Astroloji: 9 – 15 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Astroloji: 9 – 15 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 9 - 15 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç Burcu 9 – 15 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Koç olanlar:

Gökyüzü yanlış anlaşılmaların çözüme kavuşacağını müjdeliyor sizlere. Şansınızı doğru ve pozitif sözlerle yükseltin ve kendinizi her alanda ifade edin ve maddi manevi kazançlı çıkın. Bu hafta miras geçmişten gelecek alacakların tahsilatı bu dönemin getirileri arasında. Beklenmedik gelirler sayesinde borçlarınızı ödeyerek rahatlayacaksınız.


Hafta boyunca ilişkilerinizi yeniden yapılandırabilir iş hayatınızda işbirlikleri ile şartlarınızı çok daha iyi bir hale getirebilirsiniz. Finansal konularda olabildiğince az risk almalı ve gerçekçi davranarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise sorunlu ve yorucu bir ilişki içindeyseniz ilişkinizi bitirmeden önce bir kez daha düşünün ve kesin kararlar almamaya dikkat edin. Bekar ve ilişkisi devam eden Koç burçları kimin ne dediğini önemsemeden iç dünyanıza yönelin ve kalbinizin sesini dinleyerek ilişkinize sevdiğiniz insana değer verin kazanan AŞK olsun.

Kendinizi sevin ve aldığınız her nefesin kıymetini bilerek hareket edin. Şükredecek ne kadar çok fazla şeyin hayatınızı taçlandırdığını fark ettikçe yaşama bakış açınız olayları değerlendirme tarzınızda değişecek. Daha doğrusu özünüzü bulmuş olmanın gelişimini deneyimleyeceksiniz…

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa Burcu 9 – 15 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Boğa olanlar:

Gökyüzü ruhsal bedensel fiziksel olarak yeniliyor sizleri. İnandığınız gibi yaşamanın değerlerinize sahip çıkmanın mükafatı oldukça büyük ve etkili olacak yaşamlarınızda. Gökyüzü bu hafta köklü ve olumlu değişimleri de beraberinde getiriyor sizlere. Tükendiğini düşündüğünüz umutlarınız yaşama sevinciniz güçlü bir şekilde diriliyor ve siz yaşama çok daha sıkı bağlarla sarılmaya başlıyorsunuz.

İş hayatınızda zekanızı ortaya koyacağınız imkanlar söz konusu kendinize aklınıza bilginize güvenin ve her imkanı değerlendirin. Finansal konularda oldukça şanlısınız. İşbirlikleri yeni fikir ve projelere açık olun ve iş hayatınızda kendinizi yenileyerek kazancınızı arttırın. Ortaklıkları olan Boğalar kontrollü olmalı ve bilginiz dışında herhangi bir görüşmenin yapılmamasına dikkat etmelisiniz. Bu hafta diyete başlayabilir bedeninizi daha güçlü ve sağlıklı hale getirecek aktivitelere de yönelebilirsiniz. Hayatınızda köklü değişimler söz konusu sizin için gerekli olmayan her şey her türlü olumsuzluk sizin müdahaleniz olmadan çıkıp gidiyor hayatınızdan.

Özel yaşamınızda ise geçmişten bugüne süregelen kronikleşmiş sorunları eş veya sevgiliniz ile birlikte anlayışla kökünden çözüme kavuşturmuş olmanız ilişkinizi daha önce olmadığı kadar mükemmel bir hale getiriyor. Birbirinize olan sevgi ve saygınız maddi manevi şansları da beraberinde getiriyor sizlere. Birbirinizi sevin ve birlikte daha fazla vakit geçirin. Hukuksal veya duygusal bir konuda yaşanacak bu gelişme doğrunun her ne olursa olsun kazanacağının gerçekliğini yaşatacak sizlere. Bekar Boğa burçları sizlerde duygularınızdan eminseniz küçük şeylere takılıp kalmadan birlikteliğinizin tadını çıkartarak hareket edin.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler Burcu 9 – 15 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu İkizler olanlar:

Bu hafta iş hayatınızda çalışma arkadaşlarınız arasında yaşanacak gerginliklerden ve taraf olmaktan uzak durun. Siz işinize odaklanın ve bu tarz şeyler ile ilgilenmeyin. Bu tavrınız takdir toplayacak ve işinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayacaksınız haftanın ilerleyen günlerinde. İş arayan ve iş hayatında uzun süredir problemler yaşayan İkizler bu hafta yeni bir iş bulabilir iş değişikliğine gidebilirsiniz.

Özel yaşamınızda ise arzularınızın esiri olmadan gerçekçi davranmalısınız. Sorunları görmezden gelirseniz daha ciddi sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Eş veya sevgilinizin yakın çevresinin ilişkiniz üzerinde etkili olmasına sessiz kalması kontrolü başkalarına bırakması anlamına gelir ki bu da sevgiyi hırpalar ve birbirinizden uzaklaşmaya başlarsınız ve ilişkinizi kördüğüm haline gelir.

Yapmanız gereken rahatsızlıklarınızı ifade etmek ve sevdiğiniz insana hayatının neresinde ne şekilde yer aldığınızı sormak ve alacağınız cevap doğrultusunda tamam veya devam kararı vermeniz olmalı. Bekar İkizler burcunda aile bireyleri ve akrabalarınız aracılığı ile tanışacağınız biri ile duygusal bir yakınlaşma yaşamınızda sürpriz gelişmelere neden olabilir.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç Burcu 9 – 15 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Yengeç olanlar:

Gökyüzü bu hafta özel yaşamınızın bir hayli önem kazanacağına dikkat çekmekte eş veya sevgilinizle ilişkiniz hakkında net kararlar alıp belirsizliklerin üstesinden geleceksiniz. Aşk hayatınızı yeniden yapılandırabilmeniz için gökyüzü sizleri destekliyor aşırı alıngan duygusal yaklaşımlarla yaptığınız yanlışları telafi edebilmeniz mümkün bu enerjileri iyi değerlendirin.

Bekar ve ilişkisi olmayan Yengeç burçları uzun zamandır aşktan uzaksanız bu hafta beklenmedik gelişmeler ile aşk ile taçlanabilir kalbiniz ve huzur dolu bir beraberliğe adım atabilirsiniz. İş hayatınızda da uyumlu davranışlarınız ve yapıcı tutumunuz sayesinde ayın ilerleyen günlerinde terfi alabilir farklı bir pozisyona yükselebilirsiniz.

Fakat, Finansal konularda dikkatli olmalı ve kazancınızı har vurup harman savuracak gerekli olmayan harcamalarda bulunmamalısınız.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan Burcu 9 – 15 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Aslan olanlar:

Gökyüzü haftanın ilk günleri düşüncelerinizi ve kelimelerinizi kontrol altında tutmanız için uyarıyor sizleri. Korkular kaygılar olumsuz düşünceler negatif enerjileri yoğun bir şekilde kendinize çekmenize neden olabilir! Olumsuzluklar zincirine davetiye çıkarmak istemiyorsanız; Dikkatli davranın. Bu hafta ailevi konularda yaşanacak gerginliklerde de söz sahibi olmamanız faydanıza olacaktır.

Sizden yardım talep edilmedikçe aile bireylerinin her türlü sorunu ile uğraşabilir sorunlu ilişkileri çözüme kavuşturabilir veya ilişkilerinize sınırlamalar getirebilirsiniz. Yine bu dönemde gizli düşmanlıklar iş hayatınızda sorunlara neden olabilir. İşinizle ilgili önemli kararları toplantı ve görüşmelerinizde özellikle hafta başında ve takip eden 2 gün boyunca sinirlerinize hakim olun ve birlikte çalıştığınız insanların sözlerini takıntı haline getirmemeye dikkat edin. Sizlere önerim hafta boyunca keskin çıkışlar yapmaktan ve her doğruyu her yerde söylemekten uzak durun.

Özel yaşamınızda ise evli ve uzun süredir ilişkisi devam eden Aslanlar ısrarla unutmak istemediğiniz olumsuz anıların zihninizde çarpışmasına izin verdiğiniz sürece mutlu olmanız zor! Hayatı zorlaştırmadan kolaylaştırmaya gayret etmekte geçmişin olumsuzluklarını sürekli gündemde tutmakta sizin seçimlerinizde. Bekar Aslan burcu olanlar; aşk kapıyı iki kere çalmaz! Kararınızı verin ve aşkı doyasıya yaşayacağınız bugünlerin tadını çıkartın.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak Burcu 9 – 15 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Başak olanlar:

Gökyüzü yaşadığınız olaylara isyan etmek yerine çözüm odaklı hareket etmeniz yönünde harekete geçiriyor sizleri. Sorunları nasıl çözümlerim? Yaşamıma yeni bir yön verebilir miyim? Ait olmadığım kimlikten nasıl sıyrılır nasıl ben olabilirim? Her şeyden önemlisi kendimi özel ve değerli hissetmem için neler yapabilirimin cevaplarını aramalısınız…

Ruhunuzu ibadet ve meditasyon ile arındırmaya gayret etmelisiniz. Bu hafta yeni bir işe başlayabilir yeni insanlar farklı ve olumlu başlangıçların içinde yer alabilirsiniz. Özel yaşamınızda da eş veya sevgilinizle iletişime önem verin. Onun adına kararlar almayı bir yana bırakın ve aşkı karanlıklara mahkum etmeyin. Anlatın dinleyin ve ortak noktalarda bulunmaya gayret edin.

Bekar ve ilişkisi olmayan Başaklar bu hafta içten içe size duyduğu aşkı itiraf edecek biri ile ile aşk hayatınız hareketlenebilir heyecan ve güzelliklerle dolu bir beraberliğe adım atabilirsiniz.


terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi Burcu 9 – 15 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Terazi olanlar:

Gökyüzü bu haftanın ilk günlerinde gerginliklere bağlı kas ağrıları yaşayabileceğiniz konusunda uyarıyor sizleri. Beklentilerinizin gerçekleşmemesi verilen sözlerin yerine getirilmemesi finansal konularda sizler için zorlayıcı olabilir.

Fakat hiçbir şey sağlığınızdan daha önemli değildir. Bu hafta hukuki bir konuda veya aileden kalan bir miras ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir finansal olarak rahatlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta boyu tamamen işinize yönelmeli umutsuzluğa kapılmadan hareket etmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli Teraziler eşinizin baskın tavırları ilişkinizde krizlere neden olabilir ve bu kez sakinliğinizi korumakta başarılı olamayabilirsiniz.

Bekar Terazi burçları sizler de bu hafta yeni tanıdığınız kişilere temkinli yaklaşın ilişkilerde hayal kırıklıkları söz konusu olabilir.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep Burcu 9 – 15 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Akrep olanlar:

Gökyüzü bu hafta iş hayatınızda yeni bir dönemin kapılarını aralıyor sizlere yeniliklerle dolu bir başlangıcın dönüm ve değişimin yoğun olduğu bir haftadasınız. Düşmanlarınız dost dostlarınız düşman oldu pek çok deneyimden sonra olgunlukla kendinize Hedefler belirleyin yapmanız uzaklaşmanız yakınlaşıp sahip çıkmanız gerekenlerin farkına varın ve harekete geçin.

İş hayatınızda girişimci davrandığınız takdirde yeni başlangıçlar ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Korkmayın değişim enerjisi sizleri girdap gibi içine çekerken direnmek yerine uyumlu olun ufak tefek zorluklarla karşılaşsanız da mücadele edin; yeteneklerinizi ortaya koyun ve başkalarına değil, kendinize güvenerek hareket edin.

Özel yaşamınızda evli Akrepler kendi yakınlarınızdan kaynaklı sorunlar yaşanabilir bu hafta dikkatli davranın ve dengeleri korumak için yerinde müdahalelerde bulunun. Bekar ve ilişkisi devam eden Akrep burçları sizlerde bu hafta ilişkinizi evliliğe taşıma kararı alabilirsiniz.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay Burcu 9 – 15 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Yay olanlar:

Sezgilerinizin olağanüstü yüksek olduğu kendinize ve çevrenize her zaman olduğunuzdan daha farklı ve anlayışlı davranacağınız bir hafta karşılıyor sizleri. Emek verdiğiniz pek çok şeyin olumlu yönde mükafatını alacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Adil olabilmenin yüreğinizdeki saflığı muhafaza edebilmenin mucizelerini deneyimleyeceğiniz çok özel zamanlar başlıyor.

Olumlu gelişmeler bu hafta boyunca etkili olacak sizler için. İş hayatınızda ise var olan şartları daha iyi hale getirmeli yeni bir oluşum veya girişimin içine girmekte tereddüt etmemelisiniz. Sorumluluk almaktan korkmayın emin olun kısa sure içinde mucizeler olmasa da ilerleyen zamanla birlikte yaptığınız hiçbir çabanın boşa gitmediğini göreceksiniz.

Özel yaşamınızda da evli ve uzun süredir ilişkisi devam eden Yay burçları geçmişte yaşanan olaylar eşiniz tarafından tekrar gündeme gelebilir ve buna bağlı ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Bekar Yay burçları sizlerde hiçbir şeyi ertelememeli ilk adımı daima ilgi duyduğunuz insandan beklememelisiniz. Zaman akıp gidiyor tutup durduramayacağınıza göre zamana ayak uydurun ve duygularınızı özgür bırakın. Aşk gideceği yolu bilir siz yeter ki engellemeyin.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak Burcu 9 – 15 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Oğlak olanlar:

Bu hafta içsel olarak güçlenip farkına varamadığınız güzelliklerin farkına varacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Özel yaşamınızda evli Oğlaklar eşiniz ile sorunlarınız varsa hatalarınızı telafi edebileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız bu hafta.

Yeter ki kibir gurur gibi duyguların zincirlerini kırıp sahip olduğunuz güzellikler elinizden kayıp gitmeden bunun farkına varabilin. İş hayatınızda ise geçtiğimiz haftalara nazaran daha istikrarlı enerjiler ile karşı karşıyasınız. Fakat çalışanlarınızdan kaynaklı maddi zararlar yaşamanız mümkün.

Aşırı samimiyet ve güven çalışanlarınızı kraldan çok kralcı bir yaklaşımla hareket etmeye ve size zarar vermelerine neden olabilir. Bekar Oğlaklar sizlerde şanslı enerjiler ile karşı karşıyasınız sosyal olmalı ve yenilikleri kabullenmelisiniz.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova Burcu 9 – 15 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Kova olanlar:

Gökyüzü iş ve özel yaşamınızda aniden gelişen sorunlar ile baş etmekte zorlanabileceğiniz bir haftaya dikkat çekmekte. İş hayatınızda öfke ile kararlar almamaya çok dikkat edin size yanlış aktarılan sözlere itibar etmenizin hukuki ve maddi faturası ağır olabilir sizler için.

Bu hafta dostunuzu da düşmanlarınızı da tanıyacak ilişkilerinizi yeniden yapılandıracaksınız. Özel yaşamınızda da evli Kova burçları eşiniz onun hayatının vazgeçilmezi olduğunuzu hissettirecek sizlere.

Bekar Kova burçları sizlerde bu hafta yeni bir ilişkiye adım atmak için aceleci davranmamalısınız.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık Burcu 9 – 15 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Balık olanlar:

Bu hafta gökyüzü uzun zamandır satmak için uğraş verdiğiniz mülk veya taşınmazınızı elden çıkartarak finansal rahatlamalar yaşayabileceğinize dikkat çekmekte. İş değişikliği yapabilir uzun zamandır beklediğiniz terfiyi bu hafta alabilirsiniz.

Özel yaşamınızda ise yalnızsanız yeni bir insan tanıyabilir kısa sure içinde uzun yıllardır tanıyormuş hissi ile tutkulu ve kalıcı bir birlikteliğe adım atabilirsiniz. Evli Balık burçları bu hafta eşinizle daha fazla ilgilenmeli onu sevdiğinizi her davranışınız ile ortaya koyabilmelisiniz. Bunu yaptığınız andan itibaren ilişkinizde krizleri aşacak ve biz olmayı başaracaksınız.


Yazar: Dr. Astrolog Şenay Yangel, profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy International’da tamamladı. Uzmanlık alanları Batı, Çin, Ezoterik Astroloji ve Vedic Astroloji olan Yangel; günlük burç yorumları, haftalık burç yorumları ve aylık burç yorumları ve astroloji analizlerini yayınladığı astrodeha.com internet sitesini 2007 yılında, AstrodehA Danışmanlık Merkezini ise 2008 yılında kurdu. Ayurveda üzerine eğitimi devam etmekte olup; doktorasını Vedic “Hint Astrolojisi” üzerine yapmıştır.

Temmuz ayı Astroloji: Burçları neler bekliyor? Mars Retro etkisi nasıl olacak?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.