Astroloji: Yengeç burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: 22 Aralık 2018 saat 20:49’da Yengeç burcunda Dolunay meydana gelecek. 22 Aralık 2018 ile 20 Ocak 2019 tarihleri arasında Güneş Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu dönemde Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Yengeç burcunda Dolunay burç yorumları
Astroloji: Yengeç burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: Yengeç burcunda Dolunay burç yorumları:

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu Dolunay burç yorumları

Ciddiyet ve sorumluluk iş hayatında etkili olacak. İşlerimizi yoluna koyacağız. Aldığımız kararları uygulayacağız. Hedefimize göre yönümüzü belirleyip, azimle onu elde edeceğiz. Bu süreçte toplum içindeki yerinizi ve saygınlığınızı önemsiyorsunuz. Görevinizi disiplinli bir şekilde yerine getirmelisiniz; üstüne düşenleri de ciddiyetle yapmalısınız.

Her yıl hemen hemen aynı tarihlerde; kariyer hayatınız, iş yerinizdeki pozisyonunuz, toplum içindeki yeriniz, anne-babalık sorumluluğunuz veya anneniz, babanızla alakalı konular üzerinde ciddiyetle durmanız; hırslı azimli ve düzenli bir şekilde çalışmaya gayret göstermeniz sizlerden beklenir.


Eğer çalıştığınız alanda üst bir görevde iseniz, sorumluluklarınız çok daha belirgindir. Merkez aldığınız nokta, disiplinli çalışma, sorumluluk, kariyer yapmak, yükselmektir. Hedef belirlemek ve bu hedefe göre çalışma planınızı yapmak, uygulamak, işinize göre sosyal ilişkilerinizi düzenlemek, sabırlı olmak vaktidir.

Koçlar burçları; 22 Aralık saat 20:49 Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, geçmişle alakalı meseleleri, çocukluğumuzdan bu yana yaşananları, kırılgan yanlarımızı yüzeye çıkarıyor. Hassasız. Özellikle çevremizdeki insanların iyi niyetimizi kullandıklarına şahit olmak bizi üzüyor. Nasıl bir dünyada yaşıyoruz dedirtiyor.

Kendimizi güvensiz, çaresiz ve yalnız bırakılmış hissediyoruz. Peki ne yapacağız? Böyle bir durumu kabul mü edeceğiz. Tabi ki hayır. Bu Dolunay bize dışarıdan gelen bütün bu olumsuz sinyallere rağmen, verimli ve etkili olabilmek için kendimize sahip çıkmamızı, bilakis başarılı olmak için tüm gücümüzle mücadele etmemizi söylüyor.

Pes etmek, onu bunu dert etmek veya kadere teslim olmak yerine hedef belirlemek gerekiyor. İnsanın bir amacı olmalı, bu amacı gerçekleştirmek için çalışmalıdır. Sırtımızın sıvazlanması veya birilerinin bize güven vermesi gerekmiyor. Biz kendimize sahip çıkacağız. Karşımıza çıkan engelleri, atlama taşı gibi görüp, başarıya ulaşacağız.

Geçmişte şu yaşandı, bu yaşandı demek vakti değil. Şimdi durum nedir, bundan sonra ne yapabilirim, ayağımı sağlam bir yere nasıl basabilirim. Önemli olan bu. Bu Dolunayın olumlu bir görünümü var. Bir çevre değişikliği, iş hayatınızla ilgili bir gelişme ve aile hayatınızın yeniden düzene sokulması gibi. Bunlar umut verici gözüküyor. Yeter ki, duygularınıza ve geçmişte yaşananlara yenilmeyin. Her türlü zorluğu aşabilecek güçtesiniz.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu Dolunay burç yorumları

Garanticilik sizin için her anlamda önem taşıyor. Bu yeni bir hedef, ilişki, para hangi konuda olursa olsun, bastığımız yeri bilmek zorundayız. Astrolojik olarak sizlerin eğitim, iş hayatınız, ihtisaslaşma konuları, işe hazırlık dönemi, iş arama anlamında etkili, gayet olumlu, disiplinli hareket ettiğiniz, sorumluluklarınızın farkında olduğunuz bir zaman dilimidir.

Yolculuklar iş veya eğitim maksatlı yapılır, prensipler çerçevesinde hareket edilir, hayata daha ciddi anlamda yaklaşılır. Kendimizi geliştirmek için bilgileniriz ve hayatın ciddi yüzünün farkına varırız. Yaşam felsefemize göre dünyayı, kainatı ve hayatı özümsemek isteriz. Sorumluluklarımızın farkında olduğumuz bu dönemde iş kurmak veya işimizi sağlam bir temele oturtmak için çaba sarf ederiz.

Boğa burçları; Dolunay etkisinde, şu andaki koşullar sizi pek tatmin etmez. Bir güven arayışı içindesiniz. Günlük hayatta karşılaşılan zorluklar, çevresel faktörler, yaşadığınız şehir, ülke ve insanlar üzerinize geliyor gibidir. Aslında alıştığınız bu düzenden ayrılmak pek kolay değildir. Belki de bu yüzden kendinizi bir kısır döngü içinde hissedersiniz.

Sürekli bir şikayet hali, önyargılı düşünceler, hassasiyet ve sonunda gereksiz zaman kayıpları. Bütün bunları bir yana koyup önündeki gerçeği görebilen Boğalar bu Dolunayda sızlanmak yerine, hayatlarını organize ederek kişisel gelişim yolunda adımlar atacaklar. Anlamadıklarını soracak, öğrenecekler. Bildiklerini geliştirecek başkalarına öğretecekler.

Her türlü bilgiyi, gelişimi, trendleri takip ederek büyüyecekler. Farklı yollar, yöntemler deneyecek ancak pes etmeyecekler. Bu Dolunayın görünümleri, parasal konularda daha akıllı projelere yönelmenin, sosyal çevrenizi bu yönde değerlendirmenin işaretçisidir. Yeni fikirlere açık olanlar, maddi-manevi anlamda güçlenirler. Bunun tersi davrananlar aynı yerde saymaya devam ederler. Seçim sizin dostlarım.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu Dolunay burç yorumları

Daha ciddi ve dikkatli şekilde paramızı yönlendirme, güvence olgusunu gözeterek karar verme yönünde etkili olacak. Hayata gerçekçi bir şekilde bakıldığı, sorumluluk çerçevesinde hareket edildiği bir dönemdesiniz. Bu süreç, eşiniz veya partnerinizin iş hayatı, mali durumu, ortak kazançların dürüst bir şekilde pay edilmesi, birbirinize duyduğunuz sadakat tümüyle önemli hale gelir.

Hem iş konuları üzerinde birlikte gözden geçirmelerde bulunulur hem de birbirinizle olan birlik ve bütünlük duygunuz gözden geçirilir. Eğer bu anlamda bir problem varsa ve bunlar bir türlü düzeltilmiyorsa, iki kişinin de oturup saygı çerçevesi içinde bunları ele almaları mutlaka gerekir.

İş hayatınızla ilgili hedefler belirlerken, maddi açıdan rahatlık ve güvenilirlik gayet kıymetlidir. İş ortaklığında da aynı ilkeler geçerli olacaktır. Hukuki ve yasal haklarınızın farkında olmak gerekir.

İkizler burçları; bu Dolunay, parayı güvence aracı olarak bir hayli vurguluyor. Cebimizde yoksa para, güvensiz ve bir hayli ürkeğiz. Kişisel anlamda kazanç ve kayıp hesabı yapıyoruz ve işin içinden bir türlü çıkamıyoruz. Geleceğimizi garanti altına almanın yollarını bulma telaşındayız. Kredi ödemeleri, kartlar, borçlar, alınanla verilen arasındaki farklar bizi yoruyor.

Yılın son Dolunayı, iş hayatı ve toplumsal düzende arzu edilen başarı ve güce bir türlü kavuşmayacağımız endişesi yaratıyor. Bir kısım İkizler özgüven eksikliği içinde sinip kalıyor veya stres altında çöküyor. Birilerinden destek bekliyoruz. Kimse oralı olmuyor.

Oysaki her Dolunay aslında bir yön, yol ve yöntem bulabilmek adına bizi uyarır. Harcamalarımıza dikkat etmemizi, ayağımızı yorganımıza göre uzatmamızı, finansal ilişkilerimizi daha sağlam temeller üzerine oturtmamızı sağlayıcıdır.

Duygularımızı tartmamızı, sağlıklı ve kalıcı çözüm yolları bulmamızı söyler. Kaldı ki, bu Dolunayın Uranüs ile olumlu görünümü, yeni bir iş, hedef, aktivite, ileriye yönelik adımlar, yeteneğimize göre tercihler, sosyal medya ve gruplarla ilişkiler yönünde destekleyicidir.

Karşınıza çıkan kişiler ve görüşmeler size farklı bir kapı açabilir. Kazancınızı sağlam bir şekilde değerlendirip, yatırıma yönelip, size ne kadar destek olmasalar da, ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu Dolunay burç yorumları

22 Aralık sonrası ilişkinizle ilgili konularda ortak sorumluluklar önem taşıyor. Yeni başlayan veya devam eden beraberlikte önemli olan sağlamlık, güven ve uzun vadeliliktir. İster istemez bu olguları önemseyeceğiz.

Öz kimliğiniz ile partneriniz arasındaki farklılıkların belirgin hale geldiği bir dönemdesiniz. İlişkideki yerinizi oluşturabilmek için bir takım yenilgiler, belirsizlikler yaşanması ihtimali her zaman vardır. Her iki kişi de bu dönemde birbirine karşı açık ve dürüst şeklide yanaşabilirse, dış veya iç baskılarla el ele verilerek sorunlar çözülürse gayet faydalı olur.

Genelde Oğlak süreçlerinde çok fazla duygusallık yoktur. Kararlar verilir, bir amaç üzerinde sağlam bir şekilde yürünüp yürünmediği hususları dikkate alınır. İlişkide sabırlılık esastır. Yani her iki tarafın da, bu beraberliğe duyduğu saygı ve sorumluluk hissiyatı kıymetlidir.

İlişkisi olmayanlar bu süreçte genel olarak mesleki statüsü ve geleceği olan, dürüst ve güvenilir kişilere yönelirler veya bu nitelikte kişileri kendilerine doğru çekerler. Bu bir test dönemidir demiştik. Güneşin karşıt burcunuzda ilerleyişi, çiftler arasındaki ilişkinin niteliğini gözden geçirme anlamında, gayet kıymetli bir dönem diyebiliriz. Sağlığımıza dikkat etmeliyiz.

Yengeç burçları; 22 Aralık saat 20:49 burcunuzda oluşacak Dolunay, insanın önce kendisinin farkında olması gerektiğini, güven olgusunun ancak böyle sağlanacağını işaret ediyor. Yengeçler bir hayli hassaslar ve oldukça kırılgan. Ancak bunun ardında yatan nedenleri tespit etmek lazım. Beden-zihin sağlığımızla ilgili bir rahatsızlık, iş hayatı veya son zamanda yaşanan bir sorun sizi yormuş, üzmüş olabilir.

Belki de, sizden gizlenen bir şeyi öğrenmiş olabilirsiniz. Bu da ilişkiyi yıpratabilir. Ancak asıl önemli olan, neyi seçtiğimiz, neleri güvence gördüğümüz. Eğer siz başkalarına bağlı bir yaşam sürüyorsanız, bu kişiler olmadığında veya sizi üzdüklerinde pes edip, inzivaya mı çekileceksiniz.

Güvenceyi eş, iş ortağı veya farklı bir yolla aramak yanlış olur. Eğer eşiniz baskı kuruyor ve yanlış bir seçim olduğunu düşünüyorsanız, sürdürmek imkansız ve anlaşmak mümkün değilse sürdürmeyiniz.

Dedikodular, eski mevzular, gereksiz endişeler yorucudur. Eş veya iş ortağınız veyahut birileri sizin güvenceniz değildir. Siz önce kendi duygularınızı, yaşam amacınızı, iradenizi, cesaretinizi ve seçimlerinizi gözden geçiriniz.

Yaşam kalitenizi bedenen ve fikren yükseltiniz. Unutmayalım haklı bile olsak davamızda, kimseyi değiştiremeyiz. Değiştirecek veya değişmesi gereken kişi biziz. Seçimlerimiz kaderimizdir sözünü unutmayalım.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu Dolunay burç yorumları

Bir yılın sonuna geldik. Neler yaşadık ne gibi tecrübelerden geçtik. Zor bir yıldı ancak şimdi önümüzde yepyeni bir sene var. İşlerimizi düzene koyacağız. Hangi alanda ileri hamlelerde bulunacağımızı, hangi konularda temkinli ve ciddi şekilde ilerleyeceğimizi biliyoruz.

Bu dönemde sorumluluklar bir hayli yoğun şekilde kendini hissettirecek. İşimiz, yaşantımızda, günlük hayattaki uğraşılarımızda, saygınlık, statü, titiz çalışma, güvenilirlik olguları bir hayli önem kazanır. Para kazanmak, başarılı olmak, başarılı işler çıkarmak arzumuz yoğundur.

Düzenli ve planlı bir şekilde çalışmamız veya bu türden işlere yönelmemiz gerekebilir. İşimize düşkünlüğümüz liderlik arzumuz, çevrenizdeki kişilerle olan irtibatlarımız tümüyle kıymetlidir. Eğer kişisel anlamda fazla sıkıntıya, sürekli ciddi çalışmaya, sorumluluk almaya hevesli bir Aslan değilseniz, bir hayli sıkılabilirsiniz.

Kurallara uymak zorunda kalmanız, hayatın keyifli yanlarını istemekten ziyade işe odaklanmak zorunda kalmanız fiziksel ve psikolojik anlamdaki sağlığınızı bozabilir. Bunun nedeni emir altında çalışmaktan veya bir şeyi yapmaya zorlanmaktan dolayı yaşanan gerginliktir.

Yapılandırma, inşa etme, öğretme anlamındaki meslekler daha fazla ön plandadır. Hayatınızı garanti altına almanın yollarını ararsınız. Bu dönemde verimli ve üretken, parasal anlamda kazanç getiren işlere yönelirsiniz ancak çalışma şartları yorucu olabilir.

Aslan burçları; Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, fiziksel ve ruhsal anlamda sağlığımızı, sosyal ilişkilerimizi, hedeflerimizi gerçekçi bir şekilde görmemizi sağlayacak. İnsan bazen öyle zorlanıyor ki, birileri veya bir nedenle kendini cenderede hissediyor.

İş ortamı, yaşanan yer, koşullar, finansal sıkıntılar bizi dış dünyadan uzaklaştırıp bir tür inzivaya çekiyor. Tabi ki Güneşin insanlarının Yengeç dolunaylarında yaşadıkları hemen hemen aynı döneme denk gelir. Bir tür, kaçış ve gerçeklerden uzaklaşma halidir.

Sevgiye, ilgiye ihtiyaç duyarız ancak bunu dile getirmekten kaçınırız. Fakat siz de biliyorsunuz ki, hayat ihmale gelmez. Yorgunsanız, kendinizi iyi hissetmiyorsanız bir mola vermek ve toparlanmak, plan ve projeleriniz üzerinde çalışmak niyetindeyseniz sözümüz yok. Fakat dramatik tavırlar, dünyadan el ayak çekmeler size hiç yakışmaz.

Başkalarıyla her türlü ilişkinin, ortaklığın gerçekçi ve ileriye dönük şekilde ele alınması gerekir. Kimsenin sizi üzmesine, yanlışa sürüklemesine ve hayat amacınızdan uzaklaştırmasına izin vermeyiniz. Bilakis çok olumlu bir görünüm var.

Yeni yollar, yeni yöntemler, eğitimden iş hayatına kadar ve farklı bir yerde yaşamınızı kurmak gibi fırsatlar bu Dolunayda görülüyor. Demek ki, hemen toparlanıp duygusallığı bir yana koyup, hayatımızı organize edeceğiz. Kararsızlıktan uzak duracağız.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu Dolunay burç yorumları

Ciddiyet, sağlamlık ve uzun vadelilik olgularına önem vererek, aşkta ve hayatın her alanında doğru adımlar atabileceğiz. Aşkta bir hayli titiz düşünürsünüz. Birlikte olduğunuz kişinin iş hayatındaki pozisyonu, nasıl bir aile içinde yetiştiği ve önceki ilişkileri mercek altına alınır.

Aşk hayatında sorunları olanların bu dönemde bir hayli ciddi düşüneceklerini ve problemleri çözmeye çalışacaklarını söyleyebilirim. Bu süreç, çocuklarımızla ilgili sorumlulukların işaretçisidir. Onların ilişkileri, hayata bakış açıları, hobileri, uğraşıları, iş hayatları Başak anne ve babalar için önemlidir.

Kazancınızla ilgili konular da bu geçişte önemlidir. Düzenli bir gelirimiz olsun isteriz. Çünkü hayatımızı garanti altına almak esastır. O nedenle uzun vadeli hedefler belirleriz.

Başak burçları; 22 Aralık saat 20:49 Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, ileri hamlelerin ancak siz buna hazır olduğunuzda atılacağını, kimseye değil önce kendinize güvenmeniz gerektiğini işaret ediyor. Dış dünya üzerinize geliyorsa, ruhunuzda var olan gücü açığa çıkarmalısınız. Kararlı ve organize şekilde ilerlerseniz başarılı olursunuz.


Birileri bizim arzu etmediğimiz şekilde ve oldukça kafa karıştırıcı tarzda hareket edebilir. Biz fazla değer vermiş, abartmış olabiliriz. İlişkilere gerçekçi bakmak lazım. Ne kadar doğru, ne kadar güvenilir insanlarla birliktesiniz.

Tabi ki endişe edin, iyi bir şeyi de şüpheyle karşılayın demiyorum. Ama gerçeklerin farkında olun. İş hayatında ve iş ortaklığı, özel ilişkinizde buna önem verin. Birileri iyi niyetinizi kullanmasın.

Bu Dolunayda ilişki veya iş hayatınızda hoşunuza gitmeyen bir durum yaşanabilir. Sizden gizlenen bir mesele, birilerinin arkadan oyun çevirmesi, sizin bunu öğrenmeniz mümkündür. Bu durumda mutlaka ilgili kişiyle oturup konuşunuz. Bunun aslını astarını öğreniniz.

Birileri dedi diye veya siz bir şekilde öğrendiniz diye yolları ayırmayınız. Aynı şekilde sizin bir yanlışınız başkaları tarafından öğrenilebilir. Bu Dolunayda azimli, kararlı ve çözüme yatkın olmalısınız.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu Dolunay burç yorumları

Bu Dolunay sizleri sağlam, uzun vadeli yatırımlara yöneltecek. Ailenin önemi, sorumluluklar, geleceğin garantisi gibi olgulara önem vererek hayatımızı yönlendireceğiz. Ailevi değerlerin bir hayli önemsendiği ve sorumluluk duygusu içinde hareket edildiği bir dönemdesiniz. Problemlerin üstesinden gelebilmenin yolu, kişinin kendine olan saygısına bağlı olup, ailesine duyduğu sevgiyle de iç içedir.

Eğer bu enerji süreci başladığında aranızda problemler varsa, bunların saygı, sevgi ve güven içinde halledilmesinde yarar var. Karmaşık, herkesin birbirinden ayrı havalarda olduğu bir evde mutlu olmak kolay değildir.

Sizler bu süreçte ileriye yönelik hedeflerinizi bilhassa aileniz ve yuvanızla alakalı konularda belirlemek için iş hayatınıza bilhassa önem vermelisiniz. Genç yaşta olanlar, aileleri tarafından disiplin altına alınabilirler. Sıkıntılarınızı uygun bir dille ifade etmenizde yarar var. Bu dönem bir ev almak, geleceğinizle ilgili yatırım hususlarında düşünmek anlamında da etkilidir.

Terazi burçları; yılın son Dolunayı, iş hayatımız veya dış dünyadaki yerimiz, hedefimiz, sorumluluklarımız yönünde hassasiyet yaratabilir. Duygusal düşünmek zamanı değil. Çünkü bir yol ayrımı, bir tercih veya bir gelişme söz konusu. Burada önemli olan sizin kararlı, cesur olmanız ve mevcut şartların farkında olarak önünüze bakmanızdır. Bu sorumluluktan kaçamayız.

Gelgitli ruh halleri belki de önünüzü görmenize engel oluyor. Madem güven içinde yaşamak istiyorsunuz. Madem hem ailevi hem iş hayatında bir karar vermek durumundasınız. O zaman kendinize güveneceksiniz. Belki evlilik, iş ortaklığı veya farklı bir nedenle başka bir şehirde, ülkede yaşamaktasınız.

Sürekli seyahatler, görüşme trafiği veya yapılması gerekenler sizi yoruyor. Dolunayın da tesiriyle her şeyi abartabilirsiniz. Sakin olunuz, sağduyulu düşününüz. Eğer karşınıza bu yönde bir teklif veya fırsat çıkarsa reddetmeden önce lütfen iyi düşününüz.

Yeni biriyle tanışmış olabilirsiniz veya eşiniz başka bir yerdedir. Gidip gelmek sizi yoruyor olabilir. Belki evlilik teklifi aldınız. Ancak başka bir yere yerleşmek durumundasınız. Yine her şeyi ölçüp tartınız. Bu Dolunayda mantıklı olan, öngörüsü yüksek, gerçekçi insanlar kazançlı çıkarlar.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu Dolunay burç yorumları

Güven, garanti, uzun vadeli adımların atılması mümkün olacak. Sorumluluk sahibi olma, kafamızda çoğu zaman ciddi düşüncelerin yer aldığı bir süreçteyiz. Güven olgusunun öne çıktığı, yakın çevremizdeki büyüklerimizle irtibatımızın yoğun olduğu bu zaman diliminde çalışkanlık, kendimize ve başkalarına saygı göstermek, ne olduğumuzun ve ne olacağımızın bilincinde ilerlemek yararlıdır.

İster istemez her şeyin ciddiye alınması neticesinde özgürlüğümüz kısıtlanabilir. Bu süreçte, herhangi bir mesele üzerinde konuşurken karşımızdaki kişiye duyduğumuz saygı ve güvenilirlik unsurları bir hayla önemsenir. Bu hayatın genelinde vardır. Bir iş görüşmesinde, eğitim hayatında nerede olursak olalım, insanların da bu ciddiyette hareket ettiklerine genel olarak şahit oluruz. Biz de disiplinli hareket etmek zorunda kalabiliriz.

Akrep burçları; 22 Aralık’ta Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, mevcut şartlara göre yaşamanın zorlaştığını, bir arayışın söz konusu olduğunu işaret ediyor. Bu finansal açıdan rahatlamak, güvence elde etmek amaçlı da olabilir.

Eğitim, iş veya ilişki nedeniyle de bir değişikliğin göstergesi de olabilir. Burada önemli olan, sorumluluk almak, buna açık olmak, kendimizi geliştirmektir. İşlemeyen, bir şey kazandırmayan, başkalarına ihtiyaç duymanıza neden olan şartlardan kurtulmak, kendinizi geliştirmek önemli. Biliyorum bu size biraz zor geliyor ancak duygusal düşünmemek lazım.

Bu dönem avantaja dönüştürebilecek bir süreçtesiniz. İdeallerinizi belirlemeniz halinde, kendinize inanarak hedefinize yönelmeniz, başarmanız, yeteneklerinizi göstermeniz, önemli bir projede yer almanız mümkün. Güvenin kendinize.

Yaratıcı düşünün. Öğrenmeyi, ufkunuzu genişletmeyi, yaşama farklı bir pencereden bakmayı deneyin. Bu size artılar kazandırır. Öğrendiklerinizi bir iş alanında değerlendirmenizi sağlar. Trendleri takip edin.

Görünen o ki, bu Dolunayda önemli bir pozisyonda sizi görebileceğiz. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz. İnsan istesin yeter ki. Finansal açıdan riskli alışveriş, ilişki ve girişimlerden kaçınmalısınız. Siz güvencenizi bu yorumda sözünü ettiğim noktalara dikkat ederek, kimseye eğilip bükülmeden elde edebilirsiniz.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu Dolunay burç yorumları

Paramızı hangi alanda değerlendireceğimizi, bütçemizi nasıl düzenleyeceğimizi, hangi işlere yöneleceğimizi bileceğiz. Maddi ve manevi anlamda garantide olmak isteğimizin işaretçisidir. Çalışanlar, maaş artışlarıyla yakından ilgilidirler. Çalışmayanlar, iş arayışında bulunurlar. Parası olanlar yatırıma yönelirler.

Eğer maddi açıdan sıkıntılarımız varsa, pek keyfimiz de olmaz. Her şeyin sağlama alınmaya çalışıldığı bu dönemde kimileri, üç kuruşun bile hesabını yaparlar. Genel olarak yönetici veya lider pozisyonundaki işleri tercih edeceğiniz bu dönemde, isminizi duyurmak ve mali açıdan kuvvetli bir konumda bulunmak sizin için bir hayli önemli hale gelir.

Yay burçları; bu Dolunay, sadece finansal konularda değil, ilişki, ailevi, çocuklar ve aşk hayatınızla ilgili meseleleri de gündeme taşıyor. Belki bir borç veya alacak meselesi, ailenize ait bir mal veya mülkün paylaşımı, giderlerin artışı, ödemelerin sıkıştırması şeklinde durumlar yaşanabilir. Eğer kredi çekmeyi düşünüyorsanız yapmayın!

Bir yere taşınmayı istiyorsanız bunu çok iyi düşünün. Hani güçlü olmak gerekiyorsa, bu Dolunayda evet kendinize güvenmelisiniz. Bir dar boğazdan geçiyor olabilirsiniz. Borcu borçla kapatan önerilere sıcak bakmayınız.

Eğer bir yerlerden destek görüyorsanız, dünyanın bin türlü hali var diyerek fazla açılmayınız. Ortaklaşa işlerde çıkarlarınızı tabii ki koruyunuz. Bu dönem, evimiz ailemizle ilgili hangi konuda olursa olsun duyarlılığın yükselişidir. Birilerine bakmak zorunda kalabiliriz veya kemerlerimizi sıkma zamanıdır.

Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Bu büyük bir sorun teşkil etmeyebilir ancak yanlış bir hareket zarar verebilir. Yay burçları, maddi konularda zaten sorumluluk bilinciyle hareket etmemeliler. Kimseye değil, kendimize güvenmemiz gerekiyor. Dolunayın olumlu bir görünümü var. Bu sıkışıklıkta güzel bir gelişme yaşanabilir. Tam zorlanırken, bir haber, gelişme bizi rahatlatabilir.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu Dolunay burç yorumları

22 Aralık 2018 ve 20 Ocak 2019 tarihleri arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Güneş, yeni bir yaşa merhaba demek ve yeni hedefler belirlemek zamanıdır. Her konuda sağlamlaştırma, form kazandırma sürecidir. Bunu ister bedensel ister hayatınızı düzenleme anlamında ele alın fark etmez.

Bu tarih aralığında mükemmelliği, disiplini, pratik olmayı, sabırlı ve planlı ilerlemeyi seven Oğlaklar, kendi hayatlarını yönlendirmeyi bildikleri gibi, başkalarına da örnek olacaklar. Zirveye kendinden emin adımlarla ulaşırken, sadece iş hayatına değil, kendinize de özen göstererek, özel molalar vermeyi unutmayınız.

Oğlak burçları; 22 Aralık’ta Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, ilişkinin bir ortaklık olduğunu, her şeyi üstünüze almanın, sizi yorabileceğini işaret ediyor. Belki de siz, şu anda sıkıntılı bir süreç yaşayan kişiyle berabersiniz. Elinizden geldiği kadar destek oluyorsunuz. Bu nereye kadar? Demek gerekiyor. Çünkü bunu değiştirmek için mücadele etmeyen bir kişiyle hayatı sürdürmek zor olabilir.

Sağlık, iş, aile kökenli olabilecek sıkıntılara göğüs geren taraf olabilirsiniz. Fakat sizin de bunca yükün altında ezilmemeniz lazım. Genel olarak çevremize yardımlarımız, kardeşlerimize desteğimiz, her anlamda kol kanat gerişimizin göstergesi. Bu da yorucu tabii ki.

Kimi Oğlak burçları ise, sağlıklı yaşam, huzurlu ve güven dolu bir aile olgusunu önemsiyorlar. Bekar Oğlakların eş seçiminde bilinçli hareket etmeleri gerekiyor. Yorgunluk, stres, yoğunluk ve vericilik sizi yorabilir. Lütfen sağlığınıza önem veriniz. Başkaları kendini düşünürken, siz de kendinizi düşünün.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu Dolunay burç yorumları

Önümüzdeki bir aylık süre bir hazırlığın, sunulacak bir işin, önemli bir adımın hazırlığı olacak. İş hayatınız ve ilişkinizle alakalı konuların gözden geçirildiği, biraz sessizliğin, ciddiyetin, disiplinin baskın olduğu bir dönemdeyiz. Bu süreçte işiniz veya projeleriniz için geriye çekilerek öğrenmek veya öğretmek amaçlı çalışmalara daha fazla önem verdiğiniz görülür.

Bu dönemde işlerinizi, duygularınıza karıştırmadan sorumluluklarınıza, görevinize odaklanmanızda fayda var. İlişki anlamında da, sözüne güvenilir, dürüst, kendinden emin, uzun vadeli düşünen insanı tercih etmenizdir. Sizi geriye çeken değil ileriye götüren kişiyi yöneliniz. Gizli saklı işler çevirenleri değil, açık ve net bir şekilde kendini ifade edebilen insana değer veriniz.

Kova burçları; bu Dolunay sizin için anlamlı olmayan, güven vermeyen ve kazandırıcı olmayan işlere, ilişkilere, şartlara karşı bir duruştur. Canımız öyle pek sıkılmaya gelmez. Yenilikler isteriz, değişim isteriz veya hayatımızda güzel bir şeyler olmasını bekleriz. Tabi ki beklemek tamam da, hiç kimse size altın tepsiyle bir şeyleri sunmayabilir.

Yine bunları düzenleyecek, hale yola koyacak kişi sizsiniz. Sözgelimi parasal konularda sevdiklerinizi memnun edeceksiniz diye fazla açılmayınız. Çocuklarınızın masrafları artabilir, giyim-kuşam v.b giderler sizi zorlayabilir. Planların akla mantığa uygun şekilde düzenlenmesi gerekir.

Çalışma hayatında olan Kovalar, bu Dolunayda sorumlulukların baskısı altındalar. Bir işin bitirilmesi, bir projenin teslim edilmesi, sözlerin yerine getirilmesi gerekecek. İyi niyet güzeldir de, kimsenin sizi zor duruma sokmasına da izin vermeyiniz.

Bu dönem Kova burcu olanlara; önünü görmediğin aşktan, ödemekte zorlanacağın borçtan uzak dur diyor. Değişim arzumuz aşkta da epeyce etkili. Belki de aklımız ve yüreğimiz aşkla beslenir ve büyür. Bu aşk bize iyi gelebilir. Uzun süreli midir? Pek öyle gözükmese de, heyecanı bile güzel gelecektir. Tabi ki aklımız devre dışı kalmasın.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu Dolunay burç yorumları

Yeni bir yıla adım atarken, hem moral motivasyonunuz yükselecek hem de uzun vadeli bir hedefe yol almanın haklı gururunu duyacaksınız. Bu dönem, idealleri olan, mantıklı düşünebilen ve duygusal hassasiyetlerini dengeleyen her Balık burcu için ganimet anlamına gelir. Çünkü Balık su, Oğlak Topraktır. Su ile buluşan Toprak üretir, verimli kılar ve hayatın devamını sağlar.

Demek ki, hayallerinin peşinden koşmak isteyen Balıklar hedeflerine odaklanıyor, başarmak için gayret gösteriyorlar. Para kazanmanın, ayakları üstünde durmanın, uzun vadeli düşünmenin kolay olduğu bu süreç işinizde kariyer basamaklarını yavaş ama etkili şekilde çıkmak, sizin işinize verdiğiniz öneme göre şekillenecektir.

Bu bir aylık sürecin gayet akıllıca değerlendirilmesi şarttır. İşlerinizi asla yarım bırakmadan, hırslı bir şekilde çalışmayı sürdürünüz. Arkadaş çevrenizi, genelde başarılı ve kendini oluşturmuş insanlardan seçiniz. Oyunu kuralına göre oynamayı biliniz.

Balık burçları; bu Dolunay, Mars gezegeninin burcunuzda ilerlemesiyle ideallerimizin peşinden gitme arzumuzu vurguluyor. Güven arzusu aşkla yürümek özlemi, çocuklarımız, hayatın güzellikleri gözümüze hoş görünüyor. Evet zorluklar yaşama dair ama aşk her şeyi değiştirebilir.

Bir hareketlilik ev içinde, aileyle ilgili konularda bir hayli etkili gözüküyor. Kimi Balıklar taşınmayı düşünüyor olabilirler, bazıları bir yatırıma yönelebilir. Belki de eviniz var, satıp daha büyük bir yer düşünüyorsunuz. Tercihlerinizi gözden geçiriyor olabilirsiniz. Bir kısım Balıklar, bir proje üzerinde çalışıyorlardır, işlerin bitirilmesi gerekebilir.

Restorasyon, sanatsal aktiviteler, yazmak, iletişim, bir iş değişikliği bu Dolunayda yaşanabilir. Hedefimizden eminsek, sorumluluk almaktan çekinmiyorsak, bu Dolunay sizin başarılı olacağınız bir adımın göstergesidir.


Geçmişe ait meseleler aile içinde ılımlı şekilde konuşulması faydalı olacaktır. Böylece gerçekler su yüzüne çıkacaktır. Maddi konularda ise, aceleci kararlar vermemeniz gerekiyor. Dış dünyada verimli olmak istiyorsak, hedef yönelimli olmamız gerekir.

En uzun gece indirimleri ne zaman?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.