Hangi burçlar aldatmaya daha çok yatkın?

Astroloji: Her burcun karakterine göre ilişkilerinde aldatmaya ve sadakate bakışları oldukça farklı. Hangi burçlar birbirini aldatmaya daha çok meyilli? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları aldatma eğilimleri…

Astroloji: Hangi burçlar aldatmaya daha çok yatkın?

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu aldatma eğilimi

Dürüstlükleriyle başı dertte olan Koç burçları aldattıklarını saklamak için uğraşmazlar. Eğer kontrol ediliyorlarsa aldatmazlar ama sizin odağınız ve cazibe merkeziniz olmaktan çıktıysa aldatabilirler. Ayrıca eğer aldatıyorlarsa bu kişi sizin yakınınızdan ya da tanıdığınız biri olma ihtimali düşüktür. İlişkilerinin birbirine karışmasını istemez.

Aşk konusunda koç burçları aşırı kıskanç ve sahiplenme duygusuna sahiptirler. Fakat, aynı şeyi partnerinden istemez. Onun fazla sahiplenmesi ve kıskanması durumunda, heyecan arayan koç burçları aldatmayı tercih ederler. Onlar için aldatmak, bir tür heyecan arayışıdır. Koç burçları kolay kandırılan ve tavlanabilen bir özelliğe sahiptir. Çünkü bu burçların kendi egolarına karşı bir düşkünlüğü vardır ve bu egosunu okşayan bireyler olduğunda ilgisi dağılabilir ve sevgilisinin olduğu gerçeğini aklından çıkarır.


Koç burçları aldatmayı bir nevi kendilerini ispatlama görür ve bunu topluma karşı “aşkta ne kadar başarılıyım, çok çekici bir yapım var” demeye getirirler. Aldatmak için tek bir neden yeterlidir: İlgisiz bir partner.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu aldatma eğilimi

Asla aldatmaz diyemesek de en sadık burçlardan biridir Boğalar. Eğer aldatıyorlarsa bunu yakınlarına söylerler ama eşleri yakalasa da inkar ederler. Aldatsa bile aşık olduğu kişi ve kendisini seven, yardımına ihtiyacı olan iki ayrı kişi vardır. Muhtemelen geçici bir ilişkidir. Evine ve ailesine bağlı olduğundan kolay kolay ilişkisini bozan ya da yuvasını dağıtan insanlar değillerdir boğalar.

Boğa burçları maddiyata çok önem veren bir karaktere sahiptir. Bu yüzden partnerinin maddiyat güvencesi olmadığını öğrenirse, aldatmaya yeltenebilir. Boğa burçları çok sadıktır diye bilinse de partneri ona karşı olan ilgisinin azaldığını ve bazı şüphelendiği durumlar hissettiğinde sadakati ihanete dönüşerek aldatmaya gider. Yani kısasa kısas tekniğini uygular.

Boğa burçları için iyi bir aşçı olmanız da gerekiyor çünkü damak tadına uygun olmayan bir sevgili bulduğunda, onunla ilişkisi de uzun sürmez. Ayrıca, onu yatakta mutlu etmeyi de ihmal etmemelidir. Boğa burcunun aldatması için 3 neden yeterlidir: Maddi olarak güvensiz hissetmesi, sadakatine ihanet etmesi ve marifetli olmaması.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu aldatma eğilimi

Bilindiği gibi ikizler burçlarının ruh halleri çok değişkendir, çabuk sıkılırlar. Bu yüzden aldatmaya meyillidirler. Özellikle fiziksel değil duygusal olarak aldatabilirler.

Flörtleşmeyi, kur yapmayı severler. Sosyal medyada tehlikelidirler. İkizler burcu aldatıyorsa rutinden sıkıldığı ve heyecan aradığını için olması muhtemeldir. İkizler burcu aşkta sıkılmaya hiç gelemez. O yüzden aşırı kıskançlık ve sahiplenilmek onu aldatmaya doğru itebilir. Hayatında yatak ilişkisinden çok ona karşı yakın davranan ve tatlı diliyle gönlünü okşayan kişilere gönlü kayabilir.

Bu tür konuşmalarda tatlı dilin içindeki heyecanı hissederse kalbi ona doğru kayma riskini oluşturabilir. İkizler burcunun aldatması için tek neden yeterlidir: İhmal edilmesi

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu aldatma eğilimi

Romantik, dürüst ve duygusal Yengeç burçları aşık olmadıkları insanlarla birlikte olamazlar. Aşık olmadıklarını anladıklarında ilişkilerini bitirirler. Sevilmediklerini hissettiklerinde yeni bir aşk arayışına girebilirler. Vicdanlı oluşundan dolayı aldattığında içten içe partnerinin öğrenmesini ve pişmanlık duymayı ister.

Yengeç burçlarının önem verdiği 2 kavram vardır ve bunlar aşk ve sevgidir. Bunlardan doğan şefkat ve sadakat en önem verdiği konulardır. Haliyle siz ona karşı şefkatli olmaz ve sahip çıkmazsanız sizi aldatarak canınızı yakmak isteyebilir.

Yengeç burcu aşağılanmaya ve sürekli yüzüne duygularını alaya alıyormuş gibi vurursanız sizden nefret ederek aldatır. Duygularıyla yaşadıkları karmaşıklıkları buna sebep olmaktadır. Yengeç burcunun aldatmasının tek bir nedeni vardır: Sevgi boşluğu hissetmek.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu aldatma eğilimi

Gururlu Aslan burçları ihanetten hoşlanmazlar. Aynı zamanda ona ilgi gösteren çekici insanlara karşı zafiyetleri vardır ama bu onların tabulara karşı duran demode kavramları saçma bulma özelliklerinden gelir.

İhanet onları edinmek istemeyeceğiniz bir düşman haline getirir. Aldattığında öğrenilmesini istemez, öğrenildiğinde ise korkmaz. Kendine göre mantıklı sebeplerini açıklar ve gider. Aslan burçları gururlu bir karaktere sahiptirler ve bu gururu rencide olma durumunda kendisini daha iyi hissettiren birilerini arayacaktır. Yani aldatmaya doğru bir yol çizer.

Övülmek ve ilgi odağı olmak onu mutlu ettiği için sizden daha iyi ilgilenen ve onun gururunu okşayan birisi çıktığında ihanet etmeye hazırdır. Aldatmak için tek bir neden yeterlidir: Gururunu daha iyi okşayan bir partner.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu aldatma eğilimi

İlişkilerinde de mükemmelliyetçi olan Başak burçları sadık olmak için çaba sarf ederler. Herkesle anlaşamaz bu yüzden eğer doğru kişiyi bulduysa kolay kolay aldatmaz.

Eğer aldatıyorsa zaten yol ayrımındadır ve kısa bir süre sonra olmayacağını düşündüğü ilişkisine son verir. Başak burçları sizi bir kere aldattıysa ikincisi olmaz. Kararını verir ve durumu bir sonuca bağlar, bir daha aynı hatayı tekrarlamaz. Başak burçları kendisine benzer bir kişi ister. Onun gibi düzen sahibi ve temizliğine düşkün olmalı. Kendisini geliştirmeyen partner, ilgisiz davranması ve onun gibi belli bir seviyede temizliğe önem vermemeniz durumunda aldatmaya doğru gidebilir.

Başak burçları kolay kolay aldatmaz. Sahip olduğu ilişkiyi yürütmek için tüm çabalarına rağmen başarısız olduğunu hissettiği zaman aldatmayı bir seçenek olarak düşünürler. Kendi hayal kırıklığını partnerine de yaşatarak vicdanını rahatlatmaya çalışır. Başak burçları için 3 neden yeterlidir: İlgisizlik, kültür seviyesi ve ona karşı saygınlığını yitirmek.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu aldatma eğilimi

Kararsızlıklarıyla ünlü Terazi burçları aldatmaya meyillidir. Hatta çok fazla seçenekleri varsa hiçbirini kırmak istemeyebilirler. Yaptıklarının doğru ya da yanlış olması önemli değildir, anı yaşarlar. Ama eğer partneri eğlenceli, maceracı ve iyi bir dostsa sadık olurlar.

Dış görünüşleriyle ön plana çıkan terazi burçlarının aşktaki ilk olayı partnerinin de kendi gibi bakımlı ve güzel olmasını ister. İlişkilerinde beğendiği partneri bir süre sonra ilk tanıştığı kişiden daha farklı bir kişiye büründüyse aldatma seçeneğini düşünebilirler.

Terazi burçları nazik ve bakımlıdır. İnsanların kalbini kırmayı da hiç sevmediklerinden hayır diyemezler kolay kolay. Terazi burçlarının aldatma nedeni için 2 olay yeterlidir: Bakımsızlık ve kaba davranışlar.


akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu aldatma eğilimi

Akrep burcu aldatsa bile asla anlayamazsınız. Riske girmeyi sevmez. Ancak kendisi için doğru insanı bulduğunu düşünüyorsa asla aldatmaz ve ona bağlı kalır. Aldatıldığında ise intikamı acı olacaktır. Kendisini en içten ve çok seven insanı arar. Birden fazla insanın onu çok sevdiğine inanıyorsa hiçbirini kaybetmek istemeyebilir.

Akrep burçları her zaman iplerin kendi elinde olmasını isterler. Onlar partnerini kontrol edebilmeyi ve dominant olmayı isterler. Yani kendilerini partnerinden daha güçlü hissetmesi onu mutlu eder. Eğer kontrolünden koptuğunuzu hissederse ve size karşı olan gücünü kaybettiğini gördüğü zaman aldatmak ister. Çünkü onlar güçleriyle tatmin olurlar.

Akrep burçları ayrıca hormonlarına düşkün bir burç olduğu için bu açlığını söndürebilecek bir partner lazım. Farklı heyecanlar yaşatabilen ve bunu başaran bir partner bulduğu zaman da aldatması an meselesidir. Çünkü istekleri aşktan daha önemlidir.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu aldatma eğilimi

Yay burcu demek özgürlük demek! Özgürlüklerinin kısıtlandıklarını düşündükleri an aldatabilirler. Ama aynı zamanda çok değişkendirler. Onlar için aldatır ya da aldatmaz demek zordu. Yaşına ve içinde bulunduğu duruma göre değişkenlik gösterebilir. Eğer aldatır ve yakalanırlarsa sonuna kadar inkar ederler.

Yay burçları hareketlidirler. Doğası gereği yalnızlıktan korktukları için sosyal olmak isterler. Aşkta aradıkları daha çok mantığına göredir. Duygularıyla pek hareket etmezler. Onlar için aşk bir heyecandır ve bu macerayı farklı yaşatabilecek bir partner arayışı içinde olurlar.

Sosyal bir insanlar oldukları için partneri dışında başka bir kişi ile de kıvılcımlar yaşayabilir. Eğer bu kıvılcım konuştuğu insandan bir adım olarak atılırsa, aldatmaya doğru gidebilirler. Dediğim gibi yay burcu heyecan arayan bir burçtur ve maalesef gönlünü kolay kaptırabilir zaman zaman.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu aldatma eğilimi

Aile hayatına düşkün Oğlak burçları kolay kolay aldatmazlar. Eğer aldatırlarsa sebebinin para olması muhtemeldir. Aldattıklarını genellikle kimse bilmez ve öğrenemez.

Kendisinden daha iyi konumdaki insanlardan etkilenebilirler. Eğer gerçekten güvendiği birini bulduysa onu kaybetmek istemez. Oğlak burçları disiplin ve maço tarzlarıyla bilinirler. Aldatmak onlar için uzak bir kavram olsa da aldatan oğlak burçlarının altında yatan temel sebeplerden birkaçı şunlardır:

Ailesine karşı yapılan alaycı tavırlar, maddiyatta güvence hissinin kaybolması ve kendisine saygı duyulmaması. Bunlar olduğu zaman aldatmaya yatkın olurlar. Oğlak burçları kendilerine karşı saygısızlık yapıldığında hiç affetmez.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu aldatma eğilimi

Kova aldatma konusunda en tahmin edilemeyen burçlardan biridir. Birçok düşünceyi savunabilir. Kimseye kendisine ait olduğunu hissettirmez. Birçok kişiyle iyi anlaşır ama sadece bir kişiyi derinden sever. Fazla sosyal olduğu içinde eninde sonunda çevresindeki kişilerle yakınlaşabilir.

Aldatmaya en meyilli ve çapkın burçlardan birisidir, kovalar. Özgürlüklerinin kısıtlanması ve kıskanılmak onlar için yeterlidir. Hayatına asla müdahale etmenize izin vermezler. Kovalar ilgi odağı olmayı çok severler. O yüzden fikirleriyle ön plana çıkmak için marjinalliğini konuştururlar.

Kovalar biraz odundur ve romantizm beklemeyin. Kova burçları mantıksal bir beyne sahip olduklarından dış görünüşten çok zekasına bakarlar. Farklı bir tarzda kişi bulduğunda partnerini unutur ve o kişiye yoğunlaşır.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu aldatma eğilimi

Balıklar duygusaldır. Eğer partnerinden ilgi, sevgi, şefkat gibi beklediklerini bulamıyorsa aldatır. Aldattığında ise haklı olduğuna ve geçerli sebepleri olduğuna kendisini inandırır.

Sadakatsiz diyemesek de çok çabuk inanırlar ve aşık olurlar. Çok mutlu ediliyor ve kontrol altında tutuluyorlarsa aldatmazlar. Balık burçlarının karışık bir dünyaya sahiptirler. Aldatmaları için bir sebep bulmak neredeyse imkansızdır. Saçma bir nedenden çıkan tartışma bile onun aldatmaya yeltenmesine sebep olur. Öz güven eksikliği, balık burçlarında görülen genel bir sorundur.

Bu yüzden aldatmayı kendisine olan öz güvensizliğe bağlarlar. Gizemli bir ruhsal dünyası olduğu için farklı şeyleri severler. Yasak aşk bunların en başında gelir.

Hangi burçlar birbirlerini aldatmaya daha çok meyilli?

Koç ve Boğa burçları

Kağıt üzerinde bu çift harika görünebilir ancak uzun vadede iki taraf da güven sorunları yaşayacaktır. Birbirlerini görür görmez aşık olması muhtemel bu çift için dünyaca ünlü Astroloji Uzmanı Valerie Mesa; “Boğa burcu; ince düşünceli Koç burcu için zaman zaman kaba gelebilir. Bununla birlikte her iki burç da birbirlerine güvenmediklerinden ve bu konuda inatlaştıklarından; monogami anlayışları zarar görebilir”açıklamasını yapıyor.

İkizler ve Terazi burçları

“Birbirlerinden etkilenmek onların doğasında var ve aynı elementi paylaşıyorlar. Ayrıca Terazi burcu mental olarak da İkizler burcundan etkilenmeye meyillidir.” diyen Mesa bununla birlikte iki burcun taban tabana zıt olduğunu; Terazi’nin İkizler burcunun özgür tavırlarından rahatsız olarak ilişkiyi sonlandıracağını ekliyor.

Yengeç ve Oğlak burçları

Zıtlıkların uyumu bu olsa gerek! “İki burç da birbirinin zıttı ancak aralarındaki çekim yadsınamaz. Ama daha ciddi bir yapıdaki Oğlak burcu; Yengeç burcunun alaycı tavrından rahatsız olabilir. Yengeç burcu ise Oğlak ile ilişkide çabuk sıkılacaktır” diyor Mesa.

Aslan ve Yay burçları

“Her ikisi de ateş grubu ancak Aslan burcunun yatak odasına dair tutkularını Yay burcu karşılamakta zorlanabilir. Yay burcu ise dışadönük tavrı ile Aslan burcunu bezdirebilir” diyen Mesa ikilinin ilişki dinamiklerini ortaya koyuyor.

Kova ve Başak burçları


“İkisi de taban tabana zıt enerjilere sahip olsalar da entellektüel ilgi alanları nedeniyle bir çekim hissedebilirler. Ancak Kova burcunun çoğu tartışmada tahrik edici tavır sergilemesi ve Başak burcunun katı tavrı; bu ilişkiyi kısa süreli kılacaktır.” (Marie Claire & Listelist)

Astroloji: Venüs Retrosu burç yorumları (5 Ekim – 11 Kasım)


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.