Astroloji: 31 Aralık 2018 – 6 Ocak 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 31 Aralık 2018 – 6 Ocak 2019 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 31 Aralık 2018 - 6 Ocak 2019 haftalık burç yorumları
Astroloji: 31 Aralık 2018 – 6 Ocak 2019 haftalık burç yorumları

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu 31 Aralık 2018 – 6 Ocak 2019 haftalık burç yorumları

İş, kariyer ve kazanç alanındaki sorumluluklarını daha fazla ertelemek istemiyorsun. Birlikte çalıştığın insanlar tarafından becerilerin fark edilebilir. Başarı seninle. Kendine vakit ayırmaya çalış ve hayattan ne beklediğine yoğunlaş. Geleceğinle ilgili yeni planlar yaparken endişelere kapılmana hiç gerek yok.

Bazı arkadaşlarının bilinmeyen taraflarını öğrenebilirsin. Bu da onlarla aranda mesafe yaratabilir. Onların hayatı yaşama şekline saygı duymalısın. Bu şekilde bir bakış açısına sahip olursan ilişkilerine zarar vermezsin.


Koç Burcu aşk hayatında bu hafta ciddi kararlar almak zorunda kalabilirsin. Partnerini değiştirmeye çalışmaktan vazgeçmelisin. Onun yerine kendini değiştirmek daha kolay olacaktır. Zaten sen değiştiğinde de her şeyi değişecektir. Kalbin boşsa ansızın başlayabilecek bir ilişki tutkulu bir aşka dönüşebilir.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu 31 Aralık 2018 – 6 Ocak 2019 haftalık burç yorumları

Hayata olan bakış açın değiştikçe sen de değişiyorsun. Dolayısıyla hayatın değişiyor. Diğerlerinin senin için ne düşündüğüne ne söylediğine eskisi gibi kafayı takmıyorsun. Çevrendeki insanlar sendeki bu değişimi anlamakta zorluk çekebilir.

Her şeye anlam yüklemekten, keskin yargılardan ve kararlardan uzak durmalısın. Haftanın ilk günlerinde aile bireyleri ile aranda ufak anlaşmazlıklar yaşanabilir. Şu zamana kadar aldığın kararların neticesinde oluşan olumsuz sonuçlarla ilgili eleştirilebilirsin. Büyütmemekte fayda var.

Üzerinde durma geleceğine odaklan. İşsizsen ve çalışmak istiyorsan istediğin gibi bir işe sahip olabilirsin. Bu hafta alamadıklarını almak konusunda son derece şanslısın sevgili Boğa Burcu.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu 31 Aralık 2018 – 6 Ocak 2019 haftalık burç yorumları

Yaşama ve ilişkine her zamankinden daha tutkulusun. Bu tutkunun karşılığını partnerinden alamayabilirsin. Onun cevaplarını kafana takarak kendine ruhsal baskı yapmamalısın. Birlikteliğinde taktiklerden uzak durman gereken bir süreçtesin. Onu istediğin şekle sokmak için kendini bastırmana gerek yok.

Kendini onun sevdiği şekle sokmak için uğraşma ve her neysen o şekilde doğal davran. Belki de enerjini onun üzerinden bir süre çekmen iyi olur.

Çevrende yaşanan olayların iç yüzüne dikkat etmelisin. Bazı şeyler göründüğü gibi olmayabilir. Bunalımda olan bir yakının senden destek isteyebilir. Senin düşünce ve önerilerine ihtiyaç duyuyor.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu 31 Aralık 2018 – 6 Ocak 2019 haftalık burç yorumları

Yaşayacağın gelişmeler yaşamı sorgulamana neden oluyor. Aldatılma ve kandırılma gibi şüphelerin varsa bu tür duyguları bir kenara bırakıyorsun. Bu sayede gerçekleri daha net görebileceksin.

Yakın çevrende ve ailende huzursuzluk yaşayan insanlara yardımcı oluyorsun. Ama onların sorunlarını kendi sorunlarınmış gibi üstlenmemelisin. Özel hayatında bu hafta gurur yapabilirsin. Partnerinle aranda dert ettiğin şeyleri açık bir dille ona anlatmaktan çekinme. Ruhsal hayatını çalkalandıracak düşüncelerden arınmalısın.

Bazı arkadaşlarının sana hayatınla ilgili verdiği akılları önemseme. Kendi hayatına iyi şekilde yön verememiş insanlardan alacağın akla ihtiyacın olmamalı. İş hayatında kariyerinle ilgili hırslı davranışlarda bulunma ve beklentilerinde umutsuz duygulara kapılma. Hayat kafandaki soru işaretlerine tek tek cevap vermeye başlıyor sevgili Yengeç Burcu.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu 31 Aralık 2018 – 6 Ocak 2019 haftalık burç yorumları

Çalışıyorsan ve işinden ayrılmak zorunda kaldıysan asla umutsuzluğa düşmemelisin. Ya da parayla ilgili farklı bir sorun yaşıyorsan çok çabuk toparlanacaksın. Geleceğe dair konularda umutsuzluğa düşerek kendini yıpratma.

Sürekli ertelediğin planlar aşk hayatını olumsuz etkileyebilir. Devam edip etmemekte kararsız kaldığın noktalar can sıkıcı bir hal alabilir. Evliysen veya birlikteliğin varsa eşine verdiğin sözleri tutmama gibi bir durum oluşabilir. Masrafların bir nebze daha artıyor. Bu hafta yaşayacağın olumsuzluklar karşısında şikayetçi olmamaya bak.

Önümüzdeki günlerde karşına çıkacak olan daha iyi imkanlar hayatının tamamen değişmesine olumlu yönde etki edecek. Kalbin boşsa ve yalnızsan eski eş ya da sevgili geri dönebilir. Beklediğin biri yoksa hafta sonu gibi sosyal çevrende karşına çıkan biriyle güçlü bir ilişkiye adım atabilirsin. Uzaklardan sürpriz bir ziyarete de oldukça şaşırabilirsin.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu 31 Aralık 2018 – 6 Ocak 2019 haftalık burç yorumları

Kalbin boşsa ve uzun süredir kendini şanssız hissediyorsan düşüncelerinin değişeceği imkanlara sahip oluyorsun. Sana daha önce bahsedilen, dikkatini çeken veya hiç tanımadığın biriyle yakınlaşabilirsin. Birlikteliğin varsa evlilik teklifi edebilir ya da alabilirsin.

Aileler bir araya gelerek gelecek adına kararlar alınabilir. Kariyer ve kazanç alanında başkalarının kusurlarını kapatmamalısın. Yardıma ihtiyacı olanlara son derece duyarlısın. Ama onların kusurlarını örterken zarar görebilirsin.

Hayatındaki ani değişimden ve ciddi adımlar atmaktan korkma. Aile arasında yaşanan fikir ayrılıkları son buluyor. Sorumlulukların artıyor ve üstlendiğin her sorumluluğu başarıyla tamamlıyorsun. Sağlığında beslenme düzenini önemsemelisin.


terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu 31 Aralık 2018 – 6 Ocak 2019 haftalık burç yorumları

İşine ve hayatına karışılması seni biraz gerebilir. Yakın çevrenin sana müdahalesine karşı tepkisel davranabilirsin. İnsanları idare etmekte fayda vardır. Özellikle evli olanlar ikilemde kalmamak için dengeyi bulmak zorunda.

Bu haftayı bu şekilde sakin atlatırsan her şey senin lehine dönebilir. Birlikteliklerden bazılarına aile büyükleri onay vermeyebilir. Bunu da zamana bırakmakta fayda var. Kalbin boşsa bu hafta karşına çıkacak kişilere çok bağlanma sevgili Terazi Burcu.

İş, kariyer alanında kararlarına ve sorumluluklarına bağlı kalmaya çalış. Parasal konularda plansız programsız harcamalar yapmamaya özen göster. İletişimde de dikkatli olman gereken bir haftadasın.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu 31 Aralık 2018 – 6 Ocak 2019 haftalık burç yorumları

Sorgulanmaktan ve dar imkanlardan yeterince yıpranmıştın. Artık her şey değişiyor. Problem yaşadığın noktada işlerin rast gitmiyor. Bunun nedeni hemen kendini soyutlaman ve kenara çekilmen oluyor.

Bu hafta sorun yaratan her şeyi çözümleyeceksin. Yoğun şekilde konsantrasyonunun bozulmasına sebep olan şeylerden uzaklaşman gerekiyor. Arkadaş çevrendeki insanlarla vakit geçirmekten keyif alıyorsun. Bazı insanlar da var ki özellikle tartışma yaratmaya çalışıyor. O şekilde mutlu olan ve beslenen kişilerle asla tartışmamalısın.

Geçmişle ilgili problemler de çözümleniyor ve geleceğe etkisi azalıyor. Sağlığında sindirim sistemini ihmal etmemeye çalış. Akrep Burcu aşk hayatında bu hafta inanılmaz bir yükseliş var. Yeni bir ilişkiye başlanabilir, birlikteliklerde güzel gelişmeler yaşanabilir.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu 31 Aralık 2018 – 6 Ocak 2019 haftalık burç yorumları

Jüpiter Yay Burcu’nda. O nedenle hafta başında birkaç gün dengen bozulabilir. Sana yardımcı olmak isteyen insanlara büyük küçük demeden kulak vermelisin. İş birlikleri bu hafta senin için önemli. Sorun yaşadığın olayları tek başına çözmeye çalışırsan kendini tüketip, yıpratabilirsin.

Özellikle kazanç alanındaki sorunları ortak çalıştığın insanlarla çözmeye çalış. Kariyerinde hırslı davranışlar sergilememeye çalış. Yaşanan olayları bir süre uzaktan izlemekte fayda var. İşsizsen ve hayalini kurduğun bir işe başlamak istiyorsan bu hafta haber alabilirsin.

Yay Burcu aşk hayatında bu hafta romantizm artıyor. Birlikteliğin varsa kendini şanslı hissedeceksin. Partnerinin ilgisi seni kendine değerli hissettirecek. Bekarsan ve yalnızsan birçok fırsatla karşılaşabilirsin. Bu hafta kafanda hiçbir şeyi büyütmemeye çalış. Abartılı duygulardan uzak dur sevgili Yay Burcu.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu 31 Aralık 2018 – 6 Ocak 2019 haftalık burç yorumları

İş, kariyer, para alanında birlikte çalıştığın insanlarla fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Konuşmadan önce düşünmen gereken bir zamana giriyorsun. Aile hayatında bu tür davranışlar nedeniyle tepki alabilirsin.

Hızlı kararlar alıp verebilirsin. Sorumluluk sahibi olduğun alanda takdir görmediğin noktada isyan edebilirsin. Egona ve hırsına yenilmemeye çalış. Sonucun ne olacağı belli olmayan yüklerin altına girmek pişmanlık yaratabilir. Haftanın ilk günlerinde burcunun gökyüzü ile yaptığı zıt açılar seni her anlamda zorlayabilir. Bu geçici zamanı sakin kalarak atlatırsan her şey lehine dönebilir.

Oğlak Burcu aşk hayatında bu hafta ciddi yüzleşmeler yaşayabilirsin. Bunu olumsuz olarak algılamamalısın. Her iki şekilde de olabilir. Seni sevenin itirafıyla ya da seviyormuş gibi yapanın gerçek yüzüyle karşılaşabilirsin. Hiçbir konuda ısrarcı olmaman gereken bir haftadasın sevgili Oğlak Burcu.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu 31 Aralık 2018 – 6 Ocak 2019 haftalık burç yorumları

Sağlığına dikkat etmen gerekiyor. Bedeninde uzun süredir şikayet ettiğin sorunlar varsa ihmalci olmamalısın. Adını koyamadığın problemleri netleştirmek adına adımlar atacaksın. Kilo almaya elverişli bir dönemdesin.

Ayrıca kazalara da açıksın. Bu yönde de dikkatli olmalısın. Aklını ve konsantrasyonunu dağıtan ortamlardan uzak durman iyi olacaktır. Kendini yorgun hissettiğin anlarda dinlenmek isteyebilir işlerini biriktirebilirsin.

Evliysen eşinle arandaki tartışmaları fazla uzatmamaya bak. Eleştirilerinin dozunu ayarlamakta zorlanabilirsin. hiç beklemediğin şeylerle karşılaşabilirsin. Bu hafta yaşanan ayrılıklarda geri dönüş olmayacak. İş hayatında ihmalci olma ve bu hafta gereksiz eleştirilerden uzak dur sevgili Kova Burcu.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu 31 Aralık 2018 – 6 Ocak 2019 haftalık burç yorumları

Olayları büyütmemelisin. Kendi huzursuzluklarını başkalarına aktarmaya meyillisin. Gereksiz kaygılar hissedeceksin. Seni rahatsız eden işlerin içinde yer alacaksın. Nasıl yaparım, yapabilir miyim dediğin şeyleri aşabileceğinden emin olabilirsin.

İş arıyorsan iş bulacaksın. Kavgalı olduğun biriyle aranda sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Kapattığın kapıları açıyorsun. Bu çevrendeki bir arkadaşın da olabilir, ayrıldığın biri de olabilir. Gereksiz kaygıların seni yıpratmasına izin vermemelisin. İçsel korkularınla baş etme yollarına yönelmelisin.


Sağlıkta uyku düzeni önem kazanıyor. Sıhhatini bozacak yaşam şeklinden uzak durmaya özen gösterirsen rahatsızlanmayacaksın. Aşk ve başarı senin için çok önemli. Bu anlamda kuruntu yapmaman gerek bir haftadasın sevgili Balık Burcu.

Astroloji 2019 yıllık burç analizleri: İş, para ve kariyer


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.