500 bin dolar ile ABD’de oturma izni olan Green Card almak

ABD’nin son zamanlarda en çok gelişen bölgesi Hudson Yards’ta hayata geçirilen Marriott Autograph Hotel projesi 500 bin dolar vererek projeye ortak olan herkesi Green Card sahibi yapıyor.

500 bin dolar ile ABD amerika oturma izni Green Card almak

Proje, ABD vatandaşı olmak isteyen yatırımcıların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Green Card alma hakkı sağlayan Marriott Autograph Hotel projesinin Türkiye tanıtımı yapıldı. ABD’nin son zamanlarda en çok gelişen bölgesi Hudson Yards’ta yükselen Marriott Autograph Hotel projesi, Hudson Nehri’ne yakın konumuyla ön plana çıkıyor.


Hudson Yards, Manhattan’da Rockefeller Center’dan sonra yapılandırılan en büyük proje olma özelliği taşıyan Marriott Hotel, dünyada yalnızca 125 adet olan Marriott Autograph Collection logosunu taşıyor.

1 yıl içinde Green Card alma hakkı

Projeye, toplamda 500 bin dolar yatırım yapan herkes 1 yıl içinde Green Card alma hakkı kazanacak. Şehrin kalbinde bir vaha olarak nitelendirilen proje, ticaretin merkezi New York şehrinde bulunuyor. New York’un tiyatro, sanat galerileri, restoranları ve kulüpleriyle ünlü Soho bölgesine yakın konumda bulunan proje, sanatsal açıdan da mükemmel olanaklar sunuyor.

Hudson sahillerinde 14 dönümlük yeni parklar, plazalar ve oyun alanlarının içinde bulunan Marriott Autograph Hotel projesi, yatırımcısına eşsiz bir yaşam alanı sunuyor. Proje, Pennsylvania Station’a yakınlığı ile New York dışına da ulaşımın kolay olduğu bir konumda bulunuyor.


Amerika’da EB-5 vizesine uygun projeleri Türk yatırımcısıyla buluşturan VESTA GLOBAL Kurucu Ortağı Teuta Narazan, “Dünya projelerini Türk yatırımcısıyla buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Üstelik yatırımcılarımıza sadece ev imkanı da sunmuyor, tercih edenlere dünyadaki yeni yatırımla gelen ülkelerin verdiği haklardan en doğru şekilde yararlanmasını sağıyoruz.

ABD, İngiltere, Almanya, İspanya, Portekiz ve Yunanistan başta olmak üzere global boyutta hizmet veren şirketimiz, Varyap’ın Atina’daki ilk yatırımı olan ‘Varyap Akropoli’ projesinin de bütün satış ve pazarlamasını yürütüyor. Ayrıca Türkiye lansmanını sonbaharda yapmayı planladığımız. New York’un yeni ve ikinci kalbi olarak konumlandırılan 2019 ilkbahardan itibaren, 200’ün üzerinde sanat merkezi, alışveriş merkezi, aile yaşam alanlarının yanı sıra deniz kenarı ve yeşil alanları ile aile yaşam alanlarının arasında bulunan Marriott Autograph Hotel projesinin, Türkiye faaliyetlerini yürütmeye başladık” dedi.

Narazan; “Bu kadar çeşitli ülke ile bağlantıyı sağlayan tek Türk şirketi olma özelliği taşıyoruz”

Bugün dünyanın birçok farklı kentinde müşterilerine hizmet verdiklerini belirten VESTA GLOBAL Kurucu Ortağı Teuta Narazan, “Şirket olarak iki alanda hizmet veriyoruz; bunlardan ilki ticari ve bireysel gayrimenkul yatırımları ikincisi ise yatırım yolu ile başvurulan oturma izni ve vatandaşlık başvuruları. Bu kadar çeşitli ülke ile bağlantıyı sağlayan tek Türk şirketi olma özelliği taşıyoruz.


VESTA GLOBAL olarak sunduğumuz hizmet gayrimenkul satışı sonrasında ya da yatırım yapıldıktan sonra bitmiyor. Yatırımcılarımıza verdiğimiz hizmetler uzun yıllardır devam ediyor. Farklı disiplinlerden edindiğimiz deneyimi ve yeni nesil sürdürebilir gayrimenkul danışmanlık anlayışı ile birleştirerek, Green Card ve Golden Visa için yatırım yapan müşterilerimiz arasında bugüne kadar yüzde 100 başarı oranı ile dönüş aldık” dedi.

Schengen vizesi almak daha kolay hale geliyor!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.