Astroloji 2019 yıllık burç yorumları: İş, para ve kariyer

Astroloji: 2019 yıllık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu iş, para ve kariyer konularında neler bekliyor?

Astroloji 2019 yıllık burç yorumları: İş, para ve kariyer
Astroloji 2019 yıllık burç yorumları: İş, para ve kariyer

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu 2019 yıllık burç yorumları: İş, para ve kariyer

Koç burcu 2019 yılı iş, para, kariyer alanında yurt içi ve yurt dışı bağlantılı oluşumlar söz konusu. Senin veya yakınlarının güzel iş fırsatları kazanca dönüşüyor. Para bir şekilde hanene giriyor. Aynı zamanda bu dönemde parayla ilgili değerlendirmelerin değişiyor. Yakaladığın ani kazançları biriktiriyor ve yatırım yapıyorsun. Hobi amaçlı yaptığın bir işi kazanca çevirebilirsin.

Koç Burcu Ocak 2019 tarihinde otorite figürleri ile ufak çaplı belirsiz anlaşmazlıklar yaşıyorsun. Kafana çok fazla takmadığın bu durum bir süre devam edecek. Şubat 2019 Koç Burcu için değerlendirilmesi gereken fırsatlar sunuyor. Çalışmaya yeni başlayacak olanlar yanılgı etkilerine dikkat etmeli. Sabırlı davranırsan büyük kazanırsın.


Merkür Gerilemesi 5 Mart 2019 tarihinde Balık Burcu’nda başlıyor ve 28 Mart’ta sona eriyor. Yeni olasılıklar pek mümkün olmayabilir. Bu tarih aralığında stabil kalmakta fayda var. Hemen ardından 10 Nisan 2019 Jüpiter Gerilemesi yaşanıyor.İşlerde, parasal alanda yaşanan ertelemeler ve gecikmeler 17 Nisan’a kadar sürebilir.

Koç Burcu Mayıs 2019’da sorumlulukların büyüyor. Fikirlerini, mutlu olduğun şeyleri ve planlarını başkalarına anlatmamaya özen göster. İyi gidişatı bozabilecek insanlar var etrafında.

Haziran 2019 Koç Burcu maddi imkanlarının daha da genişlemesini sağlıyor. Karşına aniden çıkan bir para meselesini zorlanmadan çözümlüyorsun. Koç Burcu Temmuz 2019 tarihinde aile içi konuların öne çıktığını görüyoruz. Beklenmedik olaylar maddi kayba neden oluyor. Bunu büyütüp sorun haline getireceksin.

Herkesin payı neyse, neyi hak ediyorsa onu veriyorsun. Ağustos 2019’da yurt içi veya yurt dışı seyahatlerin artıyor. Hayatında güvene ve istikrara ihtiyaç duyuyorsun. Hanene kazanç sağlayacak işlerin girmesiyle birlikte sorumluluklar artıyor. Ailecek ortak bir yatırım yapma ihtimaliniz var.

Koç Burcu Eylül 2019’da eğitim alanında yeni bir girişim içindesin. Seni her yönden geliştirecek, kişisel bakış açını değiştirecek seviyelere ilerliyorsun. Evliysen ve çocukların varsa aynı oranda onların eğitim hayatını da fazlasıyla ciddiye alacaksın.

Koç Burcu Ekim 2019 ayında hayata karşı daha esnek ve duyarlısın. Seni yoran, zaman kaybettiren şeylerden uzaksın. Çalışıyorsan işinin dışında tam tersi bir yolda ilerlemeye karar vereceksin. Çalışmıyorsan beklenmedik farklı işlerde yer alabilirsin.

Kasım 2019 Koç Burcu hanesine para akışını artırıyor. Alacağın hayati kararlarda destekleniyorsun. Eyleme geçmeden önce uzun araştırmalar yapman çok işine yarıyor.

Koç Burcu Aralık 2019 ile birlikte işlerini yoluna koyuyorsun. Geride bıraktığın zamandan bu zamana baktığında büyük oranda hedefine ulaştığını göreceksin. 2010 yılına girerken mücadelesini verdiğin ve hak ettiğin ne varsa kavuşuyorsun sevgili Koç Burcu.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu 2019 yıllık burç yorumları: İş, para ve kariyer

Boğa burcu 2019 yılı iş, para, kariyer alanında olabilecek her şeye hazırlıklısın. Güç ve enerji sahibisin. Birden fazla işle ilgileniyorsan yılın ilk ayında birini bırakabilirsin. Ortak alanlarda sadeleşme söz konusu. Daha özgür hareket etmek adına kendi başına yol almak isteyebilirsin. İnatçı değilsin, şartları da hiç zorlamıyorsun.

Boğa Burcu Ocak 2019 tarihinde kazancını ailenle, kardeşinle ya da partnerinle paylaşmak zorundasın. Birikimin varsa önemli bir durum için harcayabilirsin. İş değiştirme ya da bırakma olasılığın var.

Şubat 2019 Boğa Burcu’na 4 Şubat yeniay etkileri ile geliyor. Buna göre birçok açıdan destekleniyorsun. İstediğin sürpriz gelişmeyi hayatında bulacaksın. Kalıcı ve uzun süreli işler yapıyorsun.

Boğa Burcu Mart 2019 ile birlikte iletişim sıkıntısı yaşıyorsun. Buna sebep 5 Mart Merkür Gerilemesi. Hemen ardından oluşan 6 Mart Yeniayı üzerine tuzu biberi oluyor. Mümkün de 21 Mart Dolunay tarihine kadar yeni kararlar alma ve hiçbir şeye imza atma.

10 Nisan Jüpiter Gerilemesi Etkileri Boğa Burcu hayatında ortaklıklara ve ortak yaşam alanlarına yansıyor. Her şey yolunda olmasına rağmen daha yavaş ilerliyor olacak. Bunu bir sorun olarak algılamamalı, farkındalığını bu yönde artırmalısın.

Boğa Burcu Mayıs 2019 ayında maddi konulardaki şüpheciliğin artıyor. Yanı sıra asıldığın işlerde başarı elde edeceksin. Kazancın artıyor ve sen parayı nasıl değerlendireceğin konusunu düşünmeye başlıyorsun.

Haziran 2019 Boğa Burcu için paraya dayalı konuları iyice öne çıkarıyor. Hayatından bazı kişileri eleyebilirsin. Özellikle güvenmediğin insanlardan uzaklaşırken düşünmeyeceksin bile. Ağustos 2019’da atacağın sağlam ve gerçekçi adımlar seni bir seviye daha üste taşıyor. Beklediğin paralar tam zamanında geliyor.

Boğa Burcu Eylül 2019’da uzun ve kısa seyahatlere çıkıyorsun. Bu dönemde özel hayatında ihmalkar davranman olası görünüyor. Ekim 2019 ile kendini ve geleceğini güvence altına almak isteyeceksin. Kazanımlarında hızlı ve büyük adımlar atıyorsun.

Boğa Burcu Kasım 2019 tarihinde seni desteklemeyen her şeyi ardından bırakacaksın. Geri dönüşü olmayan net kararlara imza atacaksın. 26 Aralık 2019 Parçalı Güneş Tutulması Etkileri ile hayatında hiç olmadığı kadar mutlu olacaksın. Bir türlü çözülemeyen bir para konusu yıl biterken çözüme kavuşacak sevgili Boğa Burcu.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu 2019 yıllık burç yorumları: İş, para ve kariyer

İkizler burcu 2019 yılı iş, para, kariyer alanında geçen seneye göre daha şanslısın. Ortak yapılan işlerde sorumluluk artıyor. Yanı sıra yeni fırsatlara sahip oluyorsun. Yükselen kazançla birlikte yeni gelecek planları yapıyorsun.

2019 Ocak İkizler Burcu için güzel getiriler sağlıyor. Banka, kredi, faiz gibi konularda uyanık olman gerekiyor. Para ve gelirde önemli açılımlar yapıyorsun. Şubat 2019 tarihinde İkizler Burcu yükselişi hızla devam ediyor. Çoğu konuda senin bir şey yapmana gerek kalmıyor. Şans kendiliğinden ayağına geliyor. Bununla birlikte çalışma alanındaki bazı uyanıkların çevirdiği oyunları asla görmezden gelmemelisin.

İkizler Burcu Mart 2019 tarihinde kendini artan rekabetin içinde bulabilirsin. Seyahat ve eğitim konularına ağırlık veriyorsun. Daha çok kazanmak adına yeni yollar arıyorsun. Nisan 2019’da birikim ve yatırım planları yapıyorsun.

Ev almak gibi bir düşünceyle araştırmaya başlayabilirsin. Yeni bir iş yeri açmak veya var olan işini geliştirmek de buna dahil. İkizler Burcu Mayıs 2019 tarihinde aileden beklenti içine giriyorsun. Bir konuda onlardan gelecek destek senin için son derece önemli.

Haziran 2019 ile birlikte çevrenle ilgili önlemler alıyorsun. Bazı kişilerin yaklaşımlarının sadece para için olduğunu düşüneceksin. Bu ruh hali seni rahatsız ediyor. 7 Temmuz 2019 Merkür Gerilemesi 31 Temmuz 2019’da son buluyor. Bu zaman zarfında hiçbir yeni işe başlama ve girişimde bulunma. Var olan işlerini toparlamaya bak.

İkizler Burcu Ağustos 2019 ile birlikte hayatında hızlı kararlar alabilirsin. Alacağın kararlar büyük harcama gerektiriyor. Bu açıdan borç altına girmen olası görünüyor. İyi hesap yapmalısın. Eylül 2019 ve Ekim 2019 İkizler Burcu için önemli görüşmeler sonrası yeni kazançlar getiriyor. Gücünü ve yeteneklerini daha etkili şekilde kullanıyorsun.

Kasım 2019 tarihi İkizler Burcu sorunlarına kalıcı çözümler sunuyor. 31 Ekim 2019 Merkür Gerilemesi 20 Kasım 2019 tarihinde sona eriyor. Gerileme sonrası Aralık 2019 ile birlikte istediğin yolları alıyorsun. Yıla iyi bir giriş yapıyor, mükemmel şekilde tamamlıyorsun sevgili İkizler Burcu.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu 2019 yıllık burç yorumları: İş, para ve kariyer

Yengeç burcu 2019 yılı iş, para, kariyer alanında daha disiplinlisin. Özelindeki duygusal gelgitleri işine yansıtmamaya kararlısın. İşine ve hayatına dört elle sarılacak gerekirse risk alacaksın. Yılın ilk zamanlarında yaşanan hızlı gelişmeler beklemediğin fırsatlar sunuyor. Kendini şimdiden adapte etmeye başlayabilirsin. Yılın diğer yarısında istediğin gibi bir düzen kurabileceksin. Değişen şartların hayatının diğer alanlarının da belli oranda değişmesine neden oluyor.

Yengeç Burcu Ocak 2019 tarihinde ortaya atacağın yaratıcı fikirler işe yarıyor. Tek başına yetişemeyeceğin işlerin sorumluluğu altında ezilebilirsin. Daha fazla kazanmak uğruna kendini bunu yapmak sağlığını olumsuz etkileyebilir. Ekip çalışmasıyla işleri daha da hızlandırabilirsin.

Şubat 2019 yengeç Burcu hayatında ortak parasal konuları devreye sokuyor. Birinden alacağın yüklü miktarda bir parayı yatırıma dönüştürüyor, fazlasını kazanıyorsun.

5 Mart 2019 Merkür Gerilemesi Etkileri yeni girişimlere engel oluyor. Yapmak istediklerini bir süre erteleyebilirsin. İşleri ağırdan almakta fayda var. Özellikle büyük anlaşmalardan kaçınılmalı.

Nisan 2019 Yengeç Burcu enerjisini dengeliyor. Bu tarihten itibaren önün açılıyor. Gelirin tahmininin üstüne yükseliyor. İşte bu noktada parayı ne şekilde değerlendirdiğin önem kazanıyor. Harcamaları ve ihtiyaçları bir süre daha ertelemende fayda var.

Yengeç Burcu Mayıs 2019’da finansal istikrarı tutturuyorsun. Yinede sen çok güvenme. Sana destek olan insanlar kendini bir anda geri çekebilir. Yakın zaman önce yaptığın bazı iyiliklerin karşına gelmesi muhtemel görünüyor.

Haziran 2019 Yengeç Burcu sıkıntılarını alıp götürüyor. Yılın en şanslı ayı diyebiliriz. Hayata bakış açın bambaşka bir hal alıyor. İsteklerini yeniden şekillendiriyorsun. Yengeç Burcu Temmuz 2019 tarihinde gelecekle ilgili karamsar düşüncelerden kurtuluyorsun. Uzun vadeli hedeflerinde harekete geçiyorsun. Aklındaki girişimleri tek tek gerçekleştireceksin.

Ağustos 2019 Yengeç Burcu hayatını baştan sonra değiştiriyor. Kendini biraz yorgun hissedebilirsin. Dinlenmek isteyeceksin. Ama ipin ucunu bırakmaman gerekiyor. Parasal sorunların çözüme kavuşurken özel hayatını ihmal ediyorsun. Dengelemek adına tatil planları yapıyorsun.

Yengeç Burcu Eylül 2019 ile birlikte kariyerinde zirveye tırmanıyorsun. Para kazanmak için yeni yollar keşfediyorsun. Ek gelir sağlayacak işlere el atacaksın. Yanı sıra gelen beklenmedik paralar yüzünü güldürüyor.

Ekim 2019’da üzerindeki sorumlulukları mükemmel şekilde yerine getiriyorsun. Yengeç Burcu Kasım 2019 seni olduğun noktadan çok başka bir noktaya taşıyabilir. Yaşadıklarına sen bile inanamayacaksın.

Aralık 2019 ile birlikte olumsuzluklardan arınıyor 2020’ye girerken parasal konularda iyice rahatlıyorsun sevgili Yengeç Burcu.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu 2019 yıllık burç yorumları: İş, para ve kariyer

Aslan burcu 2019 yılı iş, para, kariyer alanında bu dönemin en şanslısı sensin. Bu şansı ne derece kullanabildiğin önemli. Mücadele gerektiren işlerde daha başarılısın. Birlikte çalıştığın insanlarla olan iletişiminde daha iyisin. Samimiyetini ve sıcaklığını yansıtıyorsun. Para konusundaki sıkıntıları geride bırakacağın büyük bir zaman dilimine hoş geldin sevgili Aslan Burcu.

6 Ocak Parçalı Güneş Tutulması ile 2019’a girerken yeni bir dönemin başladığını hissedeceksin. Beklenmedik görüşmeler, teklifler, iş sahaları ve karşına yığılan dağ gibi fırsatlar seni bekliyor.

21 Ocak 2019 Tam Ay Tutulması ile kalıcı kararlar alıyorsun. İşinin biri son bulurken bir diğeri başlıyor. Şubat 2019 tarihinde Aslan Burcu ortaklıkları son buluyor. Yola yalnız devam etme kararı alıyorsun. Oluşan aksilikleri fırsata dönüştüreceksin.

5 Mart Merkür Gerilemesi etkilerine takılmıyorsun. Eline geçen parayı iyi değerlendiriyor, harcamalarını abartmıyorsun. Büyük kararlardan uzak durman gerektiğini bilmelisin. Kredi çekmek, borç alıp vermek ise yapmaman gerekenler arasında.

Aslan Burcu Nisan 2019 ile birlikte kazancında beklenmedik şekilde yükselişe geçiyorsun. Sadece bir yerden değil, birkaç yerden birden para akışı gerçekleşiyor. Bir yere bağımlı kalmak istemiyorsun. Çalışıyorsan ayrılarak kendi işini kurabilirsin. Bu tarihte güvendiğin biriyle kazancını birleştirmen de olasılıklar arasında.

Mayıs 2019’da Aslan Burcu hayatında önemli değişimler gözleniyor. Bu zamana denk gelen anlaşmaların kalıcı olabilir. Yapmak istediklerini ve başarının sırlarını kimseyle paylaşmamanı öneriyoruz.

Aslan Burcu Haziran 2019 tarihinde bazı konularda ilerlemekte zorlanıyorsun. Attığın bir yanlış adım işleri terse çevirebilir. Ama olasılıkları fark edip çabuk toparlayacaksın. 2 Temmuz 2019 Tam Güneş Tutulması Aslan Burcu kararlarında son derece önemli yer tutuyor. Seni yanlış yönlendirmeye çalışanlar olacaktır.

8 Temmuz Merkür Gerilemesi kişisel alanında gerçekleşiyor ve b tarihte hesapta olmayan şeyleri hayatına almamanı öneriyoruz. Aslan Burcu Ağustos 2019’da Hukuksal bir sürecin tamamlanmasıyla daha rahat nefes alacaksın. Yeni planlar yapmaya başlayabilirsin.

Eylül 2019’da para harcamaya meyillisin. Değişen düzen ve yeniliklerin getirdiği ihtiyaçlar birikiminin bir kısmını alıp götürebilir. Ekim 2019 Aslan Burcu hayatına yeni bakış açıları getiriyor. Paranın verdiği güçle hareket ediyorsun. Kendini daha özgür ve hırslı hissedeceksin.

Kasım 2019 ile birlikte hayal ettiklerinin bir kısmını gerçekleştiriyorsun. Hayatına giren insanlar son derece özel insanlar oluyor. Geçen zamandan birilerinin hayatında tekrar yer alması olası görünüyor. Birlikte etkili ve farklı işler yapabilirsiniz. Aslan Burcu Aralık 2019 tarihinde korkusuzca ilerliyorsun. Hayattan aldığın keyfin ve isteğin artıyor.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu 2019 yıllık burç yorumları: İş, para ve kariyer

Başak burcu 2019 yılı iş, para, kariyer alanında sorunlara kendince yeni çözümler üretiyorsun. Çalışıyorsan kesinlikle daha iyi bir işe geçiş süreci başlıyor. Var olan işlerde genişleme söz konusu. Hak ettiğin zam, terfi ve beklentilerin karşılanıyor. Yeni bir iş kurabilir, başkalarının hizmetinden çıkabilirsin.

Başak Burcu Ocak 2019 ile birlikte kendine daha fazla güveneceksin. Aklından geçen, yapmak istediğin ne varsa bunlar için gerekli adımları atıyorsun. Şubat 2019 gelişimine yardımcı oluyor. Gereken enerjiyi kendinde bulacaksın. Mart 2019 Başak Burcu için yeni parasal konuları gündeme getiriyor. Bir mülk için harekete geçiyorsun. Aile içi konuşmalar bu yönde gerçekleşiyor.

Başak Burcu Nisan 2019 tarihinde iş başvurusu, eleman alımı, proje ve plan konularında uygun zamanlar elde ediyorsun. Mayıs 2019 mutlu edici gelişmeleri beraberinde getiriyor. Daha önce yoğun şekilde emek harcadığın ancak tamamlayamadığın bir işte sonuca ulaşıyorsun.


Başak Burcu Haziran 2019 ile birlikte çalışmalarına hız veriyorsun. Aldığın bazı kararları uygulamaya koyuyorsun. Çevrende sana rakip olan kişilerle rekabete girmiyor, uzaklaşıyorsun. Temmuz 2019 Başak Burcu için güzel getiriler sağlıyor. Hiç aklında olmayan bir yerden gelen parayı iyi yönde değerlendireceksin. Bu sayede hayatın bile değişebilir.

Ağustos 2019 tarihiyle birlikte hayallerinin bir kısmını gerçekleştirebilirsin. Başak Burcu Eylül 2019 tarihinde parasal konularda hassasiyet oluşuyor. Kaybetmekten korktuğun bir mal veya para ile ilgili önlem alman gerekiyor. Bazı insanlarla yaşadığın fikirsel anlaşmazlıklar ortaya çıkıyor. Ekim 2019’da maddi sorunlara gereken çözüm geliyor. Seni destekleyen birinin yoğun şekilde desteğini alıyorsun.

Başak Burcu Kasım 2019 tarihinde her şeyden önce borç alıp verme, vergi, kredi gibi konularda tedbirli olmalısın. Beklenmedik durumlarla karşılaşmamak adına bu şart gibi görünüyor. Aralık 2019 ile birlikte hayatında yeni açılımlara sahip oluyorsun. Hiçbir konuda aşırıya kaçmadan yol alman seni başarıya götüren şey oluyor sevgili Başak Burcu.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu 2019 yıllık burç yorumları: İş, para ve kariyer

Terazi burcu 2019 yılı iş, para, kariyer alanında hızlı ve ani yükselişler beliriyor. Piyango sana çıkabilir. Yılın ikinci yarısında zenginlik var. Havadan gelecek olan paralar söz konusu. Miras kalabilir. Yaptığın yatırımlarla daha çok kazanabilirsin.

Terazi Burcu Ocak 2019’da kazancına ek gelir yolları arıyorsun. Daha kolay nasıl para kazanabilirim diyeceksin. Şubat 2019 ile birlikte alıştığın düzenden vazgeçmek zorunda kalacaksın. Şehir değiştirmek de olasılıklar arasında. Terfi edebilir, iş değiştirebilir, çalışmıyorsan çalışabilirsin.

Terazi Burcu Mart 2019 tarihinde yeniliklerden ve yeni başlangıçlardan uzak durmaya çalış. Davranışlarını ve alışkanlıklarını gözden geçirmeyi dene. Daha çok kazanmak için buna ihtiyaç duyacaksın. Nisan 2019’da Terazi Burcu para evinde hareketlilik oluşuyor. Maddi alanda daha tutkulu ve hırslı hareket etmelisin. Paranı doğru yerlerde kullanman gerekiyor. Mayıs 2019’da gereksiz harcamalar seni üzebilir. Yakınlarının seni soktuğu masraflara dur demen gerekiyor.

Terazi Burcu Haziran 2019 tarihinde önemli deneyimler kazanıyorsun. Bu dönemi rahat geçirmek adına esnek hareket edeceksin.

Temmuz 2019’da ben oldum diyerek çıktığın yoldan geri dönüş mümkün görünüyor. Alçak gönüllü davranmak gerekiyor. Sorumlu ve dikkatli şekilde atacağın her adımda daha da büyüyeceksin.

Terazi Burcu Ağustos 2019 ile geleceğini yeninde şekillendirecek imkanlara sahip olacaksın. Yer değiştirmek isteyebilirsin. Yaşam her konuda seni destekliyor.

Eylül ve Ekim 2019 Terazi Burcu için yeni gelir kapıları aralıyor. Kalıcı, somut sonuçlara ulaşacağın işlerde yer alıyorsun. Kasım 2019 tarihinde iş veya parayla ilgili yasal bir konu gündeme geliyor. Sorumlu hareket et, büyük adımlar atmaktan kaçın.

Terazi Burcu Aralık 2019’da çalışmalarına hız veriyorsun. İstediğin noktaya ulaşabilmek için istikrarı elden bırakmayacaksın. 2020 yılına girerken farklı fikirlerden yaralanacak, bakış açını bir nebze daha değiştireceksin sevgili Terazi Burcu.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu 2019 yıllık burç yorumları: İş, para ve kariyer

Akrep burcu 2019 yılı iş, para, kariyer alanında en şanslılar arasındasın. Hayatının ritmi yükseliyor. Ele aldığın işleri etkili biçimde yerine getiriyorsun. Çalışıyorsan birlikte çalıştığın insanlarla aranda güç çatışmaları oluşabilir. Onları değiştirmeye çalışmakla uğraşma. Gergin yapını kontrol altına alman yetecektir. Fark ettiğin yanlışlarda herkesin kendi hatasıyla yüzleşmesine izin ver.

Akrep Burcu Ocak 2019 tarihinde fikirlerini cesurca ortaya atıyorsun. Takılı kalmadan ilerlemen gereken konular var. Olaylara tek yönlü bakmaman işleri kolaylaştırıyor. Şubat 2019 Akrep Burcu için güzel sürprizlerle geliyor. İyileşen işlerin, artan maddi kazanımlar ve kapanan borçlar yüz güldürür nitelikte.

Mart 2019’da risklere girmemeli, elindeki parayı doğru şekilde harcamalısın. Kariyerini bir üst noktaya taşıma olasılığın yüksek görünüyor. Nisan 2019 Akrep Burcu para alanında farklı gelişmeler yaratıyor. Birlikte çalıştığın ya da vakit geçirdiğin insanlarla aranda ufak sorunlar yaşanabilir. birilerinin seni yönlendirmesi hoşuna gitmeyecek. Bu zaman içinde dikkatli olmalısın.

Akrep Burcu Mayıs 2019 ayında parasal işlerde yavaşlama gözleniyor. Ancak gelir azalmıyor. Aileden veya partnerden kaynaklı gelecek bir paranın konusu ediliyor. İlerleyen zamanlarda bu parayla ilgili ilginç gelişmeler yaşanabilir.

Haziran 2019 tarihinde Akrep Burcu para alanında olumsuzluk sona eriyor. Hayat karşına yeni şans ve fırsatlar çıkarıyor. Aynı zamanda harcamalar artıyor. Yapmak istediğin bir yatırıma da yüksek miktarda para yatırabilirsin.

Temmuz 2019 Merkür Gerilemesi ile hızlı ilerleyen işler durağanlaşıyor. Ay sonuna kadar yeni başlangıç yapamamak gerek. Akrep Burcu Ağustos 2019 tarihinde yarım kalan işlerine son gaz devam ediyorsun. Beklenmedik birkaç yerden eline geçecek olan parayla rahatlayacaksın. Aile içinde para gerektiren nişan, düğün, davet gibi işler yapılıyor.

Eylül 2019 ve Ekim 2019’da sevdiklerini düşünerek hareket etmek zorundasın. Çalışmıyorsan paraya ihtiyaç duyduğunda en yakınından isteyeceksin. Akrep Burcu Kasım 2019 tarihinde güzel gelişmeler seni destekliyor. Bir konuda risk alıyor ve kazanıyorsun.

Aralık 2019 ile birlikte çalışmalarında başarı elde edecek, kazanacağın paraları ikiye katlamak için farklı işlere yöneleceksin. 2020 yılına girerken büyük kazanımlar elde ederek artıya geçeceksin sevgili Akrep Burcu.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu 2019 yıllık burç yorumları: İş, para ve kariyer

Yay burcu 2019 yılı iş, para, kariyer alanında inanılmaz şanslısın. Senin zamanın diyebiliriz. Bunun farkına varacak, doğru adımlar atmak isteyeceksin. Para konusundaki önemli görüşmelere daha fazla vakit ayırıyorsun. Yapman olası olan yeni başlangıçlarda daha dikkatlisin. Seninle rekabet edenlerin ve gizli düşmanlıkların farkındasın.

Yay Burcu Ocak 2019’da yolunda gitmeyen işlerini toparlıyorsun. Beklediğin paralar kendiliğinden geliyor. Borçların varsa kapatmaya başlıyorsun. 21 Ocak 2019 Tam Ay Tutulması Etkileri ile seyahatlerin artıyor. Şubat 2019 Yay Burcu hayatına yeni tanışmalar getiriyor. Yazılı ve doğrudan iletişimle sosyal ortamını genişletiyorsun. Hızla ilerlerken her şeyi kontrolün altına alıyorsun.

5 Mart Merkür Gerilemesi Etkileri konsantrasyon seviyenin yükselmesine neden oluyor. Bununla birlikte hızla ilerleyen her şey yavaşlıyor. Beklenmedik duygusal tepkiler vermen olası görünüyor. Nisan 2019 ile birlikte Yay Burcu kazancı tekrar yükselişe geçiyor. Ekonomik davranıyorsun.

Çevrende senden yararlanmak isteyenlerin varlığını hissedeceksin. 10 Nisan Jüpiter gerilemesi seni pek fazla etkilemiyor. Yay Burcu Mayıs 2019 tarihinde maddi anlamda üstlendiğin sorumluluklara yenileri ekleniyor. Senin, ailenin ya da partnerinin işlerinin genişlemesiyle birlikte diğer alanlara zaman ayırmakta zorlanabilirsin. Bundan şikayetçi değilsin.

Haziran 2019 Yay Burcu hayatına değerlendirebileceği yeni fırsatlar sunuyor. Hayır demen gereken şeyler olduğunu unutmamalı, mantığı asla elden bırakmamalısın. Her şey yolunda gidiyor diye risklere girmek tehlikeli olabilir. 8 Temmuz 2019’da Merkür Gerilemeye başlıyor. Yaşanan dalgalanmaların tek sebebi bu olacak.

Sorunlar üzerine çıkış yolları aramak işe yaramayacak. Önüne çıkan engeller konusunda bir süre düşünmekte yarar var. 1 ay boyunca hızlı kararlar almamaya çalış. Yay Burcu Ağustos 2019’da son bulan Merkür Gerilemesi yolunu açıyor ve işler eski hızına ulaşıyor. Para akışı artıyor. Ödemelerdeki aksaklıklar gideriliyor.

Eylül 2019 Yay Burcunu bazı konularda uyarıyor. Özellikle güvenmemen gereken biri var ki, hayatını değiştirebilir. Bu zaman zarfında o kişiyi sen zaten fark edeceksin. Acaba dediğin noktada ilişkini kesip atmanı öneriyoruz. Yay Burcu Ekim 2019 ile birlikte borç, kredi, alım-satım gibi işlerin içinde yer alıyorsun. Karar aşamasında birden fazla insanla görüşeceksin. Yine dikkat etmen gereken bir zaman.

Kasım 2019 tarihinde uzaklara yolculuklar var. Beklenmedik kararlar alacaksın. Bir ortaklığın varsa kopma noktasına gelebilir. Bu ay içinde atacağın her adım olumsuz da olsa sana yarar sağlıyor. Çünkü doğru adımlar atıyorsun. Aralık 2019’da hayatındaki çoğu şey yerli yerine oturmuş oluyor. Bu yıl geçireceğin iyi zamanlardan sonra 2020 yılına bomba gibi giriyorsun sevgili Yay Burcu.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu 2019 yıllık burç yorumları: İş, para ve kariyer

Oğlak burcu 2019 yılı iş, para, kariyer alanında hayati kararlara imza atılıyor. Çalışanlar için süreç hızlanıyor. İyi organize olduğun her şeyde misliyle kazanıyorsun. Daha yüksek kazançlar için halledilmesi gereken bir meseleyi kapatacaksın. Ortak iş yapanlar bu yıl yola yalnız devam edebilirler. Sen çalışmıyorsan bu durum eşinin ya da ailenin hayatında yaşanabilir.

6 Ocak Parçalı Güneş Tutulması seni alıp farklı bir noktaya taşıyor. Sürüncemede olan bir konu sona eriyor ve ardından sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Borcunun büyük bir bölümünü bir anda kapatıyorsun. Şubat 2019 Oğlak Burcu için daha şanslı bir zamanı beraberinde getiriyor. Para konularına olan ilgin artıyor. Cebindeki parayla ilgileniyor, kazancı yatırıma dönüştürmeyi planlıyorsun.

Oğlak Burcu 5 Mart Merkür Gerilemesi Etkisi altına gireceksin. İletişim, iş ve devam eden gelişmelerle ilgili yavaşlama yaşayabilirsin. İfadelerinde kontrolü elden bırakmamalısın. Yeni girişimleri iki defa düşünmende fayda var. Nisan 2019 Oğlak Burcu hayatında önemli bir yer tutuyor. Sana uygun olan işlerde yer alıyorsun.

Risklerden ve risk içeren insanlardan uzaksın. Nitelikli kişilerle istikrarlı kararlı alacaksın. Oğlak Burcu Mayıs 2019 tarihinde görüşmelerin hızlanıyor. Birçok konuyu iletişimle hallediyorsun. Yakınlarından beklediğin destek gelmeyebilir. Bunu da fırsata dönüştürüyor, kimin dost kimin düşman olduğunu belirliyorsun.

Haziran 2019 Oğlak Burcunu alacağı büyük kararlar konusunda uyarıyor. Evi araç, eşya ya da kredi durumlarında yer alacaksın. Bu yönde hatalara ve her tür riske açıksın. 8 Temmuz 2019 Merkür Gerilemesi Oğlak Burcunun ortak para hanesinde geriliyor. Ortaklıkların son bulması, düzenli bir gelirin kesilmesi söz konusu. Hukuki meseleler oluşabilir.

Ağustos 2019 Oğlak Burcu hayatındaki sorunlara yeni çözümler sunuyor. Alman gereken beklediğin bir para gelmeye başlıyor. Farklı ve önemli gelişmelerle eskisi gibi kazanmaya başlıyorsun. Bu defa daha dikkatlisin. Eylül 2019 ve Ekim 2019 Oğlak Burcu için standart şartlarda devam ediyor. Eğitimde kendini geliştirebileceğin ortamlara giriyorsun. Kasım 2019’da kariyerinle birlikte hayatın da yeniden yapılanıyor. Kapattığın kapılar yerine yenisini açıyorsun. Ve bunu tamamıyla kendi imkanlarınla yapıyorsun.

Oğlak Burcu Aralık 2019 tarihinde bu yılın değerlendirmesiyle birlikte 2020 senesine daha iyi bir giriş yapmak üzere yeni planları devreye sokuyorsun.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu 2019 yıllık burç yorumları: İş, para ve kariyer

Kova burcu 2019 yılı iş, para, kariyer alanında yapacakların sana yeni fırsatlar sunuyor. Eskiden çalıştığın bir yerde tekrar başlayabilir. Bu sene eskiye oranla daha sıkı çalışıyorsun. Özel hayatının dengesizliğini işine yansıtmaman önem kazanıyor. Kendini aşırı tüketeceğin çalışmalarda yer alacaksın. Ekip çalışmaları önem kazanıyor. Yılın ikinci yarısında gelen beklenmedik bir para ile hayatın değişiyor.

Kova Burcu Ocak 2019’da maddi durumundaki açıkları kapatacak işler yapıyorsun. Ödemelerde rahatlama sağlanıyor. Yakın çevrende seni sömüren insanlardan arınıyorsun. Güvendiklerinle yola devam edeceksin. Şubat 2019’da tekliflere ve ortaklıklara açıksın. Yeni bir işe başlamak için son derece uygun bir zaman.

Kova Burcu Mart 2019 Merkür Gerilemesi etkisi ile hızlı gidişat yavaşlıyor. Altında farklı şeyler aramamalısın. Ortaya çıkan iletişim kaynaklı sorunlar tümüyle gelip geçici. Biraz sabırlar Nisan 2019’a çok iyi bir giriş yapabilirsin. Alacağın sorumlulukla birlikte mücadelen de önemli oranda artıyor. Para alanında oldukça şanslı bir döneme geçiş yapıyorsun. Kova Burcu Mayıs 2019 tarihinde paranı elinde tutuyor, birikim yapıyorsun. İstikrarlı ve güvenli zamanları iyi değerlendireceksin.

Haziran 2019 Kova Burcu için farklı konu ve meseleleri beraberinde getiriyor. Aile içinde daha önce yapılan bir işle ilgili yapılan konuşmalar can sıkıcı bir hal alıyor. Kardeşler ve aile büyüklerinin dahil olacağı bu konuyu uzatmıyor, herkesin ağzını kapatıyorsun. Kova Burcu Ağustos 2019’da elindeki paranın bir kısmını harcayacaksın. Büyük bir harcama veya yatırım yapabilirsin. Kaynaklarını akıllıca kullanmanı öneriyoruz.

Eylül 2019 ile birlikte hareketli yeni bir döneme adım atıyorsun. Karşına çıkan birden fazla olasılık kararsızlığa neden olabilir. Ekim ayında alacaklı olduğun kişilerden paranı alıyorsun. Aile içinde yapılan gereksiz harcamaların ortaya çıkması ile karşıt tavır alabilirsin. Giderler gelirlerin önüne geçiyor. Kova Burcu Kasım 2019 ayında ödün vermek zorunda olduğun bir konuyla karşılaşıyorsun. Geçmişten gelen bu konuya duyarsız kalman mümkün olmuyor.

Aralık ayıyla birlikte kendi kişisel ihtiyaçlarına yöneliyorsun. 2020 yılına girerken çok fazla çalıştığını ama buna değdiğini görecek mutlu olacaksın sevgili Kova Burcu.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu 2019 yıllık burç yorumları: İş, para ve kariyer

Balık burcu 2019 yılı iş, para, kariyer alanında büyüyor, gelişiyorsun. Gözünü yükseklere diktin. Bazen ayakların yere basmıyor gibi hissedeceksin. Fikirlerini çevrendekilerle paylaşmadan önce iki kere düşün. Atacağın önemli adımlarda hayal kırıklığına uğramamak için bu gerekli. Bazı durumlara karşı önlem alırsan ve önce kendine güvenirsen beklentinin üzerinde kazanabilirsin.

Balık Burcu Ocak 2019’da iletişim ağın yoğunlaşıyor. Yazılı ve sözlü şekilde yürüttüğün işlerin artışı seni yorabilir. Ama bundan şikayet etmeyeceksin. Şubat 2019 Balık Burcu iş bağlantılarını artırıyor. Bu süreçte çevrendeki insanları iyi seçmelisin. Çok zekisin ama seni ters köşeye yatıracak, arkadan bıçaklayacak kapasitede insanlar var.

Balık Burcu Mart 2019 tarihinde ortak yaşam alanlarında yol ayrımları beliriyor. Ortak iş yapıyorsan son verebilirsin. Ya da özel hayatında bir ayrılık yaşanabilir. Bunun etkisi 1 ay sürecek. Ama endişelenme Nisan 2019 ile toparlıyorsun. Denemekten vazgeçmeyen yapın sayesinde daha güçlü şekilde ayağa kalkacaksın. Mayıs 2019 tarihinde duygularla baş etmekte daha iyisin. Özellikle söz konusu para olduğunda kendi duygularını bile hiçe sayacaksın.

Balık Burcu Haziran 2019’da hayatı anlamlandırmayı bırakarak akışa bırakıyorsun. İş birliği yaptığın insanların desteği ile daha iyi yerlere yükseleceksin. Bu süreç içinde iş değiştirebilir, daha iyi bir seviyeye ulaşabilirsin.

Temmuz 2019 Balık Burcu için zirve anlamına geliyor. Kredi, borç ve diğer ödemelerin bitiyor. Yanı sıra yükselen kazancınla artıya geçiyorsun.

Balık Burcu Ağustos 2019 tarihinde uzun ve kısa seyahatlere çıkıyorsun. Kafana estiği gibi davranacaksın. Harcamaları abartmaman konusunda uyarmak istiyoruz.

Eylül 2019 ve Ekim 2019 Balık Burcu için rutin zamanlar içeriyor. Her şey olduğu şekilde ilerliyor.

Balık Burcu Kasım 2019 ile birlikte beklenmedik kazançlara el atıyorsun. Hayatında üzerinde çalıştığın farklı bir iş varsa meyvelerini almaya başlıyorsun. Seni yoran ve yıpratan bir meselenin sonuna geleceksin.


Aralık 2019’da özellikle insan ilişkilerinde daha dikkatlisin sevgili Balık Burcu. 2020’ye girmeden hemen önce yeni, keskin ve geri dönülmez kararlar alıyorsun.

Astroloji 2019 burç yorumları: Genel, eğitim ve sağlık


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.