Astroloji: 7 – 13 Mayıs 2018 haftalık burç yorumları

Astroloji: Haftalık burç yorumları 7 – 13 Mayıs 2018 tarihleri arasında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Astroloji: 7 - 13 Mayıs 2018 haftalık burç yorumları

koç burcu astroloji

Koç Burcu 7 – 13 Mayıs haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Koç olanlar:

Bu hafta mali konularda odaklanabilir ve özellikle netleşmeyen işleriniz ile ilgili gelişmeler üzerinde çalışabilirsiniz. Haftanın ilk 2 günü işinizle ilgili konularda verilen sözler zamanında yerine getirilmeyebilir ve bu belirsizlikten dolayı gelen pek çok olumlu teklife olumlu veya olumsuz bir cevap vermekte zorlanabilirsiniz.


Şimdi kendinize güvenmeli kararlı bir şekilde hakkınızı aramalı cevabını bulamadığınız cevap alamadığınız konuları da arkanızda bırakarak yeni başlangıçlara doğru yol almalısınız. Hafta ortasından itibaren, Kariyerinizde önemli bir değişiklik yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda mücadele sizleri bekliyor.

Özel yaşamınızda ise eş veya sevgilinizle ego çatışmalarından uzak durmalı birbirinizi anlamaya çalışmalısınız. Aksi takdirde üzülebilir ilişkinize verdiğiniz zararın pişmanlığını fazlası ile yaşayabilirsiniz.

boğa burcu astroloji

Boğa Burcu 7 – 13 Mayıs haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Boğa olanlar:

Son günlerde güvende hissetmemiş odaklanmada zorluk çekmiş ve olan biten şeylere daha fazla ayak uydurmaya çalışmaktan yorgun düşmüş olabilirsiniz. Uzun zamandır üzerinizde kurulan baskılardan kurtulacak ortaya koyamadığınız engellendiğiniz pek çok konuda kolaylıkla ilerleyerek fikirlerinizi netleştirip pek çok konuda belirlediğiniz hedeflerinizi gerçekleştirebilme yolunda kararlılıkla ilerleyeceksiniz.

Haftanın ilerleyen günlerinde hayatınızın pek çok alanında sizi engelleyen zararı dokunan arka planda kalan kişiler gün yüzüne çıkacak. Dost diye bildiğiniz gerçek düşmanlarınızı tanıyacak ve hiç kimsenin yaptığının yanına kar kalmadığına tanıklık edeceksiniz. Yine bu hafta içinde sorunlu bir ilişkinin içinde yer alan Boğa burçları eş veya sevgilinizin sizden sakladığı gerçeklerin ortaya çıkması ile şaşırabilirsiniz. Bu şaşkınlık gerçekleri görerek bitmesi gerekeni bitirip kendi yolunuzu doğru şekilde çizmenizi sağlayacak enerjileri getiriyor sizlere.

İş ve özel yaşamınızda acı çekmenize neden olan gerçeklerle yüzleşeceksiniz. Özellikle Evli Boğa burçları eşiniz kendi yakınlarından kaynaklanan sorunlar karşısında onlara gösteremediği tepkileri siz suçluymuşsunuz gibi ortaya koymasının nedenlerini öğrenerek hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Sakin olmalı keskin tepkiler vermeden önce yaşadıklarınızı sindirmeye çalışmalı ve kendinize zarar verecek yaklaşımlarda olmamalısınız. Bekar ve ilişkisi olmayan Boğa burçları ise şanslı enerjiler ile karşı karşıyalar kalıcı beraberlikler kurabilir aşkı tüm gerçekliği ile deneyimlemeye başlayabilirsiniz. Gökyüzü yorucu enerjilerinden sonra güçlendirip farkındalığınızı arttırıyor şimdi herkese hak ettiği gibi davranmakta tereddüt etmemelisiniz.

ikizler burcu astroloji

İkizler Burcu 7 – 13 Mayıs haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu İkizler olanlar:

Bu hafta, İş hayatınızda sorunları iyileştirmek, temelden yapılanmak ve odaklanabilmek için çalışabilirsiniz. Kararlı olmalı istikrarlı yaklaşımı kullanarak isteklerinize erişebilirsiniz. Hafta boyunca aileye ait konular gayrimenkuller ve aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşayacak birikimlerinizi doğru değerlendirebileceksiniz ev iş yeri almak gibi mülke yatırarak karlı alışverişler bu haftanın gökyüzü enerjilerinin yansımaları arasında.

Bu hafta işinizle ilgili tüm planlarınızı yapmalı ve maddi gelirlerinizi kendinizi mesleki anlamda geliştirmeye yönelik eğitimler içinde kullanmalısınız. Bu hafta yeni bir kazanç kaynağı bulabilir işinizi büyütecek imkanlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kalıcı bir beraberlik içindeyseniz ilişkinizi evliliğe taşıma kararı alabilirsiniz. Evli İkizler; Eşin ve eşin yakınlarının sağlık sorunları ile alakalı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

yengeç burcu astroloji

Yengeç Burcu 7 – 13 Mayıs haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Yengeç olanlar:

Haftanın ilk günleri geçmişe odaklanabilirsiniz, bir şeyleri bırakmaya çalışabilir geçmişin gölgelerinden rahatsızlıklarından sıyrılabilirsiniz. Daha sessiz, daha sezgisel bir ruh haline bürünebileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Yaratıcı hissedeceksiniz ve hissettiğiniz sevgiyi paylaşmak arzunuz yükselecek. Sevdiğiniz insanlara daha yakınlaşabilir veya gerçek anlamda duygu bağınızın olmadığını düşündüğünüz hissetmediğiniz kişi veya kişilerden uzaklaşabilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızla ilgili karamsarlığa kapılmamaya özen göstermeli pire için yorgan yakan davranışlar içine girmemelisiniz. Bu pozitif enerjiyi daha güçlü bir hale getirebilmek için meditasyon yapabilir ruhsal çalışmalara önem vererek kendinizi çok daha iyi hissedecek aktivitelerle ruhunuzun karanlık bağlarını çözebilirsiniz.

İş veya eğitiminiz ile ilişkili olarak Yarım kalan veya bıraktığınız bir şeyi sezgilerinizin rehberliğinde yeniden projelendirebilirsiniz. Kendi başınıza bir şeyler yapmaktan fayda sağlayabilirsiniz. Yaşadıklarınızın genel bir değerlendirmesini yaparak tüm ilişkilerinizi bir dengeye oturtacak ve öncelik sıralamanızı belirleyeceksiniz. Bu hafta ayak sağlığınıza dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda ise hafta sonuna doğru alışma arkadaşlarınızdan biriyle ciddi problemler yaşayabilirsiniz. İçinizden yükselen özgürlük duygunuzu kontrol etmeli ve sorumluluklarınızın bilinciyle hareket etmelisiniz.

aslan burcu astroloji

Aslan Burcu 7 – 13 Mayıs haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Aslan olanlar:

Bu hafta, Gerçekçi olmak negatif kişilerin yönlendirmelerine itibar etmemek başarınızın anahtarı olacaktır. Uzun vadeli planlar üzerinde çalışabilir, elde edebileceğiniz ve edemediğiniz konularda daha pratik olmaya çalışabilir ve hedefleriniz üzerinde daha doğru yöntemler ile çalışabilirsiniz. Orijinal fikirler her bakımdan fayda sağlayabilir bu hafta sizlere. Duygusal olarak daha hassas daha güçlü hissedeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Özel yaşamınızda ise kalbinizden geçmeyen hiç bir duyguyu sözlerinize yansıtmamalı kırıcı bir tutum içinde olmamalısınız. Hayallerinize odaklanın ve kalbinizde var olan duyguları önemseyerek hareket edin. Bir ilişki içinde değilseniz duygularınızın karşılıklı olacağı kalıcı bir beraberliğe adım atmanızı sağlayacak enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Uzun süredir devam eden fakat bir sonuca bağlayamadığınız ilişkiniz ile ilgili konularda da sürpriz olumlu gelişmeler yaşayabilir ilişkinizi nikah masasına taşıyabilirsiniz. İlişkinizde problemler yaşıyorsanız kalıcı çözümler üretebilir ve ilişkinizi çok keyifli bir noktaya taşıyabilirsiniz. Popülaritenizin yükselmesi iş hayatınızda haksızlıkların sona ereceğini müjdeliyor sizlere.

başak burcu astroloji

Başak Burcu 7 – 13 Mayıs haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Başak olanlar:

Gökyüzü bu hafta sizleri hırpalayan kötü konuşmalardan uzaklaştıracak sizleri. Bu duruma sebep olanlar ile tartışmak onlara aynı şekilde cevap vermek yerine yapıcı olmaya ve durumları iyileştiren dönüşümlere odaklanabilirsiniz. İş hayatınızda Büyük fikirler bulabilir, yazı yazabilir, konuşabilir, öğrenebilir veya eğitebilir yeni keşif ve yeni deneyimler için planlar yaparak üzerinde çalışabilirsiniz.

Başarılı olduğunuzda kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Uzun zaman önce başladığınız bir iş ilişki proje ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gökyüzü Kalp ve zihninizi senkronize hale getirecek. Ayrıca finansal anlamda kazançlı çıkacağınız iş birlikleri söz konusu olabilir ayrıntılara önem vermeniz ve tecrübe sahibi olduğunuz konularda dikkatli olmak kaydı ile önemli projelerin altından başarı ile kalkarak finansal olarak karlı çıkabilirsiniz.


Özel yaşamınızda evli Başaklar eşinizin inatçı davranışları karşısında tahammül etmekte zorlanabilir özellikle ile finansal konularda fikir ayrılıkları tartışmalar yaşayabilirsiniz inatlaşmalar ilişkinize zarar verebilir. Bekar Başaklar size aşık olan o özel insan karşı daha yakın olursanız ilişkinizin pozitif yönde ilerleyeceğine emin olabilirsiniz.

terazi burcu astroloji

Terazi Burcu 7 – 13 Mayıs haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Terazi olanlar:

Bu hafta pek çok konuda daha ödünsüz yaklaşımlarda olabilirsiniz. İşinizi daha iyi hale getirmek için araştırma yapabilir ve yoğun şekilde odaklanabilirsiniz. Hayata daha ciddi bir yaklaşımda bulunabilir ve daha iyi sonuçlar için dönüşüm planları üzerinde çalışabilirsiniz. Hayatınızı yeni deneyimler yaşarken daha çok kendiniz olmayı başarabileceksiniz. Hafta boyunca devam eden, Finansal sorunları halledebilir, Mali bir sorunu ortadan kaldırabilir veya mali girişimlerle ilerleme kaydederek yeniden istikrar ve güvenden yararlanabilirsiniz. İş değişikliği yapmayı planlıyorsanız beklemede kalmalısınız bu hafta umduğunuzu bulamayabilirsiniz.

Hafta sonuna doğru uzun zamandır tahsil edemediğiniz bir alacağınız hiç beklemediğiniz bir anda gelebilir. Kalıp bulunduğunuz konumu sağlamlaştırmaya çalışmak sizin için en doğru karar olacaktır. Yakın çevrenizle yanlış anlaşılmalar ve buna bağlı suçlamalar söz konusu olabilir. Söylenenleri doğru anladığınızdan emin olun ve gereksiz alınganlıkların huzurunuzu kaçırmasına izin vermeyin. Özel hayatınızda ise bu hafta evli Teraziler için kıskançlıklardan korkulardan uzak durulması noktasında uyarıcı enerjiler hakim aksi halde ilişkiniz bozulacaktır. Dürtüler ile dedikodular ile değil gerçeklerle hareket edin. Akrabalarınızın düşmanca yaklaşımlarına maruz kalabilirsiniz. Bekar Teraziler sizlerde hayalleri bir yana bırakıp gerçekçi davranmalısınız bu hafta ilişkiler konusunda.

akrep burcu astroloji

Akrep Burcu 7 – 13 Mayıs haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Akrep olanlar:

Bu hafta iş ve eğitim hayatınızda son günlerde başarmanız zor olan bazı görevleri ve işleri başarılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. İş ve eğitim hayatınız ile ilgili ilişkilerinizde geri dönme ve son başvuru tarihlerine ve takvimlere uyma konusunda başarılı girişimler ile isteklerinize erişebilirsiniz. Hafta başından itibaren her şeye daha fazla odaklanabilirsiniz. Sevdiğiniz eş veya sevgilinize dostlarınıza karşı daha açık olabilir onlarla daha fazla şey paylaşarak hatalarınız beklentileriniz arzularınız üzerine konuşabilir ortay payelerde buluşabilirsiniz. İş hayatınızda önemli bir düşüncenizi iş ortaklığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Bu hafta Aşk ve iş hayatınız yeniden yapılanıyor ve bu kez mimar sizsiniz.

İş arıyorsanız başvurularda bulunabilir devam eden bir işe sahipseniz zam terfi beklentilerinizi bu sure içinde gündeme getirebilirsiniz. Yeni bir alana yönelebilir varsa ortağınızla yeni bir şeyler üzerinde çalışabilir, bir şeyler paylaşabilir, araştırma başlatabilir, yeni bir dönüşümü birlikte gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle eş veya ortaklaşa işlerinizin olduğu alanlarda gerçekleşecek gelir düzeyindeki artış sizleri bir hayli memnun edebilir. Bekar Akrepler bugüne kadar ciddi bir ilişki içinde olmasıysanız zorlu ama aşık olduğunuz bir ilişkiniz varsa evlilik kararı alabilirsiniz.

yay burcu astroloji

Yay Burcu 7 – 13 Mayıs haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Yay olanlar:

Bu hafta gökyüzü işlerinizi netleştirecek enerjileri barındırmakta. İş hayatınızda kendinize benzer amaçlar içinde olan kişiler ile yollarınız kesişebilir karşılıklı değerlerde buluşarak destekleyici olmaya odaklanabilirsiniz. Bu hafta bilinçaltı meselelerinize yönelebilir ve bu sizi yorgun düşüren engelleyen düşüncülerinizi tam anlamı ile zihninizden gönderebilirsiniz. Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilir yarım kalan başkalarının sebep olduğu olaylar yüzünden kırık bir aşk hikayesi küllerinden yeniden doğabilir. Daha fazla çaba göstermeli sevginiz için mücadele etmelisiniz.

Bekar ve ilişkisi olmayan Yay burçları ve işleri ile ilgili yeni gelişmeler içinde olanlar için bu hafta yeni bir ilişki veya ortaklık başlatmak için iyi bir zaman olabilir sizler için. Kendi fikirlerinizi geliştirerek mesleğinizde önemli işlerin altına imza atabileceğiniz bu şanslı dönemi duygularınızı bir tarafa bırakarak tamamen aklınızla değerlendirmelisiniz. Maddi konularda mucize niteliğinde gelişmeler olmasa da kısmen rahatlayacak ve birikim yapabileceksiniz.

oğlak burcu astroloji

Oğlak Burcu 7 – 13 Mayıs haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Oğlak olanlar:

Bu hafta yeni iş fırsatlarına odaklanabilirsiniz ve yaptığınız iş ile ilgili konularda başarılı bir şekilde dikkat çekebilirsiniz. Ayrıca, günlük yaşam tarzınızı iyileştirmeye ve sağlığınıza önem vermeye odaklanabilirsiniz. Bu hafta tepeden tırnağa kendinizi yenileyecek deşarj olacak kişisel gelişime yönelik aktivitelerde yer alabilir uzun zamandır hırpalanmış psikolojinizi düzelterek yeni ve güçlü başlangıçlar gerçekleştirebilirsiniz. Uzun zamandır birliktelikleri devam eden Oğlak burçları Aşk hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilir yarım kalan bir aşk hikayesini mutlu sonla tamamlayabilirsiniz.

Özel yaşamınız da ise evli Oğlak burçları kendi akraba veya arkadaşlarınızdan kaynaklı sorunların ilişkinize yansımasıyla geçirdiğiniz zorlu günlerden sonra anlayış ve saygıyla ilişkinizi güçlendirerek var olan problemleri aşarak sevdiğiniz insanın güvenini de sevgisini de yeniden kazanabilmek elinizde eğer ister ve emek verirseniz. Bekar Oğlaklar ise süregelen ilişkilerini resmileştirmekle ilgili kararlarını bir kez daha düşünmeli ve acele kararlar almamaya dikkat etmelisiniz.

kova burcu astroloji

Kova Burcu 7 – 13 Mayıs haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Kova olanlar:

Bu hafta iletişim önem kazanıyor sizler için ne hissettiğinizi ifade etmeniz kolaylaşabilir. Kendinizi ifade etme yollarını anlaşılması için doğru yolu bulabilirsiniz. İş hayatınızda yükselen farkındalığınız ve ne yönde ilerleyeceğinizi belirleyebilmiş olmanın gücü ile kendiniz adına neyin doğru neyin daha iyi olduğunu ayırt edecek kendi isteğiniz ile bitiş ve başlangıçlar yaşayabileceksiniz.

Özel yaşamınızda ise bir dargın bir barışık devam eden bir ilişki içindeyseniz buna bir son vererek yolunuza tek başınıza devam kararı alabilirsiniz. Birbiriyle uyum içinde olan fakat dışardan gelen engeller yüzünden sıkıntılar yaşayan çiftlerse sevgileri ve birbirlerine olan güven duyguları ile her şeyin üstesinden gelecek ve huzuru yakalayabilecekler. Fiziksel çekiciliğiniz ve enerjiniz bir hayli yükselecek. İş hayatınızı ilgilendiren sorunlu alanlarda yapıcı davranışlarınız ve uyumlu olmanız sayesinde istediklerinizi gerçekleştirebileceğiniz imkanları elde edebileceksiniz. Sezgileriniz oldukça yoğun olacak insan ilişkilerinizde sezgilerinizin rehberliğine güvenerek hareket edin.

balık burcu astroloji

Balık Burcu 7 – 13 Mayıs haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Balık olanlar:

Bu hafta finansal meseleleri çözmeye çalışabilir başarılı olabilirsiniz. İş ve eğitim hayatınızda yeni fikirler bulabilir, kısa vadeli planlarınızı başarılı bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. verebilirsiniz. Haftaya sorunlu bir ilişkinizi bitirerek başlayabilirsiniz. Özel yaşamında sorunlar yaşayan kısa sure önce ilişkisi sonlanan ve bunun ağırlığını yaşayanlarınız sürpriz geri dönüşler söz konusu olabilir. Herhangi bir pişmanlık veya keş kelerin önüne geçmek için duygularınızı yok saymamalısınız.

İş hayatınızda ise belirsizlikler netleşiyor uzun zamandır verilen sözlerin yerine getirilmemesinden dolayı finansal konularda zorlandınız. Şimdi hepsi ardınızda kalıyor ve iş hayatınızda köklü değişimler yeni kazançları beraberinde getiriyor. İş değişikliğine gidebilir ek bir işe başlayabilirsiniz. Son derece yoğun ve tempolu bu süreci akıllıca değerlendirmeli kendinizi geri planda tutmamalısınız. Beraberliği olmayan Balık burcu mensupları sürpriz bir beraberlik söz konusu olabilir. Bu beraberliği karşınızdaki kişinin ısrarcı tavırları sonucunda kabul etmeniz büyük pişmanlıkları beraberinde getirebilir. Hiç bir şeye mecbur olmadığınızı fark edin. Yeni bir ilişkiye başlamak için bu hafta hiç acele etmemelisiniz.


Yazar: Dr. Astrolog Şenay Yangel, profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy International’da tamamladı. Uzmanlık alanları Batı, Çin, Ezoterik Astroloji ve Vedic Astroloji olan Yangel; günlük, haftalık ve aylık astroloji yorumlarını yayınladığı AstroDeha.com internet sitesini 2007 yılında, AstrodehA Danışmanlık Merkezini ise 2008 yılında kurdu. Ayurveda üzerine eğitimi devam etmekte olup; doktorasını Vedic “Hint Astrolojisi” üzerine yapmıştır. Facebook: Astrodeha

‘Mayıs ayı burç yorumları’


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.