Yılbaşı gecesi kıyafet seçimi için trend öneriler

Yılbaşı akşamı yine hepimiz yeni yıl için sağlık, başarı ve mutluluk dileyeceğiz. Bu yüzden bu gece herkes için çok özeldir. Peki bu sene yeni yılı karşılarken kıyafet seçimimizde neler tercih edebiliriz? 31 Aralık gecesinin trendleri neler olacak?

Yılbaşı akşamında kıyafet seçimi için trend öneriler
Yılbaşı akşamında kıyafet seçimi için trend öneriler

2017 yılında markaların yılbaşı koleksiyonları kadife ağırlıklı iken bu sene kadifenin biraz geride kaldığını söyleyebiliriz. Elbette birçok mağazada kadife parçalara halen rastlıyoruz fakat 31 Aralık 2018 gecesinin vazgeçilmezi parlak kumaşlar ve payetler olacak.

Payetli parçalar bu seneye kadar genel olarak çok şık topuklu ayakkabılar, özellikle stilettolar ile kullanılıyordu. Bu sene payet etek ve elbiselerin daha spor ve sade botlarla kombin edildiğini de görüyoruz.


Sokak stilinde de sıkça tercih edilen çorap botlar ile payetler farklı ve bir o kadar da trend bir görünüm elde etmenizi sağlayacak.

Yılbaşı akşamı parlak altın ve gümüş tonları

Payet elbiseleri biraz fazla bulanlar içinse parlak ve ışıltılı farklı kumaş tercihleri mevcut elbetteki… Bu modellerde genel olarak altın ve gümüş tonlarının tercih edildiğini görüyoruz.

Animal Print: Hayvan derisi baskılı kumaş kıyafetler

Son trend önerimiz ise 2018-2019 Sonbahar-Kış modasının en gözde trendi “Animal Print” diye adlandırılan hayvan derisi baskılı kumaşlar…


Yılbaşı akşamı için tasarlanan elbiselerde de bu desenler geride kalmayacak. Hayvan derisi baskılı kumaşları elbiselerde, eteklerde ve ayakkabılarda çokça göreceğiz. Birkaç modele beraber göz atalım.

2019 kış modası: Favori renk turuncu


İlayda Usman
Kitlelere ulaşmanın ve tanımadığınız insanların hayatlarına dokunmanın binbir türlü yolu olduğuna inandım hep. Bir öğretmen gelecek nesillerin mimarıdır, bir siyasetçi toplumun ulaşılamayan yerlerin dokunabilir, bir doktor veya bir avukat hayat değiştirebilir. Ben yazmayı seçtim. Yazmaktan keyif aldığım şeyler, anlatmak istediklerim bitmek bilmezdi.