Astroloji: Merkür Akrep burcunda (10 – 31 Ekim) burç yorumları

Astroloji: Merkür Akrep burcunda (10 Ekim – 31 Ekim) burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Astroloji: Merkür Akrep burcunda (10 - 31 Ekim) burç yorumları
Astroloji: Merkür Akrep burcunda (10 – 31 Ekim) burç yorumları

İletişim gezegeni Merkür, 10 Ekim itibariyle uyumlu Terazi burcundaki yolculuğunu bitiriyor ve ketum, ser verip sır vermeyen, gizemli Akrep burcuna geçiş yapıyor. Merkür 31 Ekim 2018 tarihine kadar Akrep burcundaki seyahatini sürdürecek.

Peki aklın, iletişimin, konuşma ve yazmanın, analitik düşünmenin gezegeni Merkür, yer altının kralı Akrep’e geçtiğinde ne olacak? Bu dönemde aynı anda hem zorlu bir Terazi Yeniayı yaşanması hem de Venüs’ün zararlı konumda olduğu Akrep burcunda retro hareket içinde olması süreci çok da huzurlu geçirmeyebileceğimize işaret ediyor.


Zaten genel olarak konuşmayı, iletişim kurmayı seven Merkür’ün az ve öz konuşan Akrep burcunda mutlu olacağını söylemek zor. Ser verip sır vermemek için direnirken retro Venüs ve Yeniay nedeniyle eski defterlerin açılması, beklenmedik sürprizlerle karşılaşma, geçmiş gitmiş gözüyle baktığımız konular hakkında sevdiklerimizle yüzleşmek zorunda kalma gibi deneyimler yaşayabiliriz. Gizli kalmasını istediğimiz şeyler bu dönemde ortaya çıkabilir.

Bu dönemde, Akrep’in stratejik yapısı, düşünme biçimimize ve konuşmalarımıza da yansıyacak. Merkür Akrep’teyken boş konuşma diye bir şey söz konusu olamaz. Ağzımızdan çıkan her kelimenin bir amacı, bir stratejik değeri vardır.

Algılarımızın çok açık olduğu, meselenin köküne inip, dibini görmeden bırakmayacağız bir dönemdeyiz. Özellikle yükselen Akrepler ve öz burcu Akrep burcu olanlardan, bugünlerde bir şeyler saklamak çok zor olabilir. Ancak şüpheciliğin dozunu kaçırmamız, şüphelerimizi cesurca dile getirmemiz, çevremizdeki insanları kırmamıza sebep olabilir.

Peki Akrep’teki bu sivri dilli, zehir hafiye Merkür, yükselen burcumuza göre bizi nasıl etkileyecek?

Merkür Akrep burcunda burçlara etkileri:

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu Merkür Akrep burcunda (10 – 31 Ekim) burç yorumları

Finansal konular ön plana çıkacaktır. Ortak kazançlar, eşin parası gibi konularda yeni gelişmeler ve iniş çıkışlar yaşanabilir. Yatırımlar konusunda yeni stratejiler belirlemekten kaçınmalı, borç ya da kredi almak gibi girişimlerde bulunmamalıyız. Eski bir borç ya da krediyi yapılandırma yoluna gidebiliriz.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu Merkür Akrep burcunda (10 – 31 Ekim) burç yorumları

Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkacaktır. İlişkilerimizde geçmişte kaldığını düşündüğümüz bir konu tekrar ortaya çıkabilir ve partnerimizle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Eşimizin ya da ortağımızın bizden sakladığı sır su yüzüne çıkabilir. Sorunlarımızı kestirip atmak ya da sert konuşmalar yapmak yerine daha diplomatik çözümler bulmaya çalışmalıyız.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu Merkür Akrep burcunda (10 – 31 Ekim) burç yorumları

İş yeri ve sağlık konuları ön plana çıkacaktır. Bu dönemde Venüs’ün de Akrep burcunda retro hareket içinde olduğunu göz önüne aldığımızda özellikle geçmişte yaşadığımız üreme organları ile ilgili sağlık sorunları tekrar ortaya çıkabilir. İş yerimizde beraber çalıştığımız kişilerin kıskançlıklarına maruz kalabiliriz. Diplomatik davranmaya çalışmalı, daha sonra pişman olacağımız sözler söylemekten kaçınmalıyız.


yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu Merkür Akrep burcunda (10 – 31 Ekim) burç yorumları

Aşk ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk hayatımızla ilgili gerginlikler yaşayabiliriz. Sevgilimizin bizden bir şey sakladığı ortaya çıkabilir. Çözülmüş olduğunu düşündüğümüz bir konu yüzünden aramız bozulabilir ya da bir yüzleşme yaşamak zorunda kalabiliriz. Sevdiğimiz kişilere karşı elimizden geldiğince dürüst olmaya çalışmalı ancak geriye dönüşü olmayacak şekilde kırıcı olmaktan kaçınmalıyız.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu Merkür Akrep burcunda (10 – 31 Ekim) burç yorumları

Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde aile sırları ortaya çıkabilir ya da bizden bir aile sırrını saklamamız istenebilir ve bu durumdan hiç hoşlanmayabiliriz. Aile bireyleriyle aramızda sert konuşmalar geçebilir. Eski konular tekrar gündeme gelebilir ve bu nedenle tartışmalar yaşanabilir. Fikirlerimizi dile getirirken daha diplomatik ve uyumlu olmaya çalışmalıyız.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu Merkür Akrep burcunda (10 – 31 Ekim) burç yorumları

Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşler ve yakın çevremiz ile ilgili geçmişten gelen sorunlar ve sırlar ortaya dökülebilir. Eski bir arkadaş ya da tanıdık tekrar hayatımıza girebilir ve onunla geçmişle ilgili olarak yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Yarım bırakmış olduğumuz eski bir eğitimi tamamlamak için uygun bir dönemdeyiz. Ancak yeni bir şeylere başlamaktan kaçınmalıyız.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu Merkür Akrep burcunda (10 – 31 Ekim) burç yorumları

Maddi konular ve para kaynakları ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Harcamalarda daha temkinli olmamız gereken bir dönemdeyiz. Yeni yatırımlar yapmaktan kaçınmalı, sağlam ve denenmiş adımlar atmaya devam etmeliyiz. Eski bir borç konusu canımızı sıkabilir. Finansal sıkıntılar nedeniyle özgüvenimizde azalma olabilir.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu Merkür Akrep burcunda (10 – 31 Ekim) burç yorumları

İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çevremize etkileyici konuşan, stratejik, sır tutabilen bir imaj yansıtabiliriz. Sezgilerimize güvenmeli, ani karar değişikliklerinden kaçınmalıyız. Fikirlerimizden taviz vermememiz bizi etrafımızdaki kişilerle karşı karşıya getirebilir. Gerçekleri dile getirmek uğruna kırıcı olmamamızda yarar var.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu Merkür Akrep burcunda (10 – 31 Ekim) burç yorumları

İç dünya ve bilinçaltı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi biraz huzursuz hissedebilir, iç dünyamızda çalkantılar yaşayabiliriz. Kaygılarımızı yönetmek bu dönemde bizim için çok zor olabilir. Sosyalleşmek, yeni insanlarla tanışmak, dış dünyaya açılmak için uygun bir zamanda değiliz. İnsanlarla iletişim kurmak zorunda kaldığımız anlarda daha uzlaşmacı bir dil kullanmamızda fayda var.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu Merkür Akrep burcunda (10 – 31 Ekim) burç yorumları

Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Stratejik bağlantılar kurmak, bize faydası olacağını düşündüğümüz yeni gruplara katılmak isteyebiliriz. Ancak Venüs’ün de Akrep burcunda retro harekette olduğunu unutmamamız gerekiyor. Bu durumda yeni insanlardan çok mevcut çevremizin destekleriyle hareket etmemiz yararımıza olacaktır.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu Merkür Akrep burcunda (10 – 31 Ekim) burç yorumları

Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Zekâmız ve sır tutma yeteneğimiz üstlerimizin dikkatini çekecektir. Kariyerimiz ile ilgili stratejik planlar yapmak için retro Venüs nedeniyle çok uygun bir dönemde değiliz. Üstlerimizle çatışmaktan kaçınmalı, sert sözler sarf etmemeye dikkat etmeliyiz. Bu dönemde geçmişi geçmişte bırakmamız daha iyi olabilir.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu Merkür Akrep burcunda (10 – 31 Ekim) burç yorumları


Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Maneviyat duygumuz ve sezgilerimiz güçlenebilir. Geçmişte başladığımız ancak yarıda kalmış bir eğitimi tamamlamamız söz konusu olabilir. Bir yurt dışı seyahati yapabilir, bizim için aydınlatıcı bir deneyim yaşayabiliriz. Fikirlerimizde daha esnek olmaya çalışmalı, peşin hükümlü davranmamalıyız. (askmoyra.com)

Astroloji: Hangi burçlar aldatmaya daha çok yatkın?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.