Astroloji: 4 – 11 Haziran haftalık burç yorumları

Astroloji: 4 – 11 Haziran 2018 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Astroloji: 4 - 11 Haziran haftalık burç yorumları

koç burcu astroloji

Koç Burcu 4 – 11 Haziran haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Koç olanlar:

Şans bu hafta boyunca sizden yana olacaktır. Bu hafta yapılan herhangi bir seyahat yurt dışı ile ilgili bağlantılar sizler için kazançlı gelişmeleri beraberinde getirebilir. Yurt dışı ile ilgili seyahatlerinizde iptaller gecikmeler iletişim sorunları yaşayabilir ve yaptığınız görüşmeleri tekrarlayacak yolculuklar görüşmeler yapabilirsiniz.


Kariyerinizle ilgili konularda haftanın ilk gününden itibaren yükselişe başlayacağınız enerjiler söz konusu. Var olan durumunuz değişebilir ve işinizdeki başarınız dikkat çekici bir şekilde artabilir. Daha iyi bir itibara imza atan otoriter bir pozisyon elde edebilirsiniz. İş ve özel hayatınızda ilişkilerinizi yeniden yapılandırabilir iş hayatınızda işbirlikleri ile şartlarınızı çok daha iyi bir hale getirebilirsiniz. Yaşamınızı gerçekçi bir şekilde gözlemleyecek ve yolunda gitmeyen pek çok konu ile mücadele etmeye başlayacak karşılığını da fazlası ile alabileceksiniz.

Kendinizi sevin ve aldığınız her nefesin kıymetini bilerek hareket edin. Şükredecek ne kadar çok fazla şeyin hayatınızı taçlandırdığını fark ettikçe yaşama bakış açınız olayları değerlendirme tarzınızda gelişecektir. Bu hafta finansal konularda olabildiğince az risk almalı ve gerçekçi davranarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda evli Koç burçları eşin sağlık sorunları ve iş hayatında ki gerginlikler ile ilgilenebilirler. Bekar ve ilişkisi devam eden Koç burçları kimin ne dediğini önemsemeden iç dünyanıza yönelin ve kalbinizin sesini dinleyerek ilişkinize sevdiğiniz insana değer verin kazanan AŞK olsun!

Kariyer hayatınızda iptaller şansızlıklar problemler yaşamanıza neden oldu ve kendinizi ifade ederken zorlandınız. Hepsi arkanızda kalıyor. Şansınızı doğru ve pozitif sözlerle yükseltin ve kimsenin sizi başkaları ile kıyaslamasına izin vermeden kendi kendinizi geliştirerek şansınızı da başarınızı da yükseltmek için çaba gösterin. İş birlikleri de sizleri maddi olarak güçlendirecektir.

boğa burcu astroloji

Boğa Burcu 4 – 11 Haziran haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Boğa olanlar:

Hafta başından itibaren ufak tefek gerginlikler söz konusu olsa da iş hayatınızda beklenmedik kaynaklar size iyi gelir getirebilir. Bu hafta gezegensel enerjiler içinizde ki gücün farkındalığına eriştirecek sizleri. Sıra dışı deneyimler ezberlerinizi bozdurup özün güzelliğini keşfetmenizi ve yenilenmenizi beraberinde getirebilir sizlere.

İşinizde transfer veya önemli bir değişim şansı ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Resmi işleriniz yurt dışı eğitim ve iş hayatınızla ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Başarı elde etmek için çok uğraşmanız gerekecek olsa da bunu başaracağınıza inandığınız takdirde her şeyin üstesinden gelebilirsiniz.

Finansal konularda oldukça şanlısınız. İşbirlikleri yeni fikir ve projelere açık olun ve iş hayatınızda kendinizi yenileyerek kazancınızı arttırın. Ortaklıkları olan Boğa burçları ise finansal konularda bilginiz dışında gelişmeler olmaması adına kontrollü davranmalı tepkilerinizi açıkça ortaya koyarak hareket etmelisiniz. Ev değişikliği yerleşim değişikliği gibi konularda bu haftanın getirileri arasında. Özel yaşamınızda ise kangren olmuş ilişkiler sonlanabilir kendinize öz saygınızı yitirmeden doğru kararlar alabilirsiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Boğa burçları da bu hafta aşk hayatınızda hayal kırıklıkları benzer tekrarlar yaşamamak için yeni ilişkilere adım atmamalısınız.

Sağlık: Bu hafta sağlığınız güçlenmeye başlıyor. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için doğal beslenmeye ve uyku düzeninizi dengelemeye çalışmanız yararınıza olacaktır.

ikizler burcu astroloji

İkizler Burcu 4 – 11 Haziran haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu İkizler olanlar:

İş hayatınızda yönetim kadrosundaki insanlar ayın başında size karşı gelebilir beklenmedik baskı ve eleştiriler ile karşılaşabilirsiniz. Yasal konular ile ilgili işler ve eğitimle ilgili konularda oldukça başarılı gelişmeler ay boyunca etkili olacaktır. Bu hafta evlilik planlarınızla ilgili gecikmeler ve ertelemeler yaşayabilirsiniz.

Evli olan İkizlerde eş ile ilgili sorunlar yaşayabilirler. Bu hafta çok fazla engel ve gecikme ile karşılaşabilirsiniz pek çok konuda. Haftanın ilerleyen günlerinde sağlığınızla ve iş hayatınızla ilgili yaşanacak yenilenmelerin güçlü bir dönemin müjdecisi sizler için…

Geçmişte yaşadığınız acı tatlı olayların farkındalığı ve değerlendirmesini adil bir şekilde yapabilmeniz kaydıyla… Kendinize dürüst davranıp yaşadığınız olumlu ve olumsuz olayların gerçek sebebini anlamaya çalışarak size yaşatılan olumsuzluklara nasıl tepkiler verdiğinizi adil bir şekilde değerlendirerek başarılı olabilirsiniz. İş arayan ve iş hayatında uzun süredir problemler yaşayan İkizler yeni bir iş bulabilir iş değişikliğine gidebilirsiniz.

Sağlık: Alerjik reaksiyonlar Cilt problemleri ve alerji sizi bu hafta rahatsız edebilir. Astım ciğerler ile ilgili hassasiyetlere dikkat etmelisiniz.

yengeç burcu astroloji

Yengeç Burcu 4 – 11 Haziran haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Yengeç olanlar:

Finansal konular ve mesleki gelişmeler ile ilgili gelişmelerin olabileceği bir haftadasınız. İş hayatınızda ilerleme kaydedecek daha iyi koşullara sahip olabileceksiniz vazgeçip mücadeleden vazgeçmediğiniz takdirde. Sağlık ile ilgili konularda sıkıntılarınız bu hafta azalmaya başlıyor fakat Aile büyüklerinizin sağlığı ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Özel yaşamınızda ise eşiniz ile karşılıklı ego çatışmaları aranızda ki bağın bozulmasına neden olabilir. Bu hafta iş seyahatleri gerçekleştirebilirsiniz.

Özel yaşamınız bir hayli önem kazanacak. Aşk hayatınız seçimleriniz ve cesaretinizle bambaşka bir boyut kazanacak. İçinize yönelin ve sezgilerinizin sesini dinleyerek kararlar alın. Sizler özel yaşamınızda huzursuz olduğunuzda hayatınızın her alanına yansıtan ve adapte olmakta zorlanan duygusal insanlarsınız. Bunun bilinci ile hareket etmeyi başarmalısınız. Bekar ve ilişkisi olmayan Yengeç’ler uzun zamandır kilitli olan gönül kapınızı AŞK’ ile açacak o özel insanla karşılaşabilir huzur dolu bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

Sağlık: Hafta boyunca sağlığınız daha iyi enerjiler ile güç kazanacaktır. Diyet planınız varsa başlayarak olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

aslan burcu astroloji

Aslan Burcu 4 – 11 Haziran haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Aslan olanlar:

Haftanın ilk 2 günü çevrenizde ki hiç kimse ile tartışmalar içine girmemeli hakkınızı aramak için sakinlik ve diplomasi ile hareket etmelisiniz. Aksi takdirde hukuki konularda başınızı ağrıtacak durumlar ile karşılaşabilir maddi olarak zorluklar yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda da yurt dışı ile ilgili gelişmeler yaşayabilir yarım kalan bir süreci tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz. İş hayatınızda yeni başlangıçlar gerçekleştirebilirsiniz fakat kiminle nerede ne konuştuğunuza dikkat edin.

Sorunlar yaşadığınız iş arkadaşlarınızla ilişkileriniz söyledikleriniz yüzünden krizlere dönüşebilir. Bir anlık öfke veya duygusallıkla yaptığınız paylaşımlarınız başınızı ağrıtabilir. Bu hafta kronik sağlık sorunlarınızın tekerrür etmemesi için dikkatli olmalı ve rahatsızlıklarınızı geçiştirmeden uzman bir hekime başvurmalısınız. Bu hafta özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizle ilgili özel konuları kimse ile paylaşmamaya özen göstermelisiniz. Aksi takdirde sırlarınızın ortaya dökülmesi ile büyük krizler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu hafta yeni bir işe de başlayabilirsiniz. Spiritüalizm sizin için fazlası ile etkili olacaktır.

Sağlık: Mide ve sırt ağrılarını önemsemeli hafta boyunca sert sporlar yapmama özen göstermelisiniz.

başak burcu astroloji

Başak Burcu 4 – 11 Haziran haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Başak olanlar:

Bu hafta finansal olarak beklentilerinizi karşılayacak gelişmeler yaşayabilir yeni bir mülk veya araba satın alma olasılığı elde edebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ise bazı arkadaşlarınızla mali sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Alacaklarınızı tahsil edememek ve onların yapmadığı ödemeleri yapmak zorunda kalmak gibi. Evli Başaklar bu hafta çocuklarla olan ilişkiniz üzerine odaklanmanın zamanı geldi. İş hayatınızda büyük bir başarı elde edeceğiniz gelişmeler yaşanabilir.

Aşk hayatınızda son derece keyifli gelişmeler söz konusu uzun zamandır güvenmek ile ilgili sorunlardan Aşka olan inancınızı kaybetmiş biriyseniz bu hafta yaşayacaklarınızla bu düşüncenizden tam olarak uzaklaşabilir sağlam temeller üzerine kurulu bir ilişkiye adım atabilir ilerleyen zamanlarında ilişkinizi resmiyete taşıyabilirsiniz. Evli Başaklar sizde ailenizi eşinizi sevginizle daha fazla sahiplenecek ve iç huzursuzluklarınızı sevgiyle huzur ve mutluluğa döndüreceksiniz. Bebek sahibi olmak isteyen Başak burçları mutlu haberi bu hafta alabilirler.


Sağlık: Bu hafta yanlış teşhis ya da ilaç kullanımına bağlı sorunlar söz konusu olsa da sağlığınız ile ilgili endişe yaratacak enerjiler hakim olmayacaktır.

terazi burcu astroloji

Terazi Burcu 4 – 11 Haziran haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar:

Seyahatler bu hafta sizlere önemli bağlantılar ve faydalar sağlayabilir. Bu hafta kardeşleri ile sorunları olan Teraziler sorunları çözüme kavuşturabilirler ve istikrarı yakalayabilirler karşılıklı özveri olduğu takdirde. Bu hafta gayri menkul ve yatırımlar ile ilgili fırsatlar elde edebilirsiniz. Elinizi çabuk tutmalı fırsatları kazanca çevirebilirsiniz.

Bu hafta iş hayatınızda çalışma arkadaşlarınız arasında yaşanacak tartışmalarda taraf olmaktan uzak durun. Ektiklerini biçecek sizi de içine almaya çalıştıkları oyunlarının içine kendileri düşecekler. Siz işinize odaklanın ve başka bir şeyle ilgilenmeyin. Bu tavrınız takdir toplayacak ve işinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayacaksınız.

İş arayan ve iş hayatında uzun süredir problemler yaşayan Teraziler, iş bulabilir iş değişikliğine gidebilirler bu hafta. Özel yaşamınızda ise kendi kurguladığınız sorunları görmezden gelirseniz daha ciddi sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Eş veya sevgilinizin yakın çevresinin ilişkinize verdiği emeği görmezden gelmemeli bu kişiler ile aranızda ki sorunları çözüme kavuşturabilmek için müdahale etmelisiniz. Bekar Teraziler aile bireyleri ve dostlarınız aracılığı ile tanışacağınız biri ile duygusal bir yakınlaşma yaşamınızda sürpriz gelişmeleri getirebilir sizlere.

Sağlık: Bu hafta ruhsal ve psikolojik sorunlarınızı çözüme kavuşturabilir kontrol etmekte zorlandığınız öfke enerjinizi uzman bir hekim yardımı ile çözüme kavuşturabilirsiniz.

akrep burcu astroloji

Akrep Burcu 4 – 11 Haziran haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Akrep olanlar:

Kendi ihtiyaçlarınıza ve koşullarınıza öncelik vermeniz gereken bir haftasınız. Başkaları için yaptığınız fedakarlıkları şimdi kendiniz için yapmalı iş ve özel yaşamınızda rahatsızlıklarınızı çözüme kavuşturacak yol ayrımlarını yapılanmalarını gerçekleştirmek için kararlı olmalısınız. Özel yaşamınızda bir ilişkinin içinde olan Akrepler bu hafta evlilikten vazgeçmek üzere olan karşı tarafa karşı anlayışlı olmalı onun endişelerinin azalması için yardımcı olmalı sabırla hareket etmelisiniz.

Yeni başarıları ile ön planda olan Akrep burçları başarıları ve kararlı tavırlarından dolayı gizli düşmanlıklara dikkat etmelisiniz. Bu hafta yolculuklarda trafikte kimse ile tartışmamaya özen göstermeli öfke ve stresli halde iken kimse ile tartışmalar içinde olmamaya özen göstermelisiniz. Aksi takdirde yolculuklar ciddi sorunlar yaşanmasına neden olabilir. Ortaklıkları olan Akrep’ler tek taraflı kararlar almamaya özen göstermeli. Yatırım planlarınızı gizlilik çerçevesi içinde yapmaya çok fazla insanla paylaşmamaya özen göstermelisiniz.

yay burcu astroloji

Yay Burcu 4 – 11 Haziran haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Yay olanlar:

Kendinize dönüş farkına varamadığınız mücadele etmekten ortaya koyamadığınız yetenekleriniz ve istekleriniz için uyanışa geçtiğiniz bir haftadasınız. Bu haftanın sonunda hem iş hem de özel hayatınızda faydalı kararlar alarak uygulayacaksınız. İş hayatınızda yaşanan belirsizliklerin ortadan kalkmaya başlamasıyla birlikte kendinize olan güveninizi ve parlak zekanızı ortaya koyarak bulunduğunuz ortamın vazgeçilmez kişi si olmaya adaysınız. Sezgileriniz oldukça yoğun ve yol gösterici olacaktır.

Haftanın ilk gününden itibaren hayatınızda yeni bir canlılık hissedeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Aşk hayatınızda ise başkalarına göre bencil fakat kendi duygularınıza adil davranacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız bu da mutluluğunuzun anahtarı olacaktır. Bekar Yay burçları, hesap kitap kaygı ve korkularını dünde bırakmalı karşınıza çıkan fırsatı cesaretle değerlendirmeye gayret etmelisiniz.

Sağlık: Özellikle Yay burcu hanımları kilo ve yağlanma ile ilgili sorunlar yaşayabilirler. Yay erkekleri ise ayak sağlıkları ve tansiyon ile ilgili konularda dikkatli davranmayı ihmal etmemeliler.

oğlak burcu astroloji

Oğlak Burcu 4 – 11 Haziran haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Oğlak olanlar:

Bu hafta iş değişikliğine gitmek ortak projeler de bulunmak umduğunuzu bulamamanıza neden olabilir. Verilen sözlere güvenerek harcamalarınızı dengelemeyi başaramazsanız ciddi bir ekonomik krizle karşı karşıya kalabilirsiniz. Hafta boyunca, işinizle ilgili gelişmeleri yakından takip etmeli ve hemen her konuda bilgi sahibi olmaya çalışmalısınız. Özellikle ortaklıkları olan Oğlak burçları bu hafta içinde kapalı kapılar ardında dönen bir çok dolabın farkına vararak en az zarar ve kayıpla sürüklendiğiniz bir işten kurtulabilirsiniz.

Seçimlerinizi çok iyi yapmalısınız. Aynı anda birden fazla işle ilgileniyorsanız ruhunuzu yansıttığınız emeklerinizin karşılığını aldığınız tarafı seçerek yola devam kararı almalısınız. Özel yaşamınızda sürekli benzer sorunlar ile tartışan ve tartışmalardan yorgun düşmüş Oğlaklar kendi istekleri ile ilişkilerini sonlandırabilirler. Bekar Oğlaklara da aşkta şanslı etkiler kalıcı beraberlikleri getirebilir.

Sağlık: Bu hafta Eklem ve romatizma ile ilgili sağlık sorunları ayın ortasında etkili olabilir. Önemsemeli daha fazla ilerlemesine izin vermeden tıbbi önlemleri alma noktasında gecikmemelisiniz.

kova burcu astroloji

Kova Burcu 4 – 11 Haziran haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Kova olanlar:

Bu hafta boyunca, Aile büyükleri ve akrabalarla ilgili konular gündeminize gelebilir geçmişte başınızı ağrıtan olayların daha da yorucu şekilde karşınıza çıkması ile zorlanabilirsiniz. Bu enerjiyi yapıcı yönde kullanmak için çabalamalısınız. Aksi takdirde sırların ya da sizin için özel olan konuların ortaya çıkması dallanıp budaklanması zorlukları tekrar tırmandırabilir. İş ve özel yaşamınız ile ilgi bir anlık öfke yanlış aktarılan sözlere itibar etmeniz yaşamınızda çok özel olan kişiler ile gerginliklere istenmeyen yol ayrımlarına neden olabilir. Aman dikkat diplomasi bu hafta size çok şey kazandırabilir.

Özel yaşamınızda ise evli Kova burçları çocuklar ile ilgili sorunları tek başınıza üstlenmenin zorlukları eş ile tartışmalara neden olurken, Bekar Kova burçları dostlarınız aracılığı ile ilgi duyduğunuz insanla bir araya gelerek karşılıklı duygu yoğunluğu ile keyifli bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Haftanın ilerleyen günleri ile adapte olmakta ve hafıza ile ilgili zorluklar ile karşılaşabilir. Bildiğiniz konularda eleştirilme kaygısı ile kendinizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Sizlere önerim sular tek yöne aksa dengeler olmazdı ilkesi ile hareket etmeli bildiklerinizi ifade edip öğrenmeye açık davranışlar içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Sağlık: Bu hafta kilo ve cilt ile ilgili hassasiyetler insülin ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Stresten uzak kalmalı uyku saatinize özen göstermelisiniz.

balık burcu astroloji

Balık Burcu 4 – 11 Haziran haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Balık olanlar:

Bu hafta mesleki konuların yanı sıra aile hayatında olumlu gelişmeler yaşayabileceksiniz. Bu hafta ki gezegensel enerjiler sayesinde sürekli tekrar eden yorucu tüm enerjiler yaşamınızdan çıkıp gidecektir. Ruhsal olarak yeniden doğduğunuzu hissedebilir acılardan sonra gelen mutluluk ve başarının güzelliklerini deneyimlemeye başlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda yanılgılar hayal kırıklıklarından sonra yeniden yapılanacağınız unuttuğunuz heyecanları tüm coşkusuyla deneyimleyeceğiniz tutsak tutulduğunuz zincirlerinizi kıracağınız çok özel ve kalıcı enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Bu hafta Anneniz veya anne tarafından akrabalarınızın sağlık sorunları ile ilgilenebilir bu durumla yakınlaştığınız aile bireylerinizin çıkarcı yaklaşımları karşısında onları daha yakından tanıyıp iyi bir hayat dersi alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru iş hayatınızda gecikmeler başkalarından kaynaklı hatalar iş yükünüzün artmasına neden olsa da çok çalışmanın sorumluluk almanın mükafatının kazanç ve itibar olarak size geri döneceğini bilerek şikayetçi olmadan azimle çalışmaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda Evli Balık burçları sizlerde eşinizin aşırı eleştirel davranışları baskıları ile karşılaşabilirsiniz.. Bekar ve ilişkisi olmayan Balık burçları ise beklediğiniz aşk yüreğinizde yerini alabilir.

Sağlık: Sağlığınız ile ilgili dişler ve baş boyun ağrılarını önemsemelisiniz.


Yazar: Dr. Astrolog Şenay Yangel, profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy International’da tamamladı. Uzmanlık alanları Batı, Çin, Ezoterik Astroloji ve Vedic Astroloji olan Yangel; günlük burç yorumları, haftalık burç yorumları ve aylık burç yorumları ve astroloji analizlerini yayınladığı astrodeha.com internet sitesini 2007 yılında, AstrodehA Danışmanlık Merkezini ise 2008 yılında kurdu. Ayurveda üzerine eğitimi devam etmekte olup; doktorasını Vedic “Hint Astrolojisi” üzerine yapmıştır.

Haziranda burcunuzu neler bekliyor?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.