Black Friday (Kara Cuma) 2018 indirim kampanyaları açıklanmaya başladı!

Markalar, günler öncesinden Black Friday (Kara Cuma) 2018 indirimlerini duyurmaya başladı. Alışveriş tutkunlarının her yıl iple çektiği Black Friday’de pek çok ürün skalasının fiyatı ciddi oranlarda düşüyor.

Black Friday (Kara Cuma) 2018 indirim kampanyaları açıklanmaya başladı!
Black Friday (Kara Cuma) 2018 indirim kampanyaları açıklanmaya başladı!

Sony Playstation PS4 için ‘Black Friday’ indirimleri duyuruldu

Marvel’s pider-Man Standard Edition PS4 Paketi: Simsiyah ve 1TB kapasiteli PS4, DualShock 4 kontrolcü ve Marvel’s Spider-Man oyunun fiziksel kopyasını içeren paket, 200 dolar fiyat etiketiyle satılacak.

DualShock 4 kablosuz kontrolcüler: Kontrolcülerinin tanesini 35 Dolar’dan satışa çıkaracak olan Sony, kontrolcülerinin arasına Mavi Kamuflaj rengi, Magma Kırmızısı, Gece Mavisi, Altın ve Kristal renklerini ekledi.


Playstation VR ekipmanları: Toplam olarak 200$ satış fiyatıyla Sony tarafından 18 Kasım – 26 Kasım tarihleri arasında satılacak

Playstation Plus: Sony’nin üyelik sistemine dayalı oyun servisi PS Plus, 12 aylık abonelik paketiyle indirimli bir şekilde marketlerdeki yerini alacak.

LG Black Friday özel indirim kampanyaları başladı!

LG Türkiye, (LG) Black Friday (Kara Cuma) kampanyalarına başladı.

9 Kasım – 30 Kasım 2018 tarihleri arasında geçerli olacak indirim kampanyası kapsamında G7 ThinQ, Q7+, Q Stylus+ ve V30+ telefonlarında 6 ay vade ve 30% varan indirimlere ek olarak, peşin alımlarda HBS-510 yada 780 veya Hızlı Şarj Özelliğine sahip Araç Şarj Kiti hediye edilecek.

LG G7, Q Stylus, V30, Q7 Black Friday indirimli fiyatları:

LG Black Friday özel indirim kampanyaları başladı!

ABD’de Şükran Günü’nden sonra gelen ilk Cuma gününe denk gelen ve Noel alışveriş sezonunun başlangıcı kabul edilen Black Friday’in yaklaşmasıyla LG Türkiye (LG) de avantajlı kampanyalarını duyurmaya başladı.

LG’nin 9 Kasım – 30 Kasım 2018 tarihleri arasında geçerli olacak ilk kampanyasıyla, satın alınan G7 ThinQ, Q7+, Q Stylus+, V30+telefonlarında 6 ay vade ve 30% varan indirimler geçerli olacak. Bu indirimlere ek olarak, peşin alımlarda HBS-510 yada 780 veya Hızlı Şarj Özelliğine sahip Araç Şarj Kiti hediye edilecek.

LG G7 4GB RAM 64GB HD

G7 ThinQ telefonda 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı bulunuyor. LG G7ThinQ, 6.1 inçlik süper parlak ekranı, önceki modelinden yaklaşık yarım santim daha büyük olmasına rağmen tek elle kullanmayı mümkün kılıyor. Toz ve su geçirmezlik konusunda IP68 sertifikasına sahip olan LG G7ThinQ, zorlu ortamlarda ekipman performansını değerlendirmek için ABD askeri tarafından hazırlanan MIL-STD 810G testlerine göre tasarlandı.

LG’nin Q serisi telefolarının en yeni modeli LG Q7+‘da 4GB RAM ve 64GB ROM hafıza, portre modu, QLens, Hi-Fi ses sistemi, DTS:X 3D Surround Ses, IP68 su ve toz geçirmez koruma sistemi, hızlı şarj ve parmak izi sensörü gibi pek çok yenilik bulunuyor.


LG, üst sınıf özelliklere sahip, orta segment akıllı telefonu LG Q Stylus+, şık metalik gövdenin çevrelediği 6.2 inçlik FHD+ FullVision ekranı ile kullanıcılara parlak ve canlı renklerle üstün seyir deneyimi yaşatıyor. LG Q Stylus+’ta elle yazmanın klavyeyle yazmaktan çok daha üretken, samimi ve duyguları gösterdiğine inananlar için el yazısı özelliği de bulunuyor.

LG V30+ sahip olduğu güçlü video becerileriyle kendisini akıllı telefon sinemacılığında lider yapıyor. Geniş açılı çift arka kamerası çok daha parlak ve canlı renkler için cam bir lense sahip olan sektördeki ilk F1.6 kamera ile destekleniyor. Cine Video modu kullanıcıların herhangi bir videografi eğitimine gerek duymadan V30+ ile film gibi videolar çekmesine imkan veriyor. V30+’ın arkasındaki ana kameranın F1.6 diyafram açıklığı daha aydınlık ve daha dinamik çekimler için içeriye daha fazla ışık girmesini sağlıyor.

LG’nin12 Kasım – 26 Kasım 2018 2018 tarihleri arasında geçerli olacak ikinci Black Friday kampanyasıyla Media Markt Online – mediamarkt.com.tr ve Teknosa Online – teknosa.com sayfalarından LG TwinWash Çamaşır Makinesi alan kullanıcılar anında %20 indirim kazanacak.

LG TwinWash ™: Konforlu yaşamın yeni anahtarı

LG, farklı türde çamaşırın eş zamanlı olarak yıkanmasına olanak sağlayan LG TwinWash™ teknolojisi ile çamaşır yıkama alışkanlıklarını değiştiriyor. Bu akıllı yenilik sayesinde kadınlar, üst kısımda yer alan ana makinede ve alt kısımda bulunan mini makinede aynı anda iki farklı çamaşır grubunu yıkayabiliyorlar.

LG Black Friday özel indirim kampanyaları başladı! twin wash çamaşır makinesi twinwash

Güçlü ana yıkama bölmesi büyük ve geniş ebatlara sahip çamaşır yükünü üstlenirken; TwinWash Mini ise farklı bir yıkama programı yürütecek şekilde bağımsız olarak ayarlanabiliyor.

*Kampanya, FH0C9CDHK7 ; F70E1UDNK1, F2K2CHK2T ; F70E1UDNK1, FH6G1BCHK6N ; F8K5XNK4, FH6G1BCHK2N ; F8K5XNK3 ve F4J9JHP2TD ;F8K5XNK4 model çamaşır makineleri için geçerlidir.

Black Friday nedir?

Black Friday, Amerika’nın Noel alışverişinin ilk günü olarak bilinen yılın indirimli alışveriş olayıdır. Teknolojik ürünlerdeki inanılmaz ucuzluklar nedeniyle Siber Pazartesi (Cyber Monday) olarak da biliniyor. Özellikle teknolojik ürün ve aletler ve tabi ki bilgisayar oyunları için yılın en iyi pazarlık avı fırsatıdır.

Black Friday – Kara Cuma indirimleri için Türkiye’den alışveriş yapılır mı?

Alışveriş yapmak için çılgınca bir zaman olan Black Friday’de ABD’deki mağazalarda geceden uzun kuyruklar, devasa kalabalıklar oluşuyor. Ancak artık online alışveriş fazlasıyla yaygın olduğu için televizyon, masaüstü bilgisayar, tablet, telefon, bilgisayar oyunları ile aklınıza gelebilecek binlerce ürün internetten sipariş verilebiliyor. Online alışveriş imkanı olduğu için Türkiye’den de rahatlıkla alışveriş yapmanız mümkün.

Hangi sitelerden sipariş verilebilir?

Kara Cuma 2018 sezonu için indirim fırsatları başlamış olsa da en uygun alışverişler resmen 24-27 Kasım tarihleri arasında olacak. Bu yüzden bir şey satın almadan önce düşünmek için biraz zaman ayırmanızda fayda var.


Neyi satın almanız gerektiğine ve iyi indirim aldığınıza emin olmak için; birden fazla web sitesindeki indirimleri kıyaslamanızda; fiyat karşılaştırması yapmanız daha ucuz ürünleri sipariş vermenizde faydalı olabilir.

Kara Cuma indirimleri hakkında çok sorulan sorular


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.