Astroloji: 26 Ağustos balık burcunda kraliyet dolunayı burç yorumları

26 Ağustos Pazar sabah saatlerinde Balık burcunun 3. derecesinde gerçekleşecek kraliyet dolunayı etkileri nasıl olacak? Aşk, para ve sağlık konularında nasıl etkiler yaratacak? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 26 Ağustos balık burcunda kraliyet dolunayı burç yorumları
Astroloji: 26 Ağustos balık burcunda kraliyet dolunayı burç yorumları

Astrolog Dinçer Güner

26 Ağustos Pazar sabah saatlerinde Balık burcunun 3. derecesinde kraliyet dolunayı gerçekleşecek. Kraliyet Dolunayı dememizin sebebi ise gökyüzünde 4 tane olan kraliyet yıldızlarından biri olan Fomalhaut yıldızın tam üstünde meydana gelmesi.

Genel etkileri

Dolunay zamanı bireysel anlamda biraz daha kendi kabuğumuza çekilmek isteyebilir, yalnızlık ihtiyacımız çok fazla artabilir. Alma verme dengenizi oluşturmamız gereken bir sürece işaret ediyor. Kendimizden özveride bulunduğumuz, fedakarlık yaptığınız konularla, yüklendiğimiz hayır diyemediğimiz sorumluluklara yönelik bir farkındalık yaşayabiliriz. Hem ruh hem beden sağlığımıza odaklanmalıyız.


Dışsal koşullarımıza uyum sağlamak ve içsel enerjimizi bu koşullara uyumlamak için mücadele verebiliriz. Hayatımızın dağınık alanlarını toparlamak, pratik ve pragmatik bir yaklaşımla detaylara önem vererek toparlanmak gerekliliği hissedebiliriz.

Duygusal anlamda bizi etkileyen konular, hassasiyetler bu dönemde yoğun bir biçimde su yüzüne çıkabilir. Bir süre gündelik hayatın akışına kendimizi bırakmak ve yapmanız gereken işleri kendi yapmak isterken üzerimize aldığımız işleri bitirmekte zorlandığımız anlar olabilir.

kraliyet dolunayı burç yorumları

B planı gerekli olabilir

Enfeksiyonlar bu dönemde artış gösterebilir, dalgınlığa, unutkanlığa karşı dikkatli olmalıyız. Koşulların her an değişebileceğini bilmeli, bu yüzden cebimizde sürekli bir B planı ile dolaşmamızda yarar vardır. Verilen sözlerin tutulması gecikebilir veya tutulmayabilir. Bilinçaltımızdaki konuları görünür hale getirerek onlar üzerinde çalışmalar yapmak, ruhsal sorunlarımızı çözmek, terapi desteği almak için en uygun dönemdir.

Kendimizi bizimle hiçbir ilgisi olmayan, üzerimize vazife olmaya konular için kurban etmemeliyiz. Yaratıcı çalışmalar yapmak veya hobiler edinmek, resim yapmak, dans etmek, resim veya dans kurslarına yazılmak için de çok uygun bir dönemdir. İnatçılık etmek, ayak diremek yerine yaşamın bize getirdiği iyi veya kötü tüm koşulları ruhumuzla kabul etmeyi öğrenmemiz gerekiyor.

Yaşamınızın ana hedeflerinden sapmamak, gerçeklerden uzaklaşmadan hareket etmek en doğrusu olacaktır. Her türlü bağımlılıklarımızdan kurtulmak bunun için de destek almak için harika bir dönemdeyiz aslında.

Dolunay’da FOMALHAUT kraliyet yıldızı etkin olacak.

Bu yıldız Güney’in bekçisi olarak bilinir. Bu yıldız kişilere mistik güçler, idealleri gerçekleştirme yeteneği ve müthiş bir karizma verir. Yalnız çıkarcılık devreye girdiği anda maddi ve manevi kayıpları beraberinde getirir. Dolunay haftasında, yapacağınız tüm iyilikleri ve paylaşımları hiçbir karşılık beklemeden yapmalısınız, iyi niyetle. Eğer ki çıkar ilişkileri ile adım atarsanız zararlı çıkarsınız.

Bunun yanı sıra şunu sorgulamamıza neden olur bu yıldız; yaşamdaki hayallerin, ideallerin ne kadar gerçekçi? Gerçekçi olmayan hayaller, kumdan kaleler misali yıkılmaya mahkum bu Dolunay’da? Bu yüzden dikkatli olunmasında fayda var. Gerçekçi olmayan tüm düşünceler, hayal kırıklığı yaşatabilir. Bu yıldız Ay ile beraber olması kehanet yeteneği anlamına geliyor. Bu hafta boyunca içinize doğan şeyler, gördüğünüz rüyalar önemli durumların işareti olabilir.

Tanrı’nın parmağı

Ve bu Dolunay’da gökyüzünde YOD nam-ı diğer tanrının parmağı dediğimiz özel bir açı kalıbı oluşacak gökyüzünde. Bu açı kalıbı aslında yeteneklerin ortaya çıkması ve parlaması ile ilgilidir. Herhangi bir yaratıcı yeteneğiniz var ise o halde harekete geçin, kendinizi geliştirin ve yeteneklerinizi parlatın. Hangi alanda olursa olsun. Özellikle tasarımcılar, tiyatrocular, dansçılar, yaratıcı işler yapan kişiler için bu Dolunay oldukça verimli geçecek.

Astroloji: 26 Ağustos balık burcunda kraliyet dolunayı burç yorumları
Astroloji: 26 Ağustos balık burcunda kraliyet dolunayı etkileri (Görsel: NASA)

Dolunay Balık burcunun 3. derecesinde olacak. Sabian sembollere göre bu derecenin anlamı ise ne istediğinle ne yaptığın arasındaki denge ile alakalı. Bu yüzden kendine dön, bir düşün bakalım. Arzu ettiklerinle yaşadıkların, arzu ettiklerin ile yaptıkların aynı mı? Aralarında bir denge var mı? Bunun muhasebesini yapma zamanı tam olarak. Kişisel büyük fikirlerin ve ideallerin için harekete geç!

Özellikle Balık burcunun 3. derecesinde kişisel doğum haritanızda bir gezegeniniz var ise Dolunay sizi birinci dereceden etkileyecek demektir. Kişisel doğum haritanızda Yay, İkizler, Başak burçlarında 3 derece civarında bir gezegeniniz var ise Dolunay hayatınıza stresli durumları, kafa karışıklığını, bir zorlukla uğraştıracağına işaret eder.

Kişisel doğum haritanızda Yengeç, Akrep burcunun 3. derecesi civarında bir gezegeniniz var ise Dolunay size destek olacak, duygusal anlamda kendinizi daha rahat ifade edebilecek, duygusal, içsel ve manevi destekler alabileceksiniz.

Aşk

En romantik zamanlardır! Yalnızsanız sevgi dolu, romantik, yardımsever kişilerle tanışmak çok olasıdır. İlişkilerde romantizm rüzgarları esebilir, sevgi ve merhamet duyguları güçlü bir şekilde beslenir. İlişkilerdeki olası sorunlar sevgi prensibi ile rahatlıkla çözülebilir, affetme ve bağışlama zamanıdır.

Para

Güven ve istikrarın azaldığı zamandır! Parasal konular her ne kadar bereketli bile olsa zemin güvenilmezdir, kişisel anlamda büyük harcamalara karşı dikkatli olmak gerekir. Başkalarına yardım etmemiz gereken durumlarla karşılaşabiliriz.

Sağlık

Ayaklar ve bağışıklık sistemine dikkat edilmesi gereken zaman. Enfeksiyonlar hızla yayılabilir. Zehirlenmeler artabilir. İlaç kullanırken de dikkatli olunması gereken bir haftadayız.

Kraliyet dolunayı Dünya ve Türkiye üzerindeki etkileri

Cezaevleri, hastanelerle ilgili çarpıcı gelişmeler, belki de bu alanlardaki sağlık hizmetlerine ilişkin üzücü durumlar söz konusu olabilir. Özellikle rüyalar, bilinçaltı..vb konularda bol bol filmler çıkabilir. Tüketilebilir, kullanılabilir su kaynakları, havzalar, barajlar, nehirler, dereler bu Dolunay’ın etkisi altında olacaktır. Su kaynaklarında sıkıntılar söz konusu olabilir.

Sudan gelebilecek tehlikeler…

Deniz kazaları, denizlerle ilgili problemler oluşabilir. Sudan gelebilecek tehlikeler olabileceğini gösteriyor. Sel ve su taşmaları da aynı şekilde. Ya da boğulma haberleri çok sık yapılabilir bu aralar. Bu dönem büyük hayır organizasyonları yapılabilir, yardıma muhtaç kimselere yardımlar yapılabilir. İlaç, ilaç sektörü, eczanelere ilişkin yeni düzenlemelerde bu Dolunay ile birlikte yapılabilir.

Bu dönem siyasetin en istikrarsız olacağı dönemdir.

Alınan kararlardan hızlı bir şekilde vazgeçilebilir. Fakat kraliyet yıldızı etkisi ile liderlerin halkla daha iyi iletişim kurabileceğini, olumlu etkileşimler içinde bulunacağını söyleyebiliriz. Özellikle büyük dolandırıcılık şebekelerine baskınlar yapılabilir sık sık. Bulaşıcı ve salgın hastalıklarda artışlar meydana gelebilir bu Dolunay zamanı.

Özellikle bunlar toprak ürünleri kaynaklı hastalıklarda olabilir veya topraktan bulaşan. Sendikalar, işçi kesimiyle ilgili, onların haklarına ilişkin önemli konuları gündeme getirebilir. Ya da sağlık sektörü, sağlık sektörü çalışanları, eczacılar, ilaç üreten firmalar..vb noktalarda yeni düzenlemelere gidilebilir. Ülke olarak, başka ülkelere yardım etmemiz gereken durumlar söz konusu olabilir.

Dolunay ile hayallerinizi geniş tutun.. Geniş ama gerçekçi.. Gerçekçi somut adımlar atmaya özen gösterin, boş hayaller peşinde koşmayın…

26 Ağustos balık burcunda kraliyet dolunayı burç yorumları:

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu kraliyet dolunayı burç yorumları

Finansal konularda akılcı çözümler yaratabileceğinize işaret ettiği gibi, para meseleleri ile ilintili konularda toplantı, görüşme, imza gerektiren konular söz konusu olabilecek. Özellikle vergi, burs, prim..vb konularda kararlar almanız gerekebilir.

Muhasebeciniz veya banka işlerinizi yürüten kişilerle önemli görüşmeler ve kararlar alabilirsiniz. Belki evinizi değiştirmek, ofisinizi değiştirmek, yeni araba almak, ev almak için paraya ihtiyacınız vardır, bununla ilgili araştırmalar, görüşmelerde yapabilirsiniz. Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz. Çıkacağınız seyahatler sizlerin sorumluluğunu arttırıcı bir takım durumların olmasına da neden olabilir. Örneğin sağlık konuları için kan bağınız olan birinin yanına gitmeniz gerekebilir veya bir iş bağlamak, iş kurtarmak için de bir seyahat etmeniz gerekebilir.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu kraliyet dolunayı burç yorumları

İlişkiler, evlilik hem de ortaklık gerektiren konularda artık mantığınızın devreye gireceği zamanlar! Bu alanlarda önemli düzenlemeler yapabilir, net kararlar alabilirsiniz. Bu hafta sözleşme imzalamak, anlaşmalar yapmak için uygun ama koşulları ve maddeleri dikkatli okuyun ve kontrol sizde olsun.

İletişim, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım gibi konularda bu hafta umduğunuz desteği de rahatlıkla bulabileceksiniz. Bu hafta bir ortak ile ticarete atılmak için de güzel hafta. Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak ve verecek ilişkileri, burs, sigorta primleri..vb konular gündeminizde olacaktır.

Bu konularla ilgili bilgi ve iletişim hızı artabilir. Yalnız harcamalarınızı biraz denetim almakta fayda var. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu kraliyet dolunayı burç yorumları

Hem sağlığınız hem de iş ortamınızı ilgilendiren konularda net kararlar alma, düzene sokma zamanı. Özellikle sağlıkla ve yaşamınızı düzene sokma ile ilgili konularda profesyonel destek ve görüş alabilirsiniz. İş ortamınızda ise bu hafta kendi çalışma disiplininizle ilgili karar alabilir ve hemen uygulamaya sokabilirsiniz.

Özelikle sağlıkla ilgili konularda genital bölge, üreme organları, yumurtalıklar hassas olabilir. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler bu haftanın gündemini oluşturacak. Bu saydığım konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz. İlişkiler için tamam mı devam mı soruna yanıt aranacağı zamanlar. Eğer iyi giden bir birliktelik ise bir üst kademeye taşımak için adımlar atılabilir.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu kraliyet dolunayı burç yorumları

Özel hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda mantıklı bir şekilde düşünme ve karar verme zamanına işaret etmekte. Hem varsa çocuklarla ilişkileri, hem de özel hayatınızı düzenleme adına kararlar alıp uygulamaya sokabilirsiniz.


Bir diğer olası etki, size keyif verecek bir hobiye başlayabilirsiniz ya da bunun eğitimine. Bu hafta sizler için oldukça keyifli bir hafta, geçmiş işlerle ilgilenmek, geçmiş hesapları kapatmak, eskiden yarım kalan konularla ilgilenmek için de keyifli bir hafta açıkçası.

İş ve çalışma ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük rutin işler, kişisel gelişim, sağlığınızı ilişkilendiren konular, çok çalışılması gereken durumlar, angarya uğraştırıcı işler gündeminizde olacak.

İş yerinin yeri veya kurumsal yapısında bir takım değişiklikler meydana gelebilir, bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, yeni bir takım projeler işler için görevlendirilebilirsiniz.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu kraliyet dolunayı burç yorumları

Yaşamınıza dair yeni kararlar alma, hayatınızı düzene sokma, isteklerinizi belirleme, yaşamınıza çeki düzen verme zamanına işaret etmekte. Bu hafta mantıklı olan ne ise onu yapma zamanı bir nevi. Yada ev, arsa, gayrimenkulle ilgili konularda kararlar, imza gerektiren konular olabilir.

Bu hafta kendinize dönme, ruhsal anlamda kendinizi keşfetme, anlık farkındalıklar yakalama, varsa kötü alışkanlıklardan kurtulma zamanı sizler için. Spiritüel, mistik konulara karşı ilginiz daha da artabilir bu hafta.

Çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu hafta sıkça gündeminizde olacak. Kendinize iletişim ağırlıklı yeni bir uğraş, hobi edinebilirsiniz.

Yalnızlar için flörtöz etkiler devrede olacak, aşk için kapılarınızı aralayabilirsiniz. Hamilelikle ilgili konularda olumlu destekleyici etkiler devrede olacak. Çocuk sahibi olanlar onların bir sorunu veya problemi ile uğraşmak veya gidermek durumunda kalabilirler.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu kraliyet dolunayı burç yorumları

Yeni bir eğitime katılabilir, dil eğitimine başlayabilir, yakın çevrenizle ilgili görüşeceğiniz ve görüşmeyeceğiniz kişileri organize edebilirsiniz. Bu hafta yeni bir yazıya, hikayeye başlamak, kitap yazmak, web sitesi açmak, satış işlerine girişmek için güzel bir hafta.

Geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri gündeminizde yer alacak ana başlıklar. Uzun süredir beklediğiniz, hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz. İşiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir.

Aile içinde geçmişe ait bir takım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Ortak bir kararla biri ile eve geçebilir, taşınabilir veya risk alarak ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Ya da evinizi güzelleştirmek için kolları sıvayabilirsiniz, evinize mevsimine uygun çiçekler ve bitkiler alabilir, yabancı kaynaklarda gördüğünüz yeni bir objeyi satın alabilir, evinizin pencere ve kapılarını yaptırabilir onartabilirsiniz.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu kraliyet dolunayı burç yorumları

Para, finans konuları ile ilgili kendinize çeki düzen verme, toparlama zamanı olduğuna işaret etmektedir. Para ile ilgili mevzularda mantıklı düşünme, karar alma haftası sizler için. Jüpiter desteği ile sürpriz bir iş desteği, iş fırsatı sunulabilir size ama şartlar yeteri kadar olgunlaşmamış olabilir.

Maddi anlamda daha da rahat nefes almanızı sağlayacak bir teklif olabilir. Bu hafta ticarete atılmak, kendi işinizi kurmak için de uygun bir haftadır. Eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler, yakın yerlere seyahatler, birinci dereceden akrabalar, her türlü iletişim gündeminizde yer alacak sık sık.

Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceksiniz. Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasına başlangıç verebilir. Önemli bazı seyahatler gündeme gelebilir, size keyif verecek haberler alabilirsiniz. Bir süredir kafanızda olan bir web sitesi açma, kitap yayınlama..vb konularla ilgili güzel destekler alabilirsiniz.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu kraliyet dolunayı burç yorumları

Bu hafta Balık burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay sizlerin aşkı gösteren alanında meydana gelecek. Öncelikle yalnız olanlar için bu Dolunay, manevi tarafı güçlü, huzur veren, romantik, sevgi dolu bir partnerle yollarınızı kesiştirebilir.

Partneriniz var ise eğer bu aralar onunla çok daha romantik, sevgi dolu günler geçirebilirsiniz. Dolunay ile birlikte çok daha yaratıcı olabilir, sanatsal yeteneklerinizi harika bir şekilde sergileyebilirsiniz. Ya da Dolunay’la birlikte, sanatsal bir takım aktivitelere katılabilirsiniz.

Eğer ki işiniz sahne önünde yaptığınız bir iş ise Dolunay ile birlikte yeni tekliflerde gelebilir. Dostlarınızla manevi olarak destek olabilir, onların sorunlarına çözümlerde üretebilirsiniz. Modunuz, yaşam enerjiniz epey yüksek seyredeceği bir hafta sizleri bekliyor. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız eğer 15 Eylül’e kadar destekleyici etkilerin olduğu bir dönemde olacaksınız.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu kraliyet dolunayı burç yorumları

Bu hafta Balık burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım veya satım konuları ön planda olacak. Bu işlerle ilgilenirken zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz.

Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat! Dolunay su grubundan bir burç olan Balık burcunda olacağından, evinizde veya ofisinizde su tesisatı sorunları oluşabilir. Banyo, tuvalet, mutfağı yeniden bir elden geçirmeniz gerekebilir. Ya da diyelim ki yeni bir yer satın alacaksınız, alacağınız yerin tesisatını bir ustaya göstermeden, kontrol etmeden almayın. Ya da kiralama yapacaksanız da aynı şekilde evi veya ofisi iyice gözden geçirtin.

Aile içinde olası sorunlar var ise rahatlıkla çözülebilecek, affeden tarafın daha çok siz olacağına işaret etmekte bu Dolunay. Hafta boyunca, evinize yeni perdeler, tüller, çarşaflar alabilir. Evinizi boyayabilir, rengini değiştirebilirsiniz.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu kraliyet dolunayı burç yorumları

Arkadaşlarınız, sosyal çevreniz, etkileşim içinde olduğunuz kişilerle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızda görüşmeme kararı da olabilir. Sosyal hayatınızı gözden geçirme, düzenleme zamanı sizler için bu hafta.

Bunun yanı sıra arkadaşlarınızla birlikte zihin fırtınaları yapıp yeni projelerde üretebilirsin. Bu hafta akla mantığa uygun her türlü yeni projeyi hayata geçirmek için çok uygundur. Hayatınızda gelişen bir takım olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir ki bu özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konular olabilir. Sizden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir.

Size set veya engel olunan koşullarla ilgili farkındalığınız artabilir. Size zarar verme ihtimali olan, düşman kişilikleri rahatlıkla tespit edebileceksiniz. Sağlığınıza ekstra dikkat etmekte fayda var, özellikle alerji ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Bilinçaltı çalışmaları yapmak, terapilere gitmek, bilinçaltınızdaki korkuları temizlemek, yüzleşmek için de gökyüzü destekleyici olacaktır.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu kraliyet dolunayı burç yorumları

Bu hafta Balık burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Finansal konular ön planda olacak. Bütçenizi yeniden değerlendirmelisiniz. Gider ve gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak.

Bakmak ve kollamak zorunda olduğunuz kişilere daha fazla destek olmanız gerekebilir. Diğer yandan birikimlerinizi değerlendirmek, kazançlarınızı doğru kullanmak adına yeni kararlar alabilirsiniz.

Kendinize duyduğunuz öz değeri ve verdiğiniz önemi sınayacak hayat koşulları ortaya çıkabilir, kendiniz için de bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Aile ve eşle ilgili konularda bütçe kazanç ve birikimleri kullanmak değerlendirmek ve daha akıllıca harcamak önemli olacak.

Bu dönemde kendiniz için bir yatırım yapmak isteyerek adım atmak isteyebilirsiniz. Maddi konularda kendinizi sisli bir yolda yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu yüzden de aslında büyük riskli bir takım girişimler ve yatırımlar için pek de uygun bir zaman değil en azından bu 10 günlük süreç. Mevcut koşullarınızı korumaya yönelik hareket etmenizde fayda olduğunu düşünüyorum.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu kraliyet dolunayı burç yorumları

Daha çok okumanızı, araştırmanızı gerektiren konuları ortaya çıkaracaktır. Bu hafta yaşamı, hayatı daha fazla anlamak üzerine kafa patlatabilir, ilahi adaleti sorgulayabilir, inançlarınızı, içsel manevi gücünüzü gözden geçirebilirsiniz.

Keza bu hafta uzun seyahatlere çıkmak için de planlar yapabilirsiniz. İş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, terfi etmek isteyenler, iş ile ilgili takdir görmek isteyenler için destekleyici etkiler devrede olacaktır. Fikirlerinizle, düşüncelerinizle yöneticilerinizin oldukça dikkatini çekebilirsiniz.


İş ve kariyerinizle ilgili yeni bir takım başlangıçlar, adımlar gündeme gelebilir. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız dikkatli olun, çok fazla göz önünde olacağınızdan dolayı hem iyi hem de kötü adımlarınız gözden kaçmayacaktır. Eğer ki terfi gibi bir beklentiniz varsa bu konuşmak için bundan daha iyi bir zaman bulamazsınız. Astrolog Dinçer Güner – sorumgeldi.com

Sürekli bir şeyler ters mi gidiyor? Cevabı Çin burcunuzda olabilir!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.