Astroloji: 23 Kasım İkizler burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: 23 Kasım İkizler burcunda Dolunay burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: İkizler burcunda Dolunay burç yorumları
Astroloji: İkizler burcunda Dolunay burç yorumları

23 Kasım 2018 Dolunayı saat 08:45 civarında İkizler Burcu’nun 00°’sinde gerçekleşiyor. Merkür Retro‘nun da devam ettiği bu günlerde “neyim var?” sorusunu soruyoruz kendimize. Bizi kimsenin görmediğini, anlamadığını, umursamadığını düşüneceğimiz zamanlar oluşuyor. Zaman geçmiyor, işler ilerlemiyor gibi.

Kasım 2018 Dolunayı etkileri burçları özgürleşme isteği ile yanıp tutuştururken, aynı anda devam eden Merkür Gerilemesi buna izin vermiyor. Bu zamanı durup düşünmek için fırsat sayabiliriz. Bizi sabitleyen duygulardan kurtulabildiğimiz zaman değişkenlerimize daha rahat geçiş yapabiliriz. Artık kendi potansiyelimizi, kendi gücümüzü görme zamanı.


Bu Dolunay’ın burçlara etkisi tümüyle zihne yönelik!

Şimdi zihninle başbaşasın. Onun sana sorular sorması ve seni ele geçirmesi olası görünüyor. Düşüncelerin mi seni şekillendirecek, yoksa düşüncelerinle sen mi hayata şekil vereceksin? Değişmeyenler üzerine hakimiyet kurma çabasında mısın? Hem her şeyin istediğin gibi olmasını istiyor, hem de olduğun yerde bekliyor musun? Çevrene ördüğün güvenlik duvarların çok yüksek olabilir mi? Sorular sorular.

İkizler Burcundaki Dolunay tüm burçları allak bullak edecek ama değiştirecek nitelikte. Dolunay sona erdiğinde hayatın bambaşka bir yöne doğru yol almaya başlayacak. İşte bu süreç içinde isteklerini kafanda şekillendirmelisin. Sonrasında olup bitene sen de şaşıracaksın. Sahne senin. Keyfini çıkar ve zihninin sana oyunlar oynamasına izin verme!

Astroloji: 23 Kasım 2018 Dolunay burç yorumları:

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu Dolunay burç yorumları

Dolunayın KOÇ Burcuna Etkisi önemsedikleri fikirler üzerine. Hayatına fazla müdahale edildiğini düşünüyorsun. Yapmak istediklerinden emin olmana rağmen harekete geçmekte zorlanıyorsun.

Sana ve ideolojine saygı duyan insanları hayatında tutmak gerisini ardından bırakmak isteyeceksin. Enerjindeki dengeyi korumak hiç kolay olmayacak. Uzun zamandır yapmak istediğin bir seyahate çıkıyorsun. Döndüğünde bazı şeyler eskisi gibi olmayacak. Özel hayatında kuralları değiştiriyorsun.

Yeni tanıştığın insanlarla ilgili daha dikkatli olmalısın. Önem arz eden sırlarını paylaşmamanı öneriyoruz. Girişimlerinde önce küçük adımlar atmalı daha sonra hedef büyütmelisin. Yeni bir ilişkiye başlamayı düşünüyorsan bir süre daha bekle, acele etme.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu Dolunay burç yorumları

Dolunayın BOĞA Burcuna etkisi hayatı sorgulatıyor. Gerçek anlamda mutlu olup olmadığını düşüneceksin. Arada kalmalara tahammülün kalmıyor. Belirsizlikleri hayatından söküp atmak isteyeceksin.

Yaşamında sorunların kaynağına inerek çözümleme yoluna gidecek, düzeltemediğin şeyleri geride bırakacaksın. Finansal alanda iyi fırsatlar ve ardından gelen bir yükseliş var. Kafandaki gereksiz düşüncelerden kurtulmalı, kazanma odaklı hareket etmelisin. Çalışıyorsan yüksek prim, zam veya terfi alacaksın.

Pasif bir işten aktif bir işe de kayabilirsin. Özel hayatında daha güçlü, istekli ve cesur davranacaksın. Dolunay zamanında öfkeni kontrol altına alabilirsen her şey lehine dönebilir.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu Dolunay burç yorumları

Dolunay İKİZLER Burcuna mıknatıs etkisi yaratıyor. Ne düşünürsen onu üzerine çekiyorsun. Hedeflerini hayata geçirmekte hiç zorlanmayacaksın. O nedenle önce düşüncelerine şekil vermelisin.

Hayat sana fırsat kapılarını açıyor. Kapıları aralama ve adım atma cesaretine sahipsin. Çevrende güvendiğin sayılı insanların desteğine ihtiyaç duyuyorsun. Bazı süreçleri tek başına atlatacağına inanmıyorsun. Sorumlulukların ve üzerindeki baskı artıyor. İş, para hayatında büyük şanslar yakalıyorsun.

Sevmediğin ya da soğuduğun bir işte çalışıyorsan değiştirmek için en iyi zamandasın diyebiliriz. İşsiz kalırım korkusuna kapılma. Her konuda şans senden yana. Özel hayatında asılsız konuşmalara ve iddialara asla kulak asma. Sen ne hissediyorsan o gerçek olandır.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu Dolunay burç yorumları

Dolunayın YENGEÇ Burcuna etkisi finans arayışına cevap niteliğinde. Harcamalarına ve günlük hayatındaki detaylara ara vermek zorunda kalıyorsun. Bu süreçte geçmişte yaşanan bazı sorunlar için çözüm üretmen gerekiyor.

Finansal arayışın netlik kazanıyor. Bir süre uzak kalman gereken şeyler seni üzebilir. Duygusal bağlarla aranda geçici kopukluklar beliriyor. Özel hayatında her şeyi göze alıyorsun ancak bunun uzun vadede sonuç ve etkilerini de düşünmek zorundasın.

Sevgin kendinden vazgeçmene sebep olmamalı. Bu anlamda hislerini kontrol altına alsan iyi olur. Düşüncelerini, ilişkilerini, iş birliklerini doğru şekilde yöneterek ve dengede tutarak bu süreci lehine çevirebilirsin.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu Dolunay burç yorumları

Dolunayın ASLAN Burcuna etkisi bambaşka oluyor. Özel hayatında büyük oynuyorsun. Her konuda ya hep ya hiç diyeceksin. Dolunay sana nereden geldiği belli olmayan bir cesaret veriyor. Pes ettiğin, kabullendiğin şeylerde arkana dönüp bakmıyorsun bile.

Hayatında sürekli ertelediğin ve yapmayı planladığın temizliği bu dönemde yapıyorsun. Gereksiz bulduğun ne kadar düşünce ve insan varsa hepsini hayatından çıkarıp atacaksın. Ardından çevrilen oyunların ve söylenen sözlerin farkındasın.

Bazılarına bilerek göz yumuyorsun ve daha ne kadar ileri gideceklerini görmek istiyorsun. Doğru zamanda doğru hamlelerle hepsini alt edeceksin. İş hayatında önünde hiçbir engel kalmıyor. Hızlı bir yükselişle daha çok kazanmaya başlıyorsun.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu Dolunay burç yorumları

Dolunayın BAŞAK Burcuna etkisi daha çok düşünmek üzerine. Her konuda fikir üretiyorsun. Geri planda kalan şeylere hız vermek isteyeceksin ancak bu pek mümkün olmayacak. Bunun yerine önce pürüzleri aşmaya çalışmalısın.


Adil, tarafsız ve sabırlı olmak çok işine yarayacak. Çevrende sana karşı tavrı değişen birinin yaptıklarına anlam veremeyeceksin. Rekabet içeren koşullarla karşı karşıya kalıyorsun. Sana tavsiyem kimsenin derdini derdinmiş gibi üzerine alınmaman yönünde.

Özellikle biri var ki, sana işini yaptırana kadar işine geldiği gibi davranıyor. Ondan uzak dur ve mümkünse hayatından çıkar. Özel yaşamında geçmişi daha fazla dert etme. İlişkinin devam etmesini istiyorsan bazı şeyleri görmezden gelmeli, bazılarını yok saymalısın.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu Dolunay burç yorumları

Dolunayın TERAZİ Burcuna etkisi düşüncelerden hayata yol yapıyor. Belirlerdiğin bir iki şey üzerine harekete geçeceksin. Bu dönemde işler hızlı ilerlemese de şekil almaya başlıyor. Uzun vadede kazanmaya başlıyorsun. Yeni bütçe planları yapacak birikime geçeceksin.

Sahip olduklarınla birlikte kendine yeni yönler tayin ediyorsun. Arkadaşlıklarına yeni düzen getireceksin. Bazılarıyla eskisi gibi görüşmek istemeyecek, bunun faydalarını ilerleyen günlerde fark edeceksin.

Yapmak istediğin şeyleri yapma fırsatı buluyorsun. Yeni dostluklar ediniyor, seviyeli sohbetler yapıyorsun. Yeni iş fırsatları sana farklı kapılar aralıyor. Özel hayatında güven temalı konular öne çıkıyor. İlişkinin ilerlemesi yönünde büyük adımlar atmak için daha fazla güvenmeye ihtiyaç duyacaksın.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu Dolunay burç yorumları

Dolunayın AKREP Burcuna etkisi kararları yönünde. Anlık kararlar alman olası görünüyor. Özellikle duygusal hayatında karşı tarafın davranışlarına göre yönleniyorsun. Bu sana ilerleyen zamanlarda pişmanlık getirebilir. Kendi hayatından ve isteklerinden vazgeçmek ne kadar doğru.

Sırf karşı taraf mutlu olsun diye yaptığın şeyler var. Aslında bunun sen de farkındasın. Belki bir süre daha devam edeceksin ve son vereceksin. Ama geç olabilir. Çevrende boşboğazlık eden bir arkadaşın var.

Olanı biteni üzerine koyarak anlatarak gerginlik yaratabilir. Özellikle bu dönemde güvenmediğin insanlara hayatının detaylarını anlatmamanı öneriyoruz. İş, para, kazanç alanında sınırlarını aşıyorsun. Ne kadar emek verirsen o kadar çok kazanacağın parlak bir döneme adım atıyorsun.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu Dolunay burç yorumları

Dolunayın YAY Burcuna etkisi iş ve kariyer planlarını devreye sokuyor. İş değişikliği, parasal alanda yeni gelişmeler ve önemli projelerin hayata geçişi olası görünüyor. Ev, aile düzeninde alınacak olan yeni kararlar sorumlulukların artmasına neden oluyor.

Bu süreçte iletişimi doğru şekilde yönetmek önem kazanıyor. Geriye dönüp bakmıyor, geriden gelen hiçbir şeyi hayatına almıyorsun. O kadar işinin arasında kendine vakit ayırmayı ihmal etmeyecek, uzun zamandır çıkmak istediğin bir seyahate çıkacaksın.

Sağlığında soğuğa karşı oluşan hassasiyet çok fazla. Enfeksiyonlara karşı önlem alman gerekiyor. Özel hayatın renkleniyor. Sorunları kafana takmıyor, partnerini de bu anlamda motive ediyorsun.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu Dolunay burç yorumları

Dolunayın OĞLAK Burcuna etkisi iş, para alanına yansıyor. Yapılan ortak işler, paylaşım alanları, kredi, borç, alacak gibi konulardaki belirsizlikler netlik kazanıyor. Alacağın karar geleceğine yön verecek nitelikte. Özellikle iş konusunda bir tercih yapacaksan bunu iyi düşünmelisin.

Sorumluluk gerektiren yeni süreçler gözünü korkutabilir ama aşamayacağın şeyler değil. Yakın çevre ve arkadaşlarla daha fazla iletişime giriyorsun. Özel hayatında sürüncemede olan konular çözüme kavuşuyor.

Partnerinle rekabete girmemen gereken bir dönemdesin. Gelişen bazı durumlar ev hayatına yeni düzen getirecek nitelikte. Üzerinde çalıştığın konuyla ilgili sabırlı olman ve bir süre daha beklemen gerekiyor. Çıkmak istediğin uzun bir yolculuk var. Bunun üzerine de iyi düşünmen lazım.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu Dolunay burç yorumları

Dolunayın KOVA Burcuna etkisi bilinçaltına yönelik. Seni rahatsız eden ve huzursuz olmana neden olan bir düşünceyi artık bırakman gerekiyor. Her şeyin çözüme kavuşması şart değil. Enerjini önceliklerine vermelisin.

Hayatı akışına bırakır ve kendine güvenirsen hem zihinsel hem de bedensel olarak rahatlayacaksın. Elinden gelmeyen bazı şeyleri zaman bırakman, sabretmen en iyisi olacaktır. Sağlığı biraz daha önemse ve mümkün olduğunca iyi beslenmeye çalış. Dolunay beklentilerinin bir kısmını karşılayacak nitelikte.

Özel hayatına dair isteklerin artıyor. Karşılıksız bir aşk yaşıyorsan olumsuzluklarla yüzleşebilirsin. Elinde olanla yetin ve mümkün olmayan şeylerden uzaklaş. Hayatı kaçırmamak için bunu yapmak en iyisi olacaktır.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu Dolunay burç yorumları

Dolunayın BALIK Burcuna etkisi zihinsel oluyor. Duygusal dünyanı sorguluyorsun. İstediğin hayata sahip olmadığını düşünerek geçmiş günlere özlem duyacaksın. Gerçeklerle hayaller arasında sıkışıp kaldığın noktada çıkmaza giriyorsun.

Yazmak isteyip yazamadığın, konuşmaya çalıştığın ama başaramadığın birine karşı olan zaafın devam ediyor. Dolunayla birlikte üstesinden gelemediğin her duyguyu kabul edeceksin. Parasal konularda ihmal etmemen gereken ödemeler var.


Kredi çekmek için uygun bir dönem değil. Sağlığının bozulmaması için düşüncelerini şekle sokmalısın. Dağılmamak için hayatını planlı proğramlı yaşamaya devam etmen gerekiyor. (kadinlarduysun)

Black Friday nedir? 2018 indirimleri Türkiye’de ne zaman başlıyor?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.