Black Friday (Kara Cuma) 20 – 27 Kasım fırsatlar haftası en iyi indirimler

Dünyanın pek çok yerinde tam bir alışveriş çılgınlığına neden olan Black Friday, bu sene Türkiye’de “Şahane Cuma” olarak kutlanıyor. Türkiye genelinde 20 Kasım tarihinde başlayan yılın en büyük indirimli alışveriş etkinliği 27 Kasım tarihine kadar devam edecek. Birçok online alışveriş sitesi kampanyalarını açıklamaya başladı. Öne çıkanları sizler için derledik…

Black Friday (Kara Cuma) fırsatlar haftası (20 - 27 Kasım) en iyi indirimler

Trendyol

Türkiye’nin en büyük online alışveriş sitelerinden Trenyol.com ise Black Friday indirimlerine 20 Kasım tarihinde başlıyor. Gece 00:00 itibariyle birçok ürüne uygun fiyatlara ulaşmak mümkün olacak.

Trendyol, Black Friday indirimlerini “Efsane Günler” tanıtımı ile duyurdu. Trendyol bu yıl tam 6 gün kampanya düzenliyor. 20 Kasım – 25 Kasım tarihlerinde cep telefonundan bilgisayara, beyaz eşyadan kozmetiğe, giyimden ayakkabıya, süpermarket ürünlerinden aklınıza gelebilecek yüz binlerce üründe %90’a varan indirimler Trendyol.com online alışveriş sitesinde yer alacak.


Amazon Türkiye

Geçtiğimiz aylarda Türkiye pazarına giren Amazon’un beklenen Kara Cuma haftası başladı. 19 – 26 Kasım tarihleri arasında özel fiyatlarla indirim uyguluyor. Amazon Türkiye Müdürü Sam Nicols, “Beklenen Cuma haftası boyunca cep telefonundan kitaba, ev dekorasyon ürünlerinden oyuncak ve popüler elektronik ürünlere kadar birçok farklı kategoride avantajlı fiyatlar sunuyoruz. Müşterilerimizin sevdikleri ürünlere uygun fiyatla ulaşabilmelerini sağlamanın yanı sıra ev konforunda hızlı ve güvenilir online alışveriş deneyimi yaşatıyoruz” dedi.

amazon türkiye online alışveriş sipariş fiyatları

Hepsiburada.com

Hepsiburada “Efsane Cuma” adını verdiği indirimli satış günlerine 22 Kasım akşamı başlatacağını duyurdu. Şirket, indirimli ürünlerin satışının 24 Kasım’da sona ereceğini de belirtti. “Efsane Cuma’da her şey efsane olur” diyen Hepsiburada.com online alışveriş sitesi; beyaz eşya, telefon, bilgisayar, elektrikli ev aletleri, kişisel bakım ürünleri, süpermarket, anne bebek ve moda kategorilerinde yüzde 80’e varan indirimler yapacağını duyurdu.

GittiGidiyor

23 Kasım‘da indirim uygulayacağını açıklayan GittiGidiyor, ürünlerde yüzde 80’e varan indirimler uygulayacağını açıkladı. Bu sene ise 23 Kasım tarihinde olması bekleniyor ancak belki Gittigidiyor bize süpriz yaparak yalnızca 24 saat boyunca devam eden bir kampanya yerine Gittigidiyor Cyber Monday kampanyasına özel indirimler de düzenleyebilir. GittiGidiyor.com Black Friday indirimleri; yüzde 50 televizyon kampanyası, yüzde 65 küçük ev aletleri kampanyası ve ev tekstil ürünlerinde hafta sonu şenliği ile dikkat çekiyor.

Morhipo

Morhipo.com ise Black Sale Fırtınası olarak duyurduğu indirimleri 20-25 Kasım tarihleri arasında sunuyor. Boyner Grup tarafından Morhipo’da yer alan bazı indirimli markalar şöyle: Nike, Koton, Mavi, Colin’s, US Polo Assn, Hummel, Levi’s, Bambi, New Balance, The North Face. Beymen ürünlerine yüzde 70’e varan indirimler dikkat çekiyor.

Teknosa Black Friday indirimleri

Teknosa

Black Friday indirimlerinin yıldızı tabii ki her zaman teknolojik ürünler oluyor. En çok satılan ürünler playstation, bilgisayar, akıllı telefon ve kulaklıklar takip ediyor. Teknosa.com bu yıl Kara Cuma indirimlerini “Tekno Cuma” lansmanı ile duyurdu. İndirimler 20 Kasım‘da gece 12’de başlıyor.

MediaMarkt

MediaMarkt.com da “Şahane Cuma” başlığıyla indirimlerin 23 Kasım Cuma günü başlayacağını açıkladı. Black Friday indirimleri MediaMarkt’ın yüzlerce mağazasının yanı sıra e-ticaret sitesinde de uygulanıyor. Mediamarkt’ın geniş ürün yelpazesinin içerinde; evler için ısıtıcılar, çocuklar için oyun konsolları, hem erkekler hem de kadınlar için akıllı telefon, laptop, bilgisayar ürünleri bulunuyor. Apple, Samsung, LG, Sony, Lenovo, Philips gibi çok satan markaların en özel ürünleri Black Friday gününde Mediamarkt müşterilerine sunulacak.

black friday türkiye en iyi indirimler

n11

11 Kasım Dünya Alışveriş Günü’nde 11.11 indirimleri ile dikkat çeken ve uzun süre web sitesi kilitlenen n11.com da Black Friday indirimlerine bu yıl erken başlayan online alışveriş siteleri arasında. Televizyonda yüzde 59, cep telefonunda yüzde 31, notebook / laptop ürünlerinde yüzde 43, cep aksesuar ürünlerinde ise yüzde 82’ye varan indirimler uyguluyor. Akbank Direkt Öde ile 48 ay vade ile ödeme kolaylığı sunuluyor. n11 indirimlerine picodi.com adresi üstünden ulaşabilirsiniz.

Arçelik (19 – 25 Kasım)

  • Seçili cep telefonlarında 1.400 TL’ye varan indirimler
  • Seçili notebook (laptop) ve tabletlerde 3.000 TL’ye varan indirimler
  • Seçili hobi oyun ürünlerinde 400 TL’ye varan indirimler
  • Arçelik A49L 8860 5S NETFLIX TV 4.096 TL Yerine Sadece 2.996 TL
  • Küçük Ev Aletleri Kategorisinde Seçili Ürünlerde %50’ye Varan İndirimler

Miniso

Sürekli değişen 6 bin çeşidi aşkın ürünüyle alışverişe keyif katan Miniso Black Friday indirimlerini iki haftaya yayarak 19 Kasım haftası başlatıyor. Özel tasarımcıların elinden çıkan bütün ürün alışverişlerinizde İkinci ürüne % 50 indirim sunacak marka herkes doyasıya alış veriş yapsın diye 2 Aralık Pazar gününe kadar sürecek.

Guess

Dünyaca ünlü moda markası GUESS, bir Amerikan geleneği olarak tüm dünyaya yayılan Black Friday alışveriş çılgınlığına Türkiye mağazalarında da katılıyor. 23 Kasım Cuma günü GUESS mağazalarında İlkbahar 2019 koleksiyonu dışındaki tüm ürünlerde %30 indirim uygulanacak. Ayrıca 22, 24 ve 25 Kasım tarihlerinde de aynı ürünlerde %20 indirim olacak.

Hemington

smart casual erkek giyim markası Hemington, heyecanla beklenen Black Friday’e özel avantajlı teklifler sunuyor. “İkinci Ürün Hediye” kampanyası 22 Kasım Perşembe günü 18:00’den itibaren hemington.com.tr web adresinde geçerli olacak ve 23 Kasım Cuma ile 25 Kasım Pazar günleri arasında premium alışveriş merkezlerinde bulunan Hemington konsept mağazalarında devam edecek.

Colin’s

COLIN’S tüm dünyayı saran Cuma indirimi ile alışverişi keyfe dönüştürüyor. Soğuk kış günlerinde jean ve moda tutkunlarının içini ısıtacak kampanya tüm ürünlerde %20 indirim fırsatı sunuyor. 23 Kasım Cuma günü tüm COLIN’S mağazalarında ve colins.com.tr alışveriş sitesinde başlayacak Mega Friday kampanyası 25 Kasım Pazar akşamına kadar devam edecek.

Forever New

Avustralyalı giyim markası Forever New, her yıl heyecanla beklenen Black Friday için bu yıl çok özel bir kampanya düzenliyor. 16-25 Kasım tarihlerinde, mağazalarda yeni sezon tasarımlarda, forevernew.com.tr üzerinden gerçekleşen alışverişlerde ise tüm ürünlerde %25 indirim fırsatı sunuluyor. Sezonun öne çıkan parçaları avantajlı fiyatları ile modern kadınlar ile buluşmayı bekliyor.

Silk and Cashmere

Türkiye’ye 2012 yılında Silk and Cashmere tarafından getirilen evrensel alışveriş günü Black Friday, bu sene 23 Kasım Cuma günü gerçekleşecek. Kasım öncesinde sembolik indirimler yapan Silk and Cashmere, henüz renk ve bedenler tükenmemiş, modeller raflarda hiç kırılmamışken, yılbaşı öncesi düğmeye basarak tüm dünya mağazaları, silkandcashmere.com ve bu sene ilk defa mobil uygulamasında da tüm giyim ve aksesuarlarda %50 indirime giriyor!

Yıl boyu hazırlık gerektiren bu dev alışveriş günü için her mağazasının satış personeli sayısını %20, kasasını ise %100 arttıran Silk and Cashmere’de, CEO’dan İnsan Kaynakları Müdürüne, Tasarımcısından Güvenliğe, tüm ekibi Black Friday günü 08:00-00:00 arası mağazalarda çalışmaya hazırlanıyor. İnternet operasyonu için kontrol odası kurulacağı ve 24 saat optimizasyon sağlayacak bir ekibin olacağı Black Friday’de, Ekim ayında çıkan ve şimdiden dijital satış payının %50’sini yakalayan S&C mobil uygulamasında mağazalar kadar trafik bekleniyor!

Sony Playstation PS4 oyunlarında indirim

Sony Eurasia, 19 – 26 Kasım tarihleri arasında sürecek olan büyük Black Friday indirimlerinin başladığını duyurdu. Seçili kutulu oyunlar, 19 ile 26 Kasım tarihleri arasında yüzde 45’e varan indirimli fiyatlarla satılacak.

Black Friday (Kara Cuma) indirimleri başladı: LG ve PS4 kampanyaları

Black Friday indirimleri süresince bu yıl piyasaya çıkan Marvel’s Spider-Man oyunu 299 TL’ye, God of War ve Detroit: Become Human oyunları 199 TL’ye, Uncharted: Kayıp Miras ve Gran Turismo Sport 139 TL’ye, PlayLink oyunları olan Knowledge is Power ile Hidden Agenda ise 49 TL’ye satışa sunulacak.


Ayrıca Sony Eurasia tarafından dağıtımı yapılan ve geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkan NBA 2K19 ve WWE 2K19 oyunları da 279 TL tavsiye edilen indirimli fiyatı ile satılacak. GTA V’in fiyatı 169 TL’ye inerken, geçtiğimiz ay piyasaya çıkan NBA 2K Playgrounds 2’nin fiyatı ise kampanya süresince 159 TL olacak.

Black Friday kampanyası kapsamında 19 – 26 Kasım tarihleri arasında sunulan indirimli oyunlar:

  • Marvel’s Spider-Man – 299 TL
  • God of War – 199 TL
  • Detroit: Become Human – 199 TL
  • Gran Turismo Sport™ – 139 TL
  • Uncharted: Kayıp Miras – 139 TL
  • NBA 2K19 – 279 TL
  • WWE 2K19 – 279 TL
  • GTA V – 169 TL
  • NBA 2K Playgrounds 2 – 159 TL
  • Knowledge is Power – 49 TL
  • Hidden Agenda – 49 TL

Black Friday indirimleri sadece kutulu oyunlarla sınırlı kalmayacak. 23 – 26 Kasım tarihleri arasında seçili konsol ve aksesuarlarda da büyük Black Friday indirimleri oyuncularla buluşacak.

Black Friday haftasında yapılan dikkat çeken satışlar

Geçtiğimiz yıl Black Friday indiriminde en çok satılan telefon markaları Apple ve Samsung oldu. Bu sene de Black Friday indirimlerinde Apple ve Samsung akıllı telefonlarında yapılacak indirimler merak ediliyor.

Black Friday indiriminde en çok satış teknoloji alanında yapılıyor. 2017’de Apple iPad en çok satılan ürün olarak listenin başına yerleşmişti. Bu sene de Apple ürünlerine yapılacak indirimler büyük merak konusu. Apple’ın hemen ardından da ezeli rakibi Samsung geliyor. Teknoloji tutkunları Black Friday’de indirimli Samsung ürünlerinin izini sürecek.

Black Friday tablet, telefon ve oyun konsolundan sonra televizyon satışlarıyla rekor kırıyor. Dünyada en çok televizyonun satıldığı gün olarak seçilen Black Friday, her boyut ve her özellikte TV’nin indirime geçtiği bir gün.

black friday şahane cuma kara cuma televizyon telefon tablet bilgisayar laptop notebook

En çok satılan televizyon modelleri

Bu yıl da LED TVQLED ve OLED televizyon modelleri fark atabilme potansiyelini elinde tutuyor. Ayrıca masaüstü bilgisayarlarda kullanmak üzere, yeni nesil oyunları en iyi şekilde gösterecek olan Samsung monitörler, kullanıcıların merakla beklediği ürünlerin başında geliyor.

Black Friday’de teknolojinin bir diğer kahramanları da beyaz eşyalar ve mutfak aletleri oluyor. Mutfak ve ev ihtiyaçlarını karşılamak için bu büyük indirimden yararlanabilirsiniz. Leziz kahveler içeceğiniz bir kahve makinesi veya evi çıt çıkarmadan süpüreceğiniz sessiz elektrik süpürgeleri, Black Friday fırsatlarının üyelerinden sayılıyor.

Black Friday 2018 online alışverişlerinde bunlara dikkat

Online alışveriş sitelerinin büyük indirimlere gireceği bu günde milyonlarca kullanıcı internet üzerinden milyarlarca dolarlık alışveriş yapacak. Peki internette alışveriş yapmadan önce almanız gereken önlemler neler? İşte online alışverişte güvenliğinizi sağlamanız için bilmeniz gereken her şey.

1- Kilit logosu

Web sitesinin bilgilerinizi koruyabilecek güvenlik seviyesine sahip olduğundan emin olun. Bu özelliğe sahip olan sitenin üst kısmında bir kilit logosu göreceksiniz. Bu logo sitenin kredi kartı bilgilerinizi hackerlardan koruyabilecek donanıma sahip olduğunu gösteriyor.

2- Tarayıcınızın son sürümünü kullanın

Kullandığınız SafariGoogle ChromeInternet ExplorerOpera gibi tarayıcıların son sürümlerden biri olduğundan emin olun.

3- Sanal kart tercih edebilirsiniz

Olası online hırsızlığın önüne geçmek için sanal kart kullanın.

4- SMS bildirimleri

Kredi kartınızdan online alışverişlerde harcama yaptığınızda bunun e-mail ya da SMSyoluyla size bildirim olarak gelmesini sağlayın. Bu yöntemle yapmadığınız harcamaları anında öğrenebilir ve en kısa sürede bankanızla bağlantıya geçebilirsiniz.

5- Güncel bir antivirüs programı kullanın

En son güncellemelerden birine sahip olan bir antivirüs programı kullanın.

6- E-mail onaylı ödeme

Çift aşamalı güvenlik sistemi kullanın (Ödeme yapmadan önce telefonunuza veya e-mail adresinize onaylama opsiyonu gelmesini sağlayın)

7- Güvenilir uygulamalardan alışverişi tercih edin

Sadece App Store ya da Google Play‘den indirdiğiniz, güvendiğiniz uygulamalar üzerinden alışveriş yapın.

8- Kolay şifrelere güvenmeyin


Hackerların akılına gelmeyecek (tahmin edilmesi kolay olmayan) bir şifre belirleyin Unutmayın bu yılın en popüler şifresi de geçen yıl olduğu gibi 123456 oldu. Bu hacker’ların sizin hesabınızı ele geçirmeden önce ilk deneyeceği şifre olacak!

Şahane Cuma PS4 ve LG indirim kampanyaları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.