Astroloji: 2 – 8 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Astroloji: 2 – 8 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç Burcu 2 – 8 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Koç olanlar:

Gökyüzü yüksek enerjili bir hafta ya işaret ediyor. Haftanın ilk günleri yeni bir iş anlaşmalar ortak projeler için hızlı hareket etmeli tereddütlerle zaman kaybetmemelisiniz. Genel olarak sağlık sorunu yaşayan Koç burcu olanlar tıbbi müdahaleler ve tedaviler olumlu sonuçlar verir ve bu anlamda sorunlarınızı arkanızda bırakabilirsiniz. Finansal konularda risklerden uzak durmalı alım satımlar aileyi ilgilendiren miras ortak yatırım planlarında ön planda ve yönlendirici olmalısınız. Sağlık, sizin ruh ve bedeniniz güçlenirken çocuk sahibi Koçlar onların sağlık sorunları ile karşılaşabilirsiniz.


Karın ağrısı ve üst solunum yollarına bağlı sorunlar yaşamaları mümkün. Sizlerde diyete başlamayı düşünüyorsanız haftanın ilk gününden itibaren başlayabilirsiniz. Diyet programınızda yağlı ve şekerli gıda ürünleri tüketmekten kaçının; Göreceksiniz başladığınız diyet işe yarayacaktır hem kilo verecek hem de sağlık sorunlarınız ortadan kalkacaktır. Fiziksel olarak kendinizi iyi hissedecek ve yükselen enerjinizle tüm çevrenizde hayranlık kazanacaksınız. Arkadaşlardan gelecek kıskançlıklara karşı dikkatli olmalı ve olabildiğince enerjisinden söylediklerinden rahatsızlık duyduğunuz arkadaşlarınızla aranıza bir mesafe koymalısınız. Size gerçek dostlarınız yeter. Yüzü gülen yüreği kıskançlıkla bezenmiş özü farklı sözü farklı kişilerle yollarınızı ayırmalı kimsenin enerjinizi düşürmesine izin vermemelisiniz.

Yakın arkadaşlarınız aracılığı ile uzun mesafeler veya yurt dışı yolculukları söz konusu olabilir büyük umutlar bağlamadan gerçekçi davranırsanız yolculukların getireceği maddi olumsuzlukları da hayal kırıklığı olarak yaşamazsınız. Ev ya da araç almayı düşünüyorsanız kredi başvurusu yapabilir ya da birikmiş paranızla bunu kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda da evli Koçlar aileye yeni biri katılabilir bu doğacak bir bebek olabileceği gibi yakınlarınızdan birinin söz nişan düğünü de olabilir. Ayrıca evli Koç burçları eşinizle ilişkilerinizi iyileştirebilir evliliğinizde yeni bir sayfayı aşkla fedakarlıkla sabırla açabilirsiniz.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa Burcu 2 – 8 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Boğa olanlar:

Gökyüzü aylardır geçtiğiniz maddi manevi dar boğazdan feraha çıkacağınız bir haftayı müjdeliyor sizlere. İş ve özel yaşamınızda çarpıcı gelişmeler yaşayacak size karşı düşmanca davranışlar içinde olan kişilerin mağlubiyetlerine tanıklık edeceksiniz. Bu gelişmeler karşısında derece temkinli davranıp zaferi taşıyabilmenin olgunluğu ile hareket etmelisiniz.

Bu hafta aile üyelerinden biri kardeş veya çok yakın bir arkadaşınız tam da ona ihtiyacınız olduğu anda yanınızda olmaması ile sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Sizlere önerim yaşam sevdiklerimizle güzel ve değerlidir ilkesi ile hareket etmeye devam ederken kendinize güvenip en çok kendinizi sevmeniz gerektiğini de unutmadan hareket etmeniz. Bu sizi cesaretli kılarken yaşadıklarınıza tahammül edip toleranslı davranmanızı da sağlayacak. Hafta ortasından itibaren yanıcı ve ateşli şeylerden uzak durun. Karlı yatırımlar gerçekleştirebilir daha önce planlayıp uygulama fırsatı bulamadığınız planlarınızı dikkatli bir şekilde yaşama geçirebilirsiniz. Finansal konularda temkinli hareket ederseniz kazançlı çıkacaksınız.

Yeni bir işinizi devreye sokabilir iş arıyorsanız bulabilirsiniz. Özel yaşamınızda da evli Boğa burcu olanlar eşinizin ailesi ile sorunlar yaşayabilir eşinizin adil olmayan yaklaşımlarından dolayı ilişkiyi bitirmeyi düşünebilirsiniz sizlere önerim sakin olun ve hiçbir yanlışın doğruyu mağlup edemeyeceğinin bilinci ile hareket edin. Bekar ya da yeni bir ilişkiye adım atan Boğa burçları aşkın varlığını yaşayıp güvenerek öğreneceğiniz keyifli enerjiler ile karşı karşıyasınız bu hafta.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler Burcu 2 – 8 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu İkizler olanlar:

Bu hafta hukuksal ve finansal konularda deneyim sahibi kişilerin uyarılarını dikkate almalı iş birlikleri ile çözüm odaklı hareket etmelisiniz. Evli İkizler ve bebek bekleyen İkizler burcu kişileri endişelendiğiniz konularda yaşanan olumlu gelişmelerle şükredecek ve korkularınızı arkanızda bırakacaksınız. Evli ve eşi ile sürekli sorunlar yaşayan İkizler ise uzlaşmacı olmayı başardığınız anda ilişkinizin seyri değişebilir olumlu yönde!

Bu hafta aracınızın arızalanması ve beklenmedik masraflarla karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan destek görecek maddi manevi sahip olduğunuz özel şeyleri daha iyi sahipleneceksiniz. Hafta sonuna doğru geçmişle alakalı işinizle ilgili bir anlaşmazlığı çözüme kavuşturabilir finansal olarak istikrarı yeniden yakalayabilirsiniz.

İkizler hava değişimi ve iltihaba bağlı sağlık sorunlarına dikkat etmelisiniz. Ayrıca diyet yapıyorsanız dikkatli olmalı aşırıya gitmeden bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye çalışmalınız. Özel yaşamınızda beklenmedik bir teklif yeni bir başlangıç söz konusu olabilir sizler için iç sesinizi dinleyip kendinize güvendiğiniz takdirde.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç Burcu 2 – 8 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Yengeç olanlar:

Bu hafta iş hayatınızda birlikte çalıştığınız kişiler ya da iş ortakları arasında ego yüzünden ciddi sorunlar yaşanabilir baskılar ve iş yükünden kaynaklı sorunları taşımakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevreniz çalışma ortamınız ve iş yerinde bu hafta biraz zorlanabilir beklenmedik olaylar ile karşılaşabilirsiniz. Sizlere önerim aklınıza yatmayan hiçbir işin ilişkinin içinde olmamaya dikkat etmelisiniz.

Hafta ortasından itibaren mülkiyet sahibi olabilmeniz ve işlerinizdeki belirsizlikleri ortadan kaldırmanız için ikili ilişkilerinizdeki iletişim iyi ve yararlı sonuçları beraberinde getirecek sizlere. Bekar Yengeçler hızlı başlayan hızla biten ilişkiler kurabilirsiniz. Özel hayatınız başta olmak üzere ortak ilişkiler açısından önemli zamanlar bu konularda köklü değişimler yaşayabilirsiniz. Sürprizlere gebe bir haftadasınız.

Evli ya da ilişkisini sorunsuz yürüten Yengeç’ler için ise duyguları yoğunlaştıran tutkunun heyecanın yoğun ve güçlü olacağı enerjiler söz konusu ilişkinizi yeniden yapılandırabilir daha önce olmadığı kadar özel zamanlar geçirebilirsiniz eşinizle. Sağlık: Mide hastalıkları ay boyunca sizleri rahatsız edebilir. Gıdalarınıza yemek düzeninize dikkat etmelisiniz. Baharatlı yiyecekler, birçok sorunlara neden olabilir.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan Burcu 2 – 8 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Aslan olanlar:

Bu hafta iş hayatınızda haksızlıklarla karşılaşabilir ve haksızlıkların getirdiği uyanış ile yeni başlangıçların olacağı enerjiler ile karşı karşıyasınız. Doğru hamleler yaparak kendinize daha iyi bir iş bulabilir finansal gelirlerinizdeki artışla rahat bir nefes alabilirsiniz. Diplomatik görevlerde bulunan ve resmi kurumlarda çalışan Aslan burçları yönetici ve üstlerinizle mesafenizi korumalı işinizden olmak korkusu ile onların yanlış işlerine size kurduğu baskılara göz yumarak ortak olmamalısınız.

Bu hafta yatırımlar kısa vadede de uzun vadede de olumlu sonuçlar verecektir sizlere. Yetenekleriniz size pek çok kapıyı aralayabilir yeter ki kendinize güvenin ve fikirlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyin. Özel yaşamınızda Aşk hayatınızda ise evli ve bekar ve ilişkisi devam eden Aslan burcu olanlar için şahane etkiler söz konusu. Bu hafta Aslan burçları için doğurganlık artıyor, çocuk sahibi olmak için tedavi görenler bu arzularına kavuşabilirler.

Çocuk sahibi anne babalar onlarla mutlu olup gurur duyacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta boyunca bağışıklık sisteminiz ile ilgili sorunlar yaşamamak için doğal beslenmeye ve uyku düzeninize dikkat etmelisiniz.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak Burcu 2 – 8 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Başak olanlar:

Yarım kalan işlerinizi tamamlamanız gereken bir haftadasınız. Planlarınız stratejileriniz başarılı sonuçlar almanıza yardımcı olacaktır. Yeni fırsatlar için elinizdeki işleri tamamlamanız gerekli aksi takdirde biri bitmeden diğerine yönelerek hareket etmek görevlerinizi tamamlayamamanızdan kaynaklanan finansal kesintilere neden olabilir.

İş hayatınızda ise iletişimde olduğunuz kişiler ile uzlaşı içinde olmanız fazlası ile önemli sizler için kayıplar ve finansal olarak zorluklar yaşamamak adına. İletişime önem vermeli kendi kendinize yaşadığınız kırgınlık ve kızgınlıklar ile kararlar alıp bunları başkalarının siz söylemeden anlamasını beklememelisiniz. Aksi halde rakipleriniz ya da ortaklarınızdan düşmanca davranışlar görebilir kıskanç insanların sizi zayıf yönlerinizden sıkıştırmaları ile zorlu deneyimler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda da kıskanç insanlardan kaynaklanan sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

İlişkinizde güven duygusunun her şeyden önemli olduğunu anlayacağınız bir dizi sınavdan geçebilirsiniz. Bekar Başaklar ise kalıcı bir beraberliğe adım atabileceğiniz enerjiler hafta boyunca aşk hayatınızda etkili olacaktır.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi Burcu 2 – 8 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar:


Bu hafta böbrekler bel ve boyun bölgeniz ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle ilaç kullanımına bağlı sorunlar yaşamak istemiyorsanız fazlası ile dikkatli olmaya çalışmalısınız. Hafta boyunca finansal konularda ortaklıklar ve bilmediğiniz konulara yönelimden uzak kalmalı.

Yatırım planlarınızı uygulama noktasında acele kararlar almamalısınız. İş değişikliği ya da kendi içinizdeki kararsızlıklar zarar göreceğiniz düşmanlıklara neden olabilir dikkatli olmalı neler kaybedebileceğinizi göz önünde bulundurarak sahip olduklarınızı daha iyi hale getirmek için çabalamalısınız. İş ve özel yaşamınızda hırsınızın kurbanı olabilirsiniz.

Mantıkla hareket etmeli ve sizi uyaran dostlarınızın söylediklerini dikkate alarak hareket etmelisiniz. Aşk hayatınızda ise davranışlarınızı seçimlerinizi kalbinizle yapıp bencilliklerden uzak durarak kararlar alın.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep Burcu 2 – 8 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Akrep olanlar:

Bu hafta işinizle ilgili her türlü anlaşmazlık tan uzak durmalı ve bunu önlemeye çalışarak öfkeden uzak uzlaşmacı bir tutum içinde olmalısınız. Ayrıca, hafta boyu ara buluculuk ve yatırımlar ile ilgili konularda dikkatli davranın. Anlaşmazlıklar sizleri yorabilir ayrıca bu hafta aile büyüklerinizin ya da onlardan kalma mülkiyetler ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

Hafta boyunca ortaklıkları olan Akrep burçları sorumluluklarını yerine getirmeyen ortaklardan kaynaklı sorunlar ile uğraşabilirler. Hafta boyunca mümkünse, borç almaktan ve vermekten kaçınınız. Anne tarafından herhangi bir aile bireyinin sağlık sorunları sizin için gerginlik ve üzüntü yaratabilir. Hayatınızın kariyer anlamında iyi ve kötü sonuçlarını analiz edin ve eksiklerinizi tamamlamak için harekete geçin.

Güçlü bir irade ortaya koymanız gereken bir haftadasınız. Bunu yaptığınızda başarı kesinlikle sizin için gelecektir. Özel yaşamınızda ise başkalarının Dolduruşuna gelebilir kendi söylediklerinizin esiri olarak zor durumda kalabilir ilişkinizde beklemediğiniz bitişler yaşayabilirsiniz.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay Burcu 2 – 8 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Yay olanlar:

Bu hafta size zarar vermek için fırsat kollayan kişilerin aradığı zaman olabilir. Dikkatli davranın ve fark ettiğiniz her türlü duruma müdahale ederek başarılı olmalarına olanak tanımayın. Özellikle arkadaşlık ilişkilerinizde tuzaklara düşebilir ve bunun yansıması maddi manevi kayıplar yaşayabilirsiniz dikkatli davranın.

Özellik ile medya ve benzeri alanlarda çalışanlar için çok güçlü ve şanslı enerjiler söz konusu hırsla hareket etmediğiniz takdirde. Aşk hayatınızda ise yeni bir ilişki hayaliniz varsa bu hafta gerçekleşebilir. Evli ve ilişkisi devam edenler içinse huzurlu ve aşkın yüceldiği enerjiler söz konusu.

Bu hafta akılcı ve sakin bir tutumla hareket ettiğiniz takdirde adım adım ilerleyerek ertelediğiniz her şeyi hafta boyunca başarınızla taçlandırabileceksiniz.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak Burcu 2 – 8 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Oğlak olanlar:

Bu hafta İş hayatınızda sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda risklerden uzak durmalı doğru kararlar aldığınızdan emin olmalısınız. Bazı önemli kararlar alırken sezgilerinizi dikkate almaya gösterin. Yaşadıklarınızın karşılaştıklarınızın üzerinde fazlası ile durulması, düşünme ve yansımasının önem kazandığı bir haftadasınız.

Arkadaşlarınız özellikle geçmişte yollarınızın ayrıldığı arkadaşlarınıza dikkat etmeli onlarla bir araya gelmekten uzak durmalısınız. Bu hafta Arkadaşlık ilişkilerinizde çok dikkatli davranmalısınız beklenmedik bir iftira ile yüzleşmek zorunda kalabilir zorlu günler deneyimleyebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren finansal olarak gerçekleştirmeye oldukça yaklaşacak ve yüzünüzü güldüren gelişmeler ile rahat bir nefes alacaksınız. İş değişikliğinden kaçınmalı var olan şartlarınızı korumalısınız.

Özel yaşamınızda ise kalbinizden geçenleri sözlerinize yansıttığınız anda korkularınızın boşa olduğunu anlayacağınız keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinde krizler yaşayan Oğlaklar ise süreci sakin kalarak suçlamalarda bulunmadan yönetebilirseniz pişmanlıklar yaşamazsınız.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova Burcu 2 – 8 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Kova olanlar:

Bu hafta işinizle ilgili her şeyi doğru planlama ve yönetimle yönlendirmeniz başarılı olmanızı sağlayacaktır. Bu hafta başarılı girişimleriniz ve işinizde sağladığınız büyüme pek çok kişinin kıskançlığına maruz kalmanıza neden olabilir buna bağlı enerji düşüklüğü ile baş etmekte zorlanabilirsiniz.>

İşe alım iş başvurusu ya da iş anlaşmalarınızda imza veya sözleşme öncesinde, dikkatle artılarını ve eksilerini tartmalı acele kararlar almamalısınız. İşinizle ilgili gelenekçi düşünceler ve eskiden yaptıklarınızı yapma noktasında ısrarcı olmak sizleri memnun etmeyen sonuçlar ile baş başa bırakabilir. Kendinizi düşüncelerinizi yenilemeli ve özünüze sadık kalarak zamanın getirilerini de akıllıca değerlendirmelisiniz.

Finansal konularda harcamalarınızı ay boyunca kontrol altında tutmalı vaatlere göre değil gerçeklere göre planlamalarda bulunup elinizde kini değerlendirmeyi seçmelisiniz. Özel yaşamınızda ise arkadaşlarınızın etkisi altında kalmadığınız takdirde her şey istediğiniz gibi ilerleyecektir. Bekar Kova burçları ilgi duyduğunuz kişi ile kalıcı bir beraberliğin temel taşlarını oturtabilirsiniz.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık Burcu 2 – 8 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Balık olanlar:

Bu hafta kardeşleriniz veya akrabalarınız siz ve eşiniz arasındaki farklılıklar olduğu söylemleri ile kafanızı karıştırmak ilişkinizi bozmak isteyebilirler çok dikkatli davranın. Bu gibi olayların başlamasına dahi fırsat vermeyin.

Ortaklıkları olan Balık burçları için bu hafta sıkıntılı gelişmeler ortaktan kaynaklanabilir mali hesaplarınızı kontrol etmeli bilginiz dışında herhangi bir iş yapılıp yapılmadığını denetlemelisiniz. İşinizle ilgili herhangi bir karar almadan önce dikkatle düşünün. Anlaşmaları sözleşmeleri dikkatle okuduktan sonra imzalayın. İşinizle ilgili daha önce yapılan çalışmalardan başarılı sonuçlar alırsınız. Fakat hafta boyunca işinizle ilgili fikirlerinizi ulu orta paylaşmamalısınız. Bekar Balıklar sevgi ve güvene dayalı kalıcı ilişkilere adım atabilirler.

Ayrıca ilişkileri devam edenler hafta sonunda evlenme teklifi alabilirsiniz. Hafta boyunca gizli olan şeylere olan ilginiz bilinmeye olan merakınız psikolojinizi bozacak korkuya kapılmanıza ve bu anlamda rahatsızlıklara neden olabilir.


Yazar: Dr. Astrolog Şenay Yangel, profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy International’da tamamladı. Uzmanlık alanları Batı, Çin, Ezoterik Astroloji ve Vedic Astroloji olan Yangel; günlük burç yorumları, haftalık burç yorumları ve aylık burç yorumları ve astroloji analizlerini yayınladığı astrodeha.com internet sitesini 2007 yılında, AstrodehA Danışmanlık Merkezini ise 2008 yılında kurdu. Ayurveda üzerine eğitimi devam etmekte olup; doktorasını Vedic “Hint Astrolojisi” üzerine yapmıştır.

Güncel astroloji: Temmuz’da burçları neler bekliyor? Mars Retro etkisi nasıl olacak?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.