Astroloji: 3 – 9 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Astroloji: 3 – 9 Eylül 2018 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 3 - 9 Eylül 2018 haftalık burç yorumları
Astroloji: 3 – 9 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç Burcu 3 – 9 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Koç olanlar:

Gökyüzü başarı çıtanızı yükseltmeniz için iş başında destekliyor sizleri fikir alışverişleri iş hayatınızda yeni projelerin içinde yer almanızı sağlayabilir. ilişkilerinizle ilgili konularda aile hayatınız başta olmak üzere sizi daha sessiz ve tartışmalardan uzak duran huzur arayan bir ruh hali içinde hissedebilirsiniz.


Bekar Koç burçları Aşk hayatınızda yaşanacak hızlı gelişmelere hazır olun ve gurunuzu aşktan üstün tutmadan hareket etmeyi deneyin. Gurur ve kıskançlık duygunuz mutlu olmanızın önüne engel oluşturmasın.

Koç burçları, iş hayatınızda finansal konularda yavaşlamalar zamanında yapılmayan ödemelere neden olabilir bu enerji ile konsantrasyon gücünüz zayıf olduğundan tahammüllü davranmakta zorlanabilir işiniz gereği bilgi iletişim resmi belgelerle ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Alım satımlar ile ilgili konularda acele etmemeli iş değişikliği gibi konular da dikkati elden bırakmamalısınız. Kilo problemi olan Koç burçları diyete başlayabilir ve başarılı sonuçlar elde edebilirler. İradenizi ortaya koyun ve kilo sorununuzu kökünden çözüme kavuşturun.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa Burcu 3 – 9 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Boğa olanlar:

Enerjisi temposu yüksek bir hafta sizleri karşılamakta. Gökyüzü bu hafta aşk arkadaşlık ve ikili ilişkilerinizde önemli olayları beraberinde getirip ilişkilerinizde sorunlar yaratan hemen her şeye karşı tavrınız son derece net ve keskin kılabilir. Boğa burçları, sizin için önemli olan her şeyi sahiplenip mücadele etmekten korkmadan ilerleyeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Diğer planetlerin de etkisi ile arzularınız duygularınız yoğunlaşıp artacak ve eş veya sevgilinizle ilişkiniz çok daha özel ve sevgi dolu bir hal alacak. Özel hayatınızda ise aşk tutku heyecanlandıracak sizleri sürpriz bir evlilik teklifi alabilir beraberliğiniz devam ediyorsa kaygılardan uzaklaşıp birbirinize güvenmeyi sevgiyi kısıtlamadan yaşamayı tercih edebilirsiniz.

Meslek hayatınızda ise rekabetli ruhunuz coşacak adeta ve haksızlığa uğradığınız engellendiğiniz konuların bir bir ortaya çıkması ile işinize 4 elle sarılacaksınız. İşiniz ile ilgili konularda geçmişte yarım kalan işlerinizi tamamlamanızı sağlayacak.

Hafta sonu sürpriz yolculuklar gerçekleştirebilirsiniz. Boğa burçları, bu hafta kendinize değer vermenizi sağlayacak enerjiler ile ruhsal ve fiziksel sağlık sorunlarınızı aşacak ve güçleneceksiniz.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler Burcu 3 – 9 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu İkizler olanlar:

Gökyüzü bu hafta sizlere duygusal fırsatların geleceğini müjdelemekte devam eden bir ilişkiniz varsa evlilik kararı alabilir. Evli iseniz eşinizle güven tazeleyerek ilişkinize bir şans daha verebilirsiniz.

Aşkta yüzünüz gülmeye başlıyor. Bu hafta işinizle ilgili her konuda detaylara önem vermeli var olan şartları iyileştirmek için akılcı ve çözüm odaklı hareket etmelisiniz. Özellikle işinizle ilgili konularda yapıcı davranırken başkalarının adına sözler vermemeli kimseye kefil olmalı borç isteyen arkadaşlarınızı nazikçe geri çevirmelisiniz. Aksi halde fazlası ile zor durumda kalabilirsiniz.

Sizlere önerim işinizle ilgili tüm görüşme anlaşma alım satım gibi konuları gündeminize alıp sonuçlandırmak için elinizi çabuk tutmanız. İkizler burçları, merkezi sinir sisteminize bağlı sağlık sorunlarınız ortadan kalkmaya başlıyor ve hızla iyileşiyorsunuz.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç Burcu 3 – 9 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yengeç olanlar:

Gökyüzü bu hafta bir çok gizli saklı meseleyi gün yüzüne çıkartacak ve haklılığınızın gün yüzüne çıkması ile rahat bir nefes alıp maddi manevi rahatlayacaksınız. Özel hayatınızda ise bekar olan Yengeç burçları, hayatınızı birleştireceğiniz o özel insanla tanışabilir kalıcı bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Siz evli ve ilişkisinde açılmaz sorunlarla uğraşan bir Yengeç iseniz anlayış uyum ve dengenin kurulması ile bitecek endişesi taşıdığınız ilişkinizi yeniden yapılandırabilirsiniz.

Yengeç burçları, bırakın aşk hükmünü sürsün gönül sarayınızda. Hafta başında finansal konularda gecikmeler aksamalar hesapta olmayan değişiklikler yaşanabilir. Akışa ayak uydurun ve öfkeyle hareket etmeyin.

Size özel bir takım belgeler görüntüler başkalarının eline geçebilir ve size karşı kullanmaya kalkan gizli düşmanlıklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yine bu hafta yolculuklarda iptaller yaşanabilir. Yaptıklarınızı söylediklerinizi iki kere gözden geçirmeniz gereken zamanlar.

Özellikle ortaklıkları olan Yengeçler bu dönemde denetimi elden bırakmamalı ve duygusal davranışlar içinde olmadan gerçekçi hareket etmeli riskli yatırımlardan yeni başlangıç ve ortaklıklardan uzak durmalısınız. Maddi konularda risk gerektiren her şeyden uzak durmalısınız.

Bu hafta özel yaşamınızda ise bekar ilişkisi olmayan Yengeçler sizlerde aşkta heyecan verici olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Yay burçları, kilo sorununuz varsa hafta başından itibaren diyete başlayabilir sportif faaliyetlerde yer alarak bedeninizi forma sokarken ruhunuzu da yorgunluğundan arındırarak enerjinizi yükseltebilirsiniz.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan Burcu 3 – 9 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Aslan olanlar:

Gökyüzü haftanın ilk günü iş hayatınızda yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli davranmanız ve ani kararlar vermeden her ne olursa olsun mücadele ederek her zorluktan sonra bir kolaylık olacağının mutlak bilinci ile hareket etmenizin önemine dikkat çekmekte.

Güneş gibi parladığınız bir haftadasınız bu günlerde kıskanç insanların negatif enerjilerine karşı savuma kalkanlarınızı hazırlayın ve başarınıza mutluluğunuza hiç bir şekilde müdahale etmelerine fırsat vermeden kararlı bir şekilde ilerlemeye devam edin.

Bu hafta taşınma satın alma gibi konularla ilgili düşünceleriniz varsa bir sonraki haftayı beklemeniz daha olumlu sonuçlar almanızı sağlayacaktır. Bu hafta geçmişte yaptığınız fakat yeterince karşılığını alamadığınız bir işinizde daha iyi imkanlarla karşınıza çıkabilir ve yeni fırsatları beraberinde getirebilir sizlere.

Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan Aslan burçları yeni ortamlar yeni arkadaşlıklar ve onların sayesinde tanıyacağınız birinin yakın ilgisi ile şaşırabilir ve bir anda kendinizi aşkın seline kaptırabilirsiniz.

Beraberliği devam eden Aslan burçları ise korku kaygı ve başkaları için yaşamayı bırakıp anda kaldığınız anda aşkın karşılığını almaya başladığınız özel bir haftadasınız. Aşk ile beslenen ruhunuz yükselen enerjiniz beden sağlığınıza olumlu olarak yansıyacaktır.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak Burcu 3 – 9 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Başak olanlar:

Bu hafta başta Ailenizle olmak üzere ikili ilişkilerinizdeki gerginlikler sona eriyor; huzurlu günler sizleri karşılıyor. İş hayatınızda haftanın ilk günleri gecikmeler verilen sözlerin yerine getirilmemesi canınızı sıkabilir dert etmeyin daha iyileri ile karşılaşacaksınız.

Sakin davrandığınız takdirde sorunların hepsini aşabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise özellikle aynı işyerinde çalışan ve duygusal yakınlığı olan Başak burçları, sizler için ise karmaşık bir süreç olabilir. İşinize duygusallığınızı karıştırmamalısınız.


Finansal olarak güçlü bir aydasınız geçmişten gelen miras hukuksal davalar olumlu bir şekilde netice verebilir ve siz beklemediğiniz gelişmeler karşısında artan kazancınızla ilgili değerlendirmeler yapma konusunda kararsız kalabilirsiniz.

Sağlığınızda ise özellikle merkezi sinir sistemine bağlı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Sizlere önerim kendinize zamansızlıktan zaman yaratın ve gökyüzü sizi destekleyen enerjiler yansıtırken bunu yaşamınızı yeniden yapılandırmak için kullanın.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi Burcu 3 – 9 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Terazi olanlar:

Beklenmedik gelişmeler ile dolu bir haftaya hazır olun ikili ilişkileriniz iş hayatınız tam anlamı ile değişim sürecinin içinden geçecek. Özellikle iş hayatınızla ilgili kariyer sahibi üst düzey konumda olan birisi ile yollarınız kesişebilir ondan gelecek destek ve yardımla hayallerinizi gerçeğe yansıtabilirsiniz. İş birlikleri sizleri güçlendirmek için iş başında iken şimdi size düşen karar verme mekanizmanızın gücüne inanarak hareket etmek olmalı.

İş hayatınızda cesaretli davranmalı ve başkalarının sizi yönlendirmesine müsaade etmeden kendi doğrularınızın mücadelesini vererek hareket etmelisiniz. Hafta sonuna kadar alım satımlar ve ortaklıklarda kredi başvurusunda bulunmak gibi konularda dikkatli olmanızda yarar var. Finansal konularda olumlu bir hafta doğru zamanı beklemek acele etmemek kaydıyla. Ek bir iş aracılığı ile gelirlerinizde artış yaşanabilir.

Uzun vadeli finansal yatırımlar hayatınızın en büyük ve şanslı güvencesi olabilir. Evinizi yenilemek veya bir araç satın almak istiyorsanız bu hafta çok uygun enerjiler ile karşı karşıyasınız. İş arıyorsanız bu hafta bulabilir var olanı çok daha iyi hale getirebilirsiniz.

Arkadaşlardan gelecek şanslar söz konusu bağlantılarınız sizi tanınır biri yapabilir. Haftanın ilerleyen günlerinde uzun zamandan beri süregelen bir projenizi hayata geçirebilir ek işler yapabilir ve bir anda yıldız gibi parlamaya başlayabilirsiniz. Heyecan ve yorgunluğa bağlı aritmi ve tansiyon yüksekliğine dikkat edin bu hafta.

Terazi burçları, bedensel olarak kas ağrıları kendinizi zayıf hissetmenize neden olabilir sizlere önerim bedeninizi yormayacak bir spor dalına yönelerek kondisyonunuzu yükseltmeye başlamanız yönünde olacaktır.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep Burcu 3 – 9 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Akrep olanlar:

Bu hafta özellikle iş hayatınızda kaybettiğiniz umutlarınız yeniden dirilmeye başlıyor. Özel yaşamınızda da tanıyacağınız veya önceden tanıdığınız biri ile duygusal bir yolculuğun içinde bulabilirsiniz kendinizi ufkunuz genişliyor ve siz yeni başlangıçlara doğru yol alıyorsunuz.

Bu hafta, İşbirlikleri sizi her anlamda güçlü kılacak mali açıdan hızla gelişmelerin olacağı bir haftadasınız. İş hayatınızda sigorta vergiler bankalar ve muhasebe ile ilgili sıkıntılara karşı dikkatli olmalısınız. Özellikle internet üzerinden alışverişler hesap kontrolü gibi konularda dolandırıcılıklara karşı dikkate alın.

Sağlığınızda ise temponuzun yükselmesi ile sinir sisteminiz hassas olabilir. Kendinize iyi bakmalı olabilecek her türlü olumsuz durumun önüne geçmek için beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz. Akrep burçları, özel yaşamınızda ise denenmişi denemekten vazgeçmeli yeniliklerin peşine gidebilme cesaretini gösterebilmelisiniz.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay Burcu 3 – 9 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yay olanlar:

Gökyüzü bu hafta değişimle gelecek memnuniyet verici gelişmelere dikkat çekmekte. Mutlu olmadığınız bir işiniz varsa başka bir yere çok daha iyi şartlarda geçiş yapabilirsiniz. İş ve özel yaşamınızda kararlarınızı ulu orta paylaşmama dikkat edin.

Özel yaşamınızda da 3’üncü şahıslarla yaptığınız paylaşımlarınız bir anda büyük sorunlara yol açabilir dikkatli davranın ve bu hafta yeni bir ilişkiye başlamadan önce aldığınız karardan gerçekten emin olup olmadığınızı sorgulayın. Yay burçları, bu hafta pek çok konuda yenilenmek ve kuvvetlenmek için kararlı olmalısınız.

Yay burçları, hafta boyunca hukuksal konularda sizin lehinize gelişmeler sevindirici gelişmeler yaşanabilir. Bu hafta yolculuklarda hırsızlık ve karışıklıklara dikkat edin.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak Burcu 3 – 9 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Oğlak olanlar:

Bu hafta hayatınızın pek çok alanında yeniliklere güçlü ve olumlu değişimlere, Size maddi manevi zenginlikler getirecek gelişmelere hazırlıklı olun. Bu hafta başında geçmişle ilgili yarım kalmış konular ilişkiler gündeminize gelebilir. Dargın olduğunuz sevgilinizle yeniden bir araya gelebilir yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Yine işinizle ilgili konularda da elinizden kaçan bir fırsat çok daha iyi şart ve imkanlarla karşınıza İşinizle ilgili resmi bir konularda sizi zorlayan şeyler bir anda lehinize dönebilir ve haksızlıklar haklılığınız karşısında hükmünü yitirebilir. Özel yaşamınızda Evli Oğlaklar eşle ilişkinizi iyileştirme niyetiniz varsa suçlamayı bırakıp hatalarınızı telafi etmek için çabalamalısınız.

Bekar Oğlak burçları işiniz gereği tanıyacağınız biri ile duygusal bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren finansal konularda da güçlü etkiler söz konusu kazanımlarınız artıyor daha profesyonel düşünmeli sosyal ilişkilerinize önem vermeli istemeyi bilerek hareket etmelisiniz. Sağlığınızı ciddiye almalısınız bağışıklık sisteminizi güçlü tutmanız gereken bir haftadasınız.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova Burcu 3 – 9 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Kova olanlar:

Bu hafta iş hayatınızda haksızlıklara maruz kalacağınız durumlar yaşanabilir. Bu durumu çözüme kavuşturmak için çözüm aramalı güvendiğiniz insanlar ile fikir alışverişleri içinde olmalısınız. Bu hafta boyunca özellikle resmi evrak ve belgelerin altına imza atmamaya dikkat etmelisiniz.

Finansal gelirlerde düşüş sizleri haftanın ilk günlerinde zorlayacak olsa da ilerleyen günler ile birlikte rahatlamalar yaşanacaktır. Özel yaşamınızda ise Evli Kova burçları eşinizden gelecek maddi manevi destek kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacaktır.

Bekar Kovalar sizlerde iş arkadaşlarınız aracılığı ile keyifli bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Bu hafta spor ile ilgilenen Kova burçları kendinizi çok zorlamamalısınız sakatlanmalar söz konusu olabilir.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık Burcu 3 – 9 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Balık olanlar:

Sezgilerinizin son derece yönlendirici olduğu enerjiler ile karşı karşıyasınız bu hafta. Aşk ve iş hayatınızda kararlarınızı uygulamaya başlayabileceğiniz enerjiler hakim gökyüzünde. Bu hafta iş hayatınızda resmi dairelerle ilgili sorunlar ile karşılaşabilirsiniz.

Dikkatli olmalı ve başkalarından kaynaklı zararlar görmemek adına dikkati elden bırakmamalısınız. Özel yaşamınızda evli Balık burçları birlikteliğiniz daha tutkulu ve heyecanlı sevgi dolu bir noktaya erişebilir. Geçmişte yaşanan pişmanlığını duyduğunuz bir aşk hikayeniz varsa o insanı hala seviyor ve sevildiğinize inanıyorsanız bu hafta sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İş hayatınızda yanlış anlaşılmalar ve yanlış yönlendirmelere karşı dikkatli davranın. Başkalarının ne dediğinden çok siz yapmanız gerekenlere odaklanın kazanın. Geçmişte çözüme kavuşturulmamış sürüncemede kalmış ailevi meseleler bu hafta yeniden gündeme gelerek sizleri öfkeli bir ruh haline büründürebilir.


Yazar: Dr. Şenay Devi, profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy International’da tamamladı. Uzmanlık alanları Batı, Çin, Ezoterik Astroloji ve Vedic Astroloji olan Yangel; günlük burç yorumları, haftalık burç yorumları ve aylık burç yorumları ve astroloji analizlerini yayınladığı astrodeha.com internet sitesini 2007 yılında, AstrodehA Danışmanlık Merkezini ise 2008 yılında kurdu. Ayurveda üzerine eğitimi devam etmekte olup; doktorasını Vedic “Hint Astrolojisi” üzerine yapmıştır.

Astroloji: Bu ay burcunuzu neler bekliyor?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.