Black Friday (Efsane Cuma) indirimleri: Tüm markalar ve indirim oranları

Türkiye’de bu yıl “Şahane Cuma” ve “Efsane Cuma” gibi isimlerle markaların ve online alışveriş sitelerinin çılgın rekabetine sahne olan Black Friday (Kara Cuma), yılın alışveriş haftasına dönüştü. Öyle ki tatil paketi, araba, hatta ev bile satılıyor. Öne çıkan indirimleri sizler için derledik…

Black Friday (Efsane Cuma) indirimleri: Tüm markalar ve indirim oranları

Black Friday nedir? Neden Kara Cuma deniyor?

Amerika’da her yıl Şükran Günü‘nden sonra gelen ilk Cuma günü yapılan bu etkinlik, temel olarak alışveriş çılgınlığını konu alıyor.

1932 yılından beri Noel alışverişleri sezonunun başlangıcı olarak da kabul edilen Black Friday, ilk başta sadece Amerika’da başlamış, daha sonra Kanada ve İngiltere’de ve ardından tüm dünyaya yayılmıştır.


Black Friday ifadesi ilk olarak 1961 yılında yerel bir gazetede kullanıldı. Dükkanların o gün daha hava aydınlanmadan çok erken açılması ve kararmadan kapanmaması; bunun yanı sıra alışveriş caddelerinde yaşanan yoğun araç ve insan trafiğinin neden olduğu günlük hayatı etkileyen olumsuzluklar bu güne ‘Kara Cuma’ denmesine sebep oldu. Bu tabirin ilk kez Philadelphia eyaletinde kullanıldığı tahmin ediliyor.

Black Friday 2018 indirimleri başladı mı?

Perşembe gününü Cuma gününe bağlayan gece saat 00.00 itibariyle 23 Kasım’da indirimler başlıyor. Fakat pek çok marka, Türkiye’de indirimleri daha önceden başlatıyor.

Trendyol Black Friday indirimleri

Trendyol, “Sihirli Günler” kapsamında 22-26 Kasım tarihleri arasında seçili markalarda yüzde 90’a varan indirim seçenekleri sunuyor. Markalar arasında Adidas, Accessorize, İpekyol&Twist, Elle, Nine West, Derimod, Yargıcı ve Max Factor bulunuyor.

GittiGidiyor Black Friday indirimleri

23 Kasım‘da indirim uygulayacağını açıklayan GittiGidiyor, ürünlerde yüzde 80’e varan indirimler uygulayacağını açıkladı. Bu sene ise 23 Kasım tarihinde olması bekleniyor ancak belki Gittigidiyor bize süpriz yaparak yalnızca 24 saat boyunca devam eden bir kampanya yerine Gittigidiyor Cyber Monday kampanyasına özel indirimler de düzenleyebilir. GittiGidiyor.com Black Friday indirimleri; yüzde 50 televizyon kampanyasıyüzde 65 küçük ev aletleri kampanyası ve ev tekstil ürünlerinde hafta sonu şenliği ile dikkat çekiyor.

Teknosa Black Friday indirimleri

Black Friday indirimlerinin yıldızı tabii ki her zaman teknolojik ürünler oluyor. En çok satılan ürünler playstation, bilgisayar, akıllı telefon ve kulaklıklar takip ediyor. Teknosa.com bu yıl Kara Cuma indirimlerini “Tekno Cuma” lansmanı ile duyurdu. İndirimler 20 Kasım‘da gece 12’de başlıyor.

MediaMarkt Black Friday indirimleri

MediaMarkt.com da “Şahane Cuma” başlığıyla indirimlerin 23 Kasım Cuma günü başlayacağını açıkladı. Black Friday indirimleri MediaMarkt’ın yüzlerce mağazasının yanı sıra e-ticaret sitesinde de uygulanıyor. Mediamarkt’ın geniş ürün yelpazesinin içerinde; evler için ısıtıcılar, çocuklar için oyun konsolları, hem erkekler hem de kadınlar için akıllı telefon, laptop, bilgisayar ürünleri bulunuyor. Apple, Samsung, LG, Sony, Lenovo, Philips gibi çok satan markaların en özel ürünleri Black Friday gününde Mediamarkt müşterilerine sunulacak.

Morhipo Black Friday indirimleri

Morhipo.com ise Black Sale Fırtınası olarak duyurduğu indirimleri 20-25 Kasım tarihleri arasında sunuyor. Boyner Grup tarafından Morhipo’da yer alan bazı indirimli markalar şöyle: Nike, Koton, Mavi, Colin’s, US Polo Assn, Hummel, Levi’s, Bambi, New Balance, The North Face. Beymen ürünlerine yüzde 70’e varan indirimler dikkat çekiyor.

Miniso Black Friday indirimleri

Sürekli değişen 6 bin çeşidi aşkın ürünüyle alışverişe keyif katan Miniso Black Friday indirimlerini iki haftaya yayarak 19 Kasım haftası başlatıyor. Özel tasarımcıların elinden çıkan bütün ürün alışverişlerinizde İkinci ürüne % 50 indirim sunacak marka herkes doyasıya alış veriş yapsın diye 2 Aralık Pazar gününe kadar sürecek.

Guess Black Friday indirimleri

Dünyaca ünlü moda markası GUESS, bir Amerikan geleneği olarak tüm dünyaya yayılan Black Friday alışveriş çılgınlığına Türkiye mağazalarında da katılıyor. 23 Kasım Cuma günü GUESS mağazalarında İlkbahar 2019 koleksiyonu dışındaki tüm ürünlerde %30 indirim uygulanacak. Ayrıca 22, 24 ve 25 Kasım tarihlerinde de aynı ürünlerde %20 indirim olacak.

A101’de muhteşem indirim günleri başlıyor!

A101 süpermarket zinciri, 23-24-25 Kasım 2018 tarihlerinde alışveriş severleri online alışveriş sitesinde Muhteşem Günlere davet ediyor. Dünyanın pek çok yerinde alışveriş çılgınlığına neden olan Black Friday, bu sene A101’de, Muhteşem Günler kapsamında çok özel fırsat ve indirimler sunuyor.

“Emsalsiz Ucuzluk Makinası” sloganıyla her zaman en ucuz olmayı hedefleyen A101 de, Muhteşem Günler’e özel indirim ve fırsatları tüketicilerle buluşturacak. 2018 yılı bitmeden tüketicilerin ihtiyaçlarını alma fırsatı yakalayacağı A101’de Muhteşem Günler, pek çok farklı ürün grubunda süprizlerle alışveriş severleri şaşırtacak. Muhteşem Günler, A101 online alışverişlerde geçerli olacak.

Banana Republic’te Muhteşem Hafta Sonu!

Banana Republic’in, tüm ürünlerde Net Yüzde 30 İndirim sunduğu muhteşem hafta sonu kampanyasına hazır olun! Banana Republic Black Friday’e özel, 22 Kasım saat 22:00’den itibaren bananarepublic.com.tr’de; 23-25 Kasım tarihleri arasında ise mağazalarında yapılacak alışverişlerde NET Yüzde 30 indirim ile Black Friday’i karşılıyor. Tüm ürünlerde, sadece bu haftasonuna özel NET 30Yüzde INDİRİM İstanbul’da, Citys Nişantaşı, Kanyon ve Palladium mağazalarında ve bananarepublic.com.tr’de geçerli olacak.

EVOFONE’dan 23-24-25 Kasım’a özel çok cazip indirimler

EVOFONE’un tüm Xiaomi ürünlerinde geçerli yüzde 15 indirimi, yetkili Mi Store’da, Mi Fan’ları bekliyor. EVOFONE’un 23-24-25 Kasım günlerinde geçerli olacak indirimleri, Mi Fan’ları çok mutlu edecek. VADİSTANBUL AVM’de bulunan yetkili Mi Store’da satışta olan tüm ürünlerde geçerli yüzde 15 indirimin yanı sıra online alışverişi tercih edecek Mi Fan’lar için de hepsiburada.com, N11.com, Gittigidiyor.com ile TEKNOSA mağazaları ve internet sitesinde de pek çok ürün indirimli fiyatlar ile satışa sunulacak.

  • Mi Pocophone F1, 2.999 TL yerine 2.549 TL olacak.
  • Mi Max3 64GB 2.699 TL yerine 2.294 TL, Redmi 6A 16GB da 999 TL yerine 849 TL’ye satılacak.
  • Ayrıca üç günlük alışveriş maratonu boyunca TEKNOSA mağazaları ve Teknosa.com’da satışta olan Mi A2 de bu üç güne özel 1.999 TL yerine 1.749 TL’ye satılacak.

MediaMarkt’tan “Şahane Cuma”ya “Şahane İndirimler”

MediaMarkt, “Şahane Cuma” kapsamında gerçekleştireceği indirimlerle tüketicileri cazip fırsatlarla buluşturacak. Şahane Cuma ile başlayan ve bu hafta sonu boyunca da devam edecek olan avantajlı kampanya kapsamında; akıllı telefonlarda yüzde 33, notebooklarda yüzde 28, LED TV’lerde yüzde 25, oyunlarda yüzde 22, gaming monitörlerde yüzde 18’e varan indirimler uygulanacak. Kampanya süresince yüzlerce üründe de yüzde 70’i bulan indirimler müşterileri bekliyor.

Hemington Black Friday indirimleri

smart casual erkek giyim markası Hemington, heyecanla beklenen Black Friday’e özel avantajlı teklifler sunuyor. “İkinci Ürün Hediye” kampanyası 22 Kasım Perşembe günü 18:00’den itibaren hemington.com.tr web adresinde geçerli olacak ve 23 Kasım Cuma ile 25 Kasım Pazar günleri arasında premium alışveriş merkezlerinde bulunan Hemington konsept mağazalarında devam edecek.

Colin’s Black Friday indirimleri

COLIN’S tüm dünyayı saran Cuma indirimi ile alışverişi keyfe dönüştürüyor. Soğuk kış günlerinde jean ve moda tutkunlarının içini ısıtacak kampanya tüm ürünlerde %20 indirim fırsatı sunuyor. 23 Kasım Cuma günü tüm COLIN’S mağazalarında ve colins.com.tr alışveriş sitesinde başlayacak Mega Friday kampanyası 25 Kasım Pazar akşamına kadar devam edecek.

Xbox Black Friday indirimleri

Büyük Xbox indirimleri MediaMarkt’ta, Xbox Dijital Mağazasında oyun severleri bekliyor. Konsollar ve oyunların yanında, Game pass ve Live Gold aboneliklerinden de çekici indirim fırsatları sunuluyor.

Xbox hayranları için indirim heyecanı 23 Kasım Cuma günü başlıyor. MediaMarkt mağazalarında Xbox konsollarında Yüzde 50’ye varan indirimler sunulurken Xbox Dijital Mağazası’ndaki Xbox One oyunlarında ise Yüzde 67’ye varan oyun indirimleri oyun severlerle buluşacak.

Aynı zamanda oyun severlerin büyük ilgi gösterdiği ve 150’den fazla oyuna erişim hakkı sunan Xbox Game Pass servisi, üyeliği henüz olmayanlar için Xbox Dijital Mağazası’nda 3 Ocak tarihine kadar aylık 1 TL’ye sunuluyor. Xbox oyuncularının birlikte 500’den fazla online oyun oynamasını sağlayan ve her ay 4 oyun hediye eden Xbox Live Gold aboneliği de, üyeliği olmayanlar için Kasım ayı sonuna kadar Xbox Dijital Mağazası’nda aylık 1 TL ücretle oyun severleri eşsiz deneyimlerle ileri oyunculuk becerileriyle buluşturacak.

Samsung Black Friday indirimleri

Galaxy’nin En Güzel Haftası Samsung’un Özel İndirim ve Kampanyaları ile Başladı!
Samsung’un yeni başlayan Galaxy’nin En Güzel Haftası kampanyasında kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

19 – 25 Kasım 2018 tarihleri arasında Samsung Online Mağaza’dan belirli tutarlarda alışveriş yapanlar 1000 TL’ye kadar hediye çeki kazanma şansı yakalıyor. Kampanya haftası boyunca her sabah 09:00’da ve her akşam 18:00’da sınırlı sayıda hediye çeki Samsung Online Mağaza’ya ekleniyor.

Akıllı Telefonlar, Bilgisayarlar, Tabletler, Sanal Gerçeklik, Giyilebilir Cihazlar, Aksesuar, Hafıza ve Depolama kategorilerinde belirtilen minimum sipariş tutarında yapılan alışverişlerde; alışveriş kategorisi ve tutarına göre 50, 100, 200, 300, 500 ve 1000 TL’lik hediye çeklerini hediye çekleri tükeninceye kadar yakalayabiliyor. Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi shop.samsung.com/tr/hediye-ceki-kampanyasi adresinde yer alıyor.

Galaxy Watch Akıllı Saatler Bluetooth Kulaklık Hediyeli

Ayrıca yıl sonuna kadar uzun pil ömrü ve antrenman değerlerini[2] takip etmeye yardımcı olan geliştirilmiş fonksiyonları ile aktif yaşam tazına sahip kullanıcıların büyük beğenisini toplayan Galaxy Watch akıllı saat satın alanlar, duyurulan kampanya koşullarını yerine getirerek tavsiye edilen satış fiyatı toplam 399 TL değerinde olan Level U Bluetooth kulaklık hediyesi kazanma fırsatı yakalıyor.

Samsung Galaxy A ve J Serisinde Fırsatlar!

Samsung Electronics Türkiye; Galaxy A7, Galaxy J8, Galaxy J6+ ve Galaxy J4+ modellerinin de tavsiye edilen satış fiyatlarını güncelledi. Üstün kamera ve depolama özellikleriyle dikkat çeken Galaxy A7 akıllı telefonun tavsiye edilen satış fiyatı daha önceden 3.399 TL iken, tavsiye edilen satış fiyatı 3.099 TL olarak güncellendi.

6 inç büyüklüğünde Sonsuz Ekran tasarımına sahip Super AMOLED ekranı ve çift arka kamerası ile dikkat çeken Galaxy J8’in 32GB’lık modelinin tavsiye edilen satış fiyatı 2.699 TL iken 2.399 TL, Galaxy J6+’ın tavsiye edilen satış fiyatı 2.099 TL iken 1.849 TL, Galaxy J4+’ın tavsiye edilen satış fiyatı ise 1.699 TL iken 1.549 TL olarak güncellendi.

Samsung Galaxy J7 Prime, beklenen Cuma fırsatları arasında yerini aldı

Çok aranan mutfak ürünlerinden, Samsung’un çok satan Galaxy J7 Prime modeline kadar birçok üründe geçerli indirimler 26 Kasım’a kadar Amazon.com.tr’de alışveriş severleri bekliyor.

Sony, Şahane Cuma’ya hazır!

Sony, 23 Kasım’daki indirimli alışveriş günü Şahane Cuma için hazır. Sony’nin pek çok ürünü bu cumaya özel olarak Yüzde 50’ye varan indirimlerle yetkili mağazalarda satışa sunuluyor.

  • Yüzde 50’ye varan indirimle Sony HDR-AS50 Action Cam
  • Yüzde 40’a varan indirimle Sony HT-SF201 Soundbar Ev Sinema Sistemi
  • Yüzde 40’a varan indirimle Sony Bravia XF70 4K Ultra HD HDR Smart TV
  • Yüzde 40’a varan indirimle Sony MDR-XB510AS EXTRA BASS™ Kulak İçi Spor Kulaklığı
  • Yüzde 40’a varan indirimle Sony WF-SP700N Spor için Kablosuz Gürültü Engelleme Özellikli Kulaklık
  • Yüzde 30’a varan indirimle Sony Bravia XF90 4K Ultra HD HDR Smart Android TV

Logitech ve Ultimate Ears’tan, Hepsiburada.com’da “Efsane Cuma” kampanyaları!

Logitech, Efsane Cuma kapsamında teknoloji severlere harika bir fırsat sunuyor. 23 Kasım Cuma günü Hepsiburada.com’daki Logitech ve Logitech G ürün ailelerinden alışveriş yapan herkes, “Efsane Cuma”  kampanyası kapsamında 20’den fazla Logitech ürününde harika indirimlerden yararlanabiliyor.

Diğer yandan Logitech’in alt markalarından Ultimate Ears, müzikseverlere “Efsane Cuma” kapsamında çok sevilen bluetooth hoparlör serilerinde kaçırılmayacak indirimler sunuyor. Kampanya kapsamında 23 Kasım Cuma günü Hepsiburada.com’daki Ultimate Ears ürünlerinden alışveriş yapan herkesi harika fiyat fırsatları bekliyor.

Koton Black Friday indirimleri

Koton, 23 Kasım Cuma Günü başlayacak ‘En Moda Cuma’ kampanyasıyla sezon mağazalarında geçerli yüzde 30 indirim fırsatı sunuyor. 2018-2019 Sonbahar- Kış sezonunu güçlü koleksiyonlarıyla ile karşılayan Koton, beklenen Cuma indirimiyle sezon tasarımlarını avantajlı fiyatlarla satışa sunuyor.

‘En Moda Cuma’ kampanyası tüm alışveriş tutkunlarını sezonun en trend tasarımlarıyla buluşturmayı amaçlıyor. Kaban, mont ve triko tasarımları hariç tüm koleksiyonlarda geçerli olacak Yüzde 30 indirim kampanyası 23-24-25 Kasım tarihlerinde sezon mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da gerçekleşiyor.

Forever New Black Friday indirimleri

Avustralyalı giyim markası Forever New, her yıl heyecanla beklenen Black Friday için bu yıl çok özel bir kampanya düzenliyor. 16-25 Kasım tarihlerinde, mağazalarda yeni sezon tasarımlarda, forevernew.com.tr üzerinden gerçekleşen alışverişlerde ise tüm ürünlerde %25 indirim fırsatı sunuluyor. Sezonun öne çıkan parçaları avantajlı fiyatları ile modern kadınlar ile buluşmayı bekliyor.


Silk & Cashmere Black Friday indirimleri

Türkiye’ye 2012 yılında Silk & Cashmere tarafından getirilen evrensel alışveriş günü Black Friday, bu sene 23 Kasım Cuma günü gerçekleşecek. Kasım öncesinde sembolik indirimler yapan Silk & Cashmere, henüz renk ve bedenler tükenmemiş, modeller raflarda hiç kırılmamışken, yılbaşı öncesi düğmeye basarak tüm dünya mağazaları, silkandcashmere.com ve bu sene ilk defa mobil uygulamasında da tüm giyim ve aksesuarlarda %50 indirime giriyor!

Yıl boyu hazırlık gerektiren bu dev alışveriş günü için her mağazasının satış personeli sayısını %20, kasasını ise %100 arttıran Silk & Cashmere’de, CEO’dan İnsan Kaynakları Müdürüne, Tasarımcısından Güvenliğe, tüm ekibi Black Friday günü 08:00-00:00 arası mağazalarda çalışmaya hazırlanıyor. İnternet operasyonu için kontrol odası kurulacağı ve 24 saat optimizasyon sağlayacak bir ekibin olacağı Black Friday’de, Ekim ayında çıkan ve şimdiden dijital satış payının %50’sini yakalayan S&C mobil uygulamasında mağazalar kadar trafik bekleniyor!

Penti’de ‘Pink Friday’ zamanı!

Penti, alışveriş tutkunlarının yıl boyunca beklediği geleneksel Pink Friday kampanyasını başlatıyor! 23-24-25 Kasım tarihlerinde tüm ürünlerde geçerli olacak Yüzde 40 indirim, tüm mağazalarda ve penti.com’da sizleri bekliyor.

GAP Black Friday indirimleri

GAP mağazaları ve gap.com.tr, bu haftasonu Black Friday’e özel 22 Kasım saat 22:00’den itibaren gap.com.tr’de; 23-25 Kasım tarihleri arasında ise tüm ürünlerde NET Yüzde 30 indirim fırsatı ile haftasonuna damgasını vuruyor. Tüm ürünlerde ,sadece bu haftasonuna özel NET 30Yüzde INDİRİM tüm mağazalarda ve gap.com.tr’de geçerli olacak. Üstelik, Garanti kartlara özel, 7 taksit imkanı sizi bekliyor.

ZUBİZU’ya özel Black Friday ayrıcalıkları

500’ün üzerinde seçkin marka ile Black Friday’i kutlayan ZUBİZU, 2,5 milyonu aşkın üyesine ayrıcalıklı bir alışveriş haftası yaşatmaya hazırlanıyor. 10 binden fazla noktada; modadan ev-yaşama, teknolojiden beyaz eşyaya, aksesuardan ayakkabıya birçok sektörde yüzde 25’e varan indirimler, sürpriz hediyeler ve iki kat puan kazandıran ZUBİZU’ya özel kampanyalar alışveriş severleri bekliyor.

ADL, Anatoli, Atelier Rebul, Banana Republic, Brandy’s, Brooks Brothers, Colin’s, Coquet, ETS, Gap, Garenta, Gloria Jean’s, Gülaylar, Jacadi, Kiğılı, Love My Body, Mendo’s, Marks&Spencer, NG Style, Panço, Penti, Under Armour, dr.com.tr ve çok daha fazla marka ZUBİZU sahipleri ile çok özel ayrıcalıklarla ve indirimlerle buluşuyor.

Benetton Efsane Cuma indirimleri

Alışveriş tutkunlarının heyecanla beklediği, büyük indirim günü “Black Friday” United Colors of Benetton‘da Cuma gününü beklemiyor. 21-25 Kasım tarihleri arasında tüm ürünlerde geçerli Yüzde 40 indirim fırsatlarından faydalanmak için en yakındaki United Colors of Benetton mağazasını ya da evinizin konforundan benetton.com’u ziyaret etmeyi unutmayın!

United Colors of Benetton‘da indirim Cuma günü bitmiyor ve “Cyber Monday” ile 26 Kasım Pazartesi günü benetton.com’da devam ediyor. Kazaklardan paltolara kadar bütün ürünlerde geçerli Yüzde 70’e varan indirimlerin sizleri beklediği Pazartesi günü, internetin başından ayrılmayın!

Amazon Türkiye Black Friday indirimleri

Geçtiğimiz aylarda Türkiye pazarına giren Amazon’un beklenen Kara Cuma haftası başladı. 19 – 26 Kasım tarihleri arasında özel fiyatlarla indirim uyguluyor. Amazon Türkiye Müdürü Sam Nicols, “Beklenen Cuma haftası boyunca cep telefonundan kitaba, ev dekorasyon ürünlerinden oyuncak ve popüler elektronik ürünlere kadar birçok farklı kategoride avantajlı fiyatlar sunuyoruz. Müşterilerimizin sevdikleri ürünlere uygun fiyatla ulaşabilmelerini sağlamanın yanı sıra ev konforunda hızlı ve güvenilir online alışveriş deneyimi yaşatıyoruz” dedi.

Hepsiburada.com Black Friday indirimleri

Hepsiburada “Efsane Cuma” adını verdiği indirimli satış günlerine 22 Kasım akşamıbaşlatacağını duyurdu. Şirket, indirimli ürünlerin satışının 24 Kasım’da sona ereceğini de belirtti. “Efsane Cuma’da her şey efsane olur” diyen Hepsiburada.com online alışveriş sitesi; beyaz eşya, telefon, bilgisayar, elektrikli ev aletleri, kişisel bakım ürünleri, süpermarket, anne bebek ve moda kategorilerinde yüzde 80’e varan indirimler yapacağını duyurdu.

The Body Shop Black Friday indirimi

The Body Shop, sadece thebodyshop.com.tr adresi üstünden yapılacak online alışverişlerde Black Friday’e özel tüm ürünlerde net yüzde 40 indirim yapıyor.

The Body Shop’un “Nature is the New Black” sloganıyla sunduğu indirimli ürünlerde; doğal içeriklerle hazırlanan cilt bakımı, vücut bakımı, saç bakımı ve en iyi makyaj malzemelerine göz atın. Bakım ve güzellik için ihtiyacınız olan tüm güzellik ürünlerini online satın alabilirsiniz.

Sephora Black Friday kozmetik indirimleri

Sephora’da kozmetik tutkunlarını heyecanlandıracak ‘Black Friday’ indirimi başlıyor! 23-25 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan indirimde, 2.ürüne Yüzde 50 indirim kozmetik severleri bekliyor.

Kiğılı Efsane Cuma indirimi

Kiğılı, 23 Kasım Cuma günü “Gözü Kara İndirim” kampanyası düzenliyor. Bu güne özel olarak uygulanan fırsatlarla yeni sezon ürünleri, Yüzde 50 indirimin yanı sıra 3 adet ve üzeri alışverişlerde ek Yüzde 20 indirimle sunuluyor. Birbirinden özel parçaların yer aldığı Sonbahar- Kış koleksiyonundaki tasarımları çok özel fiyatlarla alabileceğiniz bu kampanya için kigili.com’da da farklı fırsatlar sizleri bekliyor.

Marks & Spencer Black Friday indirimleri

Marks&Spencer, 22 Kasım saat 22:00’den itibaren marksandspencer.com.tr’de, 23-25 Kasım tarihleri arasında ise tüm mağazalarında yapılacak alışverişlerde NET Yüzde 30 indirim ile Black Friday’i karşılıyor. Tüm ürünlerde sadece bu haftasonuna özel net yüzde 30 indirim tüm mağazalarda ve marksandspencer.com.tr’de geçerli olacak. Üstelik, Garanti kartlara özel, 7 taksit imkanı tüm Marks & Spencer’larda geçerli.

Gizia Efsane Cuma indirimi

GIZIA, yeni yıl alışveriş sezonunun başlangıcı olarak kabul edilen, markaların indirimler ve fırsatlar sunduğu, dünyada alışveriş çılgınlığının yaşandığı Efsane Haftasonu indirimine sürprizlerle eşlik ediyor. Gizia, 23-25 Kasım tarihleri arasında müşterilerine sezon ve outlet ürünlerinde geçerli Yüzde 20 indirim sunuyor. Ayrıca indirimli ürünler üzerinden uygulanacak ekstra Yüzde 10 enflasyonla mücadele indirimi modaseverlerin alışveriş keyfine eşlik edecek.

Bath & Body Works Black Friday indirimleri

Yüzlerce koku çeşidinin sunulduğu Bath & Body Works koleksiyonları 22-25 Kasım tarihlerinde olacak Black Friday fırsatı ile alışveriş keyfinizi arttırıyor. Bath & Body Works Black Friday döneminde tüm ürünlerinde 2 ALANA 2 HEDİYE kampanyasıyla karşınızda. Bu büyük fırsatı kaçırmamak için Bath & Body Works mağazalarını ziyaret etmeyi unutmayın.

Hotels.com Black Friday indirimleri

‘Efsane Cuma’ yani Black Friday çılgınlığına çok az bir zaman kaldı. Peki bu yıl, dolaplarınızı belki de hiç ihtiyacınız olmayan şeylerle doldurmak yerine, kendinizi harika bir tatil ile şımartmaya ve bu ‘mega indirim gününü’ farklı bir şekilde değerlendirmeye ne dersiniz?

Hotels.com’un konaklama uzmanları, dünya çapındaki otel ve villalarda Yüzde 75’e varan ‘Black Friday’ indirimlerini sizler için hazırladı. 21-27 Kasım 2018 tarihleri arasında İngiltere’nin kırsal bölgelerindeki malikanelerden Tayland’ın kişiye özel havuzlu villalarına kadar uzanan alternatifleri içerecek şekilde hazırlanan bu efsane indirimlerden yararlanarak rezervasyonunuzu yapma şansını kaçırmayın!

Kahve Dünyası Efsane Cuma indirimleri

Kahve Dünyası, lezzet tutkunlarının heyecanla beklediği Efsane Cuma’yı online satış mağazasında yüzde 50’ye varan indirimler ile karşılıyor. Üstelik 22 – 24 Kasım tarihleri arasında 100 TL ve üzeri tüm siparişlerde 400 g Kova Bonte hediye! Leziz, doğal ve özgün lezzetleriyle “Hepimizin Ortak Noktası” olan Kahve Dünyası’nın, Efsane Cuma’ya özel büyük indirimi online satış mağazasında başlıyor.

22 – 24 Kasım tarihleri arasında geçerli Efsane Cuma’da, kışın vazgeçilmezi salep ve sıcak çikolatadan taze çekilmiş filtre kahvelere, yüzde 100 gerçek çikolatadan leziz drajelere uzanan seçili ürünler, yüzde 50’ye varan indirimler ile satışa sunuluyor. Kahve Dünyası’nın en sevilen lezzetleri arasında yer alan içi çıtır, dışı sütlü çikolata kaplı büyülü lezzet Bonte ise 100 TL ve üzeri tüm alışverişlerde 400 gramlık özel kovasında hediye ediliyor.

Kidzania: Çocuklara Züper Cuma indirimi

Çocuklar Ülkesi KidZania, alışveriş şöleni olarak addedilen Black Friday (Kara Cuma) günü biletlerini yüzde 55’e varan indirimlerle satışa sunacak. Çocukların eğlenerek öğrendiği, 100’den fazla mesleği deneyimlediği KidZania’ya giriş biletleri 31 Aralık 2018 tarihine kadar kullanılabilecek.

Dünya genelinde alışveriş şöleni olarak kabul edilen Black Friday (Kara Cuma) indirimlerine “Züper Cuma” kampanyasıyla katılan KidZania, yine çocukların yüzünü güldürecek. Kasım ayının son cuması olan 23 Kasım Cuma günü KidZania’nın online satış sitesinden alınacak tüm biletlerin fiyatında yüzde 55’e varan indirimler yapılacak.

KidZania’da çocuklar doya doya eğlensin ve 100’den fazla mesleği deneyimlesin diye 23 Kasım’da satışa sunulan biletler yıl sonuna kadar herhangi bir gün için alınabilecek.

Merlin Entertainments Black Friday indirimleri

Merlin Entertainments Grup, yılın indirimi en bol günü BLACK FRIDAY’e özel gerçekleştirdiği kampanya ile yetişkin ve çocuk biletlerinde avantajlı fiyatlar sunuyor; eğlence bol indirimlerle devam ediyor. Bünyesinde bulunan eğlence merkezleri Madame Tussauds İstanbul, SEA LIFE İstanbul ve LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul için kullanılabilecek indirimli giriş biletleri eğlence merkezlerinin gişelerinden ve online sitelerinden ayrıca biletix.com.tr üzerinden satın alınabilecek.

Palladium’da ‘Best Friday’ için geri sayım başladı!

Palladium Ataşehir, 23 – 24 Kasım tarihinde gerçekleşecek ‘Best Friday’ indirimleri için geri sayıma başladı. Palladium, tüm misafirlerini mağazalarında gerçekleşecek Yüzde 70’e varan indirimlerden yararlanması ve eğlenceli müzik dinletileri eşliğinde alışveriş keyfi yaşaması için, AVM’ye davet ediyor.

Etkinlik boyunca Palladium Ataşehir’deki; Penti, Samsonite, Matraş, Gratis, Adidas, Nautica, Kemal Tanca, Opmar, Mango, Bobbi Brown, Yves Rocher, Atasay, Swarovski, Accessorize, Camper, Tommy Hilfiger, Le Creuset, SneaksUp, The Body Shop, Amasya Et, Rue, Germirli, Arifoğlu, Desa, So Chic, Koton, Columbia, Gebe, Sportworks ve Divarese mağazalarının ürün etiketlerindeki düşüş oranları, çok dikkat çekici olacak. Yüzde 70’e varan indirimleriyle Best Friday’in hakkını verecek olan markalardan hesaplı alışverişler yapmak için, Palladium’a uğramak yeterli.

23-24 Kasım tarihlerinde Best Friday etkinliği kapsamında 2 gün boyunca saat 24.00’a kadar hizmet verecek olan Palladium Ataşehir, tüm misafirlerini eğlenceli müzik dinletileri eşliğinde dolu dolu bir alışveriş keyfi yaşatmak için AVM’ye davet ediyor.

Sınırlı sayıda Jaguar ve Land Rover için ‘Black Friday’ Fırsatı

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörlüğünü gerçekleştirdiği Jaguar ve Land Rover, yıla damgasını vuracak ‘Black Friday’ avantajları ile sınırlı sayıdaki araç için benzersiz fırsatlar sunuyor. 23-30 Kasım tarihleri arasında geçerli olan Black Friday fırsatları kapsamında, 2.0 lt 240 bg Ingenium dizel motora sahip Jaguar F-PACE Ultimate Sport Edition modeline, yüzde 25 oranında fiyat avantajı ile sahip olunabiliyor.

Black Friday kapsamında çok avantajlı fiyatlarla satışa sunulacak olan sınırlı sayıdaki Discovery ve Range Rover Velar modelleri de yüzde 20 oranında avantajlı fiyatlarla Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’nda yeni sahiplerini bekliyor.

Ev almak isteyenlere Black Friday’e özel yüzde 40 indirim!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, AND Pastel projesiyle birçok sektörde heyecanla beklenen Black Friday alışveriş günlerine dahil oluyor. 24 – 25 Kasım tarihlerinde de devam edecek kampanya 19:00- 00:00 saatleri arasında geçerli olacak. Her gün seçili 10 dairede yüzde 40 indirim uygulanacak.
AND Pastel’de “Bitmeyen Cuma” kampanyası 23 Kasım Cuma saat 19:00’da başlıyor. Üç gün boyunca satışa açılacak toplam 30 daire, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşacak.

Mobilet Black Friday indirimi

Bilet alma deneyimine yeni bir anlayış getiren sosyal keşif ve planlama platformu Mobilet, bu yıl Black Friday’de eşi benzerine rastlanmamış oranda bir indirim yapıyor. Kullanıcıların 23 Kasım Cuma günü Mobilet websitesi ve uygulaması üzerinden Mastercard ve Maestro kartlar ile Masterpass™ üzerinden satın alacakları biletler Yüzde 90 indirimli!

Oyun Dünyasına Kara Cuma’da yüzde 70 indirim


Türkiye’nin en büyük dijital eğlence ve oyun fuarı Gaming İstanbul, 23 Kasım tarihindeki büyük indirim günü Black Friday (Kara Cuma) için profesyonel ziyaretçi biletlerinde yüzde 70 indirim yaptı.

Black Friday (Kara Cuma) 20 – 27 Kasım fırsatlar haftası en iyi indirimler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.