Kadıköy’de oyuncu Oral Özer ve Cansu Kurgun darp edildi

İstanbul Kadıköy’de bir eğlence mekanına önceki gece düzenlenen silahlı saldırıda iki müşteri yaralanırken, polis olayla ilgili iki şüpheliyi gözaltına aldı. Mekanda kız arkadaşı ile bulunan oyuncu Oral Özer ve kız arkadaşı Cansu Kurgun darp edildiler.

Kadıköy oyuncu Oral Özer ve Cansu Kurgun darp edildi

Oyuncu Oral Özer o gece yaşadıklarını anlattı:

Kadıköy’de, bir mekana yapılan silahlı saldırıyı duymuşsunuzdur. Ben de oradaydım. Gece saat üçten itibaren yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. Sıkıntı olaydan bir saat kadar önce başladı. Biz kız arkadaşımla mekanın içindeydik ve bir arabadan atılan bardak sesini duyduk. Çalışanlar barın arkasından beyzbol sopalarını alıp arabanın peşinden gittiler. Sonrasında birinin dediğine göre arabadan silah göstermişler.

Ve çalışanlar peşlerini bırakmış. Üç sularında kelimenin tam anlamıyla bar tarandı. Minimum on beş el ateş edildi. Biz doğal olarak masaların altına saklandık. Ses kesilip, şoku atlatınca barın önünde birinin yaralı yattığını gördük. Sonrasında arka masamızdan bir çocuk video çekmeye başladı. Yaralının yakını ve tahminimizce mekanla doğrudan bağlantılı olan baş saldırganım, bu çocuğun üzerine yürüyüp bağırmaya başladı. Ben de olayı sakinleştirmek adına “yanlış kişiye bağırıyorsunuz” dedim. Bu kadar.


“Yanlış kişiye bağırıyorsunuz” bunun üzerine o ruh hastası hiçbir neden yokken ve hali hazırda barda maksimum bir dakika önce ateşli silahla yaralanmış iki insan varken, bana öldüresiye saldırdı. Yetmedi, iki kişi daha katıldı ona. O da yetmedi ellerine bira bardaklarını aldılar. Kafama o bardaklarla belki yirmi darbe aldım. Kız arkadaşıma da o bardaklarla vurdular (kolu alçıda). Sonrasında, ben artık yere yığılınca bıraktılar.

oral özer

Ambulans bekledik bir süre, polisler geldi. Bizi dışarı çıkardıklarında adamlar yok olmuştu. Bar çalışanlarına defalarca onların kim olduğunu sorduk. Yanıt alamadık. Hastaneye bizimle gelmelerini söyledik, geçiştirdiler. Açıkça adamları koruyup, kendilerini olaydan sıyırmaya çalıştılar. Bugün öğlen on ikiye kadar hastanedeydim. Kafamda iki derin yarık, gözümün altında altı dikiş ve çenemde ameliyatlık bir kırık var. “Yanlış kişiye bağırıyorsunuz” dedim diye ve ben oyuncuyum.

Acilde ifadelerimizi verdik, şikayetçi olduk. Süreci takip edeceğiz ve saldırganların da işletmenin de gerekli cezayı almaları için elimizden geleni yapacağız fakat öyle şeyler oldu ki gece boyunca beni bunu yazmaya itti. Birincisi çalışanların verdiği ifade: Dediklerine göre ben o hengamede düşüp kafamı bira fıçısına çarpmışım. İkincisi: mekanda kamera yok diyorlar. Üçüncüsü: Memurlardan birinin bize saldırganları bulmalarının çok zor olduğunu ve bizim o mekana tekrar gidip kişiyi görürsek ihbar edebileceğimizi söylemesi.


2 kişi gözaltına alındı

Olayın olduğu gece mekânda eğlenirken, saldırı sonrası çıkan gerginlikte darp edilen oyuncu Oral Özer kendisine saldıranları teşhis etmeye çalışıyor.

Polis ekipleri darp edilen Oral Özer’in de bilgisine başvurarak kendisini darp eden şüphelileri belirlemek için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucu Oral Özer’i darp ettiği iddia edilen şüpheliler belirlendi. Oral Özer’in kendisini darp eden şüphelileri teşhis etmesi beklenirken, soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında bir yandan eğlence mekânı çalışanlarının ve mekânda bulunanların bilgilerine başvurulurken öte yandan güvenlik kameraları incelemeye alındı. Yapılan incelemeler sonucu olaya karışan iki şüpheli gözaltına alındı.

Oral Özer kimdir?

oral özer


1 Ocak 1983 yılında İskenderun’da dünyaya gelen Oral Özer, tiyatro eğitimine Ankara Sanat Tiyatrosu’nda başladı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı Tiyatro bölümünde bir yıl okuduktan sonra Haldun Dormen’in birçok müzikal projesinde asistanlık yaptı. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünde burslu olarak okuyan 35 yaşındaki oyuncu Tiyatro Kedi’deki projelerde de yer aldı.

Burning Man, Tomorrowland ve daha fazlası


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.