Astroloji: 5 – 11 Kasım haftalık burç yorumları

Astroloji: 5 – 11 Kasım 2018 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 5 - 11 Kasım haftalık burç yorumları
Astroloji: 5 – 11 Kasım haftalık burç yorumları

Astroloji: 5 Kasım – 11 Kasım haftalık burç yorumları:

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu 5 – 11 Kasım haftalık burç yorumları

Bu hafta belli oranda her şeyle yüzleşiyorsun. Kendini geri plana alacaksın. Dostun kim, düşmanın kim artık bilmek istiyorsun. Bu enerji sende hafta sonuna kadar devam ediyor. Özellikle yeni bir işe ve ilişkiye başlamamalısın.

Yeni hedefler yerine tamamlanması gereken şeylere yönelmelisin. Yarım kalan ve sonuca varmayan her işin hallolmasına yardımcı olacak bir zamandasın. Duygu ve düşünce olarak her tür yeniliğe kendini kapatmaya özen göster. Gizli saklı şeylerin de bu hafta ortaya çıkacağını söylemeliyiz.


Senden gizlenen arkandan çevrilen işleri bir bir öğreneceksin. Parasal konularda uzun süredir problem yaşadığın, zorlandığın şeylerde sonuca ulaşıyorsun. Bu hafta Koç Burcu aşk hayatında boş tartışmalara girilmemeli. Devam eden Venüs gerilemesi ilişkilerde rutinin dışına çıkılmasına izin vermiyor.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu 5 – 11 Kasım haftalık burç yorumları

Bu hafta adalet duygun ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz hafta son derece gergin zamanlar geçirdin. Uğradığın haksızlıkların mücadeleleri seni yedi bitirdi. Bu hafta başından itibaren kendini toparlıyorsun.

Olaylara duygusal tepkiler vermiyorsun. Sana yapılan iyiliği de, kötülüğü de biliyor ve unutmuyorsun. Daha önce fark edemediğin birçok detayı fark ediyor, kendi içinde yeni değerlendirmeler yapıyorsun.

Bu hafta parasal konularda verdiğin emeğin karşılığını alıyorsun. Hatta beklemediğin bir yerden gelir elde edebilirsin. Sağlığında yaşanmışlıklardan dolayı bedenine yansıyan ağrılar hissedebilirsin. Taşıdığın hayat yükü sana sırt ve baş ağrısı şeklinde vurabilir.

Hafta başında daha fazla hissedeceğin ruh yorgunluğu hafta ortasından itibaren azalıyor. Bu hafta Boğa Burcu aşk hayatında rahatlama var. Her konuda gerçekçisin ve kaybeden sen olmuyorsun.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu 5 – 11 Kasım haftalık burç yorumları

Bu hafta aşırı duygusal tutumun sana zarar verebilir. Çevrene mükemmelliyetçi enerji yayıyorsun. Etrafına kendini beğenmiş ve kibirli biri imajını verebilirsin. Yanlış anlaşılmalara açıksın. Anlatmak istediklerini sözlerle değil de davranışlarınla ifade etmeye çalışman karşı tarafa farklı şekilde yansıyabilir.

Hakkında diğer insanların ön yargıya sahip olmaması için açık ve net şekilde duygularını ifade etmeli, neyi neden yaptığını anlatmalısın. Planlı ve programlı çalışmalar yapıyorsun. Ancak çok mükemmelliyetçi olmak sana bazı şeyleri kaybettirebilir.

Hırsla hareket etmemen ve öfkeyle ani kararlar almaman gereken günlerdesin. Özellikle çalışıyorsan işini kaybetme riski ile karşı karşıya kalabilirsin.

Aman dikkat! Bu hafta İkizler Burcu aşk hayatında eleştirilere gelemiyor. Bu nedenle İkizler Burcu ile birlikte olanların biraz daha anlayışlı olmasında fayda var.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu 5 – 11 Kasım haftalık burç yorumları

Bu hafta sezgilerine kulak ver. Kendine bol bol zaman ayır. İş hayatında gösterdiğin çabaların faydasını göreceksin. Yoğun bir çalışma sürecine giriyorsun. Bedenen ve daha çok zihinsel şekilde çalışıyorsun.

Kendine neye ihtiyacın olduğunu sorarak aldığın içsel cevaplarına göre hareket etmelisin. Negatif enerjilerden kolayca arınabileceğin bir zamandasın. Ortaklaşa işler yapıyorsan daha dikkatli olacaksın.

Arkandan çevrilen bazı şeyleri öğrenecek ama aşırı tepkiler vermeyeceksin. Çalışmaktan ve mücadele vermekten yorulduğun her şeyin yavaş yavaş sonuçlarına ulaşıyorsun.

Bu hafta Yengeç Burcu aşk hayatında oldukça hissel davranıyor. İçinde anlamlandıramadığın ama yoğun güzel duygular yaşıyorsun. İlişkine de aynı şekilde yansıtacaksın. Hesap ve kitaplardan uzak, içinden geldiği gibi yaşayacağın bir zaman dilimindesin.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu 5 – 11 Kasım haftalık burç yorumları

Bu hafta özellikle aşk ve duygusal konulara yoğunlaşıyorsun. Yanlış anlaşılma enerjisine sahipsin. Egosal tavır ve davranışlarla birlikte öfkeyle ani kararlar alabilirsin. Geçmişe ve deneyimlerine fazla takılıyorsun.

Daha önce yaşadıklarını değerlendirmek bu hafta senin en büyük zorlanman oluyor. Kendi içinde yüzleşmeler yaşıyorsun. Daha önce sana zarar veren insanların yaptıkları üzerinden hayatına yön vermemelisin.

Ruhunu bu anlamda yıpratman olası görünüyor. Bu da enerjinde çökmelere sebep olabilir ve sonucunda halsiz kalabilirsin. Bu hafta Aslan Burcu acaba dediği her konuda kararsız kalıyor. Bu sebeple ilerlediğin her işin duraksamasına neden olabilirsin.

Sağlığın tümüyle psikolojine bağlı görünüyor. Seni tüketen düşünceleri kendinden uzaklaştırmaya çalış. Enerjini emen insanlarla görüşmemeye özen göster. Aslan Burcu aşk hayatında bu hafta asla geçmişe takılmaması gerekiyor.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu 5 – 11 Kasım haftalık burç yorumları

Bu hafta para harcarken dikkat etmelisin. Duygu ve düşünceler konusunda çok iyi bir zamandasın. Karşına yeni bir aşk veya iş çıkabilir. Ama bu tip başlangıçlar için pek uygun bir haftada değilsin.

Bu dönemde yaşanan başlangıçların sonu olmasını istiyorsan kararlarını bir süre bekletmelisin. Beklediğin, çaba sarf ettiğin ve arzu ettiğin her türden parasal konuda isteklerinin sonuçlarını elde ediyorsun.


Kendine duyduğun güvenin artmasına etki eden bir enerjiye sahip olacaksın. Elde edemediğin işler önüne geliyor. Bu hafta Başak Burcu seçen taraf oluyor. Yıprandığın her şeyde sona doğru geliyorsun. Geçmişe dönük çözülmemiş, üstü kapanmış meseleleri çözüme kavuşturacaksın. Başak Burcu aşk hayatında bu hafta değerli olduğunu hissediyor.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu 5 – 11 Kasım haftalık burç yorumları

Bu hafta tembellik yapmaman gerekiyor. Yoluna girmiş, düzeni devam eden ve kazandıran her şeyin istediğin gibi sonuçlanması için işlerini ertelememelisin. Yani bugünün işini yarına bırakmamalısın. İş hayatında yaptığın kuruntulardan sıyrılman gerekiyor.

Anlaşamadığın insanlarla arana mesafe koymamaya bak. Adil olmak sana kazandıracaktır. Yanlış yapan kendine yapan. Anlık duygulara kapılmamak seni her zaman haklı çıkaracaktır. Çalışmaların tutarlı olduğun sürece kazancın mutlaka artıyor.

Üstesinden gelemediğin şeyleri geri plana atmadan kendinden emin olarak yola devam etmen gereken bir süreçtesin. Bu hafta Terazi Burcu aşk hayatında ayrılıklarda birleşmeler görünüyor. Terk edilip asla dönüşü olmaz denilen aşklar geri dönüyor. Ama şans verip vermemek sana kalmış.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu 5 – 11 Kasım haftalık burç yorumları

Bu hafta dış görüntün ve davranışlarınla ön plandasın. Yaşam enerjin çok yüksek. Birlikte olduğun insan bu anlamda zorluk çekebilir. Eğer kıskanç bir partnere sahipsen yolunda yürüyen ilişkinde pürüzler çıkabilir. Seni paylaşmak istemeyebilir. Bu yönde onu dengelemek de sana düşüyor.

Ancak bu hafta sen yönetilemeyecek kadar özgür bir enerjiye sahipsin. Bu nedenle egosal davranışlardan uzak kalmalısın. İşsiz bir Akrep burcu isen veya uzun süredir mücadele ettiğin bir konu varsa sonuca ulaşacaksın.

Kibirden uzak durduğun sürece her konuda kat ve kat fazla kazanacaksın. Sağlığın gayet yerinde. Artan enerjin seni daha da sağlıklı kılıyor.

Bu hafta Akrep Burcu aşk hayatına istediğin şekilde yön verebilecek kapasitedesin. Düşünmeden hareket etmemende ve egosal tavırlara girmemende fayda var.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu 5 – 11 Kasım haftalık burç yorumları

Bu hafta çevrene ve ailene karşı duygusal tepkiler verebilirsin. Özellikle aile ilişkilerinde sürekli para konusunda şikayet eden bir figürle anlaşmazlık yaşayabilirsin. Sorumluluklarını tam olarak yerine getiriyorken her konuda şikayet edilmesi canını sıkıyor.

Yakınlarının, kardeşlerinin ve aile büyüklerinin bitmeyen istekleri ile karşı karşıya kalabilirsin. Bunun nedenini sorguluyorsun. İş ve kazancında yükselişe geçiyorsun. Seninle geçinemeyen insanların çevrende yavaş yavaş yok olduğunu göreceksin.

Özgür ve samimi dostluklara daha fazla değer veriyorsun. Hayatından gidenlere de neden gitti diye isyan etmiyor, görevi bitti diye düşünüyorsun. Yaşamındaki eksikliklerin ortadan kalkması için problem olan her şeye çözüm üretiyorsun. Bu hafta Yay Burcu aşk hayatında da güzel gelişmeler yaşanıyor. Hak ettiğin ilgiyi ve değeri göreceksin.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu 5 – 11 Kasım haftalık burç yorumları

Bu hafta sağlığını biraz daha dikkate alman gerekiyor. Bedeninin sana verdiği sinyalleri önemsemende fayda var. Gerektiği yerde gecikmeden doktora danışman ileri yaşayabileceğin büyük sağlık sorunlarını önleyecektir. Bunun yanı sıra şikayetlerini her yerde dile getirerek kendini yakınlarına acındırmamalısın.

Yanlış anlaşılmaların oluşturacağı etkiyle olumsuz eleştirilerle karşılaşabilirsin. Bu da senin hayata olan bakış açında negatiflik yaratabilir. Duygusal dünyanın dengesinin kaçmaması adına sana faydası olmayacak insanlara boş yere dil dökmeye çalış.

İş ve kazanç hayatında sorumlulukların artıyor. Çok fazla çalışmak zorunda kalabilir ve bu durum ilişkine olumsuz şekilde yansıyabilir. Buna engel olmak için sebeplerini net bir dille konuşmaya özen göster. Bu sayede iletişim problemleri yaşanmadan ortadan kalkacaktır.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu 5 – 11 Kasım haftalık burç yorumları

Bu hafta her konuda kendine güvenebilirsin. Sıkıntılı işlere ve problemli ilişkilere karşı olan bakış açını değiştirmelisin. Sorumluluk aldığın konularda sonuca varmaya gayret etmeye bak. Sosyal çevrende herkesle iyi anlaşmak zorunda olmadığını bilmelisin.

Sana değer vermeyeni hayatında tutma. Evliysen ya da ilişkin varsa partnerine verdiğin değeri ona ifade ederek göstermek ilişkini canlı tutacaktır. Birlikteliğinde bir gelecek planlaması yapıyorsan acele etmemeye özen göster.

Yalnızsan bu hafta arkadaşım dediğin birinin sana karşı yoğun ilgisini fark edebilirsin. Risk almaktan çekindiğin ve daha önce girmeye cesaret edemediğin işlerde bu hafta başarı sağlayabilirsin. Bunun yanı sıra hiç gündeminde olmayan yeniliklerden kaçınmalısın. Endişe ve kuruntulardan uzak dur.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu 5 – 11 Kasım haftalık burç yorumları

Bu hafta seni geçmişte hayal kırıklığına uğratmış olan duygu ve durumlardan arınıyorsun. Ruhsal özgürleşme yaşayacaksın. Kendini sürekli kısmetsiz olarak gördüğün her konuda şansının açıldığını hissedeceksin.

Asla olmayacak dediğin şeylerin olmaya başlamasıyla kendine olan güvenin artacak. Çaldığın hiçbir kapıdan boş dönmüyorsun. Bitmiş bazı ilişkilerde barışmalar görünüyor. İş hayatında seni yoran problemlerden tamamen kurtuluyorsun.

Geciken ve alman gereken bir para varsa hafta ortasında alacaksın. Gelirini ailenle paylaşmak zorunda kalıyorsun. Birine borç verebilirsin. Bu hafta Balık Burcu aşk hayatında her zamankinden iyi hale geliyor.


Geçmişte kalan biten ilişkilerde yaşanan geri dönüşlerde verilecek şanslarda geçmişin tekrar gündeme gelmemesi son derece önemli görünüyor. Sağlığın oldukça iyi. Evham yaparak enerjini olumsuza dönüştürmemeye özen göster. (kadinlarduysun)

Kasım 2018 aylık burç yorumunuz


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.