Astroloji: 15 – 21 Ekim 2018 haftalık burç yorumları

Astroloji: 15 Ekim – 21 Ekim 2018 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Astroloji: 15 - 21 Ekim 2018 haftalık burç yorumları
Astroloji: 15 – 21 Ekim 2018 haftalık burç yorumları

Hafta boyunca Merkür ile Neptün arasında uyumlu bir görünüm oluşacak. Yaptığınız iyi şeylerin görünmediğini, çalışan olarak size yeteri kadar değer verilmediğini hissedebilirsiniz. İç dünyanızda mutlu, rüyalar bakımından zengin ve spiritüel anlamda tatmin ve huzur aradığınız bir süreçtir. Fakat dış dünya malesef o kadar parlak olmayacak.

Hafta boyunca kandırılma, dolandırılma ihtimalimiz yüksektir. Bir şeylere imza atmadan önce dikkatlice okunmasında yarar vardır. Sizlere sunulan anlatılan vadedilen konuların aslı astarını kontrol etmeden hemen inanıp atlamayın.


Bankada hesaplarınızla ilgili konularda karışıklıklar çıkabilir, hesap hataları yapılabilir. Bankada, internette…vb noktalarda şifre unutmaları, şifrenizin kontrol dışı değişimi gibi durumlar söz konusu olabilir.

İç dünyanızda mutlu, rüyalar bakımından zengin ve spiritüel anlamda tatmin ve huzur aradığınız bir süreçtir. Hayallerinizle baş başa kalmak ve keyif alarak yapacağınız aktivitelerle çok fazla enerji harcamadan tembellik yapmak isteyebilirsiniz.

İdeallerinizi ve hayallerinizi gerçekleştirmek için elinize güzel fırsatlar geçebilir. Sanat alanında yaratıcılığını kullanabilir ve yeteneklerinizi, sezgilerinizle birleştirerek ortaya güzel eserler çıkarabilirsiniz. Mistik konular ve rahatlama teknikleri ile ilgilenebilirsiniz.

Astroloji: 15 – 21 Ekim 2018 haftalık burç yorumları:

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu 15 – 21 Ekim haftalık burç yorumları

Yurt dışı, yabancılar, eğitimle ilgili konular ve hukuksal konularda ciddi zorlanmalar, kontrol dışı gelişmeler oluşabilir. Vize, pasaport işleriniz var ise tüm evraklarınızın tam olduğuna emin olun, sıkıntı yaratabilir, bürokratik engele takılabilirsiniz. Kısacası bu hafta seyahatler biraz sıkıntılı!

Psikolojik anlamda da çabuk yorulabilir, uyku düzeninizde bozulmalar söz konusu olabilir. Sağlığınıza da keza özen göstermenizde yarar var. Bazı gizli durumlar, gizli konuşmalar, dedikodular gündeme gelebilir ve canınız biraz sıkılabilir.

Kendinizi ruhsal anlamda bol bol sıkıntıda hissedebilir, hatta canınız hiçbir şey yapmak istemeyebilir, battaniyeyi üzerinize çekip tüm haftayı öyle geçirmek isteyebilirsiniz.

Merkür/Neptün etkileşimi ile yoga, meditasyon..vb ruhunuza iyi gelecek konular yönelebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular daha ön plana çıkabilir, check up…vb tarzda bir şeyler yaptırabilirsiniz.

Bunun yanı sıra yaratıcılık gerektiren projeler, konular gündeme gelebilir. Bu dönem  aslında dinlenme, içe dönme, kendinizi dinleme, isteklerinizi keşfetme zamanıdır. Her kulağınıza gelen hemen inanmayın, ölçüp tartın öncelikle ve kariyerinizle ilgili konularda alelacele kararlar vermemeye özen gösterin.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu 15 – 21 Ekim haftalık burç yorumları

Dostlarınıza, arkadaşlarınızla gereksiz münakaşa ve gerginliklerden kaçınmanız gereken bir hafta. İnatçılık, kibir yüzünden sosyal ilişkiler zarar görebilir. Özellikle maddi anlamda isteklerinizi elde etmek bu hafta zorlaşabilir, ödemeler, banka işlemleri, vergi konuları canınızı bir parça sıkabilir.

Özellikle sağlığımıza da bu hafta özen göstermemizde yarar var, çabuk hastalanabilirsiniz.

Merkür/Neptün etkileşimi ile bazı arkadaşlarınızla yardımlaşma temaları ön planda olacakken, bazı arkadaşlarınızdan işin içinde sanat, yaratıcılık, moda, renkler, müzik..vb olan iş projeleri, teklifleri alabilirsiniz.

Bazı arkadaşlarınızla romantik yakınlaşmalar söz konusu olabilir veya arkadaşlar arası yanlış anlaşılmalar biraz can sıkabilir. Venüs ilişkiler ve ortaklıklar alanında geri hareket etmeye devam ediyor.

17 Kasım tarihine kadar karşınıza eski ilişkileriniz çıkabilir ve yeniden hayatınıza girmek isteyebilirler. Ama bu bitmemiş bir takım meseleleri halletmek için olacaktır ve uzun soluklu olması zordur.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu 15 – 21 Ekim haftalık burç yorumları

Hem kariyer hem de ilişkiler, ortaklıklar alanı bu hafta gergin. Hem kariyerinizde hem de özel hayatınızda gereksiz öfke patlamalarına, ani çıkışlar yapmamaya özen gösterin. Yöneticilerinizle veya eşinizle, ortağınızla gereksiz kibir, sert soğuk davranışlardan kaçınmakta yarar var.

Kariyer veya partner ilişkilerinizde kendinizi engellenmiş, sorunlarla boğuşurken bulabilirsiniz birden.

Merkür/Neptün etkileşimi ile kariyerinizle ilgili konularda yanlış değerlendirmeler, yanlış kararlar almamaya özen gösterin. Eğer size bir teklif gelirse, bu teklifin içeriğini, ne kadar gerçekçi olup olmadığını iyice araştırın.

Hayallere dalıp, realiteden uzaklaşmayın, ya da siz kariyerle ilgili bir konuda soğuk bir gerçekle de yüzleşmeniz gerekebilir. Venüs ise sağlık alanınızda geri hareketine devam ediyor.

17 Kasım tarihine kadar yapacağınız diyetten pek verim alamayabilirsiniz. Özellikle bu aralar genital bölge ve üreme organlarınızın sağlığına dikkat etmenizde fayda var.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu 15 – 21 Ekim haftalık burç yorumları

Yurt dışı bağlantılı işlerde, eğitimde, sınavlarda, seyahatlerde ya da yurt dışı gönderilerinizde aksaklıklar, engeller, problemlerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle uçak seyahatleriniz varsa bu hafta sıkça rötarlarla karşılaşabilirsiniz.

Keza bu hafta tanıtım, reklam, organizasyon, halkla ilişkiler faaliyetleri için de pek uygun bir süreç değil. Aksaklıklar, problemler, engeller, sorunlar söz konusu olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle ego çatışmalarına girmeyin, müşterinizle de yanı şekilde.

Bu hafta birlikte çalıştığınız kimseler veya müşterileriniz sizi delirtebilir. Merkür/Neptün etkileşimi ile çıkacağınız olası seyahatlerde değerli eşyalarınıza mukayyet olun, bavulunuzu bir yerlerde unutmayın.

Dalgınlık yüzünden yanlış rezervasyonlar, hatalı bilet alımları söz konusu olabilir. Resmi evraklarınızın zarar görmemesine dikkat edin veya bir yerlerde unutmayın.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu 15 – 21 Ekim haftalık burç yorumları

Hem maddi konular hem de özel hayatta zorlanmalar, gereksiz öfke ve gerginlikler, ani patlamalar meydana gelebilir. Mali anlamda işler haftanın ilk günleri pek istediğiniz gibi gitmeyebilir, krediler, ödemeler, borçlar konusu biraz canınızı sıkabilir.

Özel hayatınızda da gereksiz kısıtlamalar, engeller söz konusu olabilir. Maddi konularda risk almak için uygun olmadığı gibi, ortaklaşa kazançlarınız varsa o noktalarda endişelenmenize neden olan durumlar söz konusu olabilir.

Merkür/Neptün etkileşimi ile parasal meselelerde kendinizi aptal yerine koydurmayın, doğru kararlar verin. Cebinizde, banko sandığınız bir iş son anda direkten dönebilir ve bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Banka işlemlerinizde de hatalı işlemler, kredi kartı kaybolması, hesap hataları söz konusu olabilir. Venüs ise aile ve yuvayı ilgilendiren alanda geri hareketine devam ediyor.

17 Kasım tarihine kadar taşınmak, yeni bir ev almak, ev satmak, araba satmak veya almak için uygun bir dönem değil, sonrasında pişman olabilir, gereğinden fazla para harcadığınızın farkına varabilirsiniz.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu 15 – 21 Ekim haftalık burç yorumları

Aileyi ilgilendiren konularda, yaşadığınız alanda ve ortaklıklarınız, partner ilişkilerinizde zorlanma, engel, gereksiz öfke patlamaları, gerginlikler, kibir ve ukalalık yüzünden sorunlar söz konusu olabilir.


Bu dönem partner ilişkileriniz makaslanabilir, gerginlikler, soğukluklar, mesafe gibi durumlar söz konusu olabilir. Aile içinde ise sağlık sorunları, baba ile ilgili problemler veya alım, satım işleriniz varsa gecikmeler söz konusu olabilir.

Merkür/Neptün etkileşimi ile ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konularda yanılgılar, hayal kırıklığı gibi durumlarda söz konusu olabilir.

Kendinizi kandırılmış, enayi yerine konmuş gibi hissedebilirsiniz veya arkanızdan iş çevriliyormuş gibi gelebilir size. Önemli konularda kesin hükümler vermeden önce, dostlarınızın görüşüne ve fikrine de önem verin. Venüs ise geri hareketine tüm hızıyla devam ediyor.

17 Kasım tarihine kadar kardeşler, komşular ve kuzenlerle olan ilişkilerde yanlış anlamalardan doğan krizler söz konusu olabilir. Özellikle bu hafta kime ne şekilde mesaj attığınıza dikkat edin, yanlış bilgiler yanlış insanların eline geçmesin.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu 15 – 21 Ekim haftalık burç yorumları

Önce sağlık diyoruz! Özellikle tansiyonunuza bu hafta dikkat. İş yerinizde, çalışma ortamınızda gereksiz sinirlenmeler, kibir, ukalalık yüzünden birlikte çalıştığınız kimselerle dalaşmamaya özen gösterin. İş ortamınız bu hafta ekstra gergin olabilir. İşinize gerekli, gereksiz çok karışılabilir ve bu sizin dengenizi bozabilir.

Bu hafta özellikle birlikte çalıştığınız kimselerle daha çok papaz olmaya işaret etmekte, ego çatışmaları söz konusu olabilir. Tüm iletişim kanalları ile sorunlu bir iletişim kurabilirsiniz. Bu haftanın ana teması aslında sizlerin iletişim olacak.

Kullandığınız cep telefonları, bilgisayarlar, tabletler…vs sizi yarı yolda bırakabilir. Yol demişken, bu hafta araç kullanan arkadaşlar daha dikkatli olsunlar, gereksiz agresyondan, tartışmalardan kaçınsınlar trafikte.

Merkür/Neptün etkileşimi ile kendinizi daha yaratıcı hissedebilir, işin içinde renkler, sanat, dans, müzik,..vb konuların olduğu işlere çekilebilirsiniz. Bunun yanı sıra sağlıkla ilgili konularda ise bu dönem kendinize çeki düzen vermeniz, özellikle beslenmenize dikkat etmeniz gerekebilir.

Sağlığınız bir parça hassas olabilir bu hafta veya iş yoğunluğundan dolayı kendinize çok fazla bakmıyor olabilirsiniz. Özellikle alerjiler, zehirlenmelere karşı dikkatli olmanızda yarar var.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu 15 – 21 Ekim haftalık burç yorumları

Para, finans, bütçe konuları yaşamınızın sıkıntılı anları olabilecek. Para yüzünden gerilebilir, ödemeler gelmeyebilir, para yüzünden tartışmalar yaşamaya açıksınız, dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Bu hafta riskli yatırımlar için hiç uygun değil, borç vermek ve almak için de. Para yüzünden ne kendinizi ne de bir başkasını kırın, bu konularda her türlü fikre ve desteğe açık olun, gereksiz yere insanlara acıyıp para kaybetmeyin ve kandırılmayın.

Merkür/Neptün etkileşimi ile özel hayatınızla ilgili hayal kırıklığı, yanlış ifadeler, anlamalara karşı da dikkatli olunmasında yarar var. Olmayacak insanlara, olmayacak değerler verebilir ve akabinde siz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Yine gereksiz lüks harcamalardan da kaçınmanızda yarar var bu hafta. Venüs ise burcunuzda tüm hızıyla geri gitmeye devam ediyor.

17 Kasım tarihine kadar estetik yaptırmak, dövme yaptırmak için uygun değil. Bu dönem kendinizi biraz yalnız ve sevgisiz hissedebilir ve bu yüzden yanlış kişilerle olmayacak ilişkiler içine girebilirsiniz, sonrasında pişmanlık söz konusu!

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu 15 – 21 Ekim haftalık burç yorumları

Sizlerin hem sağlık anlamında hem de ailevi ilişkiler konusunda stres seviyenizi zorlayabilir. Bu hafta elinizi atacağınız tüm işler yarım yamalak kalabilir, sağlık anlamında güçlü hissetmeyebilir, tüm kişisel girişimleriniz engellenebilir, hareket etmekte zorlanabilirsiniz.

Bu hafta yeni başlangıçlar yapmak için hiç uygun bir hafta değil. Kariyer anlamında üstlerinizle birbirinize girmemeye özen gösterin. Merkür/Neptün etkileşimi ile mutfak, banyo ile ilgili su tesisatında sorunlar meydana gelebilir. Evinizde tadilat işlerine biraz zaman ayırmanız gerekebilir.

Ev içinde meydana gelen bir takım olayları veya konuları doğru değerlendiremeyebilir, hatalı kararlar alabilirsiniz. Evinizde bir şeyleri kaybetmenizde olasıdır. Venüs ise geri hareketine tüm hızıyla devam ediyor.

17 Kasım tarihine kadar özellikle ilişkiler, aşk, meşk konularında şansınız pek yaver gitmeyebilir. İlişkiler daha çok platonik düzeyde kalabilir veya mevcut ilişkilerinizde güven veya para ile ilgili önemli krizleri yönetmeniz gerekebilir.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu 15 – 21 Ekim haftalık burç yorumları

Bu hafta dedikodular, güveninizin yıkılması, arkanızdan iş çevirenler, kuyunuzu kazanlar, gizli düşmanlar, size kötülük yapmak isteyen kişiler olabilir ve bunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Kontrolünüzün dışında gelişmeler gündeme gelebilir.

Psikolojik olarak zorlanacağınız, sağlık olarak da dikkat etmeniz gereken bir hafta. Kardeşleriniz, komşularınız ile birbirinize girmemeye dikkat edin.Merkür/Neptün etkileşimi ile yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz.

Mesela bu hafta reklam, tanıtım, organizasyon, kitap yazma, kitap evleri ile görüşme için oldukça uygun bir hafta. Kardeş veya komşularınızla yanlış anlamalar, ifadeler, gereksiz alınganlıklar söz konusu olabilir. Venüs ise geri hareketine tüm hızıyla devam ediyor.

17 Kasım tarihine kadar çok uzun süredir görüşmediğiniz dostlarınızla sık sık bir araya gelebilirsiniz. Ama diğer yandan mevcut arkadaşlıklarınızda güven veya paraya dayalı sorunlar oluşabilir. Dostlarınızla iş yapmak için uygun bir zamanda değilsiniz.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu 15 – 21 Ekim haftalık burç yorumları

Özellikle para mevzuları yüzünden sosyal ilişkilerinizin zarar görmesine izin vermeyin. Arkadaşlarınızın sizi anlamadığından dem vurabilirsiniz, bazı arkadaşlarınızla yollarınızı ayırabilirsiniz.

Bu hafta kimsenin sorunlarını üstlenecek psikolojiniz olmayabilir, daha çok kendinize dönmek isteyebilirsiniz. Dostluk ilişkilerinizden gereksiz ukalalık, kibir yapmamaya özen gösterin, öfkenizi bu alana yöneltmeyin. Kimse için kendinizi feda edip, kurban durumuna düşmeyin.

Merkür/Neptün etkileşimi ile paranızı biraz daha sanat, kozmetik, giyim, renkler, müzik vb konulara da harcayabilirsiniz. Para konularında, hesaplarında hatalar, para ile ilgili konularda hayal kırıklıkları söz konusu olabilir. Değerli eşyalarınıza, cüzdanınıza mukayyet olun, bir yerlerde unutmayın, çaldırmayın.

Venüs ise geri hareketine tüm hızıyla devam ediyor. 17 Kasım tarihine kadar iş ve kariyerinizde yaptığınız başarıları pek de takdir görmeyebilir. İş değiştirmek veya yeni bir iş kurmak için de uygun bir süreç değildir.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu 15 – 21 Ekim haftalık burç yorumları

Kariyerinizde oldukça zorlanabilirsiniz. Yöneticilerle anlaşmazlıklar, uyuşmazlıklar oluşabilir. İstifa etmemeye özen gösterin. İş anlamında süper stresli bir hafta sizleri bekliyor. Tüm kişisel girişimlerinizi bir hafta kadar ertelemenizde, sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var.

Yaptığınız iyi şeylerin görünmediğini, çalışan olarak size yeteri kadar değer verilmediğini hissedebilirsiniz. İşinizle ilgili sorumluluklarınızı yerine getirirken, işinizi özenle yaptığınızdan da emin olun. Merkür/Neptün etkileşimi ile yaratıcı tarafınızı çok daha güçlendirecektir.

İlham melekleri yanınızdan pek ayrılmayacak bu hafta. Eğer ki sanat, müzik gibi alanlara yeteneğiniz varsa bu hafta bunları daha çok parlatabilirsiniz. Keza bu hafta bağımlı olduğunuz konularla uğraşmanız gerekebilir. Sezgileriniz rahatsız edici derecede güçlenebilir, önemli bir şeyi önceden sezebilir veya rüyalarınızda görebilirsiniz.


Yazar: Dinçer Güner – sorumgeldi.com

Merkür Akrep burcunda (10 – 31 Ekim) burçları nasıl etkileyecek?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.