Astroloji: Eylül 2018 aylık burç yorumları

Astroloji: Eylül 2018 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Astroloji: Eylül 2018 aylık burç yorumları
Astroloji: Eylül 2018 aylık burç yorumları

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç Burcu Eylül 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Koç olanlar:

Kariyeriniz ile ilgili başarılı çıkışlar içinde olabilir her türlü engellemeye rağmen büyük bir yükseliş içine girebilirsiniz. İş ve eğitim hayatınızda projeler ve girişimler istenilen sonuçları almanızı sağlayacaktır.


Kısacası, iş arkadaşlarınızla birlikte yolunuza engeller yaratan kaktüsleri ayıklayın ve siz her türlü şeye rağmen köklü ve sağlıklı bir ağaç gibi güçlü olmayı seçin. Hukuki konularda kimse ile uzlaşma içine girmeden hakkınızı aramanız gereken bir süreçtesiniz merhamet duygunuza yenilmeden ilerleyin.

Ay karşıt burcunuz Terazi’de olduğu günlerde tıbbi müdahaleler estetik operasyonlar beklediğiniz sonuçları vermeyebilir. Ay Terazi burcunda ilerlerken sağlıklı kararlar almanız güçtür. Tıbbi konular ve yeni başlangıçlar içinde olmamaya dikkat etmelisiniz.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa Burcu Eylül 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Boğa olanlar:

Çevrenizde ve etrafınızda  olan biten her şeyi daha derinden bir şekilde anlamlandırarak hissedeceksiniz. Otoritenizi iş yerinde koruyacaksınız ve rakipleriniz bilginiz azminiz karşısında isteseler de istemeseler de size saygı duyacaklar.

Başkalarıyla çatışmalara girmek istemiyorsanız egonuzu yenin ve yenilenin. Öğrenci Boğalar yüksek eğitim almayı tercih etmeleri için iyi bir zaman dilimindeler.

Yeni bir proje başlatmayı planlıyorsanız, bu ay doğru zamandır sizler için. Sosyal arenada kazançlı çıkacağınız gelişmeler söz konusu fakat bu ay özel yaşamınızda ilişkinizi bozmak isteyen kişilerin çok yoğun düşmanlıkları ile karşılaşabilirsiniz dikkatli davranın.

Ay karşıt burcunuz Akrep burcunda olduğu günlerde önemli kararlar cilt bakımı estetik müdahale gibi uygulamalardan uzak durmaya özen göstermelisiniz.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler Burcu Eylül 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu İkizler olanlar:

Bu ay kardeşlerinizden gelecek faydalar söz konusu birlikte iş ve eğitim hayatınızı ilgilendiren ortak kararlar alabilir uygulamada sorun olmaksızın başarı elde edebilirsiniz. İş hayatınızda ise yükselişle beraber, Popülerlik elde edeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Bu ay merkezi sinir sistemi ve strese bağlı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz çok dikkatli olun ve ne olursa olsun sağlığınızı riske edecek kadar stres altında kalmamaya özen gösterin.

Ay karşıt burcunuz Yay burcunda olduğu günlerde yeni başlangıçlardan uzak durmaya ani kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç Burcu Eylül 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yengeç olanlar:

Bu ay finansal konular eğitim sektörü ile ilgili gelişmeler beklentilerinizin üzerinde ilerleyecektir. Statünüz yükseliyor çevreniz gelişmeye büyümeye başlıyor iyi değerlendirmeli sosyal olmalı arada derede kalmadan sorumlulukları cesaretle almaya çalışmalısınız.

Bekar Yengeçler umutlarınızı gerçek kılacak o özel insanla karşılaşabilirsiniz çekimser kalmamalı beğeninizi ifade edip göstermelisiniz. Bu ay internet üzerinden alışverişlerde parasal kayıplar yaşayabilirsiniz.

Ay karşıt burcunuz Oğlak burcunda olduğu günlerde resmi işleriniz ile ilgili konularda ve yeni kararlar alırken ayrıntıları kaçırmamak için dikkatli olmalısınız.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan Burcu Eylül 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Aslan olanlar:

Bu ay, Sağlıkta yaşanan sıkıntılarınız devam edebilir dikkat edin ve tıbbi anlamda yapmanız gereken hiç bir şeyi ihmal etmeyin İş hayatınızda ise ayın ilk günlerinde ani kararlar pişmanlıklara yol açabilir hesabını bilmediğiniz işlere anlık kararlar ile evet dememelisiniz. Özel yaşamınızda ise  evliliğinizde bir dargın bir barışık bir ilişkiniz varsa bu ay sizin kararınız ile ilişkinizi bitirebilirsiniz.

Bekar ve ilişkisi devam eden Aslanlar ise birlikte olduğunuz insana daha da bağlanarak onu kaybetme korkusunu yaşamaya başlayarak ilişkinizi daha da sahiplenen bir tutum içine girebilir ve aşkı daha özel bir halde yaşayıp yaşatmayı başarabilirsiniz.

Ay karşıt burcunuz Kova burcunda olduğu günlerde sinirleriniz gerilebilir. Öfke kontrolü yapmakta zorlanarak ikili ilişkileriniz ve iş hayatınızda sorunlar yaşayabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak Burcu Eylül 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Başak olanlar:

Bu ay iş hayatınızda ani değişimler gerçekleşebilir ve siz çok daha iyi şartlara kavuşabilir kendi işinizi kurma hayaliniz varsa gerçekleştirebilirsiniz. Bu ay sağlığınız ile ilgili konular gündeminize gelebilir tıbbi küçük müdahaleler yaşayabilirsiniz.

Akrabalık ilişkilerinizde ise gergin etkiler söz konusu miras veya hukuki haklarınız ile ilgili geri çekilmenizi uzlaşmaya girmeniz istenebilir. Aman dikkat iyi niyetli olmayan kişilerin ısrarlarına evet demek ilerleyen günlerde krizlere pişmanlıklara neden olabilir.

Ay karşıt burcunuz Balık burcunda olduğu günlerde yeni başlangıçlardan uzak durmaya ani kararlar almamaya tıbbi müdahaleler yaptırmamaya özen göstermelisiniz.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi Burcu Eylül 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Terazi olanlar:


Bu ay yakın akrabalarınızın özellikle hanımların özel yaşamı ile ilişkili olarak skandallar toplum tarafından hoş karşılanmayan olaylar la ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Elinizden geleni yapın ama kimsenin avukatlığına soyunmayın ay boyunca.

Ayrıca bu ay iş değişikliği yeni bir işe yönelme başlatma gibi düşünceleriniz varsa beklediğinizi bulamayabilirsiniz. Evli Teraziler eşinizin sağlığı ile ilgili konular söz konusu olabilir bu ayın ilk 10 gününde.

Ay karşıt burcunuz Koç burcunda olduğunda agresif huzursuz hissedebilir ikili ilişkilerinizde gerginlikler ruhsal sorunlar yaşayabilirsiniz.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep Burcu Eylül 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Akrep olanlar:

Önceki aylara kıyasla bu ay başarı büyük olasılıkla hakim olacak yaşamlarınıza. Ay,  boyunca yaşamın tüm kesimleri için daha iyi bir istikrar söz konusu olmaya başlıyor.  Çalışma hayatınızda istikrarlı bir büyüme gösterebilir. Mesleğinizde tanınma ve takdir edileceğiniz öneli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İş ve eğitim hayatınızda başvuruda bulunduğunuz  Teşvikler i almayı başarabilirsiniz. Özel yaşamınız isse bu ay fırtınalarla karşı karşıya kalabilirsiniz  yaşadığınız her şeyi  olumlu veya olumsuz incelikle ele almalı keskin çıkışlar sergilememelisiniz.

Ay karşıt burcunuz Boğa burcunda olduğu günlerde yeni başlangıçlardan uzak durmalı öfke ve hızla kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay Burcu Eylül 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yay olanlar:

Bu ay iş ve eğitim hayatınızda sizin dışınızda yaşanan gelişmeler ile ilgili konularda dikkatli davranmalı fevri yaklaşımlarda bulunmamalısınız. Bunu yaptığınız anda aleyhinize yaşanan gelişmeler bile sizin lehinize sonuçlanacaktır.

Ay boyunca iş değişikliği veya yeni bir alana yöneltmekten uzak durmalı iş birlikleri veya ortaklık tekliflerine sıcak bakmamalısınız. Yatırım planlarınız konusunda da uyarıyor gökyüzü sizleri. Alım satımlar beklenmedik finansal kayıplar yaşatabilir sizlere.

Ay karşıt burcunuz İkizler burcunda olduğu günlerde enerjiniz diğer günlere nazaran düşük olacağından keskin kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak Burcu Eylül 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Oğlak olanlar:

Bu ay size zarar veren kişilerin yaşadıklarına şahitlik edeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız.  Her şey sizin lehinize doğru gelişecek.  Bu ay,  Ruhsal anlamda rahatlamalar kendi içinize yapacağınız manevi yolculukla şifa bulacağınız enerjiler hakim gökyüzünde.

İş ve aile hayatınızda dengeleri başarılı bir şekilde koruyarak istikrarlı gelişmeler ile sevinecek size güvenen inanan destek veren eş veya sevgilinizin de yüzünü güldüreceksiniz. Bu ay yeni evli Oğlaklar aileye katılacak yeni bir bebek haberi ile sevinebilirler.

Ay karşıt burcunuz Yengeç burcunda olduğu günlerde yeni başlangıçlardan uzak durmaya hiç kimse ile  tartışmamaya özen göstermelisiniz.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova Burcu Eylül 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Kova olanlar:

Bu ay yasal konularda beklenmedik gelişmeler ile karşılaşarak maddi olarak beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda kime güvenip kime güvenmemeniz gerektiğinin farkına varmalı ve iş yaptığınız çalışma arkadaşlarınızı seçerken daha titiz davranmalısınız.

Bu ay ortak yatırımlar yeni oluşumlar ve başlangıçlar beklediğinizi bulamamanıza finansal olarak zarar etmenize neden olabileceğinden beklemede kalmalı daha iyi şartların oluşmadan harekete geçmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise yaşanan zorlu günlerden sonra sevginin iyileştirici gücü ile ilişkinizi toparlayabileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız iyi değerlendirin.

Ay karşıt burcunuz Aslan burcunda olduğunda yeni başlangıçlar kararlar almamaya dikkat etmelisiniz.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık Burcu Eylül 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Balık olanlar:

Ay’ın ilk 10 günü iş hayatınızda yetkili yetkisiz hiç kimse ila tartışmalar içine girmemelisiniz. Gökyüzü sabrınızı ciddi bir testten geçirebilir ve bu testi geçtiğiniz anda bambaşka bir konuma ulaşacağınız durumlar ile karşılaşabilirsiniz.

Bu ay uluslararası işler ve dış ticaret ile ilgilenen Balık burcu mensupları için  son derece olumlu enerjiler söz konusu iyi bir ekip doğru zamanlama ve ani gelişen olaylara soğukkanlı bir şekilde çözüm üretmeniz sizi bir yıldız gibi parlatmaya yetebilir.

Özel yaşamınızda ise evli ve çocuk sahibi Balıklar onların özel ve eğitim hayatlarında yaşanan gelişmeler ile endişelerinizden kurtulacak ve yaşanan güzellikler ile mutlu olacaksınız.

Ay karşıt burcunuz Başak burcunda olduğu günlerde enerjiniz düşük olabilir karamsarlıkla pişmanlık duyacağınız davranışlar ve kararlar alabilirsiniz bu tarz davranışlar içinde olmamaya özen göstermelisiniz.


Yazar: Dr. Astrolog Şenay Devi, profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy International’da tamamladı. Uzmanlık alanları Batı, Çin, Ezoterik Astroloji ve Vedic Astroloji olan Yangel; günlük burç yorumları, haftalık burç yorumları ve aylık burç yorumları ve astroloji analizlerini yayınladığı astrodeha.com internet sitesini 2007 yılında, AstrodehA Danışmanlık Merkezini ise 2008 yılında kurdu. Ayurveda üzerine eğitimi devam etmekte olup; doktorasını Vedic “Hint Astrolojisi” üzerine yapmıştır.

Sürekli bir şeyler ters mi gidiyor? Cevabı Çin burcunuzda olabilir!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.