Twitter’da Dünya Kupası heyecanı başladı!

Dünya Kupası heyecanı Twitter’da etkisini göstermeye başladı. Sosyal ağda en çok konuşulan futbolcu kim? En çok konuşulan takım hangisi?


Şimdilerde Twitter’da sıklıkla konuşulan futbol sohbetlerinden çıkan sonuca göre, sosyal ağda en çok konuşulan futbolcu Ronaldo. En çok konuşulan takım ise Japonya Milli takımı. Twitter’ın Dünya Kupası gündemini sizin için derledik:

Aralık’tan bu yana en çok konuşulan futbolcular

  1. Cristiano Ronaldo (@Cristiano)
  2. Lionel Messi
  3. Mohamed Salah (@MoSalah)
  4. Philippe Coutinho
  5. Paul Pogba (@paulpogba)
  6. Alexis Sanchez (@Alexis_Sanchez)
  7. Romelu Lukaku (@RomeluLukaku9)
  8. Kylian Mbappe (@KMbappe)
  9. Gianluigi Buffon (@gianluigibuffon)
  10. Andres Iniesta (@andresiniesta8)

En çok konuşulan milli takımlar

  1. Japonya (@JFA)
  2. ABD (@ussoccer)
  3. Arjantin (@Argentina)
  4. Meksika (@miseleccionmx@miseleccionmxEN)
  5. Fransa (@equipedefrance@FrenchTeam)
  6. Almanya (@DFB_Team_EN@DFB_Team)
  7. Brazilya (@CBF_Futebol)
  8. İspanya (@SeFutbol)
  9. Peru (@SeleccionPeru)
  10. Şili (@LaRoja)

Dünya Kupası ile ilgili en fazla tweet atan ülkeler

  1. Japonya
  2. Suudi Arabistan
  3. Brazilya
  4. Fransa
  5. ABD
  6. Arjantina
  7. Meksika
  8. İngiltere
  9. Kore
  10. İspanya

Maradona: Dünya kupalarında yaşadığım en unutulmaz dakikalar


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 19 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. Ayrıca İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, ideolojik veya politik hiçbir oluşumun parçası değildir.