Muharrem İnce: Dolar 4.47 oldu, batıyoruz Amasyalılar!

Amasya’da konuşan Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, “Dolar biraz önce 4.47 idi. Batıyoruz sayın Amasyalılar batıyoruz. OHAL’in bir tek Recep Tayyip Erdoğan’a yararı var. 24’ünün akşamı Muharrem İnce Cumhurbaşkanı. Bir gün sonra OHAL kalkacak. Tek kişi tek, her şeye o karar veriyor. Seçildiğimde tek başıma bütçe yepmayacağım, Meclis’e iade edeceğim” dedi.

Muharrem ince: Dolar 4.47 oldu, batıyoruz Amasyalılar!

Muharrem İnce’nin konuşmasından öne çıkanlar:

Amasya’dan bütün milletimize sesleniyorum, bir kampanya yapıyoruz, Cumhurbaşkanı adayı partiden bağımsız bir kampanya yapıyor. Küçük bir uçak kiraladık İstanbul’dan buraya geldik. Benim hemşeride para çok bende para yok. Ateşleyin bakayım ateşleyin, hepiniz para yatırın oraya bakalım. 5 lira, 10 lira neyse ama yatır. Sizin gücünüz ile yapacağız bunu. Bakalım Amasya’dan 5 lira 10 lira.

Soru şöyleydi. Sayın Erdoğan seçimi kaybederse gitmezmiş. Demirel nasıl gittiyse, Özal nasıl gittiyse Erdoğan da öyle gidecek dedim. Bugün bazı militanlar dedi ki ‘Özal öldürülmüş onlara da bu mesajı vermişim’. Bunlar ne içiyorlar doğrusu merak ediyorum. Seçimle gelen seçilme gider.


Cumhurbaşkanı olduğumda Gazze’ye gideceğim. Hükümete Erdoğan’a diyoruz ki İsrail mallarını boykot et, tohum alma, Mavi Marmara’da aldığın parayı geri ver diyorum olmaz diyor. Sadece miting yapacak miting. Çünkü Filistin’deki Müslümanlar değil derdi seçim seçim. Filistin konusunda ABD’ye İsrail’e dik dur söz veriyorum yanında duracağım. Bak benim gibi meydan oku benim gibi. 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı olduğum zaman 3 ay içinde yargıyı düzenleyeceğiz. Yüksek yargı tarafsız bağımsız olacak. Seçildiğimde ABD’ye diyeceğim ki Gülen’i iade et. Etmezsen Amerikan askerleri Noel’i ABD’de kutlarlar.

Şimdi soruyorum. Eyy Erdoğan Sen hiç TÜPRAŞ yaptın mı? Eyy Erdoğan sen hiç şeker fabrikası yaptın mı?

Bu ülkeyi nasıl kalkındıracağız.  AK Partili anneler size sesleniyorum. Ben çocukluğumda musluktan kana kana  su içerdim. Şimdi çocuklar 3 liraya su içiyor. Size söz veriyorum bizim çocuklarımız kana kana su içecek. Çocuklaramızı iyi yetiştireceğiz. Öğrenci kimliğini gösteren herkes müzelere bedava girecek.

Bu milletin harcı bu topraklarda karıldığını biliyorsunuz. Vatanın ve milletin bağımsızlığını yine millletin azim ve kararı kurtaracaktır. Bu cumhuriyet ruhunu yeniden diriltebilmek için 19 Mayıs’ta 500 yüz lira 29 Ekim’de 500 yüz lira olmak üzere 1000 lira bütün üniversite öğrencilerine burs verecektir. Her yıl 10 bin öğrenciyi yurt dışına göndereceğiz.


‘Sen cumhurbaşkanı olduğunda dolar neden düşsün’ diye bir vatandaş sormalı bunu. Bakın anlatayım. Türkiye’nin mahkemelerine ABD, Fransa güvenmiyor. Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığında yargı bağımsız olacak. Atama yapmayacağım harkes yargıya güvenecek. Dış yatırımcı da güvenecek. Ben doları, mazotu indirmeyi istiyorum. Vallahi senle ilgisi yok. Ama sen ordan indiğinde benzin iniyorsa mazot fiyatyarı iniyorsa e sen de in be kardeşim.

Batıyoruz Amasyalılar!

Dolar biraz önce 4.47 idi. Batıyoruz sayın Amasyalılar batıyoruz. OHAL’in bir tek Recep Tayyip Erdoğan’a yararı var. 24’ünün akşamı Muharrem İnce Cumhurbaşkanı. Bir gün sonra OHAL kalkacak. Tek kişi tek, her şeye o karar veriyor. Seçildiğimde tek başıma bütçe yepmayacağım, Meclis’e iade edeceğim.

“Benim seninle derdim yok”

Şu anda Türkiye’nin dışarıda itibarı sıfır. Herkesle kavgalıyız. Türkiye’nin mahkemelerine Fransa güvenmiyor, İngiltere güvenmiyor. Çünkü Türkiye’de mahkemelerin, adaletin, yargının talimatla çalıştığını biliyorlar. Güven duymayınca yatırım yapmıyorlar. Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığında yargı tarafsız olacak. Güven vereceğiz dışarıya ve yatırım gelecek. Ekonomiyle ilgili Merkez Bankası’na, BDDK’ya, bürokrat atarken sağcı mı, solcu mu diye bakmayacağım. Bizden mi değil mi diye bakmayacağım.


Ehliyeti var mı, ona bakacağım. O işi iyi yapabilir mi diye. Bunu yaptığımızda memleketimizde işler düzelecek. Tek dertleri beni indirmek diyor. Benim seninle derdim yok. Ben doları indirmek istiyorum, faizi, Euro’yu, mazot fiyatlarını indirmek istiyorum. He sen indiğinde mazot fiyatı iniyorsa, benzin fiyatı iniyorsa, faiz iniyorsa, işsizlik iniyorsa sen de in be kardeşim. Ne olacak?

Durmuş Yılmaz Türkiye’de ekonomik krizi tırmandıran 7 maddeyi açıkladı!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.