Astroloji: 24 – 30 Aralık 2018 haftalık burç yorumları

Astroloji: 24 – 30 Aralık haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 24 - 30 Aralık 2018 haftalık burç yorumları
Astroloji: 24 – 30 Aralık 2018 haftalık burç yorumları

Astroloji: 24 – 30 Aralık 2018 haftalık burç yorumları

Burç yorumları: 24 Aralık, 25 Aralık, 26 Aralık, 27 Aralık, 28 Aralık, 29 Aralık ve 30 Aralık tarihlerinde burçları neler bekliyor? Astrolog Dr. Şenay Devi yorumladı.

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç Burcu 24 – 30 Aralık haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Koç olanlar:


Gökyüzü hafta boyunca eğitim ve işle ilgili konularda odaklanmanızın önemine dikkat çekmekte. Konsantrasyon eksikliği size ciddi hatalar yaptırabilir ve maddi olarak zarar görebilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

Mücadele etmeli yorgunluk veya zamansızlıktan şikayet etmeden sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz. Finansal anlamda güçlenmek istiyorsanız zekanızı azminiz ile birleştirmeli ve kararlılıkla ilerlemelisiniz.

Özel yaşamınızda ise eşinizin iş hayatınızda yaşanan gerginlikler aranızda iletişim sorunlarına neden olabilir bu haftanın enerjilerini pozitif şekilde değerlendirmenin yolu eşiniz ile doğru iletişim kurmaya önem göstermenizden geçecektir.

Bekar ve ilişkisi olmayan Koçlar bu hafta Bu ay aşk hayatınız fazlası ile hareketleniyor dostlarınız aracılığı ile tanışacağınız biri sizleri fazlası ile etkileyebilir hızlı kararlar almamalı sakinlikle sabırla karşınıza çıkan kişiyi tanımaya çalışmalısınız.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa Burcu 24 – 30 Aralık haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Boğa olanlar:

Gökyüzü değişimler ile dolu bir haftada olduğunuzu vurgulamakta. Hayatınızda yeni bir dönem başlıyor. İş ve özel hayatınızda kendinizi değerli özel hissettirileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Meslek ve eğitim hayatınızda ümitsizler yerini başarı ve umutlara kazanımlara bırakıyor.

Sizi eleştiren zarar veren kişilerin yaşadıklarına tanıklık edecek sizi sürekli aşağıya çeken enerjilerden tam anlamı ile arınıp uzaklaşmayı başarabileceksiniz. Bu hafta işiniz ile ilgili sürpriz teklifler alabilir hayalini dahi kurmadığınız önemli projelerin içinde yer alabilirsiniz.

Cesaretli davranın ve kendinize güvenerek ilerleyin. Gökyüzü hukuki sorunları olan Boğa burçlarının kazançlı çıkacağı haksızlıkların son bulacağı enerjileri müjdeliyor.

Özel yaşamınızda ise evli Boğa’lar eşinizin yakınlarının neden olduğu finansal yükümlülükleri almak zorunda kalabilir buna bağlı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bekar Boğa burçları ise hafta boyunca fiziksel çekiciliğinizin yüksek olması ile karşı cinsle ilişkilerinizde hızlı ve olumlu gelişmeler ile karşılaşabilir heyecan verici deneyimler yaşayabilirsiniz.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler Burcu 24 – 30 Aralık haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu İkizler olanlar:

Gökyüzü bu hafta boyunca yeni fikir ve projelerinizi başarılı bir şekilde uygulayabileceğinize dikkat çekmekte. Bu konularda güvendiğiniz deneyim sahibi kişilerin uyarı ve önerilerine olumlu baktığınız takdirde kendinizi geliştirip her imkanı değerlendirmeyi başarabilirsiniz.

Özel yaşamınızda ise evli veya beraberliği devem eden İkizler karşı tarafın bencillikleri yaşadığı olumsuzlukların sorumlusu sizmişsiniz gibi hissettirmesi ile ilişkinizden uzaklaşma eğilimi içinde olabilirsiniz dikkatli olun ve olanı biteni anlamadan hareket etmeyin.

Ani kararlar tek taraflı düşünceler pişmanlıklar yaşamanıza yol açabilir. Bekar İkizler burçları ise bu hafta arkadaşlarınızın etkisi altında kalarak yanlış kişilere yönelerek hızla başlayıp hüsran ile biten ilişkilere yönelebilirsiniz.

Gökyüzü duygusal hayatınızda sizleri uyarırken önceliğinizi iş ve eğitim hayatınıza vermeniz yanlış ilişkiler kurmaktan koruyacaktır sizleri. Sağlık sorunları olan İkizler burçları ise haftanın ikinci gününden itibaren olumlu enerjiler ile karşı karşıyalar.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç Burcu 24 – 30 Aralık haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yengeç olanlar:

Gökyüzü bu hafta iş hayatınızda başkalarının hatalarından zararlar görebileceğiniz konusunda uyarıyor sizleri. Dikkatli olmalı her çalışma arkadaşınızı kendiniz gibi görmeden hareket etmelisiniz.

İş arıyorsanız aradığınız işi bulmanız mümkün fakat her şeyi baştan konuşmalı sırf bir başlangıç yapmak adına sonrasında pişman olacağınız şeylere evet dememelisiniz. Eğitim hayatınızda ise başarı çıtanız yükselmeye başlıyor girişimci olmalı kendinize güvenip disiplinli çalışmaya odaklanmalısınız.

Bu hafta aşk hayatınızda ise zorlayıcı enerjiler söz konusu eş veya sevgilinizin geçmişi ile ilgili meselelerin ortaya çıkması sinirlerin gerilmesine neden olabilir. Rahatsızlıklarınızı ifade edin ve eş veya sevgilinizden hassasiyet göstermesi gerektiğinin farkına varması gerektiğini açıkça ifade edin aksi halde karşı tarafın umursamaz yaklaşımları hızla ilişkinizi yıpratacaktır.

Bekar, sevgiye inancını yitirmiş Yengeç burçları ise hafta sonuna doğru fazlası ile etkilenecekleri birlikteliklere adım atabilecekleri enerjiler ile karşı karşıyalar. Sağlık ta ise özel yaşamınızdaki gerginlikler sonucu sorunlar yaşanabilir dikkat edin ve hiç bir şey için kendinizi çok fazla üzmeden hareket edin.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan Burcu 24 – 30 Aralık haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Aslan olanlar:

Gökyüzü iş hayatınızda baskıların entrikaların ortadan kalkacağı enerjilerin sizleri desteklediğini müjdeliyor sizlere. Adalet sizden yana hayat okulunda. Maddi ve manevi olarak yeni bir oluşum ve düzenin içindesiniz. Finansal konular ve iş hayatınızda aleyhinize gelişen pek çok durumun lehinize gelişmeler ile pozitif etkiler olacak dönecek sizlere.

Özel yaşamınızda ise aile içinde sürekli yaşanan sorunlara karşı sabırlı olmakta zorlanabilir ve sizi kendi hatalarının sorumlusuymuş gibi hissettirmelerine ilişkilerinizi sınırlandırarak bir son verebilirsiniz. Fiziksel rahatsızlıklarınızdan fazla kilolarınızdan kurtulmak için spora başlayarak yaşam kalitenizi yükseltebilirsiniz.

Önemli kararlar alabilir geçmişte kalan tekrar zihninizi bulandırmaya çalışan kişiye iyi bir ders vererek noktayı koyarak gerçek huzuru yakaladığınız beraberliğe sahip çıkarak karşı tarafın korku ve kaygılarını tamamen ortadan kaldırarak birlikteliğinizi daha özel bir hale getirmeyi başarabilirsiniz.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak Burcu 24 – 30 Aralık haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Başak olanlar:

Bu hafta sorumluluklarınızın artacağı iş ve eğitim hayatınızda ekstra işler ile uğraşıp sonunda hedeflerinize ulaşacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Zamanlamanızı iyi planlamalı ve olası aksaklıklara karşı alternatif planlar içinde olmalısınız. Bunu yaptığınız anda sorunları aşacak kazanımlarınızı arttıracaksınız.

İş değişikliği gibi bir düşünceniz varsa bu hafta bu kararınızı ertelemelisiniz. Ayrıca bu hafta krediler ve resmi işleriniz ile ilgili konularda hassas olmalı işlerinizin takibini ciddiyetle yapmalısınız.

Özel yaşamınızda ise devam eden evlilik veya ilişkinizde aşk yeniden diriltecek ilişkinizi uyandıracak sevdanızı ve bağınızı daha güçlü hale getirmeniz için güçlü kılacak sizlere. Sizlere tavsiyem kaygılı düşüncelerinizden uzaklaşın ve size tüm sevgisini hayatını adayan o özel insanın duygularını önemsediğinizi sevginizi açıkça ifade ederek ortaya koymaktan çekinmeyin.

Bekar Başak burçları sizler de ilgi duyduğunuz kişi ile yollarınızı kesiştirebilecek enerjiler ile karşı karşıyasınız biraz daha sosyal olun ve ön yargılarınızın sizi engellemesine izin vermeyin.


terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi Burcu 24 – 30 Aralık haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Terazi olanlar:

Gökyüzü bu hafta özel yaşamınızda keskin ve kırıcı cümleler kurmamanız için uyarıyor sizleri. Mutluluğunuzdan rahatsızlık duyan kişilerin söylemlerinin etkisi altında kalarak kuracağınız her cümle ilişkinizi bitme noktasına taşıyabilir dikkatli olun ve unutmayın mutluluk her istediğinizde yaşayacağınız bir duygu değildir.

Yaşadığınız güzelliği başkalarının kıskançlığına kurban etmeyin. İş hayatınızda ise haftanın ilk gününden itibaren beklediğiniz ödemelerin yapılması ile rahatlayabilirsiniz.

Sağlık sorunları olan Teraziler hafta boyunca uyku düzeninize önem vermeli ve psikolojik olarak enerjinizi yükseltecek aktivitelere yönelmelisiniz.

Bekar ve ilişkisi olmayan Terazi burçları ise geçmiş ilişkilerle avunma hayalinizden vazgeçtiğiniz anda yakın çevrenizdeki güzellikleri fark edebilirsiniz.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep Burcu 24 – 30 Aralık haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Akrep olanlar:

Gökyüzü bu hafta iş ve eğitim hayatınızda verilen sözlerin yerine gelmemesine bağlı zorluklar yaşayabileceğinize işaret etmekte. Güvendiğiniz kişilerin yaşatacağı hayal kırıklıkları sizleri olgunlaştırarak neleri yapabileceğinizin farkındalığını kazandıracak sizler. Yaşanan zorluklara isyan etmek yerine pozitif şekilde değerlendirerek kendinize yeni çıkış yolları ve kazanımlar elde edeceğiniz girişimler gerçekleştirebileceksiniz.

Özel yaşamınızda ise sürpriz evlilik kararları alabilir çevrenizdeki pek çok insanı şaşkına çevirerek istediğinizde neler yapabileceğinizi herkese gösterebilirsiniz.

Evli ve ilişkisi devam eden Akrepler ise ailenizin neden olduğu sorunları eşinizle uyumunuz sayesinde aşabilir ilişkinize daha fazla müdahale etmelerini engelleyebilirsiniz.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay Burcu 24 – 30 Aralık haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yay olanlar:

Gökyüzü iş ve eğitim hayatınızda olumlu enerjiler ile iş birlikleri ve ortaklaşa işlerden fayda göreceğinize işaret etmekte. Bu hafta beklenen anlaşmalar alım satımlar gerçekleşebilir gizliliğe önem verin ve kazanımlarınız yükselirken hemen yatırımlar gerçekleştirmek adına ani kararlar almadan ilerleyin.

Özel yaşamınızda ise eş veya sevgilinizin konuşmaları sizleri incitebilir ve ona olan güveninizin sarsılmasına yol açabilir. Duygusal davranarak ayrılığı düşünmemeli onun size olan sevgisine rağmen bu kırıcı tutumun altında yatan gerçekleri görmeniz gerektiğini fark etmeli konuşmaktan kaçmak yerine aksine daha fazla konuşmak ve gerçekleri öğrenmek için mücadele vermelisiniz.

Bekar Yay burçları sizler de bu hafta kırılmak üzülmek istemiyorsanız kimsenin size göstermediği cömertliği yeni tanıdığınız kişilere anlık hevesler ile göstermemelisiniz aksi halde hem manevi hem de maddi olarak zararlar görebilirsiniz.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak Burcu 24 – 30 Aralık haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Oğlak olanlar:

Gökyüzü bu hafta güçlü enerjiler ile yenilenmiş hissedeceğinize işaret etmekte. Bu yenilenme yaptığınız yanlışları fark etmenizi iş ve eğitim hayatınızda tamamlanmamış işlerinizi derleyip toplayıp başarı ile neticelendirip kazanımlarınızın yükselmesini sağlayacaktır.

Bu hafta hukuk ve finansal konularda uzlaşı ve iş birliği sizi zarara sokan olayları çözümlemeniz açısında önem kazanmakta. Doğrularınızı aklınızla birleştirin ve inatlaşmaların size daha fazla zarar vermesinin bir anlamı olmadığını fark edin.

Özel yaşamınızda ise kadın arkadaşlarınızın etkisi altında kalarak eş veya sevgilinize kıskanç ve baskıcı davranışlar sergilemeniz halinde tam bir şeyleri yoluna koymayı başarmışken zarar verebilir istenmeyen durumlar ile karşılaşabilirsiniz. İlişkinizi başkalarının yönetmesine fırsat vermemeli özel olanı koruyup üçüncü şahıslar ile ilişkinizi konuşmamanız gerektiğini öğrenmelisiniz.

Bekar ve ilişkisi olmayan Oğlak burçları ise hafta sonuna doğru kalbinizi ısıtacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova Burcu 24 – 30 Aralık haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Kova olanlar:

Gökyüzü bu aşk ve iş hayatınızda sürpriz gelişmeler ile karanlık günlerin arkanızda kalacağını müjdeliyor sizlere. Farklı işler yapabilir eğitim hayatınızda beklenmedik destekler burs yurt dışı eğitim fırsatı gibi gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bu hafta ev ve iş değişikliği gibi gelişmeler yaşanabilir değişim ve olumlu gelişmelerden korkmayın ve akışa ayak uydurarak ilerleyin. Gökyüzü sizleri yeniliklere hazırlıyor korkmayın ailenizin sözde arkadaşlarınızın sizi engellemesine izin vermeden hayatın size açtığı yeni yollara yolcu olmayı seçin.

Özel yaşamınızda ise eş veya sevgilinizden gelecek destek duygusal bağınızı güçlendirip fikir ayrılıkları yaşadığınız konularda da uzlaşmanızı sağlayacaktır.

Bekar Kova burçları ise bu hafta kendini olduğundan farklı gösterecek kişiler karşınıza çıkabilir dikkatli davranın ve anlık kararlar ile birliktelikler kurmamaya çalışın.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık Burcu 24 – 30 Aralık haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Balık olanlar:

Gökyüzü bu hafta iş hayatınızda kimsenin tarafı olmamanız için uyarıyor sizleri iyi niyetinizin sonucunda işinizden olacak noktaya gelebilirsiniz. Siz sorumluluklarınıza odaklanın ve size yalan yanlış anlatılan aslı astarı olmayan konuların içinde yer almayın.

Bu hafta projeler reklam ve sunumlar yapmanız gerekiyorsa gizliliğe önem verin ve yaptığınız işlerin kontrolünü yapmadan hareket etmeyin. Bunu yaptığınızda dikkatleri çekmeyi başaracak istediğiniz zam veya terfiyi alabileceksiniz.

Özel yaşamınızda ise Evli ve ilişkisi devam eden Balık burçları eşinizin istekleri sizleri bunaltabilir özellikle kendini düşünerek yaptığı söylemler finansal konulardaki beklentileri sizleri üzebilir ve buna bağlı duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz.

Bekar ve ilişkisi olmayan Balık burçları ise geçmiş ilişkiler ile ilgili gelişmeler sizleri heyecanlandırabilir fakat dikkati elden bırakmamalı aynı tekrarların size neler kaybettirebileceğini düşünmeden kararlar almamalısınız.


Yazar: Dr. Şenay Devi, profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy International’da tamamladı. Uzmanlık alanları Batı, Çin, Ezoterik Astroloji ve Vedic Astroloji olan Yangel; günlük burç yorumları, haftalık burç yorumları ve aylık burç yorumları ve astroloji analizlerini yayınladığı astrodeha.com internet sitesini 2007 yılında, AstrodehA Danışmanlık Merkezini ise 2008 yılında kurdu. Ayurveda üzerine eğitimi devam etmekte olup; doktorasını Vedic “Hint Astrolojisi” üzerine yapmıştır.

Astroloji: Güneş Oğlak kavuşumu burçları nasıl etkileyecek? (22 Aralık 2018 – 20 Ocak 2019)


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.