerjiler ile karşı karşıyasınız. Finansal kayıplara karşı çok dikkatli olmalısınız. İş hayatınızda üst düzey yetkililerden destek alarak uzun süredir emek verdiğiniz önemli bir işin maddi karşılığını almaya başlayabilirsiniz.

Çocuk sahibi Yay burçları onlarla ilgili gerginlikler söz konusu olabilir. Onların arkadaşları ile sorunları veya başkalarından kaynaklanan etkilerle iş veya eğitim hayatlarında zorluklarla karşılaşmaları sizlere sıkıntılar verebilir.

Borsa ve yabancı para birimleri ile ilgili bir iş veya yatırımınız yapma planınız varsa gözünüzü dört açmalı ve her türlü riskten uzak kalmalısınız. Kredi başvurusu alımlar için bir sonraki haftayı beklemeniz akıllıca olacaktır. Sağlığınız ile ilgili konularda haftanın ilk gününden itibaren mevsimsel hastalıklar öksürük ve soğuk algınlığı yaşayabilirsiniz.

Zorlayıcı enerjiler rağmen, Aşk hayatınızda ise güçlü enerjiler hakim eski eş veya sevgilinizle bir araya gelebilir geçmişte yarım kalan fakat her gün yüreğinizde yaşattığınız aşkı doyasıya karşılıklı yaşamaya başlayabilirsiniz.

Evli Yay burçları ise eşinizin anlayış eksikliği ciddi zorlanmalara neden olabilir. Anlık kararlar almamaya özen gösterin ve öfkenizi kontrol altında tutmaya çalışın. Sabır zor günleri atlatmanız için yardımcınız olacaktır. Ani kararlar ilişkiyi bitirirken yüreğinizde yıllarca taşıyacağınız pişmanlıkları da beraberinde getirebilir!

oğlak burcu astroloji

Oğlak Burcu 14 – 20 Mayıs haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Oğlak olanlar:

Bu hafta iş arıyorsanız istediğiniz sonuçları elde edecek ve hayalini kurduğunuz işe başlayabilme fırsatını yakalayabilirsiniz. Dikkatli olmanız gereken konu ise özellikle kendi işinin sahibi Oğlak burçları vergiler resmi dairelerle ilgili ödemeler le ilgili sorunlar söz konusu olabilir.

Gökyüzü kişisel ve profesyonel hayatta zorluklara haksızlıklarını öğrendiğiniz kişilerin kirli ve öngörülmesi zor oyunları ile karşılaşabileceğinize dikkat çekmekte. Bu hafta bağışıklık sisteminiz kolayca mevsimsel geçişlerden dolayı zayıf düşebilir ve buna bağlı sağlık sorunları ile karşılaşabilirsiniz. İş ve özel yaşamınızda hafta boyunca yeni bir şeylere başlamaktan uzak durmanız yararınıza olacaktır.

Özel yaşamınızda  Evli Oğlaklar eşinize dürüst olmanın mükafatını aşkla alabilirsiniz. Bu hafta ister iş ister özel yaşamınızda başarınızı bozmak huzurunuzu kaçırmak isteyen sözde dost özde düşmanların oyunlarına gelmemeye karşı ÇOK DİKKATLİ davranın ve mutluluğunuzu hiç kimsenin gölgelemesine izin vermeyin.

Bekar Oğlak burçları sizler de iş veya eğitiminiz için yapacağınız yolculuklarda hayat arkadaşınız olacak o özel insanı  tanıyabilirsiniz. AŞK enerjisi çevrenizdeyken bu güzel etkiyi iyi değerlendirin.

kova burcu astroloji

Kova Burcu 14 – 20 Mayıs haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Kova olanlar:

Bu hafta mali konularda zorlanabilir geleceğini beklediğiniz gelirlere güvenerek hareket etmenin zorluklarını yaşayabilirsiniz. Aile büyükleriniz ve kardeşlerinizle ciddi sorunlar yaşayabilir üzerinize uzun zamandır arkanızdan çevrilen entrikaları fark ederek zararın yakınlarınızdan gelmesinin şaşkınlığı ve üzüntüsünü yaşayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda ise heyecan artıyor eşinize olan sevgi ve ilginiz karşılıklı olunca her ikinizde romantizmin heyecanını doyasıya yaşayabilirsiniz. Bu hafta İş hayatınızda evraklarınıza resmi belgelere dikkat edin onları kaybedebilir veya çaldırabilirsiniz aman DİKKAT!

Eş veya sevgiliniz ile sürpriz seyahatler söz konusu hem iş hem keyif bir arada olacak sizler için. Bekar Kovalar sizler içinde arkadaşlarınızın vesile olacağı yeni bir aşk ilişkisi gelişebilir. Heyecanı bir yana bırakın ve aşkın enerjisini tüm kalbinizle karşılayın. Bu hafta büyük yatırımlardan uzak durmalı harcamalarınızı da kısıtlamalısınız.

Sağlığınız ile ilgili konularda ise, Uykusuzluk herhangi bir işe konsantre olmakta zorlanma söz konusu olabilir. Meditasyon yapın dua edin ve zihninizi boşaltın ancak böylelikle sağlıklı olabilir olası sağlık sorunlarının önüne geçebilirsiniz.

balık burcu astroloji

Balık Burcu 14 – 20 Mayıs haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Balık olanlar:

Bu hafta, uzun seyahatler ve seyahatlerden gelecek kazançlar elde edebilirsiniz. Her bakımdan talihli bir hafta karşılıyor sizleri. Medya veya iletişimle ilgili konularda çalışıyorsanız hayatınızın fırsatı ile karşılaşabilir çok önemli bağlantılarla hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ailevi konularda ise yakınlarınız ile ciddi krizler yaşanabilir isteklerinizi yapmamalarına karşı tahammül etmekte zorlanarak duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Medya moda iletişim sektöründe olan Balık burçları bu hafta  güçlü  kişilerden gelecek fırsatlar elde edebilir. Bu alanlarda karlı yatırımlar gerçekleştirebilirsiniz. İş hayatınızda karanlık günler bitiyor ve kalıcı işlerle adınızdan söz ettirmeye başlıyorsunuz.

Özel yaşamınızda ise evlilik hayatınızda ortaya çıkacak. Anlaşmazlıklar yakın arkadaş veya akrabaların araya girme isteği ile daha da içinden çıkılmaz bir hal alabilir, Sizlere önerim sorunları kendi yöntemlerinizle çözmeli başkalarını karıştırmamalısınız. Bekar Balık burçları ise Aşk hayatınızda ise hayalini kurduğunuz beklediğiniz özel insan karşınıza çıkabilir kalıcı bir birlikteliğe başlayabilirsiniz.


Yazar: Dr. Astrolog Şenay Yangel, profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy International’da tamamladı. Uzmanlık alanları Batı, Çin, Ezoterik Astroloji ve Vedic Astroloji olan Yangel; günlük, haftalık ve aylık astroloji yorumlarını yayınladığı AstroDeha.com internet sitesini 2007 yılında, AstrodehA Danışmanlık Merkezini ise 2008 yılında kurdu. Ayurveda üzerine eğitimi devam etmekte olup; doktorasını Vedic “Hint Astrolojisi” üzerine yapmıştır.

‘Mayıs ayı için burcunuzun yorumları’


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.