Astroloji: 1 – 7 Ekim 2018 haftalık burç yorumları

Astroloji: 1 – 7 Ekim 2018 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu nasıl etkileyecek?

Astroloji: 1 – 7 Ekim 2018 haftalık burç yorumları

Ekim 2018’in ilk haftası, Pluto’nun Oğlak burcunda ileri gitmesiyle başlıyor. Yengeç burcunda Son Dördün ve sonrasında Venüs Retrosu ile ilişkiler ve para konuları ön plana çıkacak. 1 – 7 Ekim haftalık burç yorumları – Astrolog Zeynep Özyörük yorumladı…

Astroloji: 1 – 7 Ekim 2018 haftalık burç yorumları:

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu 1 – 7 Ekim haftalık burç yorumları

Kariyer ve sosyal statü alanında sorumluluklar ve görevleriniz değişmeye devam etmekte. Artık farklı bir görev bilincine sahipsiniz, engeller ortadan kalktı, kariyerinize yeni bir yön verebilirsiniz. 2 Ekim’de Yengeç burcundaki Son Dördün ile, Dolunay ile birlikte hayatınızdan çıkarmaya çalıştığınız kavramlar için aksiyona geçebilirsiniz. Özellikle de aileniz, yuvanız, eviniz ile ilgili konularda bazı şeylerden vazgeçebilir, uzaklaşabilirsiniz.


3 Ekim’de, ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanındaki fikirleriniz, partnerinizden aldığınız haberler, yaptığınız görüşmeleriniz, kariyer alanında stres yaratabilir, üst yönetimden baskı görebilirsiniz. Güç savaşlarına maruz kalabilirsiniz. Karşınızdakini ikna etmekte zorlanabilirsiniz.

Koç burçları 4-5-6 Ekim süresince Venüs’ün yavaşlayarak durağanlaşması sonucunda; ilişki ve para konularında hayatınızda yaprak kıpırdamayabilir. Bu günlerde özellikle borçlar, harcamalar, ortak gelirler alanında riskli hareketlerden kaçınmalısınız.

6 Ekim – 17 Kasım arasında Retro harekette olacak Venüs ile, harcamalar, borçlar, maddi konular, cinsellik, arzular ve tutkular alanında, bir takım sorunlara çözüm arayabilir, değer yargılarınızı, tabularınızı gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu 1 – 7 Ekim haftalık burç yorumları

Uzaklar, seyahatler, farklı kültürler, öğretiler, yüksek öğrenim ve ya yasal süreçler ile ilgili alanda sorumluluklar ve görevleriniz değişmeye devam etmekte. Artık farklı bir görev bilincine sahipsiniz, engeller ortadan kalktı, yeni bir hayat felsefesi benimsemeniz mümkün.

2 Ekim’de Yengeç burcundaki Son Dördün ile, Dolunay ile birlikte hayatınızdan çıkarmaya çalıştığınız kavramlar için aksiyona geçebilirsiniz. Özellikle de iletişim tarzınızda yeni bir yaklaşım belirleyebilirsiniz. Çalışma ortamınız diplomasi gerektirebilir.

3 Ekim’de, ofis içi şartlar, çalışma arkadaşlarınızla olan iletişiminiz alanındaki görüşleriniz, çalışma ortamından aldığınız haberler uzak yerlerle olan bağlantılarınızda gereksiz stres yaratabilir, bu kişilerden baskı görebilirsiniz. Güç savaşlarına maruz kalabilirsiniz. Karşınızdakini ikna etmekte zorlanabilirsiniz.

Boğa burçları 4-5-6 Ekim süresince Venüs’ün yavaşlayarak durağanlaşması sonucunda, ilişki ve para konularında hayatınızda yaprak kıpırdamayabilir. Bu günlerde özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar alanında riskli hareketlerden kaçınmalısınız.

6 Ekim – 17 Kasım arasında Retro harekette olacak Venüs ile, ikili ilişkiler, ortaklıklar, birliktelikler alanında, bir takım sorunlara çözüm arayabilir, değer yargılarınızı, zaaflarınızı gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu 1 – 7 Ekim haftalık burç yorumları

Borçlar, harcamalar, banka, kredi ve ya miras gibi alanlarda benimsediğiniz sorumluluklarınız, görevleriniz hızla değişmeye devam etmekte. Artık farklı bir anlayışa sahipsiniz, ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz, kendinize bu alanda yeni bir bütçe ve plan benimsemeniz mümkün.

2 Ekim’de Yengeç burcundaki Son Dördün ile, Dolunay ile birlikte hayatınızdan çıkarmaya çalıştığınız kavramlar için aksiyona geçebilirsiniz. Özellikle de duygusal anlamda manevi değerlerinizde değişimler olabilir. Aşk hayatınız daha fazla romantizm, empati, barış ve huzura ihtiyaç duyabilir.

3 Ekim’de, aşk hayatınız ile ilgili fikirleriniz, ve ya aşkınızdan aldığınız haberler sizde derin korkulara neden olabilir, üzerinizde gereksiz stres yaratabilir, samimiyet ve ya yakınlık ile ilgili yaşadığınız sorunlar ilişkilerinizde bir şekilde güç savaşlarına neden olabilir. Karşınızdakini ikna etmekte zorlanabilirsiniz.

İkizler burçları 4-5-6 Ekim süresince Venüs’ün yavaşlayarak durağanlaşması sonucunda, ilişki ve para konularında hayatınızda yaprak kıpırdamayabilir. Bu günlerde özellikle çalışma ortamınız, şartlarınız, çalışma arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinizde riskli hareketlerden kaçınmalısınız.

6 Ekim – 17 Kasım arasında Retro harekette olacak Venüs ile, çalışma ortamınız, şartlarınız, sahip olduğu iş, iş ortamındaki ilişkileriniz alanında, bir takım sorunlara çözüm arayabilir, bu alandaki değer yargılarınızı, tabularınızı gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu 1 – 7 Ekim haftalık burç yorumları

İkili ilişkiler, ortaklıklar, birliktelikler ve yasal süreçler gibi alanlarda benimsediğiniz sorumluluklarınız, görevleriniz hızla değişmeye devam etmekte. Artık farklı bir anlayışa sahipsiniz, ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz, kendinize bu alanda yeni bir düzen benimsemeniz mümkün.

2 Ekim’de Yengeç burcundaki Son Dördün ile, Dolunay ile birlikte hayatınızdan çıkarmaya çalıştığınız kavramlar için aksiyona geçebilirsiniz. Özellikle de duygusal anlamda ikili ilişkilerinizdeki alışkanlıklarınız, bağımlılıklarınız, aşırı vericiliğiniz konusunda bir takım değişimlere karar verebilirsiniz. Aile hayatınız daha fazla empati, barış ve huzura ihtiyaç duyabilir.

3 Ekim’de, ailenizle olan iletişiminiz, yuvanızla ilgili fikirler, ve ya onlardan aldığınız haberler, taşınma istekleri, eşiniz ve ya partnerinizle olan ilişkinizi zorlayabilir. Fikirlerinizi ortaya koymanız, aranızda güç savaşlarına neden olabilir. Karşınızdakini ikna etmekte zorlanabilirsiniz.

Yengeç burçları 4-5-6 Ekim süresince Venüs’ün yavaşlayarak durağanlaşması sonucunda, ilişki ve para konularında hayatınızda yaprak kıpırdamayabilir. Bu günlerde özellikle aşk hayatınız ve ya çocuklarınız ile olan ilişkilerinizde riskli hareketlerden kaçınmalısınız.

6 Ekim – 17 Kasım arasında Retro harekette olacak Venüs ile, aşk, flört, cinsellik, çocuklar ile olan ilişkinizde ve ya kendinizi ispat etmek istediğiniz yaratıcılık gerektiren konularda, bir takım sorunlara çözüm arayabilir, bu alandaki değer yargılarınızı, tabularınızı gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu 1 – 7 Ekim haftalık burç yorumları

Ofis içi şartlar, çalışma arkadaşlarınızla olan iletişiminiz, üzerinizdeki iş yükü, sağlığınız gibi alanlarda benimsediğiniz sorumluluklarınız, görevleriniz hızla değişmeye devam etmekte. Artık farklı bir anlayışa sahipsiniz, ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz, işinizde yeni bir pozisyon ve ya sorumluluk üstlenebilirsiniz.

2 Ekim’de Yengeç burcundaki Son Dördün ile, Dolunay ile birlikte hayatınızdan çıkarmaya çalıştığınız kavramlar için aksiyona geçebilirsiniz. Özellikle bastırdığınız, aileniz ve ya annelik duyguları ile ilgili fikirleriniz değişime uğrayabilir, bu alanda bir takım fedakarlıklar, vazgeçişler görülebilir. Kardeşiniz, yakın çevreniz ile olan ilişkiniz daha fazla ilgi, empati ve huzura ihtiyaç duyabilir.

3 Ekim’de, kardeşiniz, yakın çevreniz ile olan iletişiminiz, maddi konularla ilgili orta yolu bulma konusundaki fikirleriniz, onlardan aldığınız haberler, iş ortamında ve ya günlük hayatta sizi zorlayabilir. Fikirlerinizi ortaya koymanız, çalışma alanında güç savaşlarına neden olabilir. Karşınızdakini ikna etmekte zorlanabilirsiniz.

Aslan burçları 4-5-6 Ekim süresince Venüs’ün yavaşlayarak durağanlaşması sonucunda, ilişki ve para konularında hayatınızda yaprak kıpırdamayabilir. Bu günlerde özellikle aileniz, yuvanız, eviniz, aile içindeki ilişkilerinizde riskli hareketlerden kaçınmalısınız.

6 Ekim – 17 Kasım arasında Retro harekette olacak Venüs ile, bu alandaki sorunlara çözüm arayabilir, eviniz, yuvanız, aileniz ile ilgili değer yargılarınızı, tabularınızı gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu 1 – 7 Ekim haftalık burç yorumları

Aşk hayatınız, çocuklarınız, kendinizi ispat etmek istediğiniz iş konuları gibi alanlarda benimsediğiniz sorumluluklarınız, görevleriniz hızla değişmeye devam etmekte. Artık farklı bir anlayışa sahipsiniz, ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz, çocuklar ve ya aşk hayatınızda, tatil, eğlence konusunda yeni bir düzen benimseyebilirsiniz.

2 Ekim’de Yengeç burcundaki Son Dördün ile, Dolunay ile birlikte hayatınızdan çıkarmaya çalıştığınız kavramlar için aksiyona geçebilirsiniz. Özellikle sosyal ortam, arkadaşlar, bulunduğunuz çevre, aktiviteler ile ilgili bir takım fedakarlıklar, vazgeçişler görülebilir. Maddi konularda ve gelirlerinizde bir denge arayışına girmeniz sizi buna zorlayabilir.

3 Ekim’de, maddi konular, gelirler, kazançlar, ortaklıklar yoluyla elde edilen paralar konusundaki fikirleriniz, aldığınız haberler, keyifler, zevkler, tatil ve eğlence alanında size engel yaratabilir. Üzerinizde baskı yaratabilir.

Başak burçları 4-5-6 Ekim süresince Venüs’ün yavaşlayarak durağanlaşması sonucunda, ilişki ve para konularında hayatınızda yaprak kıpırdamayabilir. Bu günlerde özellikle kardeşleriniz, yakın akrabalarınız ve de onlarla olan maddi bağlarınız konusunda riskli hareketlerden kaçınmalısınız.

6 Ekim – 17 Kasım arasında Retro harekette olacak Venüs ile, kardeşleriniz, yakın çevreniz ile olan ilişkiler ve ya genel anlamda iletişim tarzınız gibi konularda sorunlara çözüm arayabilir, bu alandaki değer yargılarınızı, tabularınızı gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu 1 – 7 Ekim haftalık burç yorumları

Eviniz, yuvanız, aileniz, gayrimenkul gibi alanlarda benimsediğiniz sorumluluklarınız, görevleriniz hızla değişmeye devam etmekte. Artık farklı bir anlayışa sahipsiniz, ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz, aile ve kariyer hayatınızda yeni bir düzen benimseyebilirsiniz.


2 Ekim’de Yengeç burcundaki Son Dördün ile, Dolunay ile birlikte hayatınızdan çıkarmaya çalıştığınız kavramlar için aksiyona geçebilirsiniz. Özellikle kariyer, profesyonel hayat, mesleki statünüz ve ya annelik sorumluluklarınız ile ilgili bir takım fedakarlıklar, vazgeçişler yapmanız gerekebilir. Arkadaşlarınızın desteği, empati ve ya politik bir yaklaşım gerektirebilir.

3 Ekim’de, uzaklar, farklı felsefeler, öğretiler konusundaki fikirleriniz, bu alandan aldığınız haberler, aile ve eviniz alanındaki sorumluluklarınız nedeniyle sizi zorlayabilir. Üzerinizde baskı yaratabilir.

Terazi burçları 4-5-6 Ekim süresince Venüs’ün yavaşlayarak durağanlaşması sonucunda, ilişki ve para konularında hayatınızda yaprak kıpırdamayabilir. Bu günlerde özellikle maddi konular, gelirler, kazançlar, manevi değerleriniz konusunda riskli hareketlerden kaçınmalısınız.

6 Ekim – 17 Kasım arasında Retro harekette olacak Venüs ile, gelirler, kazançlar, manevi değerler, elde ettiğiniz bir takım maddi ödüller, miras ve ya yan destekler gibi konularda sorunlara çözüm arayabilir, bu alandaki değer yargılarınızı, hırslarınızı, harcama tarzınızı gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu 1 – 7 Ekim haftalık burç yorumları

Kardeşleriniz, yakın çevreniz, iletişim tarzınız ve işinizle ilgili düşünceleriniz alanında benimsediğiniz anlayış hızla değişmeye devam etmekte. Artık farklı bir düşünce yapısına sahipsiniz, ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.

2 Ekim’de Yengeç burcundaki Son Dördün ile, Dolunay ile birlikte hayatınızdan çıkarmaya çalıştığınız kavramlar için aksiyona geçebilirsiniz. Özellikle uzaklar, uzun seyahatler, farklı kültürler ve ya burada bulunan bağlantılarınız ile ilgili bir takım fedakarlıklar, vazgeçişler yapmanız gerekebilir. Üst düzey yöneticiler, kariyer alanındaki başarı hırsınız ve ya endişeleriniz bu alanda etken olabilir.

3 Ekim’de, arkadaşlarınız ve ya bulunduğunuz çevrenin etkisiyle fikirleriniz, arkadaşlarınızdan aldığınız haberler kariyer konusundaki anlayışınız ile çatışabilir. Bu durum üzerinizde baskı yaratabilir. Kendinizi ikna etmekte zorlanabilirsiniz.

Akrep burçları 4-5-6 Ekim süresince Venüs’ün yavaşlayarak durağanlaşması sonucunda, ilişki ve para konularında hayatınızda yaprak kıpırdamayabilir. Bu günlerde özellikle tarzınız, görünümünüz, ikili ilişkilerdeki duruşunuz konusunda riskli hareketlerden kaçınmalısınız.

6 Ekim – 17 Kasım arasında Retro harekette olacak Venüs ile, görünümünüz, imajınız, ikili ilişkilerde benimsediğiniz strateji ve değer yargılarınızı, tabularınızı gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu 1 – 7 Ekim haftalık burç yorumları

Maddi konular, gelirler, kazançlar, manevi değerler alanında benimsediğiniz anlayış hızla değişmeye devam etmekte. Artık farklı bir düşünce yapısına sahipsiniz, ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz, alım-satım, ticaret ve ya yatırım yaparak harekete geçebilirsiniz.

2 Ekim’de Yengeç burcundaki Son Dördün ile, Dolunay ile birlikte hayatınızdan çıkarmaya çalıştığınız kavramlar için aksiyona geçebilirsiniz. Özellikle ortak gelirler, borçlar, harcamalar konusundaki dalgalanmaları engellemek konusunda yeni bir anlayış benimseyebilir, bir takım alışkanlıklardan vazgeçebilirsiniz. Uzaklar ile ilgili uzun vadeli planlarınızın bu vazgeçişlerde payı olabilir.

3 Ekim’de, uzaklardaki arkadaşlarınız ve ya farklı kökenlerden oluşan sosyal çevreniz ile yaptığınız fikir alışverişiniz, aldığınız haberler ve ya uzaklarla ilgili kafanızdaki uzun vadeli planlar, maddi alanda gelirleriniz, kazançlarınız konusunda sizi zorlayabilir. Bu durum üzerinizde baskı yaratabilir. Çevrenizdekileri ikna etmekte zorlanabilirsiniz.

Yay burçları 4-5-6 Ekim süresince Venüs’ün yavaşlayarak durağanlaşması sonucunda, ilişki ve para konularında hayatınızda yaprak kıpırdamayabilir. Bu günlerde özellikle gizli ilişkiler, platonik aşklar konusunda riskli hareketlerden kaçınmalısınız.

6 Ekim – 17 Kasım arasında Retro harekette olacak Venüs ile, gizli ilişkileriniz ve ya platonik aşklarınız ile ilgili içinde bulunduğunuz sorunlara çözüm arayabilir, değer yargılarınızı, tabularınızı gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu 1 – 7 Ekim haftalık burç yorumları

Genel anlamda hayatınız, sağlığınız, görünümünüz alanında benimsediğiniz sorumluluklar, stratejiler, koyduğunuz kurallar, hızla değişmeye devam etmekte. Artık farklı bir hayat düzenine sahipsiniz, yeni kurallar ve yeni sorumluluklar konusunda ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.

2 Ekim’de Yengeç burcundaki Son Dördün ile, Dolunay ile birlikte hayatınızdan çıkarmaya çalıştığınız kavramlar için aksiyona geçebilirsiniz. Özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar, birliktelikler, sözleşmeler konusunda yeni bir anlayış benimseyebilir, bir takım alışkanlıklardan vazgeçebilirsiniz. Harcamalar, borçlar nedeniyle seçtiğiniz kariyer yolunun, bu vazgeçişlerde payı olabilir.

3 Ekim’de, üst yönetim ile ve ya kariyer alanında yaptığınız görüşmeleriniz, fikirleriniz, aldığınız haberler genel anlamda benimsediğiniz yeni hayat şartları konusunda sizi zorlayabilir. Bu durum üzerinizde baskı yaratabilir. Üst yönetimi ve ya otorite kişileri ikna etmekte zorlanabilirsiniz.

Oğlak burçları 4-5-6 Ekim süresince Venüs’ün yavaşlayarak durağanlaşması sonucunda, ilişki ve para konularında hayatınızda yaprak kıpırdamayabilir. Bu günlerde özellikle arkadaşlarınızla olan ilişkinizde, sosyal ortamdaki duruşunuz konusunda ve ya uzun vadeli planlarınız ile ilgili riskli hareketlerden kaçınmalısınız.

6 Ekim – 17 Kasım arasında Retro harekette olacak Venüs ile, uzun vadeli planlarınız ve ya arkadaşlarınız, eski sevgilileriniz ile ilgili içinde bulunduğunuz sorunlara çözüm arayabilir, değer yargılarınızı, tabularınızı gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu 1 – 7 Ekim haftalık burç yorumları

Genel anlamda bilinçaltınızda yatan bir takım prensipler, kurallar, inançlar, geçmişten bugüne taşıdığınız fakat size ait olmayan sorumluluklar hızla değişmeye ve dönüşmeye devam etmekte. Artık farkındalığınız daha fazla, bu alanda özgürlüğünüzü ilan ederek, kendi seçimlerinizi, isteklerinizi hayatınızda daha kolay yaratabilirsiniz.

2 Ekim’de Yengeç burcundaki Son Dördün ile, Dolunay ile birlikte hayatınızdan çıkarmaya çalıştığınız kavramlar için aksiyona geçebilirsiniz. Özellikle çalışma hayatı, şartları, sağlık ve sağlıklı beslenme gibi konularda yeni bir anlayış benimseyebilir, bir takım olumsuz alışkanlıklarınızdan vazgeçebilirsiniz. Uzaklarla olan bağlantılarınızın, buradaki kişilerle olan ilişkilerinizin bu vazgeçişlerde payı olabilir.

3 Ekim’de, uzaklarla olan iletişiminiz, yaşadığınız aşk ve ya birliktelikler bilinçaltınızda yatan bir takım korkuları, statü endişelerinizi ve ya inançları tetikleyebilir. Bu durum üzerinizde baskı yaratabilir.

Kova burçları 4-5-6 Ekim süresince Venüs’ün yavaşlayarak durağanlaşması sonucunda, ilişki ve para konularında hayatınızda yaprak kıpırdamayabilir. Bu günlerde özellikle uzaklardan gelen ve otorite sahibi olan kişilerle olan ilişkilerinizde, kariyerinizde riskli hareketlerden kaçınmalısınız.

6 Ekim – 17 Kasım arasında Retro harekette olacak Venüs ile, uzaklardaki partnerlerinizle olan sorunlarınıza çözüm yolu arayabilir, bu alandaki değer yargılarınızı, tabularınızı gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu 1 – 7 Ekim haftalık burç yorumları

Bulunduğunuz sosyal çevre, arkadaşlarınız, uzun vadeli planlarınız ve bu alandaki sorumluluklarınız hızla değişmeye ve dönüşmeye devam etmekte. Artık farklı bir sosyal çevreye sahipsiniz, yeni planlar, projeler konusunda ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.

2 Ekim’de Yengeç burcundaki Son Dördün ile, Dolunay ile birlikte hayatınızdan çıkarmaya çalıştığınız kavramlar için aksiyona geçebilirsiniz. Özellikle aşk hayatınız, çocuklar, yaratıcılık gerektiren hobileriniz gibi konularda yeni bir anlayış benimseyebilir, bir takım olumsuz alışkanlıklarınızdan vazgeçebilirsiniz. Ortak gelirler, borçlar, harcamalar konusunda denge arayışınızın bu vazgeçişlerde payı olabilir.

3 Ekim’de, banka, kredi, ortak gelirler, borçlar, prim ve ya yan gelirler alanındaki fikirleriniz ve ya yapacağınız görüşmeler, arkadaş ortamında ve ya bulunduğunuz iş çevresinde bir takım güç savaşlarına sebep olabilir. Bu durum uzun vadeli planlarınızla ilgili üzerinizde baskı ve stres yaratabilir. Karşınızdakini ikna etmekte zorlanabilirsiniz.

Balık burçları 4-5-6 Ekim süresince Venüs’ün yavaşlayarak durağanlaşması sonucunda, ilişki ve para konularında hayatınızda yaprak kıpırdamayabilir. Bu günlerde özellikle uzaklar, farklı kültürden olan kişilerle olan ilişkileriniz, seyahatler alanında riskli hareketlerden kaçınmalısınız.

6 Ekim – 17 Kasım arasında Retro harekette olacak Venüs ile, uzaklar, seyahatler, bu alanda yaptığınız masraflar konusunda sorunlarınıza çözüm yolu arayabilir, bu alandaki değer yargılarınızı, tabularınızı gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.


Yazar: Astrolog Zeynep Özyörük / Klaros Danışmanlık – Kadınca Özel

Astroloji: 6 aylık süreçte Türkiye ve Dünya gündemi


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.