Astroloji: 29 Ekim – 4 Kasım 2018 haftalık burç yorumları

Astroloji: 29 Ekim – 4 Kasım 2018 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Astroloji: 29 Ekim - 4 Kasım 2018 haftalık burç yorumları
Astroloji: 29 Ekim – 4 Kasım 2018 haftalık burç yorumları

Astroloji: 29 Ekim – 4 Kasım haftalık burç yorumları:

Bu hafta Venüs Terazi burcuna geçiş yapacak ve 2 Aralık tarihine kadar bu burçta Retro seyahat edecek.

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu 29 Ekim – 4 Kasım haftalık burç yorumları

Venüs’ün Terazi burcuna geçişi ile birlikte ilişkileri olanlar ilişkilerde daha rahat dengeyi kurabilecek, partnerinize destek olabilecek ve onunla daha romantik, tutkulu zamanlar geçirebileceksiniz.


Bazılarınız ise ortağınızla kazanç sağlayacak teklifler alabilirsiniz. Eğer ki bir ilişkiniz yoksa yalnızsanız tutkulu romantik keyifli renkli ve ahenkli  bir ilişki içine girebilir, bazılarınız ise evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz. Bu dönem ortaklıklar ve işbirlikleri için oldukça kazançlı ve zevk alacağınız bir dönem olacaktır.

İlişkilerdeki ve ortaklıklardaki olası sorunların üstesinden çok daha rahat bir şekilde gelebilecek, küslükleri ve anlaşmazlıkları ortadan kaldırabileceksiniz. Yalnız Venüs’ün geri harekette olduğunu bu konularla ilgili bazı gecikmelerin veya geçmişe ait konuların yeniden gündeme gelebileceğini unutmayın.

Bu hafta Merkür de Yay burcuna geçiş yapacak ve ileri hareketi, geri hareketi derken sene sonuna kadar Yay burcunda seyahat edecek. Bu süreçte uzun seyahatler, araştırma gereken konular, yurt dışı ve yabancılarla ilgili işler, hukuksal konular, eğitim ve tanıtım, reklam konuları ön planda olacak hayatınızda. Önemli, mevki ve statü sahibi kişilerden bu süreçte destekler alabileceksiniz. Hayatı daha fazla sorgulayabilir, felsefi konulara yönelebilirsiniz. Ayrıca seyahatler ve eğitimle ilgili genel anlamda olumlu etkiler altında olacaksınız.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu 29 Ekim – 4 Kasım haftalık burç yorumları

Venüs’ün Terazi burcuna geçişi ile birlikte iş ve çalışma ortamınızda huzur denge ve barış süreci başlıyor. Birbirinden keyifli iş projeleri gelebilir, yaptığınız işten çok daha fazla keyif alabilir; iş ortamınızda dengeli ve barışı sağlayacak olan kişi siz olabilirsiniz.

Eğer hayatınızda kimse yoksa ve yalnızsanız iş yerinizden biriyle görüşmeye başlayabilir, bu bir müşterimiz olabilir ya da aynı sektörde çalıştığınız biriyle duygusal bir yakınlık kurabilirsiniz.

Venüs sayesinde günlük hayatımızda daha keyifli hale dönüştürebilir, kendinize yeni bir ev hayvanı alabilir, güzelleşmek için minik operasyonlar yaptırabilirsiniz.Yalnız Venüs’ün geri harekette olduğunu bu konularla ilgili bazı gecikmelerin veya geçmişe ait konuların yeniden gündeme gelebileceğini unutmayın.

Bu hafta Merkür de Yay burcuna geçiş yapacak ve ileri hareketi, geri hareketi derken sene sonuna kadar Yay burcunda seyahat edecek. Başkalarına ait finansal kaynaklardan daha rahat bir şekilde yararlanabileceksiniz. Bu dönem kredi çekebilir, ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Bazılarınız primler, burslar, nafakalar konusunda sürpriz olumlu gelişmeler yaşayabilirler.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu 29 Ekim – 4 Kasım haftalık burç yorumları

Venüs’ün Terazi burcuna geçişi ile birlikte sizler için aşk dönemi başlıyor. Ciddi ilişkilere başlamak için hazırlık süreci olacak sizler için. Hayattan daha fazla keyif almaya odaklanacaksınız.

Hobilerinize de daha fazla vakit ayıracaksınız. Eros oklarını sizler için sağa sola savuruyor olacak. Özel hayatınızda denge, huzur, barış rüzgarları esiyor olacak. Oldukça yaratıcı iş teklifleri ile karşılaşabilirsiniz.

Özel hayatınızdaki sorunları alttan alarak ve politik duruşunuza rahatlıkla ve çözüme kavuşturabilirsiniz. Eğer çocuğunuz varsa onları sahne, drama, tiyatro eğitimlerine gönderebilirsiniz. Yalnız Venüs’ün geri harekette olduğunu bu konularla ilgili bazı gecikmelerin veya geçmişe ait konuların yeniden gündeme gelebileceğini unutmayın.

Bu hafta Merkür de Yay burcuna geçiş yapacak ve ileri hareketi, geri hareketi derken sene sonuna kadar Yay burcunda seyahat edecek. Yalnız olanlar sağlam, adam akıllı güzel ilişkilere adım atabilirler. Önemli ortaklıklar ve imza gerektiren koşullar oluşabilir. Bazılarınız evlilik planları yapabilir veya bu yolda önemli adımlar atabilirsiniz.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu 29 Ekim – 4 Kasım haftalık burç yorumları

Venüs’ün Terazi burcuna geçişi ile birlikte ev, yuva, aile yerleşim ait konularda huzur ve dengeyi, güzelliği sağlayacak olan kişi siz olacaksınız.

Ev içinde olası sorunların üstesinden diplomatik yeteneklerinizi kullanarak orta yolu bularak sağlayabileceksiniz. Evinizde dekoratif değişiklikler yapabilir, yeniden dekore edebilir, boya, badana gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Yalnız Venüs’ün geri harekette olduğunu bu konularla ilgili bazı gecikmelerin veya geçmişe ait konuların yeniden gündeme gelebileceğini unutmayın.

Yeni iş projeleri gündeme gelebilir, iş arayanlar iş bulabilirler, iş arkadaşlarınızdan, birlikte çalıştıkları kişilerden destekler alabilirler. Bunun yanı sıra fiziksel görünümünüzde ilgilenebilirsiniz, diyete başlayabilirsiniz. Günlük işlerinizi hallederken çok daha fazla keyif alabileceksiniz.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu 29 Ekim – 4 Kasım haftalık burç yorumları

Venüs’ün Terazi burcuna geçişi ile birlikte iletişim, anlaşma, eğitim, seminer gibi konularda keyifli ve destekleyici etkilerle karşılaşacaksınız.

Bu süreçte seyahatler çıkabilir, çıkacağınız seyahatlerden keyif alabilir, yakın çevreniz, komşularınız ve kardeşlerinizle daha samimi ve sevgi odaklı ilişkiler kurabilirsiniz. Yakın çevrenizden, komşularınızdan bu dönem rahatlıkla destek alabileceksiniz. Partneri ve sevgilisi olanlar romantik bir seyahate çıkabilir.

Eğer hayatınızda hiç kimse yok ise ya çıkacağınız seyahatlerde birileri ile tanışabilirsiniz ya da kardeşleriniz, komşularınız veya kuzenleriniz sizi birileriyle tanıştırabilirler. Sizler için tam olarak tatil dönemi başladı aslında! Çıkacağını her türlü seyahat size mutluluk getirecektir. Yalnız Venüs’ün geri harekette olduğunu bu konularla ilgili bazı gecikmelerin veya geçmişe ait konuların yeniden gündeme gelebileceğini unutmayın.

Bu hafta Merkür de Yay burcuna geçiş yapacak ve ileri hareketi, geri hareketi derken sene sonuna kadar Yay burcunda seyahat edecek. Yalnız olanlar için hayatlarında aşkın kapıları aralanmaya başlıyor, yaratıcılık gerektiren konularda başarı yakalama şansı çok daha yüksek olacak. Ama genel anlamda flörtöz etkiler devrede olacak. Hayattan çok daha fazla keyif alabilecek, hobilerinize çok daha fazla zaman ayırabilecek, hatta bazılarınız yeni hobiler keşfedebileceklerdir.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu 29 Ekim – 4 Kasım haftalık burç yorumları

Venüs’ün Terazi burcuna geçişi ile birlikte kazançlarınızı biraz da olsa arttıracak ama diğer taraftan paranızı daha çok moda, kıyafet, tekstil, giyim, kuşam, güzelleşmek adına da harcayabilirsiniz.

Sevdiğiniz insanlara güzel hediyeler vereceğiniz bir dönem başlıyor sizler için. Birazcık daha size mutluluk ve keyif verecek konular için para harcamaya başlayacaksınız. Ya da bir süredir finans alanında bir beklentiniz varsa Venüs’ün Terazi burcuna geçişi ile birlikte bu konularda da sizi mutlu edecek ve keyiflendirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yalnız Venüs’ün geri harekette olduğunu bu konularla ilgili bazı gecikmelerin veya geçmişe ait konuların yeniden gündeme gelebileceğini unutmayın.

Bu hafta Merkür de Yay burcuna geçiş yapacak ve ileri hareketi, geri hareketi derken sene sonuna kadar Yay burcunda seyahat edecek. Ev alım satım, taşınma, kiralama, evinizde dekoratif değişiklikler yapmak için oldukça uygun zamanlar olacak. Bazılarınız kendi evine çıkmak için adımlar atabilir, bazılarınız ise ev arkadaşı alabilirsiniz evinize. Ama her halükarda yerleşime ait konularda genel anlamda olumlu etkiler altında olacaksınız.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu 29 Ekim – 4 Kasım haftalık burç yorumları

Terazi burcuna geçen Venüs ile beraber daha alımlı, daha güzel, kendinizi çok daha keyifli ve mutlu hissedeceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz.

Bu dönem fiziksel görüntünüze değişiklikler yapabilir, saçınızın rengini değiştirebilir, tarzınızı değiştirebilir, bazılarınız estetik operasyonlar yaptırabilir. Bunun yanı sıra aşkı hayatınıza çok daha kolay bir şekilde çekebileceksiniz.


Çevrenizdeki insanları kendinize hayran bırakabilirsiniz. Spot ışıkları üzerinize parlamaya başlayacak. Hayata daha sevgi penceresinden bakabilecek, huzur çok daha fazla ön planda olacak. Yaratıcı ve sanatsal konularda ilham melekleri çevrenizde uçacak.

Çevrenizdeki insanlardan bol bol iltifatlar alabileceksiniz ve bu sayede kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz. Bu dönem hayatınızı güzelleştirmek adına adımlar atacaksınız. Yalnız Venüs’ün geri harekette olduğunu bu konularla ilgili bazı gecikmelerin veya geçmişe ait konuların yeniden gündeme gelebileceğini unutmayın. Siz yine de estetikten uzak durun bence.

Bu hafta Merkür de Yay burcuna geçiş yapacak ve ileri hareketi, geri hareketi derken sene sonuna kadar Yay burcunda seyahat edecek. Seyahatler ön plana çıkmaya başlayacaktır.

Bunun yanı sıra tüm iletişim aletleri ile aktif iletişim içinde olacak, web, internet..vb konularla daha fazla haşır neşir olabilirsiniz. Bazılarınız ise yeni bir eğitim için araştırmalara başlayabilirler. Yalnız yakın çevrenizdeki herkese yetişmeye çalışmaktan kendinize yeteri kadar zaman ayıramayabilirsiniz.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu 29 Ekim – 4 Kasım haftalık burç yorumları

Venüs’ün Terazi burcuna geçişi ile birlikte özellikle hayatında ilişkisi olanlar için birazcık kırmızı alarm zamanı! Gereksiz kıskançlıklar yüzünden ilişkileriniz sekteye uğrayabilir.

Gizli ilişkiler gündeme gelebilir, ilişkilerinizi çevrenizdeki insanlara saklayabilirsiniz. Bazılarınız platonik ilişkilerinin içine çekebilir. Bu süreçte yalnızlıktan, yalnız çalışmaktan çok daha fazla verim alabilir, yalnızlıktan daha fazla mutlu olabilirsiniz.

Önümüzdeki 20 günlük süreçte herhangi bir estetik operasyon yaptırmak için uygun değildir. Kendinizi bir parça değersiz hissedebilirsiniz. Yalnız Venüs’ün geri harekette olduğunu bu konularla ilgili bazı gecikmelerin veya geçmişe ait konuların yeniden gündeme gelebileceğini unutmayın.

Bu hafta Merkür de Yay burcuna geçiş yapacak ve ileri hareketi, geri hareketi derken sene sonuna kadar Yay burcunda seyahat edecek. Finansal konular ön plana çıkacaktır. Harcamalar, kazançlar dengesini iyi kurmanız önem kazanacaktır. Finansal konularla ilgili aşırı iyimser yaklaşabilirsiniz. Meraklanmayın, bu süreçte kazançlarınızı arttırıcı etkilerde söz konusu. İşinizde terfi alabilir, daha iyi bir işe geçebilirsiniz.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu 29 Ekim – 4 Kasım haftalık burç yorumları

Venüs’ün Terazi burcuna geçişi ile birlikte sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan oldukça fayda ve destek görecek, daha sosyal olacak, yeni sosyal ortamlar için içine girecek, yeni insanlarla tanışacaksınız.

Eğlence hayatı ve biraz daha parti, davet, konser gibi etkinliklere çok daha fazla vakit ayırabileceksiniz. Yalnız olanlar yeni tanışacakları veya girecekleri sosyal ortamlarda minik yakınlaşmalar yaşayabilirler. Dostlarınız, arkadaşlarınız ile olan problemlerin üstesinden çok rahat bir şekilde gelebileceksiniz.

İş hayatında kazandığınız gelirleri de arttırabilecek, üstlerinizden güzel destekler alacaksınız. Bazı dostlarınız ve arkadaşlarınız size partner bulmanız açısından arabuluculuk yapabilirler.Yalnız Venüs’ün geri harekette olduğunu bu konularla ilgili bazı gecikmelerin veya geçmişe ait konuların yeniden gündeme gelebileceğini unutmayın.

Bu hafta Merkür de Yay burcuna geçiş yapacak ve ileri hareketi, geri hareketi derken sene sonuna kadar Yay burcunda seyahat edecek. Hedeflerinize çok daha kolay bir şekilde ulaşabileceksiniz, kişisel yeteneklerinizi daha rahat bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. İletişim hayatınızın temelinde yer alacak, önemli anlaşmalar sözleşmeler imzalayabilirsiniz, iletişim araçları satın alabilirsiniz.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu 29 Ekim – 4 Kasım haftalık burç yorumları

Venüs’ün Terazi burcuna geçişi ile beraber iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda oldukça destekleyici etkiler altında olacaksınız. Terfi bekleyenler, iş değiştirmek isteyenler, iş arayanlar güzel fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz.

İş hayatınızda kuracağınız diplomatik ilişkiler size kazanç olarak geri dönecektir. İş arayanlar bu dönem özellikle kadınların ön planda olduğu sektörlerde iş bulabilirsiniz. İş hayatınızda daha hoşgörülü olmaya başlıyorsunuz. Eğer ki hayatınızda kimse yoksa, yalnızsanız iş vasıtası ile ya da iş yerinizden biri ile duygusal yakınlaşmalar olabilir. Yalnız Venüs’ün geri harekette olduğunu bu konularla ilgili bazı gecikmelerin veya geçmişe ait konuların yeniden gündeme gelebileceğini unutmayın.

Bu hafta Merkür de Yay burcuna geçiş yapacak ve ileri hareketi, geri hareketi derken sene sonuna kadar Yay burcunda seyahat edecek. Kendinize dönük olabilirsiniz, bu süreç hedefleriniz için plan yapma sürecidir.

Özel hayatınızda yalnız iseniz, karşılıksız aşklara yelken açabilirsiniz veya gizli ilişkiler içine sürüklenebilirsiniz. İlişki içinde olduğunuz kişiyi çevrenizdeki insanlardan saklayabilirsiniz. İlişkisi olanlar bu dönem minik krizler atlatabilirler. Bazı hoşunuza gitmeyecek dedikodular kulağınıza çalınabilir.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu 29 Ekim – 4 Kasım haftalık burç yorumları

Venüs’ün Terazi burcuna geçişi ile birlikte siz sevgili Kova ve yükselen Kovalar seyahat planları yapabilirsiniz. Bu seyahatlerde keyif ve huzur verici olacaktır sizler için!

Eğer ki yalnızsanız ve hayatınızda hiç kimse yok ise sizden uzakta yaşayan, yabancı uyruklu veya yurt dışında yaşayan biriyle flört edebilirsiniz. İthalat ihracat işleri ile ilgilenenler bu konularda kazançlarını arttırabilirler. Bu süreç içerisinde yeni siparişler, yeni müşterilerle karşılaşabilirsiniz.

Hukuksal konularda da genel anlamda şans sizden yana olacaktır. Hobi niyetine yeni bir eğitime veya kursa başlayabilirsiniz Venüs desteği sayesinde. Özellikle kadın figürlerden güzel destekler alabilecek, davalarda orta yolu bulmak, anlaşmaya varmak bu dönemde çok daha kolay olacaktır sizlere için.

Yalnız Venüs’ün geri harekette olduğunu bu konularla ilgili bazı gecikmelerin veya geçmişe ait konuların yeniden gündeme gelebileceğini unutmayın.

Bu hafta Merkür de Yay burcuna geçiş yapacak ve ileri hareketi, geri hareketi derken sene sonuna kadar Yay burcunda seyahat edecek. Kalabalıkların arasına karışacak, arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirecek, bazılarınız ise girdikleri sosyal gruplarda flörtlleşmelere, yakınlaşmalara başlayabileceksiniz.

Yeni arkadaşlar, yeni sosyal çevre de cabası olacak. Bir süredir meslek ve iş hayatının omzunuza yüklediği yüklerden artık eğlenerek atmaya başlıyorsunuz. Arkadaşlık ve dostluk kavramları çok daha önemli olacak sizler için.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu 29 Ekim – 4 Kasım haftalık burç yorumları

Bu hafta Venüs Terazi burcuna geçiş yapacak ve 2 Aralık tarihine kadar bu burçta Retro seyahat edecek. Venüs’ün Terazi burcuna geçişi ile birlikte başkalarının finansal kaynaklarından rahatlıkla yararlanabilecek, ortaklaşa işlerden elde ettiğiniz kazançlarınızı arttırabilecek, miras, nafaka, prim gibi konularda şans sizden yana olacaktır.

Yalnız sağlıkla ilgili harcamalarınız bu süreçte artabilir. Özelliklere yumurtalıklar, üreme organları, pankreas karaciğer insülin gibi noktalarda sağlık harcamaları yapmanız gerekebilir. Venüs sayesinde ilişkilerde krizleri diplomasi ve orta yolu bularak çözmeye çalışacaksınız.

Bu dönem ilişkilerde daha fazla sahiplenici, daha kıskanç tavırlar sergileyebilirsiniz. Tutkulu bir aşk gelebilir ya da daha çok cinsellik odaklı bir aşk kapınızı çalabilir. Eğer ki sponsorluk, burs gibi arayışınız varsa bu süreçte de bu konularda da önümüzdeki 20 günlük dönemde kazançlı ve faydalı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yalnız Venüs’ün geri harekette olduğunu bu konularla ilgili bazı gecikmelerin veya geçmişe ait konuların yeniden gündeme gelebileceğini unutmayın.


Bu hafta Merkür de Yay burcuna geçiş yapacak ve ileri hareketi, geri hareketi derken sene sonuna kadar Yay burcunda seyahat edecek. İş ve mesleki konulardan yana şanslı ve keyifli bir süreç başlamış olacak sizler için. Bazılarınız terfiler alabilir, bazılarınız iş değiştirebilir, bazılarınız ise yeni müşterilerle çalışabilir. Mesleki anlamda bir eğitim veya seminere de girebilirsiniz. Yazar: Dinçer Güner  sorumgeldi.com

Aylık ve haftalık burç analizleri için tıklayın


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.