Astroloji: 30 Temmuz – 5 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Astroloji: 30 Temmuz – 5 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 30 Temmuz - 5 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları
Astroloji: 30 Temmuz – 5 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç Burcu 30 Temmuz – 5 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Koç olanlar:

Gökyüzü hafta boyunca cesur davranmanız başkalarının etkisi altında kalmadan deneyimlerinize ve sezgilerinize güvenerek ilerlemeniz için destekliyor sizleri. İş ve eğitim hayatınızda yurt dışı ile ilgili bağlantılar kurabilir bu konularda önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz.


Maddi olarak oldukça şanslı bir haftadasınız kazancınızı yatırıma çevirmek için araştırmalar yapmalı fikrine güvendiğiniz insanlardan tavsiyeler almalısınız. Özel yaşamınızda ise sabırlı davranmalı ani kararlardan uzak durmalısınız. Ne kadar kontrollü olursanız o denli olumlu sonuçlarla karşılaşacaksınız.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa Burcu 30 Temmuz – 5 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Boğa olanlar:

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı Sakinlik. Özellikle aşk hayatınız ve evliliğinizle ilgili konularda sakin olmayı başardığınız takdirde sorunların daha fazla büyümesinin önüne geçebilirsiniz. Bekar Boğa burçları ise bitmiş bir ilişkiyi sürdürme çabalarınızın sonuç vermeyeceğini görmeli kendinizi daha fazla yıpratmadan kararlı davranmayı başarmalısınız.

İş hayatınızda ise şans sizden yana başkalarından alacağınız destek yeni kazanç kapılarını aralayacak sizlere tüm dikkatinizi işinize vermeli ve gelen her fırsatı değerlendirmelisiniz. Yüksek tempolu bir hafta nın sonucunda önemli işler başarabilmiş olmanın heyecanı ve mutluluğunu doyasıya yaşayabileceksiniz.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler Burcu 30 Temmuz – 5 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu İkizler olanlar:

İş hayatınızda ektiğinizi biçeceğiniz bir hafta karşılıyor sizleri. İsyankar bir tutum içinde olmadan olayları gerçekçi bir şekilde ele almalı yolunda gitmeyen konularda kendinize  karşı dürüst ve yapıcı eleştirilerde bulunmalısınız. Ortak ve başkalarına bağlı işler yapan İkiz burçları yeni fikir ve önerilere açık olun fakat size doğru gelmeyen konularda anlık çözüm arayışlarını kabul ederek hareket etmeyin.

Özel yaşamınızda ise uzun süredir devam eden ilişkinizde heyecanınızı kaybettiyseniz iletişimde sorunlar had safhaya çıkabilir ve ilişkinizi hızlı bir şekilde sonlandırabilirsiniz.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç Burcu 30 Temmuz – 5 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yengeç olanlar:

Hafta boyunca işinizle ilgili konularda bir takım haksızlıklar ve başkalarının sebep olacağı gecikmeler aksilikler söz konusu olabilir. Haklılığınızı ispatlamak için her zamankinden çok daha fazla çaba harcayabilir sözlü saldırılarla karşılaşarak gergin günler yaşayabilirsiniz. Olabildiğince ikili tartışmalardan uzak durmalı birlikte çalıştığınız patron müdür gibi otorite konumundaki insanların yaşadıklarınızdan haberdar olmasını sağlayamaya çalışmalısınız.

Aşk hayatınızda ise uzun zamandır devam eden problemleriniz ortadan kalkıyor ve rahat bir nefes alıyorsunuz. Anlaşılır olabilmenin huzuru sevginizi daha net bir şekilde ortaya koymanızı sağlayacak romantizmi yoğun olarak yaşayacağınız keyifli bir haftadasınız.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan Burcu 30 Temmuz – 5 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Aslan olanlar:

Hafta boyunca işinizle ilgili konularda bir takım haksızlıklar ve başkalarının sebep olacağı gecikmeler aksilikler söz konusu olabilir. Haklılığınızı ispatlamak için her zamankinden çok daha fazla çaba harcayabilir sözlü saldırılarla karşılaşarak gergin günler yaşayabilirsiniz. Olabildiğince ikili tartışmalardan uzak durmalı birlikte çalıştığınız patron müdür gibi otorite konumundaki insanların yaşadıklarınızdan haberdar olmasını sağlayamaya çalışmalısınız.

Aşk hayatınızda ise uzun zamandır devam eden problemleriniz ortadan kalkıyor ve rahat bir nefes alıyorsunuz. Anlaşılır olabilmenin huzuru sevginizi daha net bir şekilde ortaya koymanızı sağlayacak romantizmi yoğun olarak yaşayacağınız keyifli bir haftadasınız.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak Burcu 30 Temmuz – 5 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Başak olanlar:

Gökyüzü hitabetinizle iş hayatınızda hemen herkesin takdir ve desteğini alabileceğiniz enerjisi yüksek bir haftayı müjdelemekte. Donanımınızı bilgi ve tecrübenizi konuşturacağınız fırsatlarla karşı karşıyasınız. Sahne sizin. Her türlü eleştiriye açık olmanın getireceği bir çok teklif ve fırsatla karşılaşabilir. Yeni başlangıçlar la kariyer hayatınızın en önemli çıkışını gerçekleştirebilirsiniz.

Hukuksal konularda problemleri olan Başak burçları bu hafta haklarınızı aramalı dava resmi işler gibi konuların takipçisi olmalısınız. Özel yaşamınızda ise karanlıklar aşk ve sevgi ile aydınlanacak yorgun ruhunuzu da güçlenmeye başlayacak.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi Burcu 30 Temmuz – 5 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Terazi olanlar:


Haftaya iş hayatınızda yaşanacak gerginlikler ve haksız eleştirilerle başlayabilirsiniz. Olanı biteni iyice gözlemleyin ve haklıyken haksız duruma düşmemeye dikkat edin böyle bir tavır sayesinde yaşanan gerginlikleri düzeltebilir sizi hedef alan kişilerin haksızlığını ortaya çıkarabilirsiniz.

Kimsenin sizi bulunduğunuz yerden uzaklaştırmasına izin vermeyin. Duygularınızla değil mantığınızla hareket edin ve kazanın. Özel yaşamınızda ise eş veya sevgilinizin sürekli kendiniz ön planda tutarak sizinle yeterince ilgilenememesi sabrınızı taşırabilir ve buna bağlı tartışmalar yaşanabilir.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep Burcu 30 Temmuz – 5 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Akrep olanlar:

Bu hafta enerjisi yüksek ve yoğun bir tempo sizleri bekliyor iletişime önem vermeli ve zamanı iyi değerlendirerek hareket etmelisiniz. Finansal konularda önemli gelişmeler yaşayabilir istek ve taleplerinizi zorlanmadan kabul ettirerek maddi manevi kazançlı çıkabilirsiniz.

Özel yaşamınızda ise karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşacak tutkunun yoğun olduğu beraberliklere adım atacaksınız. Evli ve beraberliği devam eden Akrep burçları ise romantik heyecanlı ve coşkulu bir hafta sizleri karşılıyor sevginizi ifade edin ve duygularınızı özgür bırakın.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay Burcu 30 Temmuz – 5 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yay olanlar:

Gökyüzü bu hafta her konuda sizleri her anlamda güçlendiriyor. Kendiniz olan güven ve saygınızın güçlendiği yaşama karşı isteklerinizi netleştirdiğiniz sizi yoran engelleyen bir çok şeyin farkına vararak değişim rüzgarını ruhunuzda yoğun bir şekilde hissettiğiniz günlerdesiniz.

İş hayatınızda yeni fikir ve projelerinizi ortaya koymaktan çekinmeyin ısrarcı ve girişimci davranın. Özel yaşamınızda ise ilişkinizi sorgulayacağınız yapıcı yönde kararlar alıp uygulayacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bekar Yay burçları aşk hayatınızda sürpriz gelişmelere hazır olmalısınız.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak Burcu 30 Temmuz – 5 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Oğlak olanlar:

Gökyüzü bu hafta boyunca duygusal olarak karışık enerjilere dikkat etmeniz için uyarıyor. Çevrenizdekilere karşı yanlış duygusal tepkiler verebilirsiniz özel hayatınızı ilgilendiren konularda aşırı gergin davranışlarınızı dışa vururken dikkat etmelisiniz. Pozitif düşünün geçmişte kalması gereken düşüncelerinizden arının. Yeni başlangıçlar için içinizdeki enerjiyi doğru yönlendirin.

İşinizle ilgili konularda önemli fırsatlarla karşılaşabilir büyük bir çıkış gerçekleştirebilirsiniz. Deneyimlediğiniz zorlukların farkındasınız. Köklü değişiklikler yapmak için kolları sıvayacağınız sizi engelleyen tavırlarınızdan insanlardan uzaklaşacağınız bir sürecin başlangıcındasınız. Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda her zamankinden daha hassas olmalı yaşanan olaylar ne kadar sinir bozucu olsa da dengeleri korumayı sağlamalısınız.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova Burcu 30 Temmuz – 5 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Kova olanlar:

Gökyüzü bu hafta sağlığınızla ilgili konularda duyarlı olmanız için uyarıyor sizleri her hangi bir rahatsızlık hissettiğiniz anda dikkate alarak uzman bir doktora başvurmanız olası bir problemin önüne geçmenize neden olacaktır. Özel yaşamınızda ise beraberliğiniz yoksa bunun için üzülmemelisiniz her an aşk kapınızı çalabilir.

Evli Kova burçları ise eşinize bir şans daha vermiş olmanız yaşanan gerginlikleri azaltacak gibi görünmüyor. Hafta boyunca işinizle ilgili konularda girişimlerinizde yaşanacak engellerle paniğe kapılarak yanlış kararlar almaktan kaçınmanız yönünde uyarıyor sizleri. Finansal konularda ayrıntılara önem vermeli ve başkalarının sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık Burcu 30 Temmuz – 5 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Balık olanlar:

Bu hafta işinizle ilgili konularda bencil ruhlu kişiler sebebiyle ihtiyacınız olan bilgilere ulaşmak oldukça zor olabilir. Kararlı ve ısrarcı olun sonunca ihtiyacınız olan bilgilere ulaşacaksınız bu dönemde sizi zorlayacak insanlara karşı azimle direnin. Kariyerinizle ilgili hiçbir şeyi ertelememeli ve yeteneklerinizi ortaya koymakta tereddüt etmemelisiniz.

İletişimin efendisi Merkür’ün geri hareketi işle ilgili konularda sizleri zorlarken  pek çok eski arkadaşınızdan haber almanıza bir araya gelerek özlem giderirken yeni başlangıçlar için kararlar almanızı da sağlayacak. Özel yaşamınızda ise yanlış kararlar almamanız adına 6ncı hissiniz sizi temkinli davranmanız konusunda uyaracaktır dikkate almalısınız.


Yazar: Dr. Astrolog Şenay Devi, profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy International’da tamamladı. Uzmanlık alanları Batı, Çin, Ezoterik Astroloji ve Vedic Astroloji olan Yangel; günlük burç yorumları, haftalık burç yorumları ve aylık burç yorumları ve astroloji analizlerini yayınladığı astrodeha.com internet sitesini 2007 yılında, AstrodehA Danışmanlık Merkezini ise 2008 yılında kurdu. Ayurveda üzerine eğitimi devam etmekte olup; doktorasını Vedic “Hint Astrolojisi” üzerine yapmıştır.

Kanlı Ay Tutulması etkileri: Büyük deprem olabilir!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.