Astroloji: 20 – 26 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Astroloji: 20 – 26 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 20 - 26 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları
Astroloji: 20 – 26 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç Burcu 20 – 26 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Koç olanlar:

Bu hafta finansal ve iş ortaklıkları ile ilgili stresli gelişmeler yaşayabilirsiniz haftanın ilk günleri. Venüs ün enerjisi ile ikili ilişkilerde daha aydınlık ve neşeli enerjiler ile karşı karşıyasınız.


Yine de, dikkatli olmalı özel yaşamınızda yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Genel olarak bu haftanın gökyüzü enerjilerini doğru değerlendirmek için, olan biten her şeyi kontrol altına alana kadar sakinlikle hareket edin.

Kariyer veya kişisel yaşamınızda yeni oluşumlar 23 Ağustos tarihinden sonra etkili olmaya başlayacak sizler için. Özel hayatınızda iletişime önem verin küçük dargınlıkları büyütmeyin ve stresin sizi yormasına izin vermeyin. Kan basıncı veya dolaşım sistemi ile ilgili sorunlardan muzdarip olursanız, bu hafta dikkatli olun.

Bu hafta iletişimin gezegeni Merkür’ün doğrudan harekete başlaması ile girişimler için uygun enerjiler ile karşı karşıyasınız iyi değerlendirin.

Bekar ve ilişkisi olmayan Koç burçları eski bir arkadaşınız aracılığı ile tanıyacağınız iri ile duygusal bir etkileşim içine girebilirsiniz. Evli ve çocuk sahibi olmak isteyen koç burçları, bir bebek için planlıyorsanız, bu hafta uzman tavsiyesi almakta tereddüt etmeyin.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa Burcu 20 – 26 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Boğa olanlar:

Gökyüzü bu hafta karmik yolunuzda deneyimlerle arınmanız ruhsal olarak ağırlıklarınızdan şifa bulmanız için kozmos size yardımcı olacaktır. Bu hafta savaşçı Mars, öğretmen Satürn ile birlikte etkili olacak yaşamlarınızda Kişisel bağlılık ve dalgalanmaları dengeleyebileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız; pek çok şeyi gözden geçirecek kararlar alıp uygulayabileceksiniz.

Şimdi pozitif enerjiler ile karşı karşıyasınız. İletişim kabiliyetiniz daha da artar uzun zamandır aklınızdan geçenleri hafta boyunca söyleyin ve ifade edin. Bu hafta Güçlü Venüs yaratıcı aktivitelerde sizi destekler.

Özellikle 26 Ağustos’tan itibaren yaratıcılığınız ve özel zevkleriniz ile ilgili konularda aydınlık enerjiler sizleri karşılamakta. Bu hafta harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız aksi halde kontrolsüz olmak cep delik cepken delik şarkısını kendinize söylemenize neden olabilir.

Gezegenler buluşma, karşılama ve kaynaşma fırsatlarını sürdürmeye devam edecek sizler için… Bununla birlikte, aşk hayatınız evlilik veya süregelen ilişkiler için emek vermeli mücadele etmeli sevginizi ortaya koymaktan korkmadan hareket etmelisiniz. Kalıcı olan her şey emek ister sizler de emeğinizi cesaretinizle birleştirin ve geçmişin yorucu karanlık etkilerinden uzaklaşabileceğiniz bu günleri iyi değerlendirin.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler Burcu 20 – 26 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu İkizler olanlar:

Bu hafta sorunlu iş veya ticari konular nedeniyle endişelenmeyin. Mars’ın yansımasını olağan karşılayın. İtibarınızı ve sosyal imajınızı güçlendirebileceğiniz enerjiler sizler ile ilerleyecek. Size yardımcı olmak için kişiliğinize ve iletişim becerilerinize güvenin – ve aynı zamanda güvenilir bir arkadaşınıza veya yakınınızdan gelecek destek sizleri daha iyi noktalara taşımaya yardımcı olacaktır.

Güzelliklerin gezegeni Venüs sizlere değişiklik parasal kazanımlar için cesaret verici enerjileri yansıtacak aynı zamanda aşk kuşları için destekleyici bir zaman dilimine hoş geldin demelisiniz. Aile hayatınızda da barış istiyorsanız özür dilemeyi bilmeli inatla hırçınlıkla çözüme gidemeyeceğinizi görmelisiniz.

Yönetici gezegeniz Merkür ün doğru hareketi ile yeni umutlar ve gelişmeler ile rahatlamalar söz konusu olabilir sizler için. Her ne kadar iki büyük gezegen hala Retro’da olsa da, uzun vadeli düşündüğünüz takdirde tüm küçük savaşlarla akıllıca savaşırsınız.

Haftanın ilk 2 günü Enerjiniz düşük olabilir ve yaralanmalara eğilimli olabilirsiniz – ancak bunun yaşam tarzınızı etkilemesine izin vermeyin. Sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyin ve hafif egzersiz rutinleri ile kendinizi güçlendirin. İş hayatınızda ufak tefek engeller olsa da hiçbir şey sizi gittiğiniz yoldan alıkoyarak başarıya gitmenizi engelleyemeyecek. 23 Ağustosla birlikte evli ilişkisi devam eden ve bir ilişkisi olmayan İkizler havada AŞK kokusu var. Mutlu olmak için fark etmeniz yeterli.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç Burcu 20 – 26 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yengeç olanlar:

Bu hafta hiç bir konuda kendinize kızmayın özellikle işler düzgün ve kolay olmadığında kendinizi tek sorumlu görmemelisiniz. Bu sizin hatanız değil! Öğretmen Satürn rutin konularda ve kararlı ilişkilerde işleri biraz zorlamaya devam edecek bu hafta.. Bu süreci doğru yönlendirmek için pozitif bir yaklaşım geliştirin. Haftanın ilerleyen günlerinde mutlu ve şanslı karşılaşmalar yolunuza gelmeye başlıyor.

Yıldızlar bu hafta aşk ve düğün planlarınız için teşvik etmeye başlayacak sizleri ertelediğiniz kararları öne alabilirsiniz! Bekar Yengeçler fazlası ile etkileneceğiniz bir insanla yollarınız kesişebilir ve uyumlu bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Mars ve Rahu, Sağlık, finans ve hemen hemen her şeyin güvenliği ile ilgili konularda hassas olmanız için uyarıyor sizleri.

Mesleki konularda adalet sizler için işlemeye başlıyor iş ve kariyer konularına size zarar verenlerin yaşadıklarına şahitlik edeceksiniz. Özel hayatınızda hafta sonuna doğru evli çiftler uyum sağlamak için birbirlerine biraz daha fazla alan vermek zorunda kalabilirler. İş ortaklıkları zor bir aşamadan geçebilirler bu hafta akışta kalmalı ani kararlar almamalısınız. Bir iş seyahati beklenmedik kazançlar getirebilir sizlere.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan Burcu 20 – 26 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Aslan olanlar:

Bu hafta Merkür geri hareketinin sona ermesi ile engellendiğiniz zorlandığınız konularda olumlu gelişmeler ile karşı karşıyasınız. Şimdi kendinize sorun siz bir şeyi gerçekten istediğinizde mücadele etmekten sizi herhangi bir şey alıkoyabilir mi, durdurabilir mi?

Sorunun cevabına göre harekete geçin kendinize dürüst olun ve ilerleyin. Haftanın ilk 3 günü yaralanmalara karşı dikkatli olmalısınız. Güzelliklerin temsilcisi Venüs’ün enerjisi ile mutlu olacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız daha yaratıcı hissedecek iş hayatınızda daha sağlıklı ve doğru kararlar alıp uygulayabilme fırsatını bulabileceksiniz. Özel hayatınızda ise eş veya sevgilinizin sevgisi ile sizi şımartmasına izin verin ve sevilmenin ruhunuzu şifalandırmasına teslim olmayı deneyin.

Bu hafta eski ve yeni arkadaşlarınızı tanıştırabilir keyifli aktiviteler içinde olmanın huzuru ile ruhunuzu besleyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru evli ve çocuk sahibi Aslanlar eş veya çocuklarınızın duygusal iniş çıkışlarından dolayı gergin ve çaresiz hissedebilirsiniz sakin olmalı biraz anlayışla sorunları büyütmeme çabası içinde olmalısınız.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak Burcu 20 – 26 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Başak olanlar:

Bu hafta yönetici gezegeniz Merkür’ün doğru ilerlemeye başlaması ile birlikte Ayrıca iletişim sorunları araç arızaları ile ilgili sorunlar ortadan kalkacak ve rahatlayacaksınız. Bu hafta iş hayatınızda üst düzey meslektaşlar ile iyi şartları korumalı onlarla çatışma ve fikir ayrılıklardan uzak durun.

Büyük iyilik Jüpiter’in etkisi ilişkilerinizdeki barışı ve uyumu korumak için sizleri destekleyecek. Bu hafta Kişisel gelişime önem verdiğiniz takdirde dönüşüm yolunda uyanışa geçebilirsiniz. Bu hafta direkten dönen işleriniz tamamlanabilir beklenmedik gelişmeler ile sevineceğiniz etkiler söz konusu. Bu hafta dikkat etmeniz gereken konu kibirli insanların söylemlerinin sinirlerinizi bozmasına izin vermemeniz olmalı.

Özel hayatınızda ise evli ve ilişkisi devam eden Başaklar olumlu enerjiler ile birbirleri ile tensel duygusal yakınlaşmalarını yoğun bir şekilde deneyimleyecekleri enerjiler ile karşı karşıyalar.


terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi Burcu 20 – 26 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Terazi olanlar:

Bu hafta, her bakımdan imajınızı itibarınızı bulunduğunuz konumu pozitif yönde etkileyecek enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bu hafta boyunca önemli gelişmeler yaşayarak ciddi kararlar alabilirsiniz. Başlıca projelerinizi hayata geçirebilirken bazıları için ise beklentilerinizin karşılanmadığı hayal kırıklıkları sebebi ile bitişler gerçekleştirebilirsiniz.

Sizi doğru yönlendiren insanların söylemlerini dikkate almanız faydanıza olacaktır bu hafta. Aile bireyleriniz anne baba aile büyükleriniz veya iş hayatınızdaki bir patron yönetici otorite figürüyle ciddi sayılabilecek sorunlar yaşayabilir onların sağlık sorunları ve kişisel problemleri ile ilgilenebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise daha gerçekçi enerjiler ile karşı karşıyasınız. Sahip olduğunuz güzelliklerin sevildiğinizin size yapılan fedakarlıkların farkına varacaksınız.

Hataları yanlış kararları telafi etmek için şansınızı doğru değerlendirebilme imkanı ile karşı karşıya olduğunuz enerjiler ile aşk hayatınızı yeniden yapılandırmanız mümkün. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün enerjisi ile kalıcı birlikteliklere adım atacağınız mutluluğu yakalayacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız iyi değerlendirin.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep Burcu 20 – 26 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Akrep olanlar:

Gökyüzü bu hafta inançlarınıza maneviyatınıza daha fazla önem verecek ve ruhunuzu ağırlıklardan uzaklaştırabilmeniz için destekliyor sizleri. İş hayatınızda başarınızı çekemeyen insanların patırtılı söylemlerini çok fazla önemseyerek hareket etmemeli bu kişileri muhatap almamayı öğrenmelisiniz. Hukuki ve finansal konularda uzun süreli uğraşlar ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz aksi takdirde.

Enerji seviyeniz, yeni şeyleri başlatmak adına yüksek olacak bu hafta bu olumlu etkileri iyi değerlendirin. Resmi işlerde ve ailevi konularda çabalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız fakat kontrollü olduğunuz Yanlışa karşı HAYIR diyerek tepkinizi verebildiğiniz takdirde .Toplumdaki saygınlığınız artacak, ancak kıskanç yakınlarınız aile ve akrabalarınız ile sorunlar yaşayabilirsiniz.

Özel yaşamınızda evli Akrepler eşinizin kıskançlıkları sürekli mutsuz bir ifade ile gezmesi ve sizinle ilgili konuları 3ncü şahıslar ile konuşması ilişkinizde krizleri tetikleyebilir dikkatli olmalısınız. Venüs aşk hayatınızı bir dizi sınavdan geçirecek güvenin olmadığı ilişkiler sonlanabilir Akrep burçları için. Bekar Akrep burçları anlık hevesler ile yanlış ilişkiler kurarak zarar görebilirler bu hafta.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay Burcu 20 – 26 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yay olanlar:

Bu hafta iş hayatınızda çaba harcamayı gerektiren enerjiler ile karşı karşıyasınız. Mali kayıplardan yaşamamak için her adımınızı düşünerek atın. Bu hafta baş ağrısı, ve mide rahatsızlıklarına hafta boyunca dikkat edin.

Özel yaşamınızda ise, Çekiciliğiniz yükselirken tutkulu beraberliklere adım atabilirsiniz. Evliliğinizde ise her iki tarafın yakınlarından kaynaklı gerginlikler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Özel yaşamınızda karşılıklı ego savaşları içine girmeden hareket edin aksi takdirde haklı olduğunuz konularda bile üzülebilir ilişkinizde ciddi gerginlikler yaşayabilirsiniz bireysel konularınızı başkalarının yanında tartışmamamız gereken bir aydasınız.

Mali konularda büyüme ve istikrar sizlerle ilerlerken kıskanç insanların kendi menfaatleri uğruna size zarar verme çabalarını görmezden gelmemeli tedbirli olmanız gerektiğinin bilinci ile ilerlemelisiniz.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak Burcu 20 – 26 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Oğlak olanlar:

Gökyüzü bu hafta seyahatlerde dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Uykusuzluk ve yorgunluk sonucu kazalar olabilir. Gökyüzü dönüşüm ve değişimleri beraberinde getirecek enerjiler ile dolu bu hafta sizler için. Çok çeşitli yeni fırsatlar ve büyüme elde edeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Yeni olan her şey kazanımlarınızı arttırmanıza katkıda bulunacak.

Yeter ki planlı ilerleyin ve içinize sinmeyen hiç bir şeyin içinde olmama prensibini ortaya koyarak ilerleyin. İş hayatınızda mücadele gerektiren şartlar söz konusu olsa da azminizden hiç bir şey kaybetmediğiniz takdirde zorluklar aşılabilir olacaktır. Kararlı tavrınızı hiç bir şey için bozmadığınız takdirde hiç bir zorluk gözünüzü korkutmaya yetmeyecektir.

Hafta boyunca yeni fırsatlar kazanımlar sizleri karşılayacağından sahte gülüşlü yalan dostların etrafınızda bulunmasına da müsaade etmemelisiniz. Aksi takdirde beklenmedik zararlar görebilirsiniz.

Özel yaşamınızda ise evli değilseniz kalıcı beraberliklere adım atabilir sürpriz kararlar ile devam eden ilişkinizi nikah masasına taşıyabilirsiniz. Bununla birlikte, evli Oğlaklar çok çalkantılı ve zorlu enerjiler ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova Burcu 20 – 26 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Kova olanlar:

Gökyüzü bu hafta iletişimin gezegeni Merkür’ün doğru seyrine başlaması ile rahatlamaları beraberinde getirecek sizlere. Bu hafta farklı alanlardan işbirlikleri teklifleri alabilirsiniz. Bu hafta boyunca kendinizi geliştirebileceğiniz vizyonunuzu yükseltebileceğiniz her fırsatı iyi değerlendirmeye gayret edin.

Özel yaşamınızda evliyseniz veya devam eden beraberliğiniz varsa eş veya sevgilinizin duyarsızlıkları önceliğini sizden başkasına vermesi tartışmaları ve sizden sakladığı bir takım şeylerin ortaya çıkması ilişkinizi çıkmaza sokabilir.

Sağlığınız ile ilgili konularda hassasiyetler yaşanabilir kendinizi yormamalı baskı altında hissettiğiniz ortam ve kişilerden uzaklaşmalı ruh halinizi ağır enerjilerin yoruculuğundan arındırmalısınız.

Aşk hayatınızda ise kendinize inanıp güvenerek hareket ettiğiniz takdirde hafta sonuna doğru hoş gelişmeler ile karşılaşabilirsiniz.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık Burcu 20 – 26 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Balık olanlar:

Gökyüzü bu hafta sağlıklı gelişmeleri getirecek sizlere. Güvenilir insanlar ile özellikle iş hayatınızda tanınırlığınızı arttırabilir önemli iş birliklerinin baş rolünde olabilirsiniz.

Özel yaşamınızda da eş veya sevgilinizden gelecek maddi ve manevi destek ile birlikte olduğunuz kişi için ne kadar önemli olduğunuzu uzun bir aradan sonra yeniden hissetmeye başlayacak ilişkinizi sahiplenerek üçüncü şahıslardan kaynaklanan sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz. Hafta sonuna doğru özel yaşamınızda ilişkinizi bozmak isteyen kişilerin çok yoğun düşmanlıkları ile karşılaşabilirsiniz dikkati elden bırakmayın.

Bekar Balıklar yakınlarınız aracılığı ile tanıyacağınız biri bir an için sizi etkilese de uzun vadede sıkılıp pişmanlık duyacağınız bir ilişkinin sebebi olabilir dikkatli davranın.


Yazar: Dr. Şenay Devi, profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy International’da tamamladı. Uzmanlık alanları Batı, Çin, Ezoterik Astroloji ve Vedic Astroloji olan Yangel; günlük burç yorumları, haftalık burç yorumları ve aylık burç yorumları ve astroloji analizlerini yayınladığı astrodeha.com internet sitesini 2007 yılında, AstrodehA Danışmanlık Merkezini ise 2008 yılında kurdu. Ayurveda üzerine eğitimi devam etmekte olup; doktorasını Vedic “Hint Astrolojisi” üzerine yapmıştır.

Astroloji – Ay Tutulması etkileri: Büyük depremler olabilir!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.