Astroloji: Ağustos 2018 aylık burç yorumları

Astroloji: Ağustos 2018 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Astroloji: Ağustos 2018 aylık burç yorumları
Astroloji: Ağustos ayı burç yorumları

Ağustos ayı önemli astronomi olayı: 11 Ağustos 2018 Türkiye saati ile 12:47 ile Aslan burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek. Tutulmanın burcunuza yansımasını ilerleyen günlerde paylaşıyor olacağız.

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç Burcu Ağustos 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Koç olanlar:


Bu ay hayatınızın genelinde huzuru sağlamak korumak için her ne pahasına olursa olsun çatışmalardan kaçınılmalısınız. Yüksek öğrenim görmek isteyen öğrenciler için devlet kurumlarından fırsatlar elde edebilirler.

İş ilanları için, finansal kazançlar ve yeni şeyler elde etmek için girişimci olmanız gereken bir aydasınız. Özel hayatınızda kıskançlıklar çatışma ve krizleri beraberinde getirebilir dikkatli davranmalısınız.

Ay karşıt burcunuz Terazi’de olduğu günlerde tıbbi müdahaleler estetik operasyonlar beklediğiniz sonuçları vermeyebilir. Ay Terazi burcunda ilerlerken sağlıklı kararlar almanız güçtür. Tıbbi konular ve yeni başlangıçlar içinde olmamaya dikkat etmelisiniz.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa Burcu Ağustos 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Boğa olanlar:

Sahip olduğunuz cesareti ve güveni ön planda tutmaya devam etmeniz gereken bir aydasınız . Bir manevi yolculuğa çıkabilirsiniz. Bilgelik ve hevesiniz tüm davranışlarınıza yansır. Kardeşleriniz arkadaşlarınız enerjinizi paylaşacak ve onlardan gelecek faydalar ile büyümeler elde edebileceksiniz.

Kararlarınız, herkes tarafından takdir edilecektir, ancak iş yerindeki sorunları kontrol altında tutmalısınız. İş hayatınızda ki ilerlemeler veya genel imajınız için ciddi bir tehlike oluşturmamalıdır.

Bu ay tüm liderlik özelliklerinizi ortaya koymalısınız. Özel yaşamınızda ise kararlı olmalı ani kararlar ile mutluluğu kendinizden uzak tutmamalısınız.

Ay karşıt burcunuz Akrepte olduğu günlerde önemli kararlar cilt bakımı estetik müdahale gibi uygulamalardan uzak durmaya özen göstermelisiniz.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler Burcu Ağustos 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu İkizler olanlar:

Bu ay maddi manevi zenginliğiniz büyük olasılıkla artacak. Herkes tarafından takdir edilecek akıllıca kararlar alma gücüne sahip olacaksınız. Mali durumunuzdaki iyileşmeleri yatırım planlarınızı değerli bir şeylere sahip olmak için uygulamaya geçebilir kredi başvurusu gayrimenkul gibi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Özel yaşamınızda ise Aşk ve romantizm ay boyunca etkili olacaktır. Ay karşıt burcunuz Yay’da olduğu günlerde yeni başlangıçlardan uzak durmaya ani kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç Burcu Ağustos 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yengeç olanlar:

Ağustos 2018 yavaş bir döneme işaret ediyor sizler için. İstikrarlı bir büyüme, maddi ve manevi alanlarda etkili olacak ayrıca sağlığınızın iyileşmesi ile rahatlayacaksınız. Finansal kazançlar ancak sabır ve sürekli çaba harcamayla gelir bu ay sizlere.

Özel yaşamınızda evlilik veya süregelen beraberliğinizi başkalarının ki ile kıyaslama birlikte olduğunuz kişinin gururun kırılmasına ve sizden uzaklaşmasına neden olabilir. Aklınızı başınıza almalı var olan ilişkinizin sorumluluklarını almalısınız.

Ay karşıt burcunuz Oğlak’ta olduğu günlerde resmi işleriniz ile ilgili konularda ve yeni kararlar alırken ayrıntıları kaçırmamak için dikkatli olmalısınız.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan Burcu Ağustos 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Aslan olanlar:

Ağustos 2018 İş ve eğitsel konularda en yetenekli ve en iyi yanınızı ortaya çıkaracak enerjiler ile karşı karşıyasınız bu ay. Finansal konularda paranızı bir şekilde yönetmek ve finansal kayıplardan kaçınmak için bilgisine güvendiğiniz uzmanlar ile fikir alışverişleri yapmanız olumlu sonuçlar almanıza katkıda bulunacaktır.

Bu ay, Mevsimsel rahatsızlıklara karşı dikkat edin. Özel yaşamınızda ise başkalarının yanında tartışmalar içinde olmamaya özen gösterin. Siz barışsanız bile başkalarının ilişkinize bakış açıcı ve yaptıkları yorumlar yüzünden eş veya sevgilinize karşı tutumunuzdan dolayı üzülebilir onu kırdığınız için pişmanlıklar yaşayabilirsiniz.

Ay karşıt burcunuz Kova’da olduğu günlerde sinirleriniz gerilebilir. Öfke kontrolü yapmakta zorlanarak ikili ilişkileriniz ve iş hayatınızda sorunlar yaşayabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak Burcu Ağustos 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Başak olanlar:

Bu ay sizin için genel anlamı ile manevi bir yolculuğun idrakinde yenileneceğiniz ruhsal olarak arınacağınız bir ay olacaktır. Genel olarak gökyüzü bu ay iş ve eğitim hayatınızda mutlu ve başarılı kılacak sizleri.

Aile ilişkilerinizde ise özellikle üvey kardeşleri olan Başaklar sorunlar ve haksızlıklar ile karşılaşabilirler dikkatli olun ve tepkinizi yerinde ortaya koyun. Bu konuda haklılığınızı bilen insanlarda sessiz kalmayacaklardır. Bu ay yerleşim değişikliği veya yeni başlangıçlar içinde olmamaveya özen gösterin.

Ay karşıt burcunuz Balık’ta olduğu günlerde yeni başlangıçlardan uzak durmaya ani kararlar almamaya tıbbi müdahaleler yaptırmamaya özen göstermelisiniz.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi Burcu Ağustos 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Terazi olanlar:

Bu ay maddi manevi kazanımlar ile umutlarınızın gerçekleşmeye başlaması ile hayata karşı daha cesur bir tutum içinde olmayı başarabilirsiniz. Sözde arkadaşlarınızın size verdikleri maddi manevi zararları daha net kavrayacak zamanında vereceğiniz tepkiler ile onlara iyi birer ders vererek ağırlıklarınızdan kurtulabileceksiniz.


Özel yaşamınızda ise süregelen beraberliğinizi evlilikle taçlandırma kararı alabilirsiniz. Ay karşıt burcunuz Koç burcunda olduğunda agresif huzursuz hissedebilir ikili ilişkilerinizde gerginlikler ruhsal sorunlar yaşayabilirsiniz.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep Burcu Ağustos 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Akrep olanlar:

Gökyüzü bu ay hayatınızda karışık enerjileri barındırıyor sizler için. Manevi Dini eğilim daha da hakim olabilir daha da gelişebilir ruhunuzda. Şanslı dönem, olumlu bir kazanç akışı ile devam edebilir. Mevcut çalışma hayatınızda önemli bir gelişme sizleri saygınlık ve finansal güç kazandırabilir.

Bu ay boyunca bir iş değişikliği son derece yanlış olabilir sizler için. Sözleşmeye dayalı olarak çalışıyorsanız, işiniz bu süre zarfında kalıcı hale gelecektir.

Bununla birlikte, zenginliğin veya akademik anlamda başarınızı engellemeye çalışan kişilerin kimler olduğunu öğrenerek oyunlarını bozacak hamleler gerçekleştirebilirsiniz. Ailevi konularda ise miras veya ortak gelirler ile ilgili konularda uyuşmazlıkların ortaya çıkma olasılıkları var.

Ay karşıt burcunuz Boğa’da olduğu günlerde yeni başlangıçlardan uzak durmalı öfke ve hızla kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay Burcu Ağustos 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yay olanlar:

Bu ay, Göksel güçler zorlukları lehinize çevirecek enerjileri barındırıyor sizler için finansal olarak ta alamadığınız ödemeler verdiğiniz borçlar ödenebilir ve rahatlayabilirsiniz.

Bu ay dini inançlarınız spritüal alana ilişkin daha fazla anlayışa yönlenerek ruhunuzu gerçek anlamda arındırmanızı sağlayabilir. Cesaret, güç ve bu dönemde yeni girişimler yapma kabiliyetinizle karşı karşıya kalırsınız; bu da sizi daha büyük bir yaşam yoluna götürebilir.

Ay karşıt burcunuz İkizler’de olduğu günlerde enerjiniz diğer günlere nazaran düşük olacağından keskin kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak Burcu Ağustos 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Oğlak olanlar:

Bu ay finansal konularda risklerden uzak durun. Kimseye ticari anlamda aracılık etmeyin maddi olarak kayıplar yaşayabilir hukuki sorumluluklar yüzünden zarar görebilirsiniz.

Bu ay aile büyüklerinizin sağlık sorunları ile ilgili konularda yaşanabilir. Özel yaşamınızda sürpriz bir beraberlikle aşka kapalı yüreğinizi aşka teslim ederek kısa süre içinde evlilik kararı alıp çevrenizde ki pek çok kişiyi şaşırtabilirsiniz.

Ay karşıt burcunuz Yengeç’te olduğu günlerde yeni başlangıçlardan uzak durmaya hiç kimse ile tartışmamaya özen göstermelisiniz.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova Burcu Ağustos 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Kova olanlar:

Bu ay’ın ilk 15 günü duygusal olarak gergin hissedebilir geceleri uyku sorunu yaşayarak güne adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Bu durumu önemsemeli gerekirse tıbbi yardım almayı ihmal etmemelisiniz.

Bu ay özellikle mideniz ile ilgili sağlık sorunlarını dikkate almalısınız. İş hayatınızda finansal konularda ödemelerin zamanında yapılmamasına bağlı olarak kısa süreli maddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Paniğe kapılarak iş ilişkisi içinde olduğunuz kişiler ile sorunlar çıkarmamalı bunun geçici bir enerji olduğunun farkındalığı ile ilerlemelisiniz.

Özel yaşamınızda ise evli veya uzun süreli devam eden bir ilişkisi olan bir Kova burcuysanız Ay’ın ilk yarısı ilişkinizden sıkılıp farklı arayışlara yönelme eğiliminde olabilir ilişkinizi bitirmenin size iyi geleceği düşüncesi ile hareket edebilirsiniz.

Dikkat edin bu süreçte bilinçaltınız sizleri yanlış yönlendirip hayatınızı derinden etkileyecek yanlış kararlar almanıza neden olmasın. Ay karşıt burcunuz Aslan’da olduğunda yeni başlangıçlar kararlar almamaya dikkat etmelisiniz.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık Burcu Ağustos 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Balık olanlar:

Bu ay, hayatın içinde kendini ispatlamış kişilerin önerilerini dikkate almalı ve kararsızlıklarınızı öneriler doğrultusunda tekrar yapılandırmalısınız. Kendi işinin sahibi Balık burcu patronlar ise çalışma sisteminize katacağınız yenilikler yeni ekip arkadaşları iş hayatınızda memnun olmadığınız alanlarda da dikkat çekmeyi kazanımları arttırmanızı sağlayacak enerjileri getirecektir sizlere. Ay ortasında iş yaptığınız kişiler ile yollarınızı ayırma veya devam etmek gibi birtakım önemli kararlar alabilirsiniz.

Tutulma enerjileri ile yeni bir terfi işiniz ile ilgili farklı bir alanda söz sahibi olabilme gibi olumlu enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bu ay tanıyacağınız yeni insanlar iş hayatınızdaki istikrarı arttırabilir ve ertelediğiniz önemli bir projeyi gündeminize taşıyarak yurt içi ve yurt dışında önemli kazançlar elde etmeniz adına sizlere yeni kapılar açabilir iyi değerlendirin ve işlerinizi gizlilik çerçevesi ile prensipli bir şekilde yönetmeye gayret edin.

Özel yaşamınızda ise aşk hayatınızda büyük değişiklikler meydana getirebilir. Sorunlu ilişkileri olan Balık burcu mensupları için daha da zorlu olabilir. Şüphe nedeniyle eş ile olan ilişki bitme tehlikesi ile karşı karşıya kalabilir. Kardeşler veya arkadaşlarınızla ilişkiniz ile ilgili sırlarınızı konuşmaktan kaçının. Evliliğinizde veya ilişkinizde kendi aranızda sorunları çözüme kavuşturduktan sonra söyledikleriniz gün yüzüne çıkabilir ve kaçınılmaz bir ayrılıkla kararı ile karşılaşabilirsiniz.

Ay karşıt burcunuz Başak’ta olduğu günlerde enerjiniz düşük olabilir karamsarlıkla pişmanlık duyacağınız davranışlar ve kararlar alabilirsiniz bu tarz davranışlar içinde olmamaya özen göstermelisiniz.

Mars Retrosu

Mars gerileme süresi 27 Haziran-27 Ağustos 2018 tarihleri arasında etkili olacak. Mars geri hareketi hayatın merkezine yolculuk yapmak, bitirmek tamamlanmamış olanı ya bırakmak, veya yeniden gerçekleştirmek, yenilemek ve onarmak yeni doğrudan girişimler ile daha iyi sonuçlar almamamızı sağlar.

Bu dönem içinde ortaklık, iş dünyası ve yabancı yerlere yapılan seyahatlerde muazzam şanslar söz konusu olabilir. Yeni fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmalısınız, ancak acele, ego veya öfke ile kararlar verilmemesi gerektiğini aklınızdan çıkartmayın.


Yazar: Dr. Astrolog Şenay Devi, profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy International’da tamamladı. Uzmanlık alanları Batı, Çin, Ezoterik Astroloji ve Vedic Astroloji olan Yangel; günlük burç yorumları, haftalık burç yorumları ve aylık burç yorumları ve astroloji analizlerini yayınladığı astrodeha.com internet sitesini 2007 yılında, AstrodehA Danışmanlık Merkezini ise 2008 yılında kurdu. Ayurveda üzerine eğitimi devam etmekte olup; doktorasını Vedic “Hint Astrolojisi” üzerine yapmıştır.

Astroloji: Göyüküzü görünümü 1999’dakine benziyor: Büyük deprem olabilir!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.