Astroloji: 27 Ağustos – 2 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Astroloji: 27 Ağustos – 2 Eylül 2018 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 27 Ağustos - 2 Eylül 2018 haftalık burç yorumları
Astroloji: 27 Ağustos – 2 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç Burcu 27 Ağustos – 2 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Koç olanlar:

Bu hafta sözleşmeler ve kontratlarda dikkati elden bırakmamalısınız ayrıntılar fazlası ile önem kazanmakta. Psikolojik olarak kendinizi yenileyeceğiniz aktivitelere yönelebilir adeta geçmişten bugüne uzanan yüklerinizden tam anlamı ile arınabilirsiniz. Hafta boyunca iş ve eğitim hayatınızla ilgili önemli gelişmeler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.


Yurt dışı ile ilgili konuları iyi değerlendirmeli ve başkalarının etkisi altında kalmamaya özen göstererek kararlar almaya gayret etmelisiniz. Özel hayatınızda da Kalbinizin sesine kulak vermelisiniz başkalarının söylemlerine değil!

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa Burcu 27 Ağustos – 2 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Boğa olanlar:

Hafta başından itibaren değişim enerjisini daha yoğun hissedeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Sizi destekleyen aldığınız kararlara saygı duyan dostlarınız ile fikir alışverişleri ile istikrarlı gelişmeler ve fırsatlar sizleri karşılamakta. Genel olarak, umduğunuz veya dilediğiniz şeylerin gerçekleşeceği enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Tek yapmanız gereken aldığınız kararları cesurca ortaya koymak ve tereddüt etmemek olmalı. Özel hayatınızda ise eş veya sevgiliniz kendi içinde yaşadığı korku ve kaygılardan tam anlamı ile kurtulup ilişkinizi daha da sahiplenecek yaklaşımları ile size güven vermeyi başaracak bu hafta. Romantizm aşk ve güven haftaveyamgasını vurabilir.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler Burcu 27 Ağustos – 2 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu İkizler olanlar:

Bu hafta iş hayatınızda verilen sözlerin beklediğiniz ödemelerin gecikmesine ve finansal anlamda zorlanmanıza sebep olabilir. Bu durum paniğe kapılarak yeni arayışlar içine yönelerek anlık kararlar almanıza sebep olabilir. Aman dikkat! Sizden yaşça büyük insanların uyarılarına ve tecrübelerine güvenmeli ve işbirliklerine ön yargılı olmadan hareket etmelisiniz aşırı gergin ve endişeli bir ruh hali içinde olmamaya özen gösterin.

Özel yaşamında ilişkisi devam eden İkizler eş veya sevgilinizin iş hayatında yaşanacak gelişmeler ile sevinebilir ortak yatırım planlarınızı bu hafta gerçekleştirebilirsiniz. Bekar İkizler de sürpriz yakınlaşmalar içinde olabilirler.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç Burcu 27 Ağustos – 2 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yengeç olanlar:

Bu hafta iş hayatınızda sizi yanlış yönlendirerek kırıcı davranışlara sokabilecek kişilere karşı dikkatli davranın. İletişimle ilgili hemen her konuda hassas davranmalısınız. Yaşanacak yanlış anlaşılma ve gecikmeler ciddi sorunlar yaşamanıza sebep olabilir.

Özel yaşamınızda ise tek taraflı kararlar almamalı sorumluluklarınızın bilincinde hareket etmeli ve ilişkinize emek verip sahip çıkmayı tercih etmelisiniz. Bekar yengeçler sizlerde aşkla aydınlanacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan Burcu 27 Ağustos – 2 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Aslan olanlar:

Bu hafta akraba veya kardeşleriniz ile ilgili fikir ayrılıkları sorunlar yaşanmasına ve gergin hissetmenize neden olabilir.  Bu durumun üstesinden gelebilmek elinizde uzak durun ve gerçekleri görmekten kaçan insanlara yakınlarınız olsa bile ısrarcı olmayın. İş hayatınızda ise şans okları sizden yana ilerlemekte kronikleşmiş hale gelen sorunlarınızı çözüme kavuşturabilir maddi olanaklarınızın genişlemesi ile sevinebilirsiniz.

Hafta boyunca mecbur kalmadıkça borç vermemeye özen göstermelisiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Aslan’lar duygusal bir yakınlaşma söz konusu olabilir sizler için. İlişkisi devam edenler ise daha yoğun duygular ve paylaşımlar ile keyifli enerjiler ile karşı karşıyasınız bu hafta.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak Burcu 27 Ağustos – 2 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Başak olanlar:

Haftanın ilk günleri merkezi sinir sisteminize bağlı hassasiyetler kas ağrıları yaşamanıza neden olabilir. İş stresi ve sorumsuz kişiler yüzünden kendinizi baskı altında hissetmemeye dikkat etmeli ruhsal olarak enerjinizi yüksek tutmaya gayret etmelisiniz.

Özel yaşamınızla ilgili pek çok sorunu halledebilmeniz için gökyüzü sizleri destekliyor ailelerin neden olduğu problemleri iletişime önem vererek sevginizi ortaya koyarak aşabilmek elinizde. Bekar Başaklar bu hafta yeni bir ilişki sizler için hüsrana neden olabilir.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi Burcu 27 Ağustos – 2 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Terazi olanlar:


Gökyüzü bu hafta hukuki işlerinizde gecikmeler ve aksaklıklar olabileceği konusunda uyarıyor sizleri. Dikkatli ve kontrollü olduğunuz sürece her hangi bir sorun çıkmadan işlerinizi yürütebilirsiniz. Bu hafta  artan kazancınızı değerlendirmek için önemli yatırım fırsatları çıkabilir karşınıza gizliliğe önem verin ve kararlarınızı ertelemeden gerçekleştirin.

Bu hafta iş arkadaşlarınız ile  aşırı samimiyetten kaçınmalı aranızdaki mesafeyi koruyarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizle daha yakından ilgilenmeli onu sevdiğinizi önemsediğinizi her şekilde hissettirmelisiniz. Bekar Teraziler hoşlandığınız biri varsa  ilk adımın karşı taraftan gelmesini beklemek yerine siz harekete geçin aşk kazansın.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep Burcu 27 Ağustos – 2 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Akrep olanlar:

Bu hafta iş ve özel yaşamınızla ilgili önemli kararlar vermeden önce her türlü detayı olumlu olumsuz gözden geçirin üzülmemek yanlış kararlar almamak için. Bu hafta alacak verecekler ile ilgili konularda zorlanabilirsiniz.

Bu durum iş hayatınızda beklentileriniz ödemelerinizle ilgili gecikmelere yol açabilir. Bu hafta  yeni bir işe girişime veya ilişkiye başlamak  için beklemede kalmalı ani kararlar almamalısınız.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay Burcu 27 Ağustos – 2 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yay olanlar:

Bu hafta pek çok konuda ne ektiyseniz onu biçeceğiniz  enerjiler ile karşı karşıyasınız. Yolunda gitmeyen konularda fikir ve önerilere açık olduğunuz takdirde pek çok zorluğu aşabilirsiniz.

Ortak ve başkalarına bağlı işler yapan Yay burçları bu hafta yeni teklifler alabilir daha iyi şartlarda yeni başlangıçlar gerçekleştirebilirsiniz. Özel hayatınızda ise  eş veya sevgiliniz ile iletişimde sorunlar had safhaya çıkabilir ve ilişkinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak Burcu 27 Ağustos – 2 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Oğlak olanlar:

Gökyüzü bu hafta  yaşadığınız olumlu olumsuz pek çok deneyimi sorun olarak görmekten uzaklaşarak daha huzurlu hissedeceğinize işaret etmekte. Bu hafta finansal konularda temkinli olmalı ayağınızı yorganınıza göre uzatmalısınız.

Özel yaşamınızda ise evli Oğlak’lar iç huzurunuzu yakalamış olmanız eşinize olumlu yönde yansıyarak ilişkiniz üzerindeki kara bulutları ortadan kaldıracaktır. Bekar Oğlaklar sizlerde arkadaşlarınız aracılığı ile tanıyacağınız biri ile heyecan verici bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova Burcu 27 Ağustos – 2 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Kova olanlar:

Bu hafta iş ve özel hayatınızda hemen her şey için pozitif düşünmeli ve yaşadıklarınızdan dersler alarak olaylara karşı yaklaşımınızı daha iyi hale getirme gayreti içinde olabilmelisiniz.

Özel yaşamınızda Evliliğinizde huzursuzluklar yaşamak istemiyorsanız sakin kalmalı söylemlerinizde karşı tarafı suçlar bir tavır takınmamalısınız. Bekar Kova burçları aşk hayatınızda yeni başlangıçlar ve gelişmelerle karşı karşıyasınız bu hafta.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık Burcu 27 Ağustos – 2 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Balık olanlar:

Hafta boyunca  iş ve eğitim hayatınıza yönelik önemli sevindirici gelişmeler yaşamanız olası.  Ayrıca parasal rahatlamalar yaşayarak biriken borçlarınızı kapatarak yeni bir iş sahasına yönelme fırsatı yakalayabilirsiniz.

İş arıyorsanız gönlünüze göre bir iş bulmanızda olasılıklar arasında. Özel yaşamınızda ise verdiğiniz sevginin karşılığını aynı şekilde almaya başlayacak krizlerden sonra gelen mutluluğun keyfini çıkaracaksınız. Bekar Balıklar içinse ilgi duyduğunuz kişiyle yollarınız tesadüfler sonucu kesişmesi mümkün görünmekte.


Yazar: Dr. Şenay Devi, profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy International’da tamamladı. Uzmanlık alanları Batı, Çin, Ezoterik Astroloji ve Vedic Astroloji olan Yangel; günlük burç yorumları, haftalık burç yorumları ve aylık burç yorumları ve astroloji analizlerini yayınladığı astrodeha.com internet sitesini 2007 yılında, AstrodehA Danışmanlık Merkezini ise 2008 yılında kurdu. Ayurveda üzerine eğitimi devam etmekte olup; doktorasını Vedic “Hint Astrolojisi” üzerine yapmıştır.

Balık burcunda kraliyet dolunayının burçlara etkileri


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.