Astroloji: 17 – 23 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Astroloji: 17 – 23 Eylül 2018 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 17 - 23 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Hafta boyunca Mars ile Uranüs arasındaki dinamik görünüm etkin olacak. Oldukça dikkatli olmamız gereken bir hafta. Kazalara, büyük koparıcı kavgalara açık olacağımız bir zaman diliminden geçiyoruz. Özgürlüklerimizin ne kadar önemli olduğunu anlayacağız ve özgürlük elde etmek için de her yolu deneyeceğiz.

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu 17 – 23 Eylül haftalık burç yorumları

İkili ilişkilerde fikren de olsa adil olmaya çalışacağımız, politik manevralarla krizleri kendi yararımıza dönüştürebileceğimiz bir süreç olacak. Ortaklık veya ikili ilişkilerinizle ilgili her iki tarafı da memnun edecek kararlar alabileceksiniz.


Hafta boyunca Mars ile Uranüs arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Bu ikili, bela durumlar, özgürleşme, kaza, isyan etme, kontrolü kaybetme ile ilgilidir.

Koç burçları; hafta boyunca sosyal ilişkileriniz, dostluk ilişkilerinizde tahammülün azalması, sizi kısıtlayan ve boğan insanları belki biraz sert bir şekilde hayatınızdan uzaklaştırmanız gerekebilir.

Özellikle parasal konularda, aniden ortaya çıkan masraflar stresle uğraşmanıza neden olabilir. Dostluk ilişkilerinde ve parasal konularda zarara uğramak olasıdır hafta boyunca. Dostlarınız sizi, işin içinde risk ve tehlike olan bir şeylere davet ederlerse kabul etmeyin!

Koç burçları; Merkür’ün Terazi burcu seyahati sürecinde ortaklık için görüşmeler yapmak, partnerimizin veya ortağımızın fikirlerinden yararlanmak, anlaşmalar imzalamak varsa düşmanlarımız veya aramızın nane olduğu kişilerle ateşkes yapmak için uyun bir dönem olacaktır.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu 17 – 23 Eylül haftalık burç yorumları

Boğa burçları; Merkür’ün Terazi sürecinde iş arayanlar iş bulabilir, iş yerinde fikirlerinizle dikkat çekebilir, işinizle ilgi önemli müşterilerle önemli toplantılardan karlı çıkabilirsiniz. Eğer ki işiniz satış, pazarlama, reklam, halkla ilişkiler, tanıtım ile ilgili ise yaşadınız en keyifli dönemde olabileceksiniz.

Birlikte çalıştığınız kimselerden gelecek olan fikirlere açık olmalısınız. İşinizle ilgili anlaşmalar, sözleşmeler söz konusu bu süreçte. Hafta boyunca Mars ile Uranüs arasında da gergin bir görünüm oluşacak.

Boğa burçları; hafta boyunca tahammül seviyeniz sıfırın altına seyredebilir, tepkileriniz her zamankinden çok daha sert ve kavgacı olabilir. Çarpmalara, düşmelere, kazalara açık bir haftadasınız. Hayatınızı riske atacak her türlü konudan, bela olabilecek her türlü işten uzak durun. Bedensel sağlığınıza dikkat edin, spor yapıyorsanız eğer bedeninizi çok fazla zorlamayın.

Boğa burçları; özellikle kariyer konularında oldukça stresli bir hafta sizleri bekliyor. Öfkeyle kalkıp birden istifa dilekçenizi vermeyin, üstlerinizle ve patronlarınızla ağız dalaşlarına girmemeye özen gösterin. Aceleci ve panik bir hafta sizleri bekliyor, yetiştirilmesi gereken işler ve koşturmalarla dolu bir hafta olacak sizler için.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu 17 – 23 Eylül haftalık burç yorumları

İkizler burçları; hobilerinize daha fazla yönelebilir, yeni hobiler edinebilir, el yetenekleriniz varsa bunları geliştirecek kurslara veya işlere yönelebilirsiniz. Hafta boyunca Mars ile Uranüs arasında da gergin bir görünüm oluşacak.

Siz her ne kadar yalnız kalmak, kafanızı toparlamak, etliye sütlüye karışmak istemeseniz de şartlar ve koşullar ne yazık ki buna pek de izin vermeyecek görünüyor. İkizler buçları; hafta boyunca bastırılmış öfke, yeri ve zamanı geldiğinde vermeniz gereken tepkileri verememekten dolayı, kendinize sık sık kızabilirsiniz.

İkizler buçları; yurt dışı işleri, ticari işler, eğitimle ilgili konularda stresli koşullar oluşabilir, şartları kontrol edemeyebilirsiniz. Bu konularla ilgili kimseyle tartışmamaya, ağız dalaşı içine girmemeye özen gösterin. Yasal olarak her türlü başınıza bela olabilecek konulardan uzak durmanızda fayda var.

Merkür’ün Terazi sürecinde İkizler buçları için aşk, özel hayat ve çocuklarla ilgili konularda genel anlamda iyicil etkiler söz konusu. Eğer ki özel hayatınızda biri yok ise, yeni birileri ile tanışabilir, yazışabilir, flört edebilirsiniz, bu kişi ile internet aracılığı ile tanışabilirsiniz mesela.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu 17 – 23 Eylül haftalık burç yorumları

Yengeç’ler ev içinde sohbet, muhabbet ortamı çok daha fazla olacaktır. Yeni bir eve geçmek, ev almak, araba almak veya satmak için de güzel bir süreçte olacaksınız. Özellikle yapacağınız pazarlıklar çok adil ve sizin düzgün yönetebileceğiniz pazarlıklar olacaktır. Hafta boyunca Mars ile Uranüs arasında da gergin bir görünüm oluşacak.

Yengeç burçları; hafta boyunca ödemeler, krediler, borçlar, nafaka, primler, miraslar, muhasebe işleri, banka işleri, yatırımlarla ilgili konularda oldukça stresli, problemli bir hafta sizleri bekliyor. Bu konularla ilgili işler kontrolden çıkabilir, istediğiniz gibi yönetmek pek kolay olmayabilir. Hatta bu konularla ilgili çatışmalar içine çekilebilirsiniz, insanlarla tartışabilirsiniz.

Hafta boyunca biraz esnek olmanızda fayda var. Size yapılması gereken ödemelerde gecikmeler olabilir. Para meselesi dostlarınızla aranızı açabilir. Hafta boyunca birilerine kefil olmak, borç vermek için de pek uygun değil açıkçası. Krediler onaylanmayabilir, borçlar çıkmayabilir, sponsor bulamayabilirsiniz. Finansal beklentileriniz pek karşılanmayabilir.

Yengeç buçları için Merkür’ün Terazi sürecinde iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, aile, yerleşim, taşınma, yer değiştirme, evinizde tadilat gerektiren konulara yönelme, ev alma ve satma gibi işler olabilecektir. Aklınıza evinizle yapmayı planlayacağınız ilginç fikirler gelebilir.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu 17 – 23 Eylül haftalık burç yorumları

Bir takım önemli sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir, fakat imza atacağınız konularda dikkatli okumanızda yarar var. Yeni bir eğitime başlayabilir, yeni bir dil öğrenebilirsiniz. Hafta boyunca Mars ile Uranüs arasında da gergin bir görünüm oluşacak.

İlişkiler, ortaklıklar ve kariyer konuları oldukça risk altında bu hafta. Aslan burcu olanlar bu alanlarda kurduğunuz, daha doğrusu yönettiğiniz ilişkileri artık yönetmek istemeyebilir, isyan bayrağını açabilirsiniz.

Umarım çevrenizde anlayışlı ve iyi insanlar vardır ve sizi idare edebilirler. Yoksa bu hafta ya eş, ortak ya da işinizle ilgili kopuşlar, ayrılıklar söz konusu olabilir.

Aslan burçları; eğer yalnız iseniz, size aşk var demek isterdim ama ne yazık ki! Aksine maksimum arıza insanları hayatınıza hızla çekebilirsiniz. İnsanlarla anlaşmak, ortak paydada buluşmak, ortak hareket etmek bu hafta çok kolay olmayabilir.

Aslan buçları için Merkür’ün Terazi sürecinde iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, seyahatler, yakın çevre ile ilişkiler, eğitimle ilgili konular, seminerler..vb konular olabilecektir. Bu hafta bilgiyi düzenleme, tasnif etme ile ilgilenebilir. Yayıncılık, web sitesi, internetle ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu 17 – 23 Eylül haftalık burç yorumları

Başak buçları için para, finans, mali konularla ilgili anlaşmalar, sözleşmeler, önemli, toplantılarda söz konusu olacak. Parasal konularda daha adil çözümler üretebilecek, olası kriz durumlarını politik bir şekilde yönetebileceksiniz. Para ile bağlantılı anlaşmalar yapmak için de güzel bir süreç.

Hafta boyunca Mars ile Uranüs arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Başak’lar günlük angarya, yapılması gereken işler ve sorumluluklardan artık size gına gelebilir, sinirleriniz bozulabilir, üstünüze çok da vazife olmayan işleri artık üzerinizden atabilirsiniz.

Hafta boyunca sağlığınıza dikkat edin, özellikle kalp, dolaşım sistemi, tansiyon gibi durumlara. İş ortamınızda, birlikte çalıştığınız kişilere karşı tahammülünüz azalabilir, hataları tolere edemeyebilirsiniz. İş ortamınızda, birlikte çalıştığınız kişilere karşı isyan edebilir, bir kaşık suda fırtına kopabilirsiniz. İstifa etmeyin, kimseyi tepelemeyin, özellikle de müşterilerinizi.

Merkür’ün Terazi sürecinde iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, finansal konular, kazançlar, alım veya satım işleri, bütçe ile ilgili işler üzerine olabilecektir. Başak buçları nasıl daha iyi para kazanırım sorusuna cevap arayabilir; alım ve satım işleriniz varsa bu etki ile rahatlıkla işlerinizi yapabilirsiniz.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu 17 – 23 Eylül haftalık burç yorumları

Terazi burçları bir check-uptan geçebilirsiniz; göz veya diş doktoruna gitmeniz gerekebilir. Sizi çok yoracak ve sorumluluklarınızı arttıracak bir yükün, işin altında da girebilirsiniz. İletişim yeteneklerinizi çok hünerli ve yaratıcı bir şekilde ortaya koyabileceksiniz.

Daha çok anlatmak, anlamak, okumak, iletişim kurmak isteyeceksiniz. Hafta boyunca Mars ile Uranüs arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Öncelikle özel hayatınız, aşk hayatınızla ilgili stresli durumlara hazır olun. Aniden ortaya çıkan kavgalar, tartışmalar yüzünden ayrılıklar ve kopmalar söz konusu olabilir.


Terazi’ler bu aralar alacağınız yatırımla ilgili tüyoları dikkatle analiz edin, hatta bana sorarsanız yatırımlar için pek de öyle uygun bir dönemde değilsiniz. Nereden baksanız 1 ay kadar beklemekte fayda var.

Kredilerinizi, borçlarınızı yapılandırmanın yolunu bulmakta fayda var. Çocuklarınızla ilgili de stresli durumlar meydana gelebilir, çocuğunuzla tartışmayın veya kavga etmeyin, sakin olmaya bakın!

Merkür’ün Terazi sürecinde iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, tamamen kendinizle, kişiliğinizle, kişisel yeteneklerinizle ilgili konular olabilecektir. Terazi burçları; yaşamınızda huzur ve dengeyi yakalama uğruna daha fazla çene yormak, çaba sarf etmeni gerekebilir.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu 17 – 23 Eylül haftalık burç yorumları

10 Ekim’e kadar Akrep burçlarının önemli sözleşme ve anlaşmalarını ertelemelerinin faydalı olduğunu düşünüyorum. Ha erteleyemediğiniz olası imza gerektiren konularda maddeleri dikkatli okuyun ve sözleşmeler içinden işinize gelmeyenleri çıkartın.

Çünkü 12. ev aslında kayıplar alanıdır! Şartlar ve koşullar tam olarak elimizde olmaz, bu yüzden adımlarınızı dikkatli atmalısınız.

Hafta boyunca Mars ile Uranüs arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Akrep burcu olanlar; hafta boyunca yuvada ve ailenizde huzur bulmakta zorlanabilirsiniz. Ev kazalarına özellikle dikkat, evde ocağı söndürmeden, sigaranızı söndürmeden çıkmayın.

Sigortalar atabilir, evde aletler bozulabilir. Taşınma sürecinde iseniz taşınırken eşyalarınız zarar görebilir. Bu hafta ailenize bir şeyleri ikna etmek pek mümkün gözükmüyor.

Merkür’ün Terazi sürecinde dinlenme, içe dönüş süreci yaşayacaksınız önümüzde süreçte. Akrep burçları; kendinizi daha fazla sorgulayabilir, hayatın neresindeyim, nereye gidiyorum, hedeflerim neler, neler yapmam gerek gibi daha birçok sorunun yanıtını arıyor olacaksınız.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu 17 – 23 Eylül haftalık burç yorumları

Yay burçları; arkadaşlarınızın fikirleri görüşleri bu dönem sizler için oldukça önem kazanacak, keza sizin de fikirleriniz onların yaşamlarında yol gösterici olabilecektir. Oldukça nazik, kibar iletişim becerilerinizle insanları bir araya getirebilir, hatta küsleri bile barıştırabilirsiniz.

Hafta boyunca Mars ile Uranüs arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Yay burçları; hafta boyunca yakın çevreniz, kardeşlerinizle olan ilişkiler, komşular, iletişim, internet işleri, eğitim işleri stres kaynağı haline dönecek.

Bu alanlarda başınıza bela almamaya özen gösterin. Bu konularda tahammülünüz çok olmayabilir, normalde göz yumduğunuz konulara artık göz yummayabilirsiniz.

Trafikte özellikle dikkat etmenizde fayda var, kazalara açık olabilirsiniz. Ya da arabanız birden, durup dururken arıza yapabilir ve ekstra masraf çıkartabilir. Eğitim görevlileri ile sert tartışmalardan kaçınmakta fayda var.

Yay burçları; Merkür’ün Terazi sürecinde sizleri oldukça sosyal, o parti senin bu parti benim, arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelebileceğiniz, yeni sosyal ortamlar içine girebileceğiniz bir dönem başlayacak.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu 17 – 23 Eylül haftalık burç yorumları

Fikirlerinizi, düşüncelerinizi üstlerinizle, yöneticilerinizle paylaşmaktan çekinmeyin. Rahatsız olduğunuz konular var ise eğer, onlarla kibar, nazik bir şekilde iletişim kurun. Derdinizi anlatın, ifade edin.

Hafta boyunca Mars ile Uranüs arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Oğlak burcu olanlar; parasal konularda bir rahat yüzü yok sanırım size… Maddi konular hayatınızın stres kaynağı haline dönüşebilir. Maddi konularla ilgili kimseyle tartışmamaya özen gösterin.

Parasal konularla ilgili başınıza bela almayın! Eşyalarınız kırılabilir, bozulabilir. Alacaklarınızı toparlamakta zorlanabilirsiniz. Maddi konularla ilgili özgürlük elde etmek isteyebilirsiniz. Fakat bunu yaparken köprüleri de yıkmayın.

Oğlak burçları için hafta boyunca ardı ardına masraflar çıkabilir, bu masrafların bir kısmı sağlık harcamaları ile ilgili olabilir.

Merkür’ün Terazi sürecinde üstlerinizden övgüler alabilir, başarılı işlere imza atabilirsiniz. İş arayan Oğlak’lar; bu süreçte birçok iş görüşmesine gidecekler. İşiniz için seyahatlerde söz konusu olabileceği gibi; anlaşmalar, sözleşmelerde söz konusu olabilecektir bu süreç içinde.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu 17 – 23 Eylül haftalık burç yorumları

Kitap çıkarmak Kova burçları yayın evleri ile toplantılar yapabilirsiniz. Pasaport, vize gibi işlerle ilgilenebilirsiniz. Seyahatler organize edebilirsiniz. Derinliği, ruhu olan kitaplar ve yayınlar daha fazla okuyabilir, kişisel gelişimle ilgili eğitimlere, seminerlere katılabilirsiniz.

Hafta boyunca Mars ile Uranüs arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Valla Kova burçları için oldukça zor bir hafta! Adeta barut fıçısı gibi ortaklıkla gezebilirsiniz. Bir yanda panik duygusu, yetiştirilmesi gereken işler ama bir taraftan elinizi hangi işe atsanız sakız gibi uzaması…

Stresle baş etmeyi öğrenmelisiniz bu hafta. Hızlı hareket etmekten, çarpmalara, düşmelere, kazalara da açık olabilirsiniz. Tahammülünüz azalabilir, insanları bu aralar idare etmek pek kolay olmayabilir sizler için. Hele ki konu özgürlüğünüze müdahale ile ilgili bir konu olur ise karşınızdaki kişinin ipini hemen çekebilirsiniz.

Kova burçları; Merkür’ün Terazi sürecinde iletişim yeteneklerinizi daha çok din, felsefe, akademik eğitim hukuksal konular, seyahatler, yabancılar, yurt dışı ile ilgili işler olacaktır. Özellikle yayıncılık, tanıtım, reklam faaliyetleri için güzel bir süreçtir.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu 17 – 23 Eylül haftalık burç yorumları

Balık burçları için bu dönem biraz daha zihinsel farkındalık dönemi. Kendinizde değiştirmek istediğiniz noktaları tespit etmek için güzel bir süreçtir. Yalnız elbette 8. ev krizleri ilişkilendiren bir alan olduğundan, iletişim krizlerini yönetmeniz gerekebilir bol bol.

Hafta boyunca Mars ile Uranüs arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Balık burçları; şu sıralar hayat sizin kontrolünüzün dışında. Çok fazla olay sizi sınava tutuyor olabilir. Vermeniz gereken tepkileri verememekten dolayı, özellikle kendinize çok fazla kızıyor ve haksızlık ediyor olabilirsiniz.

Balık burçları genel olarak sağlığınıza da dikkat etmenizde fayda var, özellikle ateşli hastalıklara. Cesaret gerektiren durumlarda yeteri kadar kendinizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz.

Sürekli bir uyku hali, hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Maddi konularda akla hayale gelmeyecek, sürpriz harcamalar ortaya çıkabilir. Değerli eşyalarınıza dikkat edin, çaldırmayın, kaybetmeyin.

Balık’lar Merkür’ün Terazi sürecinde krediler, burslar, primler, ortaklaşa kazançlarla elde edilen gelirler, miraslar ön planda olabilecektir. Özellikle Merkür sayesinde 10 Ekim’e kadar bu konularla ilgili sözleşmeler, anlaşmalar, imza gerektiren koşullar gündeme gelebilir. Krediler için araştırmalar yapabilirsiniz.


Yazar: Astrolog Dinçer Güner – sorumgeldi.com

İndigo Dergisi aylık ve haftalık Astroloji yorumları


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 19 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. Ayrıca İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, ideolojik veya politik hiçbir oluşumun parçası değildir.